bugun sabah haberlerinde bu hafta çöl sıcaklarının geleceğini söyleyen spikere uyuz oldum ve eşime kızgın bi halde sordum peki bu yaşadıgımız sıcaklar neymiş diye....
sorma canım, benim adam biraz boşboğazlık yapıyor işte... düşünüp taşınıp planlayıp konuşmuyor herzaman. gerçekten oricinaldir....
sen şimdi doktorda olmalısın.buarada bugün babanın da ameliyatı mı varmış? öle okudum sanki. çok geçmiş olsun. hayırdır? inşallah ciddi bir rahatsızlık değildir. acil şifalar dilerim.
evet evet haklısın, genetik faktörler çok önemli. ben minyonum eşim de normal.... ikimi de iri tipler değiliz. hele de kızım babannesine çekerse hepten minyon olur. eşimin annesi benden de minyon. minyon olmasını problem etmiyorum zaten. tek derdim gelişimi iyi olsun. doktor da "iyi" diyor. hayırlısı bakalım.EVRİŞ
AFTABRU, öncelikle kızına maşallahhiç kilosunu dert etme arkadaşım.. sağlıklı olsuuun, mutlu olsuuun yeter. ayrıca dert edilecek bir durum da yok ortada.. minyon annenin bebeği de minyon olabilir tezini benim doktorum bana da söylemişti. hatta "Allah dağına göre kar verirmiş" diyerek özetli konuyu :icecream: Ayrıcana, eşine "yuf" diyorum affına sığınarak.. lohusa kadının evine yatılı misafir mi davet edilirmiş :) misafirperverlikte son nokta !!! neyseki arkadaşının eşi alkışlık bir cevap vermiş, kendisini de tebrik ediyorum buradan.. Geceliğini felan yıkamışsın ya.. ben bebişin herşeyini yıkadım ütüledim de, kendi giyeceklerime aynı özeni gösteremedim.. üşeniyorum yahu.. :kedi: hem miniğinkiler bir zevkti..
..
eşim misafiri çok sever. yeter ki ev dolsun taşsın, parti havası olsun. yardım da eder. içki servisleri filan ona aittir. bulaşıkları yerleştirir filan.
bence sen de geceliğini filan yıka. sonuçta hastanede giyeceğiz. bizim de o dönem pek bi steril olmamız gerek. ameliyat ya da dikiş bölgemiz mikrop filan kapmasın di mi?
oooo maşallah, sezeryan günü de alınmış.... bakarsın benim de normal doğum ogüne denk gelir. hadi hayırlısı olsun. kızının da boy pos yerinde maşallah. herhalde doğana kadar 52cm filan olur. bana doktor hiç boydan bahsetmiyor. sadece gramını söylüyor. usg çıktısının da hiçbir yerinde boy yazmıyor. ama herhalde 2.450gr bi bebek 42cm yi geçmemiştir di mi? cimcimem benim , o minnacık çırpı bacaklarla nasıl da kuvvetli tepmeler atıyor teyzesi bi bilsen.SELAMMM DR DAN GELDİMMM
sezaryan gunumuzu aldık 4 agustos sabah 9 da sezaryana giriyor olacagım,su anda bebek 3 kilo 49 cm olmus , dr iri dedi ama kotu bir irilikte sınırda değil guzeldedi kalp atısları suyu vs de iyiymis iki hafta sonra kontrole gideceğim 18 temmuzda ondan sonra dr tatile çikiyor bir hafta yok ve sonra da dogmua gidiyorum, iki hafta sonra gittigimde nst ye o zaman girecekmisim bizim dr her dakka sokmuyor anladıgım kadarıyla onun haricnide tahliller aneztezi dr u ile gorusmeyi falan yien iki hafta sonra gittigimde yapacakmısız, çok heyecanlandım gun belirlenince benim tarihimide yazabilirsiniz listemize
Kırmızı ocelerim, köpükle şekillendirilmiş saçlarım, makyajım ve ben karşınızdayız kıslAR :) Düğüne gidecektim ya, yalan oldu. Anlatayım ifinim; düğünün olacağı semte buradan 2 tane otobüs var. Biri otobandan yarım saatte gidiyor, diğeri uzun yoldan 1.5 saatte. Tabii ki de otobandan giden otobüse binecektik. Biz durakta beklerken"e" (otobüs saatine daha vardı) yetiştiremediğim ocelerimi bile sürdüm :lepi: Sonra otobüs durağa yanaşmadan ve yolcu almadan bastı gitti. (bir sonrakşi seferi de 80 dk sonra idi)
Onur hemen ilk durağa gitti, neler old anlamak için. Adamlar şok olmuşlar, "nasıl almaz sizi, şoför hakkında rapor tutacağız" demişler. O 1,5 saatlik otobüse de binemeyeceğime göre.. Onur gitti, ben eve döndüm.
