2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlarrrrrrrrr imdatttttt kanama geldi ne olacak yahu nişan falan değildir dimi hareketi iyi bebeğimin

aman de canım ne oluyor dr aradınmı ?ay merak ettim şimdi,

evrim çok güzel mevlüt şekeriniz ellerine sağlık canım
geçmişi okuyamadım kızlar sabah annemi dr götürücem kemik ölçümü var erken kalkıcam azıcık uzanayım.

buarada esracım hadi hayırlısı dogum tarihin kesinleşmiş ay bende diken üstündeyim bakalım ne zaman olucak diye 35 haftadayım 3 hafta daha kesin bekler dr heralde

Taze burcum keske baban biraksaydi muaistdiyse, canin sikilmazdi...

kaydirigubbakcemile3..

ben temizlik bitti biteli kirlenecek ortalık diye nerdeyse hiç kapı pencere filan açmıyorum..yerimseniben

hayırlı uğurlu olsun falan fişmanlar..:)

hadi gözün aydın..genelde tüm dr.lar eksik ölçüyor..iyi yanı normal doğumunun daha rahat olacağı..

Arkadaslar.. mevlut süsümüz nası?? Burcumun sayesınde malzemelerime kavustum.. tekrar tesekkur edıyorum buradan yıne.. fikrilerinizi bekliyorum.. bır tane bole numume yaptım fikrilerinizi almak ıcın..

gayet başarılı bir çalışma olmuş..ellerine sağlık..

mutlaka ve mutlaka sterilize etmen gerekiyor..

gözün aydın esrako...ohh ne güzel senin de tarihin belli..hayırlısıyla gelsin ece bebek..

Kızlar yaa, aranızda benim gibi elinden her şeyi düşürerek sakarlıkta kendini aşmış olan var mı? Yoksa bende mi var tuhaflık? Çok sakarım bu aralar..

Ali evde sürekli ''sakarım benim'' diye diye geziyor..ben de diyorum ''hamileliğime ver''..bu sefer de ''görcez doğumdan sonra da'' diyor..herşeyi hamileliğe bağlıyomuşum ona göre...

Mercimekim.. tesekkur ederım arkadasım yorumun ıcın..

Tesekkur ederım arkadasım tüm güzel dileklerin için..

Masallahh Ece ye.. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Allah nazarlardan saklasın... evladını sana bagıslasın..hersey yolunda gıtsın ınsallah.

Tesekkur ederım Kadrıyem.

ARKADAŞLAR, misafirlerim az önce gittiler. sabah erken de eşim ve yurtdışından gelen misafirimiz yola çıkacaklar. ondan sonra da ESRAKO ile iletişim kurabilirsek sabah kahvaltı yapacağız. bugün bir türlü iletişim kuramadık. o bana sms atıyor ben geç okuyorum sonra ben ona cevap yazıyorum o almıyor.... inşallah yarın buluşma işi suya düşmez.
MAVıŞ şekerine çok dikkat et canım. diyet yapıyorsun di mi? yapıyorsan bebeğin için endişelenmene gerek yok.
EVRıŞ o şekeri sen mi yaptın? okuyamadım sadece foto gördüm de.... çok lık olmuş. kaça mal ediyorsun kendin yapınca?
benim de çok uykum geldi. çok yoruldum. yatmaya gidiyorum. herkese iyi geceler. sabah herhalde giremem topiğe. kendinize iyi bakın.

GOZUN AYDIN DİDECİM
demek sancıların baslamısss hem urkutucu hem sevindirici mutlu son ayaklastıgını daha bir hisseder insan degilmi, temmuz annesi olacaksın sende demek insallah gunnu beklerrkuzucuk

kesinliklekatılıyorumm burcucum stres çok çok etkili

ay esra ya benimde iki gun once idi o islem çok sancılı oldu yani dahası senin gibi ust bacagıma kasıgıma surdugu agda karnıma yapıstı bir ara kiz panik oldu ay ay karnına yapıstı diye.) komik sahneler yani son agdam da sezaryan oncsi olacak ve bu çile cok sukur bitecekkk

babacıgına da acil sifalar diliyorum kist nerde yazını kaçırdım insallah kotu bir sonuççıkmaz canım allahyardımcısı olsun

hehe valla aynızamanda guzel bir siginma bahanesi oluyor tamam gerceklik payı varda seker hastasıyım ustume gelme demekde kolayına kaçmak oluyor:))

sibelcim benim kizimin adı da ece olacak simdi ece kuranda olan bir isimmi? bir arkadasım kuranda olan bir ismi de kulagına soylet dedi bende o zaman elif ece soyletirim kulagına diye dusundum hani kimse elif i bilmiycek ama ece nin yanında elif de soyleteceğiz simdi ece sayet kuranda var ise boyle birseye gerekyok ama sanırım kuranda var dedigin elif ismi oylemi;===??

