aynıyız kuzu,hem satlar aynı hemde bende 3 hafta önce gittigimde 1900 grdı prensesım zemuszemus bakalım yarın gidiyoruz doktora inşalah ne dıycek,cok merak edıyorum acaba 2.5kılo oldumu bebegım
maşşalahh kuzunaa.oh ohh amma önden gidiyo.benım 32.haftada 1900grdı.ama sende seker oldugu için doktorun riskli demıstır belkı bu konuda yorum yapamıycam seker
bebegıne bıse olmıycak Alah ın izniyle nıye öle düşünüyorsun,sekerını yükselmemesı için nıye insüline baslatmadıkı senı doktorun.eger imkanın varsa üniversite hastanesınde riskli gebelık uzmanları oluyo için rahat eder bıde oraya görün.yada doktorunla insilün işini konus.sadece sana riskli dedı hiçbi çözüm sunmadımı
of oceler bilem tamamış olmadı şimdi:1shok:kafamçokkarıştı
bak sen en iyisi bize şöle güzel bi göbiş resmi çekte bu hazırlığın boşa gitmesin :lepi:kaydirigubbakcemile5
kızlarrrrrrrrr imdatttttt kanama geldi ne olacak yahu nişan falan değildir dimi hareketi iyi bebeğimin
ölçümü kiloya göre değil yavrucum kafa çapı FL si boyu falan filan onlar baz alınarak hesaplanıyor..bence hemen panik yapma....ya kızlar netten bakıyorum bebişimin kilosuna normal diyor ama neden kilosu normalse nasıl ben 32 haftalık olupta ultrasonda 35 çıkıyorum anlamadım deli olcam yaaa
MAVİŞ MAVİŞ MAVİŞ
sevgili dileeeeeeeeeeeeeeeeeekk öncelikle canını sıkma hemen üzme kendinide bebeğinide.:) saglıgı yerinde olsun kilolara takılmıyoruz biliyosun.32.ci haftada 2 kiloyu geçmişsin ya daha fazlasına gerek yok saglıklı olsunlar yeter..
ayrıcaaaaaa biz sanana bu şeker ölçümünü tekrar yaptırman için defalarca yazmadıkmı burda..gypsmesram bile kaç kez sordu sana yahu.. bak ozamanlar yaptırsaydın hemen önlem alırdın.şimdi geçmişi deşeleyip üzülme önune bakmalısın.:)diyet verdiyse hemen uygulua harfi harfine ve sakın stress yapma. bak burkomburcu ne yazmış trafikde sıkışıp stress yaptıgında hemen şekeri yükselmiş o yuzden sakin ol ve bebeğini düşün Allahın izniyle bişii olmaz sen sadece dikkatli ol şeker konusunda doktorun sözunden çıkma.
canım ya bebek iyi ama neden öyle demişki hem şekerin yüksekse neden müdahale edecek bişey söylememiş bence bu şeker olayını araştır önlem bakımdan yaniselam kızlar bende bugün doktora gittim moralim sıfır
bebeğim 2138 kg olmuş sizce normalmi haftama göre önce bunu söyleyin bana
ben 32. haftadayım fakat ultrason ölçümlerine göre 35 haftalık gözüküyorum doktor riskli dedi şekerime tekrardan bakıldı açlık va tokluk olarak çok yüksek çıktı açlık 120 tokluk 230 çıktı çok üzgünüm bebeğime bişey olursa ben ne yaparım
esrako hadi gözun aydın.tarihiniz belli oldu demek..bu aradada ECEmize koca bir maşallah.demek 3 kilolara geldik artık. ayy ne mutlu ya şükrler olsun.
deryacım merak ettim yahu enteresan geldi bi an benm hep böle olur bir an dikkatm bişeye yogunlaşır nedense mesela telkirmanın avatarındaki kzuuları aylar sonra farkettim hep biliyodum orda kuzular var ama annesinin kuzusunu öptüğünü çok çok sonra farkettim. ayada gypsym esramın nikini ben hep GYPS HANİ VARYA GYPSYLAND GİBİ BİŞEY OALARAK ALGILADIM AMA SONRADAN ÇAKTIM ÇİNGENEM KARAGÖZLUM OLDUGUNU ONUN GİBİ SENNDE NİCKİN bugun enteresan geldi bana.