Her işte bir hayır vardır, deyip oturuyorum. Üzüldüm ama. Üniden bir yığın arkadaşımı görecektim muhtemelen
ayyyy çok fena olmuş. gerçekten çok sinir bir durum. ve kimi kime şikayet edeceksin. kimse oralı olmaz ki... ben bir kere postaneyle sorun yaşamıştım da "müdürünüze aktarın şikayet edeceğim" dedim. adam pişkin pişkin diyor ki " şikayet edin hanımefendi, sanki o bilmiyor mu nasıl çalıştığımızı." eeee tabi zaten balık baştan kokarmış. postam bir ay gecikti diye dellenmişim karşımdaki adam bana pişkin pişkin "siz postanızın yerinin belli olduğuna çalınmadığına kaybolmadığına şükredin" dedi bana yauw.... yani güzelim belediyeyi belediyeye şikayet edeceksin, bir kulaklarından girip diğerinden çıkacak. hepsi birbirinin aynı. keşke öyle olmasa. keşke bizde de toplu taşıma avrupadaki gibi gelişmiş olsa. o zaman belki bu kadar trafik olmazdı. adamlar otobüs beklerken kaç dakika sonra durakta olacağını biliyorlar. aynı havaalanlarındaki "kaç dakika kaldı" göstergelerinden otobüs duraklarında da var. istanbulda ise hergün aynı duraktan geçen otobüs bir gün hiçkimsenin haberi yokken güzergah değiştirip başka yola sapabiliyor. durakta nafile bekleyen insanları boşverelim hadi, otobüsün içindekiler bile mağdur oluyor. "şoför bey ben şu durakta inecektim, ne oldu biz nerdeyiz, nerden gidiyoruz" filan diye panik oluyor. açıklama gereği bile duymuyorlar. ilgisi alakasız biryerde indiriveriyorlar yolcuyu, bugün burdan gidiyoruz diye.
offff amma da dertliymişim bu konuda....
hahhh işte bak sen anlarsın beni. mantıklı düşününce "bebeğim gayet iyi dert edecek bişey yok" diyorsun ama burdaki kiloları filan okuyunca "ahhh yavruuummm, minnacık daha" diye için azcık cızlıyor. yoksa bebeğin hareketlerinin filan maşallahı var.nazancım bizim ikimizin sat aynı ve kızlarımızda aynı canım bende senin gb düşünüyorum ama dr.herkesin yapısına göre olur falan dio takmamaya çalışıyorum burda 3 kilolarıda okuyunca banada koyuyo aslında.....
aaaaaa çok şaşırdım GELGİT. gerçi üzerine çok şey söylenmiş ama umarım iyisindir sen şimdi. bana da nişan olabilir gibi geldi. iğnelerin böle bişey yaptığını duymamıştım. hemen hastaneye filan gitseydin keşke. merak içinde senden haber bekliyoruz canım. ama korkma doğsa bile yaşar artık. senle benim için bu haftaları görmüş olmak bile çok büyük şans canım. o yüzden dert etme. belki de çok alakasız bir kanamadır. ama muhakkak doktor görsün seni.doktorumu aradım 1 saat sonra ara dedi kanama devam ederse önlem alalım dedi.ilk önce wc ye gittiğimde peceteye geldi 1-2 damla 15 dk sonra iç çamasırımı oslatacak sekilde geldi.çok fazla değil acık pembe kıpkırmızı değil yani tecrübeli anneler siz daha iyi bilirsiniz.acaba iğnelerim yüzündenmi oldu.ya 36 yı doldurmadan bu ne şimdi yahu.
TEKIRMAcım sen de pek sakar olmuşsun. özellikle havuz kenarında yürürken çok dikkatli ol. yalnız dolaşma. birinin elinden tutarak filan koluna girerek filan yürü. bir de artık benim eşim merdivenden filan inerken hep önüme geçiyor. düşersem ona yaslanayım diye. siz de bu hususa dikkat edin.Geçen havuzda da bikaç kez kaydım.. Valla düşüp, doğurcam diye ödüm patladı...