bence elif ece yada selin koy digerlerini bende bir ara dusunudm berra soylemesi zor gercektende

canım biz onbes gun kadar evel yıkattık sulale boyubegendik aynı yere yıkattık asil pak diye bir firma brosur atmıslar bizim siteye bizde sitede aile boyuoturuyoruz hepimiz cagırdık yıkattık umraniyede firmanın yeriama heryerden ahalı alıp getirip goturuyorlar telefonu 491 56 91 icerenkoy askent sitesinden arkadaslarımızı yıkatmıs onlar met etti diyebilirsin fiyat falan alırken telde ,

gulistanim ya esinin duasınedense beniçok duygulandırdı tabi yani ne olursa olsun dogumda olsa birislemden geçeceğiz allah sag salim hepimizin kurtulusunu yasatsın diyorum sezaryan ise zaten baslı basılan birameliyaty ani sıradan birsey degil riskli ama çokgmutlu gunler bizibekliyor

ay nası yani canan ya 5400 g r ne demek kesin sekeri falan vardır kuzeninininbenim iç hast dr u oyle diypor millet ovunur 5 kilo dogurdumf alan onlarad kesin seker var yok oyle bir kilo bebekte normaldediyor

iyi eglenceler mi diyim bol dinlencelermi diyim bilemedim burcucum gule gule git gel

Arkadaslar.. mevlut süsümüz nası?? Burcumun sayesınde malzemelerime kavustum.. tekrar tesekkur edıyorum buradan yıne.. fikrilerinizi bekliyorum.. bır tane bole numume yaptım fikrilerinizi almak ıcın..

cokkk ciciii çok begendimm çok zarifff

canım kullanıma hazır haldegoturmek gerek geçen bende baktım biberonlara emziklereay bir usendim onları kaynatmayı hazırlamayı salladım birkazçg un ileriye yada deim hastanede hemen emzik biberon gerekmez gerekse bile ordan onlar veriyorlar biberon falan ozellikle henuz yapmadım ama paketi ile alıp gitmenin hiç bir manası olmaz kullanamassın ki oyle kaynatmadan

canımseni minikprensese demassallahhh demeknst ler son haftalarad oluyorbenimkite 12gunsonraya cagırdı

serni cim seninde gozun aydın dr sonucun guzelmis benim kiz biraz iri tipki abisi ve ailedkei çoggu birey gibi buis cidden en çok genetik sanırım sekerim var diyet yapıyromu kısıtıl yiyorum ama bebek iyi kilo alıyor 3041 gr tam olarak bgugun itibari ile

dilekcim ya degerler çok yuksek dr un neden hala daha bekliyor insulin için ben anlamadım kesinlikle bebekiçinsakıncalı bir durum bak soyleyip korkutmusolmak istemezdim ama bildiklerimi saklamakbu asamada daha bencilce olur cici kiz gibi goruncem diye susamayacagım ,seni içhastalıkları dr um u takip ediyor kadın dogum dr un mu isin ciddiyetine varamamıs hala sanırım 230 ne demekk allah korusun yaaa biraz sende ciddiye al artık bak biz aylardır diyetteyiz neler yapıyoruz gunde kaç kere olcum yaptıgım oluyor sekr cihazı aldık falan sen niye boyle agırdan aldın bu olayıve blu isin en riskli donem ison haftalar gozunu seveyirdm ihmal etme daha diyetle falan ugrasma senin su an tum gunolcumyapıp derhal insulin vurulman gerek benim simdiye kadar edindigim bilgiler isiginda boyle 230 cokk çokk yuksekkk

canım gidebilirsin ne olcaki esenkoy yakın biryer sonuçta ada değil orası arabayla birsekli bir acil durum olsa donersiniz bir araba bulup demek istiyorum yani deniz otobusu kac saatte bir var onlarıda arastır da donus kalabalık olur yer olmaz falan

ya kızlar netten bakıyorum bebişimin kilosuna normal diyor ama neden kilosu normalse nasıl ben 32 haftalık olupta ultrasonda 35 çıkıyorum anlamadım deli olcam yaaa

adet tarihin ultrason bilgilerine yanlıs girilmis olabilirmi ondan 35 haftalık çıkıyor olabilirmisin ___???

ayy gelgitt inanmıyorumyaa pembe gelen sivı nisan gelmesi denen sey olabilir yuksek ihtimalle artık bu haftalarda benimde suyum gelmisti akabinde pembe sıvı gelmisti korkmana gerek yok haftan gayet iyi dr unu mutlaka ara ama halberlerini eksik etme bizdende

Kızlar yaa, aranızda benim gibi elinden her şeyi düşürerek sakarlıkta kendini aşmış olan var mı? Yoksa bende mi var tuhaflık? Çok sakarım bu aralar..

