hmmmmmm şimdi daha bi ilgi çekici oldu hepden merak sardı beni. kız ne kadar gizemlisin.:1shok: nick boşuna verilmedi falan manevi güçler..delikafadulden ayyy derya Allah iyiliğini versin iyice meraklandım binbir senaryo çiziyorum kafamda..fisfisfis:bbo:CADIARZU ben nicikimi kenidm ölece aldım pembeyi çok sverim 42 de konyanın plaka numarası heheee..kaydirigubbakcemile3.
gecmis olsun canim, navya bisey olacagini sanmam..herkese günaydın.berbat bir gece geçirdim.sabaha kadar ishal ve karın ağrısıyla boğuştum.bir damla uyumadım hala ağrılarım devem ediyor.madoda ettiğim kahvaltı dokundu galiba..birazdan doktora gideceğim.nevanın iyi olup olmadığını öğrenmek istiyorum..bir de gece 21De misafir geldi.hoşgeldine gelmiş iki aile..çok yoruldum.keşke daha makul bir saatte gelselerdi.haliyle mutfağa gel git ikram falan benim kalça ağrıları da azdı..çok fena oldum..dua edin bebişim iyi olsun.
masallah bebisine gelgit..günaydınnn güzel anneler......
cumartesi günü dr. umuza gittik..... kızım biraz geriden geliyor ölçümlere göre 9 gün kadar:sinifsinif:kilosu 2230 gr. olmuşhala dönmemiş doğum pozisyonunu almamış lmaz: nst ye girdik şükür herşey yolundaydı bu sefer doğumhane bomboştu tek başıma yattım ses seda yoktu uykum bile geldi çok iyiydi.....onun haricinde herşey yerinde şükürzemuszemus sanırım yavaş yavaş benimde doğum zamanım az çok belli oldu..... dr. 2 hafta nst için geleceksiniz 3. hafta muayene için dedi sanırım 3 hafta sonra son muayenemiz olacak sonra doğum için gün verip çağıracak anladığmız kadarıyla ayyy çok az zaman kaldızemuszemus
geçmişi okuyamadım ama umarım herkes iyidir.....
oh ne guzel hayirli olsun sezeryan tarihin bencede riske atmamakda fayda var siyatik icinbeni merak eden herkese selam olsun.doktora gittim geldim.rahmimin sert olduğunu söyledi..neve çok iyimiş.kafasındaki sıvı tamamen yok olmuş.normal doğum pozisyonu almış.normal doğurabilirmişim.siyatiğimi sordum o engel olabilir normal doğuma.zorlayıcı bir şey çünkü dedi.doktor beni hemen sezeryana aldı kesti biçti deme ama siyatik daha da sıkışabilir ve çok zorlayabilir dedi.biraz müzakereden sonra sezeryanda karar kıldık..31 temmuz sezeryan tarihimiz..sonra nstye gittim.sonuç için iyi anacak hafifi hafif sancıların başlamış dedi..sancın olursa hemen beni ara dedi..nevayla konuşup onu ikna etmeliyim ben 31 temmuzdan önce doğurmak istemiyorum.biraz moralim bozuldu.hayırlısı artık.
kilomuz 2582 olmuş..
canancim cok iyi bakiyorsun bebisine, cok guzel toparladi, masallahSelam canlarım
çok özledim sizi - 1 haftadır giremedim - biraz geçmişe göz atacam - umarım herkes bombadır :)
Kızkardeşimi bugün gönderdim - uzun uzun kalacaktı ama zaman öyle çabuk geçiyo ki geldiği gibi gitti sanki' hafta sonra İngiltereye gidiyodu - ama ertelendi biraz ağustos sonu gidecek - yani bebişi görebilecek - çok mutlu olduk bu ertelemeden
Geçen çarşamba doktora gittiğimizde bebişim 320 gr almış 1700 ü geçtik :) Allahıma çok şükür herşey yolunda gidiyo - 1 ay, daha dayansa :))
...
evrimcim elerine saglik, cok hos benceArkadaslar.. mevlut süsümüz nası?? Burcumun sayesınde malzemelerime kavustum.. tekrar tesekkur edıyorum buradan yıne.. fikrilerinizi bekliyorum.. bır tane bole numume yaptım fikrilerinizi almak ıcın..
kaynat tabiki, ben de sterilize edicem, daha biberonu almadim, alinca hepsini sterilize edicem, pompami bilekızlar ben bişey sormak istiyorum - ben emzik te aldım bebeğe - bilmiyorıum herhalde herkes almıştır - şunu soracam hastane çantasına koyarken kaynatıp mı koyacaksınız? yoksa direk ambalajıyla mı? - biberonlar için de aynı şey geçerli - kaynatıp mı koymalıyım acaba?