Ebruska sen ne taraflarda oturuyosun? Yoksa daha önce sormuş muydum :uhm:
EBRUSKA, biz ssklı filan değiliz. yani izne ayrılmak için resmi bir belge filan gerekmiyor. doktorum bir yazı vermişti "şu tarihe kadar çaılşmasında sakınca yok" diye onu verdim bankaya o kadar. sonra da o tarih geldiğinde gitmedim işe. hiçbir formalitemiz olmadı allaha şükür. 5 haftayı doğum sonrasına ekleteceğim.Günaydııııınn..
AFTABRU, sen şimdi izindesin ya, doğum iznini geçen hafta mı açtırdın? Bir de aldığın belge sende mi, yoksa işyerine birşey verdin mi? Benim bu hafta son. Cuma günü mü raporumu alsam yoksa önümüzdeki hafta Pazartesi mi bilemedim..
AFTABRU, ben alınmış herşeyi yıkadım canım.. Daha sonradan kullanılacaklar tozlanabilir, haklısın ama ben kendime güvenemedim doğrusu.. Hani zamanı geldiğinde yıkadım zannedip giydirir miyim diye..
sanırım bende herşeyi yıkarım sonra karışmasın çünkü hepsinin etiketlerini falan söktüm
ben hala NUTELLAcıyım. iki günde bir kavanoz nutellayı bitirdim mesela. tek başıma.... yemesem duramıyorum. pek bi iradesiz oldum. bi de patates kızartması yemeden duramıyorum.günaydıın herkese....
bu arada kızlar bende sarelle bagımlısı olmuş bulunuyorum. biz yıllardır nutelladan başka almazdık. bu pazar herzamanki marketimizde nutella olmadıgı için sarelle aldık hmmm oda enfes yani çok begendim benden tam puan aldı.:)bu sabaha koca bi dilim ekmek yedim ve bi daha istiyorum..
evet aynı gidiyoruz baby..ben bu hızla 3 kilo olmuştur diyordum.ama neyseki normal sınırlar içerisinde.hele bir de kafasındaki sıvıdan eser olmayışı daha da mutlu edici.doktorun 1 ağustosta başka doğumları var galiba defterine bakıp kesin bir şekilde olmaz dedi çünkü.ısrar etmedim amma manyak çıktı bu demesin benim için.gypsym benim buayki agdam bile zor oldu belimin altına yastık koyup yukseltmek zorunda daldık iice temizleyebilmek iicin. yamuldum yani hep.
didecim benimkide cosmustu normale dondu aynı seyleri yasadık ikimizde neyseki normale donmesi normal dogurmak acısından daha ii. ama keske 1 agustos olaydı dogum tarihi ilerde 1 gunden sebep ay kaybetmesin zaman kaybetmesin bazı durumlarda.
sakaleyn aynen bende aynı durumdayım ama arada yoruldum walla
nazan senin sat baz alınıyorsa bebeğinin kilosu normal sınırlar içerisinde.nevaya haftasına göre ileri diyordu doktor ve hep tontiş çıkıyordu dün doktordaydım ve 2582 grdı.benim de sat 1 kasım..hepimiz eşitlenmiş görünüyoruz sen,ben,pervin serap daha gitmedi doktora bilmiyorum.kiloyu zaten takmıyorsun sağlık önemli bizler için.65 kilo oldum arkadaşlar. ama bebeğim pek cılız. doktor sorun olmadığını sağlıklı geliştiğini söylüyor ama ben yine de hafiften dert ediyorum. yediklerim haddi hesabı yok. eminim çoğunuz benim kadar yemiyorsunuzdur. et obur oldum. ayrıca hergün yumurta hergün süt ayran ceviz.... bu sabah (sat 1 kasım) gittik doktora 2.480 gr çıktı. doktor yanılma payı olabileceğini, genetik olarak minyon bir bebek olacağını filan söylüyor, o hiç endişeli değil, hatta moral veriyor "normal doğum için avantaj bile sayılır minik olması" filan diyor ama ne biliim , ben de iri olsun istemiyorum zaten ama bari bi 2.700 filan çıksaydı. inşallah doktorun söylediği gibi iyidir kızım. yoksa gerçekten kilosu bence de çok mühim değil. o kadar çok duyuyorum ki 2.500 gr civarında doğum da çok sağlıklı olan bebek. amaaaannnn annelik böle bişey demek ki... bundan sonra işimiz gücümüz onlar için endişelenmek mi olacak acaba? ama teyzeleri maşallah kızım pek bi hareketli... sürekli kıpır kıpır... plesantamız da suyumuz da iyiymiş. haftaya nst ye bağlanacağım.