heheee isteben ta kendisi sanki yercekimi kanunu daha bir calısıyor bu ara hersey yere gidiveriyerve ben dusurmemek içni manyak bir enerji harcıyorum duserse almam çok zor olcak diye bu eger bir besin madesi ise daha beter seyler oluyor havada vıcıkhale geliyor uste basa yapısıyor falan geçen domates yakalamaya calıstımndaB:))) yani kabus gibi ama ellerimmde tutmaz oldu)))

ayy canmı ya geçmis olsun dikkat et kendinee dengemizde bozuldu herseyimizde alt ust oldu vallahh

nazannn beni duyuyormusun okuyormusun son gece attıgın mesajı aldım biz ne akıllı iki koca kadınız ki sms leniye iletisim kuruyoruz niye tellesmiyoruz engel var sankiB))))
neyse yarın sabah erkenden kalkıp seni ariycam bulscaz insalahhh

ya kizlar ben gelip yazana kadar gelgit cıkmıs bile tabi siteden

ne oldu acaba çok merak ettim acayip içim kipir kipir oldu dogum belirtisi gibi bir olay yasanınca nisan kanaması değildir insalah bilmiyorum kansulandırcı ilaclar oboyle kanama yapabilirmi nazanbilir o da yok suan yazamaz yarın sabah konusuruz onla ama sayet oyle b.irsey yoksa nisan kanaması olma ihtimali yuksek benimde oyle idi pembe pembe oluyork kan kırmızısı olmuyoryani

Günaydın, sabah sabah hortladım ben yine..

Gelgit naptı acaba...Puff merak ettim...

günaydın,
ben de ayaktayım.
sabah 6.30 da kalktım. gece geç yatsam da her sabah erkenden hortlarım ben de... seviyorum sabahın erken saatlerini. serin serin oturabildiğim tek zaman dilimi artık. ben de eşimi ve arkadaşı yolcu ettikten sonra azcık ütü yaptım. bebişimin bazı eşyalarını yıkamıştım (ilk etapta kullanılacak olanları) onları ütüledim. ayyyy nasıl güzel bir duygu o öyle arkadaşlar ya, el kadar bodyler, mini mini havlular... pembiş pembiş şeyler.... resmen içimden tüm kıyafetlerini yıkayıp ütülemek geldi. ama herhalde siz de öle yapmıyorsunuzdur di mi, ben sadece ilk etapta kullanacaklarını yıkadım. 0-3 ay olanları. diğerlerini şimdiden yıkasam da tozlanırlar belki dolapta diye onları sonraya bıraktım.

ESRAKO nun uyanıp da aramasını bekliyorum. serin biryerlere gidelim de rahat rahat sohbet edelim. yoksa valla ben aynı menapozlu kadınlar gibi oldum. eminim hepiniz de avrdır sıcak basması. evin içinde offflaya poffflaya dolaşıyorum. klimayı hep açık tutamıyorsun, çarpıyor adamı. e kapatınca da 5 dak içinde eski haline geliyor ortam. ya elimden klima kumandası düşmeyecek ööööölece salonda oturup duracağım ya da 2 saatte bir soğuk duşa gireceğim. ben duşu tercih ediyorum. çok sık soğuk duş alıyorum.

günaydınlarrrrrrrr
bende sabah hortlayanlardanım
bu arada evriş şekerin çok güzel olmuş şık
maviş kafana takıp stres yapma diyetini uygula hersey yoluna girer

Aftabru, ben de bugün ya da yarın yıkama ütülümeye başlıyorum...Bu hafta da aksine çok sıcak olacak..

Bizim yatak odası çok sıcak olmuyo rahat uyuyorum, ama salon sıcak. Beylikdüzü tarafları daha serin oluyo diyolar, şanslı mıyım ne..

Hadi bakalım iyi eğlenceler size, fotoları bekliyoruz Esrakoyla. Çingene gelmeyecek mi??? Ay yok o bugün çatı muayenesine gidecekti değil mi...

Son düzenleme:
Günaydııııınn..

ESRAKO, çok teşekkür ederim canım.. Dediğin firmayı arayıp fiyat alacağım.

AFTABRU, sen şimdi izindesin ya, doğum iznini geçen hafta mı açtırdın? Bir de aldığın belge sende mi, yoksa işyerine birşey verdin mi? Benim bu hafta son. Cuma günü mü raporumu alsam yoksa önümüzdeki hafta Pazartesi mi bilemedim..

günaydınlar
aaa neler olmuşşşşşş
gelgit şimdi nasıllll
esrako 4 ağustos hayırlı olsun seninle satlarımız arasında 1 gün vardı panik oldum

AFTABRU, ben alınmış herşeyi yıkadım canım.. Daha sonradan kullanılacaklar tozlanabilir, haklısın ama ben kendime güvenemedim doğrusu.. Hani zamanı geldiğinde yıkadım zannedip giydirir miyim diye..

TELKIRMA, ne mutlu sana arkadaşım.. Bizim ev sauna gibi. Gerçi eşime göre ben normalden fazla terliyormuşum, eh artık olsun o kadar...

DİDE, nasılsın arkadaşım? Dünden beri dinlenebildin mi? İyisindir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…