2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlarrrrrrrrr imdatttttt kanama geldi ne olacak yahu nişan falan değildir dimi hareketi iyi bebeğimin

canım diyete yönlendirdi beni verilen diyeti 10 gün yapıcam sonra tekrar kontrol edicek duruma göre insüline başlatabiliriz dedi

of oceler bilem tamamış olmadı şimdi:1shok:kafamçokkarıştı
bak sen en iyisi bize şöle güzel bi göbiş resmi çekte bu hazırlığın boşa gitmesin :lepi:kaydirigubbakcemile5

ohooo, ben gecelik moduna geçtim bilem :))

kızlarrrrrrrrr imdatttttt kanama geldi ne olacak yahu nişan falan değildir dimi hareketi iyi bebeğimin

Bebeğin hareket ediyorsa korkma ama, hemen doktorunu ara, hatta mümkünse acile git, derim. Ben olsam öyle yapardım...

MAVıŞ MAVıŞ MAVıŞ
sevgili dileeeeeeeeeeeeeeeeeekk öncelikle canını sıkma hemen üzme kendinide bebeğinide.:) saglıgı yerinde olsun kilolara takılmıyoruz biliyosun.32.ci haftada 2 kiloyu geçmişsin ya daha fazlasına gerek yok saglıklı olsunlar yeter..
ayrıcaaaaaa biz sanana bu şeker ölçümünü tekrar yaptırman için defalarca yazmadıkmı burda..gypsmesram bile kaç kez sordu sana yahu.. bak ozamanlar yaptırsaydın hemen önlem alırdın.şimdi geçmişi deşeleyip üzülme önune bakmalısın.:)diyet verdiyse hemen uygulua harfi harfine ve sakın stress yapma. bak burkomburcu ne yazmış trafikde sıkışıp stress yaptıgında hemen şekeri yükselmiş o yuzden sakin ol ve bebeğini düşün Allahın izniyle bişii olmaz sen sadece dikkatli ol şeker konusunda doktorun sözunden çıkma.

doktorumu aradım 1 saat sonra ara dedi kanama devam ederse önlem alalım dedi.ilk önce wc ye gittiğimde peceteye geldi 1-2 damla 15 dk sonra iç çamasırımı oslatacak sekilde geldi.çok fazla değil acık pembe kıpkırmızı değil yani tecrübeli anneler siz daha iyi bilirsiniz.acaba iğnelerim yüzündenmi oldu.ya 36 yı doldurmadan bu ne şimdi yahu.

ya kızlar netten bakıyorum bebişimin kilosuna normal diyor ama neden kilosu normalse nasıl ben 32 haftalık olupta ultrasonda 35 çıkıyorum anlamadım deli olcam yaaa
ölçümü kiloya göre değil yavrucum kafa çapı FL si boyu falan filan onlar baz alınarak hesaplanıyor..bence hemen panik yapma....

gelgiiiiitt bence hemen doktorunu aramalısın..

MAVİŞŞ canım valla çook iii kilosu bence KELEBEĞİN dediği gb benimde 32.haftamda 1900 gr.dı..
minik kelebek ve nazan o zaman 3 ümüz aynı durumdayızzzz......yarın senden haberleri bekliyorumm o zaman bakalım sana göre kendimide öğrenmiş olurumm inş...2500 geçmiştir

bu arada su tickerlarınızdan kıssmazsanız bende yapcammmmmmmm özendimmm ya

evet arkadaşım çok haklısın söylediniz ama ben pek dikkate almadım ah kafama edem:tomato:ama benim anlamadığım nokta kilosu 32.haftaya göre normal olupta nsl ölçüme göre 35 haftalık oluyo

canım ya bebek iyi ama neden öyle demişki hem şekerin yüksekse neden müdahale edecek bişey söylememiş bence bu şeker olayını araştır önlem bakımdan yani

canım gerçekten mevzuuuuuuuu ince biraz ve derin bir konu
bu nick boşuna verilmedi bana sizlerede nerden başlayıp anlatayımki
sadece şunu söyleyeyim MANEVİ GÜÇLE ALAKALI daha fazlada açıklayamam
pek tatmin edici olmadı belki ama anca bukadar kızlar şakkıdı

gelgit sancın varmı peki?adet agrısı gibi kasıklarında yada belinde?

bir başka secenek olraka bugun ne yaptın bi düşün kendini zorladınmı?agır kaldırdınmı?yüksek bi yere uzandınmı?