klima diye hava atma benim gibi olursun..madoda ettiğim kahvaltıdan sonra klima ile uyumama beni mahvetti karşısına da yatmıyorum üstelik.nasıl bağırsak ağrıları çektim..bu gece yine vardı az az..ama açmadım klimayı inat ettim sabaha kadar dayandım daha iyiyim..soğuk oluyor diye kapatıyorum klimayı sonra terliyorum açıyorum sonrası malum..dikkat et..bize de bekleriz, klimamız var... hatta şu anda bacaklarım hafiften üşüyor desem sana?
evrimim çok güzel olmuş.. biberonlu tülü zaten çok sevmiştim.mevlüt ne zaman?Arkadaslar.. mevlut süsümüz nası?? Burcumun sayesınde malzemelerime kavustum.. tekrar tesekkur edıyorum buradan yıne.. fikrilerinizi bekliyorum.. bır tane bole numume yaptım fikrilerinizi almak ıcın..
ben almadım emzik.almayacağım sanırsam..lazım olmaz umarım.kızlar ben bişey sormak istiyorum - ben emzik te aldım bebeğe - bilmiyorıum herhalde herkes almıştır - şunu soracam hastane çantasına koyarken kaynatıp mı koyacaksınız? yoksa direk ambalajıyla mı? - biberonlar için de aynı şey geçerli - kaynatıp mı koymalıyım acaba?
vah yavrum benim..böyle bir güzellikten mahrum oldu düğün halkı..neyse gidip klimayı açıp bacaklarını üşütseydin biraz.Kırmızı ocelerim, köpükle şekillendirilmiş saçlarım, makyajım ve ben karşınızdayız kıslAR :) Düğüne gidecektim ya, yalan oldu. Anlatayım ifinim; düğünün olacağı semte buradan 2 tane otobüs var. Biri otobandan yarım saatte gidiyor, diğeri uzun yoldan 1.5 saatte. Tabii ki de otobandan giden otobüse binecektik. Biz durakta beklerken"e" (otobüs saatine daha vardı) yetiştiremediğim ocelerimi bile sürdüm :lepi: Sonra otobüs durağa yanaşmadan ve yolcu almadan bastı gitti. (bir sonrakşi seferi de 80 dk sonra idi)
Onur hemen ilk durağa gitti, neler old anlamak için. Adamlar şok olmuşlar, "nasıl almaz sizi, şoför hakkında rapor tutacağız" demişler. O 1,5 saatlik otobüse de binemeyeceğime göre.. Onur gitti, ben eve döndüm.
Her işte bir hayır vardır, deyip oturuyorum. Üzüldüm ama. Üniden bir yığın arkadaşımı görecektim muhtemelen
Hem de DURAKTA sürmüştüm :)))
Ohh haydi bakalım, maşallah Ece'ye.. Yarın da biz alırız inşallah şu tarihi...
klo işine takılmayın arkadaşlar..hepsi tornadan çıkmış gibi aynı mı olacaktı..ben bebeğin sağlığının herşeyden önemli olduğunu yaşayarak öğrendim.kilodur alınır verilir..slm kızlar çogunuz dr.a gitmişsiniz gözünüz aaydın ,SEERNİ, NAZAN DİDE JENYY COMELY....MAŞAALLLHH bebeişlerinize
nazancım bizim ikimizin sat aynı ve kızlarımızda aynı canım bende senin gb düşünüyorum ama dr.herkesin yapısına göre olur falan dio takmamaya çalışıyorum burda 3 kilolarıda okuyunca banada koyuyo aslında.....
ESRAKO valla maşallah sende 3000 grlardasın boyuda çok iiii bende haftaya gidicem ama sanmıyorum bu kadar imkanı yok olmamıştır 3 hafta olucak 1900 gr.dı.ne kadar olmuşturki
ikinci şeker testi olmamışmıydın sen? doktorun ne dedi? olumsuz birşey olsa söylerdi değil mi?selam kızlar bende bugün doktora gittim moralim sıfır
bebeğim 2138 kg olmuş sizce normalmi haftama göre önce bunu söyleyin bana
ben 32. haftadayım fakat ultrason ölçümlerine göre 35 haftalık gözüküyorum doktor riskli dedi şekerime tekrardan bakıldı açlık va tokluk olarak çok yüksek çıktı açlık 120 tokluk 230 çıktı çok üzgünüm bebeğime bişey olursa ben ne yaparım
biraz suçluluk duydum aslında..doktor normal taraftarıydı.bacağı hatırlatınca.sezeryana döndük..açızaz gericez çok zorlayabilir deyince gözüm yemedi..kalıcı bir hasar olur diye..gerçekten normal doğumda çok mu zorlanıyor bel bacak falan?gecmis olsun canim, navya bisey olacagini sanmam..
