2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

VALLA bende katılıyorum sana cnm deryaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden ucundan ecük deseydin merak saldım hayaller kurdumkafamçokkarıştı ilginç esraRENGİZZZZZZZZZZZ delikafadulden

hepinize teşekkür ederim kızlar insanın elinden birşey gelmeyınce şaşırıyor ne yapacağını.bu telaşda bile paylaşmak güzel ve işe yarıyor.

gecmis olsun canim, navya bisey olacagini sanmam..

masallah bebisine gelgit..

oh ne guzel hayirli olsun sezeryan tarihin bencede riske atmamakda fayda var siyatik icin
canancim cok iyi bakiyorsun bebisine, cok guzel toparladi, masallah

Arkadaslar.. mevlut süsümüz nası?? Burcumun sayesınde malzemelerime kavustum.. tekrar tesekkur edıyorum buradan yıne.. fikrilerinizi bekliyorum.. bır tane bole numume yaptım fikrilerinizi almak ıcın..

evrimcim elerine saglik, cok hos bence
kaynat tabiki, ben de sterilize edicem, daha biberonu almadim, alinca hepsini sterilize edicem, pompami bile

esracim gozun aydin seninde, masallah kizina
mavis sen seker kiz oldugun icin biraz kilolu cikmis olabilir bebk, korkma canim, dietini uygula, bisey olmaz
kızlarrrrrrrrr imdatttttt kanama geldi ne olacak yahu nişan falan değildir dimi hareketi iyi bebeğimin
gelgit sanci yada kasilma varmi, bendede pembe leke gelmisti,kasilmama vardi, ilacla gecmisti, kontrol et olmazsa acile git..

ya kızlar netten bakıyorum bebişimin kilosuna normal diyor ama neden kilosu normalse nasıl ben 32 haftalık olupta ultrasonda 35 çıkıyorum anlamadım deli olcam yaaa

canım belkı doktorlarda bu listeyi baz alıyolardır ondan 35 haftalık cıkmıstır.
Fetal Kilo Ağırlık Boy Uzunluk Tahmini Ölçümü Bebek Kilosu hesaplama Ağırlık bebek Boyu Hesaplama Doğum Kilosu Tahmini Zayıf küçük Gelişmemiş Kısa Köse cüce Bebek İri Kilolu Obez Bebek
ama doktorun daha cok sekerının yüksek cıkmasıyla ilgilenmıstır dikkat et die.üzülme okadar acıl bı durum olsa gözetim altına alırdı bence.iyice stres yapıp üzme bebgınıde

duşa şimdilik girme canım rahimde açılma filan varsa gevşeyip artırma derim hemde yanlızsın kanamayı artırabilir sol tarafına uzan ama bugün doktora git derim hamilelikte kanama her ayında dikkate alınması gerekir sancın olmasabile

VALLA bende katılıyorum sana cnm deryaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden ucundan ecük deseydin merak saldım hayaller kurdumkafamçokkarıştı ilginç esraRENGİZZZZZZZZZZZ delikafadulden

delü karılar ammada meraklı çıktınız yav
ucunu açsam gerisinide istersiniz :1ninca:

yhaaaa, çok kıcık oldummm.... Düğünde kimler kimler varmış sınıftan Çok güzel olurdu oysa gitsem. Püfff... arabasızlığın (parasızlığın) gözü çıksın

Maviş üzülme canım, bak yapman gerekeni söylemişler...

Gelgit, sen de eşin gelince bi hastaneye git, için rahat etsin en azından...

Esrako almışsın sen de tarihini, beni fena heyecan basıyo sizi görünce...

Tazeeeeee, o otobüs şöförüne küfür yaptın demi (küfür etmek deyimini ben böyle kullanıyorum hoşuma gidiyo) bak ben sinir oldum burda. Planladığım şey olmadı mı dellenirim ben..

sakaleyn öldük meraktan yahu....nafile söylemeyeceksin belli..

Tazeeeeee, o otobüs şöförüne küfür yaptın demi (küfür etmek deyimini ben böyle kullanıyorum hoşuma gidiyo) bak ben sinir oldum burda. Planladığım şey olmadı mı dellenirim ben..

Ondan çok, oturduğum semte bu kadar nadir otobüs olmasına delleniyorum. Adama da küfür yaptım tabe ama, büyükşehir belediyeye de yaptım bolca :)

anladım canım evde yalnızsan girme tabı,ben gevsersın die dedım,ama tabı gırersende kesınlıkle sıcak olmasın su ılık olsun.bu nişan dene olayı bende hazıran annlerını takıp ederken görmüştüm sonra gebelık sitelerınde bıraz arastırdım,sadece doguma bı işretmıs am senınkı kan sulandırıcı kullandıgın için gelmıs olabilir.neyse bizi haberdar et canım dualarımız senınle,hersey yolundadır sen merak etme

Kızlar yaa, aranızda benim gibi elinden her şeyi düşürerek sakarlıkta kendini aşmış olan var mı? Yoksa bende mi var tuhaflık? Çok sakarım bu aralar..

Ben de dün ıkea'ya gitmiştim, oğluşun dolabını almaya..Yürüyen merdivenlerden inerken düştüm. Daha doğrusu düşerken trabzana tutundum dizimin üzerine doğru hafifçe düştüm. Sağ dizim biraz kanadı falan.
Eşim otoparkta bekliyodu beni. Ben düştüm deyince gözleri faltaşı gibi açıldı önce. Yok yok öyle düşmedim azıcık düştüm:) dedim..Öyle sert bişey değildi yani dedim de adam rahatladı..

Geçen havuzda da bikaç kez kaydım.. Valla düşüp, doğurcam diye ödüm patladı...

Kızlar yaa, aranızda benim gibi elinden her şeyi düşürerek sakarlıkta kendini aşmış olan var mı? Yoksa bende mi var tuhaflık? Çok sakarım bu aralar..

yok ben küçükken önlemimi aldım artık sakar değilim:)..

Anlatayım:

Çok küçükken herşeyi kırar dökermişim sakarlıkta üstüme yokmuş. Benim muhteşem annem bi çözüm bulmuş. 3 cuma, öğlen ezanından sonra beni Wc'ye götürüp elime işetmiş. Neeeeeee demeyin. Acaip batıl inançları var. Çocuk aklımla yapmışım dediğini..

Ah annem sana rağmen hala normal bir insanım... hihoyyyt

Elbette Taze sana önermiyorum bu saçmalığı..Aklıma geldi birden...

Normal kaç kilo yük taşıyosun, hareketlerin yalpalamaların sonucu sakarlık normal olsa gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…