SAKALEYNMASTR allah senı ne dıyım çatladım gülmekten ve hala nıckde kaldım
MAVıŞıM hiç üzülme sağlık durumu ii olsunda benımkıde 2300 arada pek bı fark yok sekere gelınce tatlı komple kes yemıyosun anlaştıkmı böyle olursa sorun olmas düzelır korkma bıtanem
TAZECıM üzüldüm adına yawffffffffffffffffffffffff
SERAP cok sağol bitanem allah hepimize doğumda kolaylık versın AMıNNNNNNNNNNNNNNN

uff o kadar çok panikledimki anlatamam kayınvalidemlerde bizde kalıyorlar badana boya temizlik yapılıyor şimdi oda duydu artık başımın etini yer yok onu yeme yok bunu yapma üff dahada stres oldum şimdi
allahım nolur bebişimi koru

hmmmmmm şimdi daha bi ilgi çekici oldu hepden merak sardı beni. kız ne kadar gizemlisin.:1shok: nick boşuna verilmedi falan manevi güçler..delikafadulden ayyy derya Allah iyiliğini versin iyice meraklandım binbir senaryo çiziyorum kafamda..fisfisfis:bbo:CADIARZU ben nicikimi kenidm ölece aldım pembeyi çok sverim 42 de konyanın plaka numarası heheee..kaydirigubbakcemile3.

GELGıT cnm benım senın kuzu sabırsızlanıp senın heyecanını ölçüyo bence korkma dr. dedıklerını yap valla bende heycanlandım bizi habersız bırakma

VAYY BEEE zaman nsılda geçmişşş 35 + 2 olmuşummmm yani 36. haftanın içindeyizzzzbundan sonrası bu kadar kolay geçmez artıkk

canım benim panik yapma en iyi cevabı bu durumda doktorun verecektir
ne iğnesi oluyorsun

gelgit sancın varmı peki?adet agrısı gibi kasıklarında yada belinde?

bir başka secenek olraka bugun ne yaptın bi düşün kendini zorladınmı?agır kaldırdınmı?yüksek bi yere uzandınmı?

bugun süekli yattım sadece çamasır yıkadım ama asarken asla sepeti kaldırmam tek tek alırım makınadan öyle asarım. dün yoruldum sanırım biraz ondan olmustur herhalde.ağrım pek yok oluyordu epeyce ama magnezyuma başladıktan sonra geçti yanı olsada beni zorlamıyor yada cok rahatsız etmiyor.

bendede nazan gibi kan pıhtılaşması var.hergun iğne vuruluyorum bunun içinn.

canım bence dıkkate alınması gereken bı durum.bu haftalardkı kanamaya yada gelen pembemsi akıntıya nişan diyorlar,sen kan sulandırıcı kullanıyorsun belkıde oyüzdendır ama yınede şansa bırakmamak lazım.doktoruna söledınmı önce peceteye geldı sonrada iççamasırımı ıslatacak kadar die? eger gelen sey nişanınsa bile , geldıgı gıbı dogum falan baslamıyor bu sadece bı işaret oluyomus,dusunu falan al yınede vücudun gevşesin,iyice gerılmıssındır
ve panık yapma sakin,sakın ol.bebegın belkıde sadece ufak bı oyun oynuyodur annesıne.bizi habersız bırakma canım

söyledim tabi söylememmı.nişan dedikleri olayı tam bilmiyorum ben nişan işte doğum başlangıcı diyorlar bende korktum yoksa doğummu diye.biraz daha sakinim şimdi hereketleri iyi ve ağrım olmaması dahada rahatlatıyor beni.duşa giremem canım korkarım yani kimse yok evde.eşime haber verdim gelsin diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…