oh ne guzel hayirli olsun sezeryan tarihin bencede riske atmamakda fayda var siyatik icin
kıyamazım ben bu tazeye.düğünlere de gidememiş..aklıma dumanın çok sevdğim şarkısı geldi sen ocelerden bahsedince HANGİ OJE YAKIŞMAZ Kİ KIZ SAN diye bildin mi?yhaaaa, çok kıcık oldummm.... Düğünde kimler kimler varmış sınıftanÇok güzel olurdu oysa gitsem. Püfff... arabasızlığın (parasızlığın) gözü çıksın
bir de yerden alamam ve akabinde saliiiiih diye cırlama durumu var..çok sinirleniyorum bir şeyleri yere düşürüncmesala bu sabah yere yumurta düşürdüm,sonra arabada su içerken koltukların arasına kapağı düşürdüm eklimi soktum elim sıkıştı püfff.iyice kötürüm oldukKızlar yaa, aranızda benim gibi elinden her şeyi düşürerek sakarlıkta kendini aşmış olan var mı? Yoksa bende mi var tuhaflık? Çok sakarım bu aralar..
ben de senin gibi yapmıştım.0-3 ayları yıkamıştım..sonra baktım diğerlerini de dolaba yerleştirip uğraşacağım valizde de duramazlar yıkadım hepsini..en büyük zevkim gidip dolabın kapısını açmak ve o mis gibi kokuyu içime çekmek.günaydın,
ben de ayaktayım.
sabah 6.30 da kalktım. gece geç yatsam da her sabah erkenden hortlarım ben de... seviyorum sabahın erken saatlerini. serin serin oturabildiğim tek zaman dilimi artık. ben de eşimi ve arkadaşı yolcu ettikten sonra azcık ütü yaptım. bebişimin bazı eşyalarını yıkamıştım (ilk etapta kullanılacak olanları) onları ütüledim. ayyyy nasıl güzel bir duygu o öyle arkadaşlar ya, el kadar bodyler, mini mini havlular... pembiş pembiş şeyler.... resmen içimden tüm kıyafetlerini yıkayıp ütülemek geldi. ama herhalde siz de öle yapmıyorsunuzdur di mi, ben sadece ilk etapta kullanacaklarını yıkadım. 0-3 ay olanları. diğerlerini şimdiden yıkasam da tozlanırlar belki dolapta diye onları sonraya bıraktım.
ebruskacım eve bir gittim saat altıda sızmışım uyandım saat 9 sonra bir daha yattım uyandım saat 10 uyku tutmadı karnımda ağırıyoerdu.televizyonu açtım.hiçbir şey yoktu.salihi uyandırdım onunla çene çaldık biraz..sonra 2 gibi uyudum ama karın ağrısından uyandım ara ara.işteyim şimdi dünküne göre dah iyiyim..ama bu karın sertliği kafamı kurcalıyor biraz.doktorda dedi karnın sert ben dedim gazdandır yok rahmin de gergin dedi..sona yaklaştık ondan mı acaba?AFTABRU, ben alınmış herşeyi yıkadım canım.. Daha sonradan kullanılacaklar tozlanabilir, haklısın ama ben kendime güvenemedim doğrusu.. Hani zamanı geldiğinde yıkadım zannedip giydirir miyim diye..
TELKIRMA, ne mutlu sana arkadaşım.. Bizim ev sauna gibi. Gerçi eşime göre ben normalden fazla terliyormuşum, eh artık olsun o kadar...
DİDE, nasılsın arkadaşım? Dünden beri dinlenebildin mi? İyisindir inşallah..
günaydıın herkese....
sabahın erken saatlereide olmasa uyunak çok zor. bu gece yatamadım aa sıcakdan gına geldi bi ara çok sinilendim. kendikendime kızdım falan .yazık ya eşimde uyuyamıyor benm yüzümden.
sabah 5 den sonra dier odaya geçtim balkonun kapısını açtım püfür püfür uyudum ohh ..