SELAMMM DR DAN GELDİMMM
once dr la olan gorusmeyi yazayım daha sonra geçmisi okuyacagım,
sezaryan gunumuzu aldık 4 agustos sabah 9 da sezaryana giriyor olacagım,su anda bebek 3 kilo 49 cm olmus , dr iri dedi ama kotu bir irilikte sınırda değil guzeldedi kalp atısları suyu vs de iyiymis iki hafta sonra kontrole gideceğim 18 temmuzda ondan sonra dr tatile çikiyor bir hafta yok ve sonra da dogmua gidiyorum, iki hafta sonra gittigimde nst ye o zaman girecekmisim bizim dr her dakka sokmuyor anladıgım kadarıyla onun haricnide tahliller aneztezi dr u ile gorusmeyi falan yien iki hafta sonra gittigimde yapacakmısız, çok heyecanlandım gun belirlenince benim tarihimide yazabilirsiniz listemize
mavis sen seker kiz oldugun icin biraz kilolu cikmis olabilir bebk, korkma canim, dietini uygula, bisey olmazselam kızlar bende bugün doktora gittim moralim sıfır
bebeğim 2138 kg olmuş sizce normalmi haftama göre önce bunu söyleyin bana
ben 32. haftadayım fakat ultrason ölçümlerine göre 35 haftalık gözüküyorum doktor riskli dedi şekerime tekrardan bakıldı açlık va tokluk olarak çok yüksek çıktı açlık 120 tokluk 230 çıktı çok üzgünüm bebeğime bişey olursa ben ne yaparım
gelgit sanci yada kasilma varmi, bendede pembe leke gelmisti,kasilmama vardi, ilacla gecmisti, kontrol et olmazsa acile git..kızlarrrrrrrrr imdatttttt kanama geldi ne olacak yahu nişan falan değildir dimi hareketi iyi bebeğimin
ya kızlar netten bakıyorum bebişimin kilosuna normal diyor ama neden kilosu normalse nasıl ben 32 haftalık olupta ultrasonda 35 çıkıyorum anlamadım deli olcam yaaa
VAYY BEEE zaman nsılda geçmişşş 35 + 2 olmuşummmm yani 36. haftanın içindeyizzzzbundan sonrası bu kadar kolay geçmez artıkk
bugun süekli yattım sadece çamasır yıkadım ama asarken asla sepeti kaldırmam tek tek alırım makınadan öyle asarım. dün yoruldum sanırım biraz ondan olmustur herhalde.ağrım pek yok oluyordu epeyce ama magnezyuma başladıktan sonra geçti yanı olsada beni zorlamıyor yada cok rahatsız etmiyor.
söyledim tabi söylememmı.nişan dedikleri olayı tam bilmiyorum ben nişan işte doğum başlangıcı diyorlar bende korktum yoksa doğummu diye.biraz daha sakinim şimdi hereketleri iyi ve ağrım olmaması dahada rahatlatıyor beni.duşa giremem canım korkarım yani kimse yok evde.eşime haber verdim gelsin diye bekliyorum
hmmmmmm şimdi daha bi ilgi çekici oldu hepden merak sardı beni. kız ne kadar gizemlisin.:1shok: nick boşuna verilmedi falan manevi güçler..delikafadulden ayyy derya Allah iyiliğini versin iyice meraklandım binbir senaryo çiziyorum kafamda..fisfisfis:bbo:CADIARZU ben nicikimi kenidm ölece aldım pembeyi çok sverim 42 de konyanın plaka numarası heheee..kaydirigubbakcemile3.
VALLA bende katılıyorum sana cnm deryaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden ucundan ecük deseydin merak saldım hayaller kurdumkafamçokkarıştı ilginç esraRENGİZZZZZZZZZZZ delikafadulden
Tazeeeeee, o otobüs şöförüne küfür yaptın demi (küfür etmek deyimini ben böyle kullanıyorum hoşuma gidiyo) bak ben sinir oldum burda. Planladığım şey olmadı mı dellenirim ben..
söyledim tabi söylememmı.nişan dedikleri olayı tam bilmiyorum ben nişan işte doğum başlangıcı diyorlar bende korktum yoksa doğummu diye.biraz daha sakinim şimdi hereketleri iyi ve ağrım olmaması dahada rahatlatıyor beni.duşa giremem canım korkarım yani kimse yok evde.eşime haber verdim gelsin diye bekliyorum
sakaleyn öldük meraktan yahu....nafile söylemeyeceksin belli..
Kızlar yaa, aranızda benim gibi elinden her şeyi düşürerek sakarlıkta kendini aşmış olan var mı? Yoksa bende mi var tuhaflık? Çok sakarım bu aralar..
Kızlar yaa, aranızda benim gibi elinden her şeyi düşürerek sakarlıkta kendini aşmış olan var mı? Yoksa bende mi var tuhaflık? Çok sakarım bu aralar..
ben ben
yere eğilmek işkence gibi olduğundan elimdende bişey düşünce anında iptal oluyorum
hımmm, manevi gücünle yerdekileri havaya kaldıramıyo musun yoksa.. (Bir olta atayım bakalım anlatır mı?)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?