buraya kadar capslock açık yazmışım ayhh ne uyus neyhse silip yeniden yazmıcam..
gypsymesram kız zaten henuz 2.5 yıl oldu evleneli ve ilk pazarımızı yaşadık tüm güüüüüüüünn boyunca.:) sürekli yan gelip yatarak:) ben sana hep diyorum benm sevgili kocacım senin erkek versiyonun hani sende gezentisin ya o yuzden...heheheeeee
cuma gecesi altınoluk'a gitmek için sarfettiği tüm çabaları red cevabı verdim. adamın kanında vra gezmek duramıyor.:) plaj çantası sürekli arabada buldugu herboş vaktinde denize atlıyor..bende bekar tatile göndermediğim için ..
belkim bu hafatsonu esenköye gideris.:)kuzenimin yazlıgı var bi değişiklik olur.denizotobusuyle gitsem bi sakıncası olurmu?Esenköyün havası çok serin gece battaniye ile yatıyosun okadar yani..ee bide evin hemen karşısı deniz olunca çok cezbetti beni bakalım.nasip..
hmmmmmm şimdi daha bi ilgi çekici oldu hepden merak sardı beni. kız ne kadar gizemlisin.:1shok: nick boşuna verilmedi falan manevi güçler..delikafadulden ayyy derya Allah iyiliğini versin iyice meraklandım binbir senaryo çiziyorum kafamda..fisfisfis:bbo:CADIARZU ben nicikimi kenidm ölece aldım pembeyi çok sverim 42 de konyanın plaka numarası heheee..kaydirigubbakcemile3.canım gerçekten mevzuuuuuuuu ince biraz ve derin bir konu
bu nick boşuna verilmedi bana sizlerede nerden başlayıp anlatayımki
sadece şunu söyleyeyim MANEVİ GÜÇLE ALAKALI daha fazlada açıklayamam
pek tatmin edici olmadı belki ama anca bukadar kızlar şakkıdı
kızlarrrrrrrrr imdatttttt kanama geldi ne olacak yahu nişan falan değildir dimi hareketi iyi bebeğimin
doktorumu aradım 1 saat sonra ara dedi kanama devam ederse önlem alalım dedi.ilk önce wc ye gittiğimde peceteye geldi 1-2 damla 15 dk sonra iç çamasırımı oslatacak sekilde geldi.çok fazla değil acık pembe kıpkırmızı değil yani tecrübeli anneler siz daha iyi bilirsiniz.acaba iğnelerim yüzündenmi oldu.ya 36 yı doldurmadan bu ne şimdi yahu.
gelgit sancın varmı peki?adet agrısı gibi kasıklarında yada belinde?
bir başka secenek olraka bugun ne yaptın bi düşün kendini zorladınmı?agır kaldırdınmı?yüksek bi yere uzandınmı?
doktorumu aradım 1 saat sonra ara dedi kanama devam ederse önlem alalım dedi.ilk önce wc ye gittiğimde peceteye geldi 1-2 damla 15 dk sonra iç çamasırımı oslatacak sekilde geldi.çok fazla değil acık pembe kıpkırmızı değil yani tecrübeli anneler siz daha iyi bilirsiniz.acaba iğnelerim yüzündenmi oldu.ya 36 yı doldurmadan bu ne şimdi yahu.
canım bence dıkkate alınması gereken bı durum.bu haftalardkı kanamaya yada gelen pembemsi akıntıya nişan diyorlar,sen kan sulandırıcı kullanıyorsun belkıde oyüzdendır ama yınede şansa bırakmamak lazım.doktoruna söledınmı önce peceteye geldı sonrada iççamasırımı ıslatacak kadar die? eger gelen sey nişanınsa bile , geldıgı gıbı dogum falan baslamıyor bu sadece bı işaret oluyomus,dusunu falan al yınede vücudun gevşesin,iyice gerılmıssındır
ve panık yapma sakin,sakın ol.bebegın belkıde sadece ufak bı oyun oynuyodur annesıne.bizi habersız bırakma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?