Nazan ateş basmaları bendede oluyor. geçici menapoz dönemindeyiz malum gunde en az 2 kere yaşıyorum bu ateş basmalarını boncuk boncuk terliyorum. baştan aşagı heryerim sırılsıklam oluyor.bende sabah uyanınca bi duş birde öglen bi duş alıyorum balık gibi oldum.:)
birde eşyalar konusunda ben hepsini yıkadım önce aklıma senn yaptıgın gibi geldi sadece 0-3 aylıkları yıkıyayım falan diye ama sonradanda ya unutursam hepsi yıkadım zannedersem diye..herşeyini yıkadım ütüledim. dplabına yerleştirdim.
gelgit ne yaptı acaba?merak ettim ya gece boyu hep aklımdaydı.inş. bi sorun teşkil etmemiştir yada dogum nişanı değilidr..:)
bu arada kızlar bende sarelle bagımlısı olmuş bulunuyorum. biz yıllardır nutelladan başka almazdık. bu pazar herzamanki marketimizde nutella olmadıgı için sarelle aldık hmmm oda enfes yani çok begendim benden tam puan aldı.:)bu sabaha koca bi dilim ekmek yedim ve bi daha istiyorum..
Fasülyeko naptın, iyice yerleştin mi evine???? İzne ne zaman ayrılıyosun.. Evde durma vaktin geldi de geçiyo bile.. İşler de yoğun bunaltmasınlar daha fazla seni..
daha dur kardeşim, asıl sıcaklar bundan sonra gelecek...terleye terleye geçircez sıcakları napalım..
günaydın bu gece güzel bir uyku çektim en sonunda sanırım evin temizlenmesi rahtlattı demekki çok kafay takmışım iki tanede daha önemli çözümlenmesi gereken problem var onlarda hallolsa değmeyin keyfime
kızlar sizinde akıntınızda artıs varmı,ben cok korkuyorum , az az suyum gelıyosa dıe.tam anlayamıyorum iççamasırım zaman zaman nemli gibi oluyor ama sıcaktan terlıyorumdur dıe düşünüyom.sanırım zamanın gitgide daralmasından dolayı böle şeyler cok normal.amaniinnn 40ımın dolmasına 1 ay kaldı,Allah ım bazen öle bı heycan basıyokı anlatamam yaa
Allah kolaylık versin..çok yorma kendini ayakda bile durmak mahvediyor isanı.canım daha var iznime 17 sinde doktora randevum var 20 si için çalışamaz raporu alıp vericem işyerine 20 sinde keyif için giderim işe o kadar ay çok yoruldum ayça aslında evin büyük kısmı yerleşti şimdi toz alıp tekrar dolap içlerini eşimle düzenleyip oda oda bitiriyoruz malum annemler yerleştirdiği için hangi dolapta ne var bilmiyorum
canım beklerim yeni evime eşinle ghelirsiniz bir akşam
inşallah çözülür deryacım.günaydın bu gece güzel bir uyku çektim en sonunda sanırım evin temizlenmesi rahtlattı demekki çok kafay takmışım iki tanede daha önemli çözümlenmesi gereken problem var onlarda hallolsa değmeyin keyfime
anammmm sen de 1 kasımcıydın de mi..hadi bakalım miniş..keşke bu gün gidebildeydin.ama vardır bir hayır.yaa bugun negüzel kızımı görücektımm yaa,offf taa cumartesıye kaldı.kocısın işleri uymadı randevu tarıhını degıstırmek için aradık cumartesıye kadar full mus doktor.neyse vardır bı hayırr.acaba kızımm kac kılo oldu.sat 1 kasımcılar olarak doktora gıdenler sanırım 2.5u gördü bakalım biz kac cıkcaz cumartesı gunu.bana sankı 2500- 2650 falan cıkarız gıbı gelıyo hayırlısı
artış oluyor bu aralar bende de..dediğin gibim o nemi ben de iyice analiz edemiyorum..terdir diye düşünüyorum.geçen akşam misafirler vardı koltuktan bir kalktım resmen çiş yapmışım gibi ıslaktı koltuk.dedim onlara da çok terliyorum diye ne yapayım..kızlar sizinde akıntınızda artıs varmı,ben cok korkuyorum , az az suyum gelıyosa dıe.tam anlayamıyorum iççamasırım zaman zaman nemli gibi oluyor ama sıcaktan terlıyorumdur dıe düşünüyom.sanırım zamanın gitgide daralmasından dolayı böle şeyler cok normal.amaniinnn 40ımın dolmasına 1 ay kaldı,Allah ım bazen öle bı heycan basıyokı anlatamam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?