2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

günaydıın herkese....
sabahın erken saatlereide olmasa uyunak çok zor. bu gece yatamadım aa sıcakdan gına geldi bi ara çok sinilendim. kendikendime kızdım falan .yazık ya eşimde uyuyamıyor benm yüzümden.
sabah 5 den sonra dier odaya geçtim balkonun kapısını açtım püfür püfür uyudum ohh ..

Nazan ateş basmaları bendede oluyor. geçici menapoz dönemindeyiz malum gunde en az 2 kere yaşıyorum bu ateş basmalarını boncuk boncuk terliyorum. baştan aşagı heryerim sırılsıklam oluyor.bende sabah uyanınca bi duş birde öglen bi duş alıyorum balık gibi oldum.:)
birde eşyalar konusunda ben hepsini yıkadım önce aklıma senn yaptıgın gibi geldi sadece 0-3 aylıkları yıkıyayım falan diye ama sonradanda ya unutursam hepsi yıkadım zannedersem diye..herşeyini yıkadım ütüledim. dplabına yerleştirdim.

gelgit ne yaptı acaba?merak ettim ya gece boyu hep aklımdaydı.inş. bi sorun teşkil etmemiştir yada dogum nişanı değilidr..:)

bu arada kızlar bende sarelle bagımlısı olmuş bulunuyorum. biz yıllardır nutelladan başka almazdık. bu pazar herzamanki marketimizde nutella olmadıgı için sarelle aldık hmmm oda enfes yani çok begendim benden tam puan aldı.:)bu sabaha koca bi dilim ekmek yedim ve bi daha istiyorum..

Ebruska sen ne taraflarda oturuyosun? Yoksa daha önce sormuş muydum :uhm:

bugun sabah haberlerinde bu hafta çöl sıcaklarının geleceğini söyleyen spikere uyuz oldum ve eşime kızgın bi halde sordum peki bu yaşadıgımız sıcaklar neymiş diye....

bugun sabah haberlerinde bu hafta çöl sıcaklarının geleceğini söyleyen spikere uyuz oldum ve eşime kızgın bi halde sordum peki bu yaşadıgımız sıcaklar neymiş diye....

daha dur kardeşim, asıl sıcaklar bundan sonra gelecek...terleye terleye geçircez sıcakları napalım..

Fasülyeko naptın, iyice yerleştin mi evine???? ızne ne zaman ayrılıyosun.. Evde durma vaktin geldi de geçiyo bile.. ışler de yoğun bunaltmasınlar daha fazla seni..

Ebruska sen ne taraflarda oturuyosun? Yoksa daha önce sormuş muydum :uhm:

Ben Beşiktaş'tayım canım.. Burada evler eski olur, bilirsin.. yalıtım malıtım hak getire yani.. geceleri kaç defa kalkıyorum terlemekten..

Pinky, ateş basması bana da oluyor. Ofiste klimalı ortamda bile birden alnım boncuk boncuk oluyor..

Ya kızlar, emzirmek de çok hararet yapıyormuş insanda.. Yani doğum sonrasında hemen herşey bitmeyecek.. Gerçi vücudumuz biraz hafiflemiş olacak, bebiş artık içeride olmayacak ama gene de Allah hepimize kolaylık versin..

Bizde klima yoktu bugüne kadar.. ama sanırsam bu gidişle alınacak bir tane..

EBRUSKA, biz ssklı filan değiliz. yani izne ayrılmak için resmi bir belge filan gerekmiyor. doktorum bir yazı vermişti "şu tarihe kadar çaılşmasında sakınca yok" diye onu verdim bankaya o kadar. sonra da o tarih geldiğinde gitmedim işe. hiçbir formalitemiz olmadı allaha şükür. 5 haftayı doğum sonrasına ekleteceğim.

AFTABRU, ben alınmış herşeyi yıkadım canım.. Daha sonradan kullanılacaklar tozlanabilir, haklısın ama ben kendime güvenemedim doğrusu.. Hani zamanı geldiğinde yıkadım zannedip giydirir miyim diye..

sanırım bende herşeyi yıkarım sonra karışmasın çünkü hepsinin etiketlerini falan söktüm

ben etiketlerini çıkarmadığım için karıştırmam. o kadar çok şey almışım ki, hiç gözüm yemedi valla hepsini yıkayıp asmayı... gerçi çok zebvkli ama havalar çok sıcak. bu sıcakta ütü yapmak öldürüyor insanı.

ben hala NUTELLAcıyım. iki günde bir kavanoz nutellayı bitirdim mesela. tek başıma.... yemesem duramıyorum. pek bi iradesiz oldum. bi de patates kızartması yemeden duramıyorum.

çıkıyorum kızlar ben. ESRAKOyu aradım açmadı. hala uyuyor galiba. ben de kahvaltıyı onunla yaparız diye sadece vişne yemiştim ama azcık bişeyler atıştırsam iyi olacak. hatun kimbilir kaçta uyanır. onunla da öğle yemeğimizi yeriz artık.

günaydınlar doğum tarihimiz için hayırlı olsun diyen herkese çok teşekkür ediyorum. evet aynı gidiyoruz baby..ben bu hızla 3 kilo olmuştur diyordum.ama neyseki normal sınırlar içerisinde.hele bir de kafasındaki sıvıdan eser olmayışı daha da mutlu edici.doktorun 1 ağustosta başka doğumları var galiba defterine bakıp kesin bir şekilde olmaz dedi çünkü.ısrar etmedim amma manyak çıktı bu demesin benim için.
nazan senin sat baz alınıyorsa bebeğinin kilosu normal sınırlar içerisinde.nevaya haftasına göre ileri diyordu doktor ve hep tontiş çıkıyordu dün doktordaydım ve 2582 grdı.benim de sat 1 kasım..hepimiz eşitlenmiş görünüyoruz sen,ben,pervin serap daha gitmedi doktora bilmiyorum.kiloyu zaten takmıyorsun sağlık önemli bizler için.
bize de bekleriz, klimamız var... hatta şu anda bacaklarım hafiften üşüyor desem sana?
klima diye hava atma benim gibi olursun..madoda ettiğim kahvaltıdan sonra klima ile uyumama beni mahvetti karşısına da yatmıyorum üstelik.nasıl bağırsak ağrıları çektim..bu gece yine vardı az az..ama açmadım klimayı inat ettim sabaha kadar dayandım daha iyiyim..soğuk oluyor diye kapatıyorum klimayı sonra terliyorum açıyorum sonrası malum..dikkat et..

Arkadaslar.. mevlut süsümüz nası?? Burcumun sayesınde malzemelerime kavustum.. tekrar tesekkur edıyorum buradan yıne.. fikrilerinizi bekliyorum.. bır tane bole numume yaptım fikrilerinizi almak ıcın..

evrimim çok güzel olmuş.. biberonlu tülü zaten çok sevmiştim.mevlüt ne zaman?
ben almadım emzik.almayacağım sanırsam..lazım olmaz umarım.
vah yavrum benim..böyle bir güzellikten mahrum oldu düğün halkı..neyse gidip klimayı açıp bacaklarını üşütseydin biraz.
klo işine takılmayın arkadaşlar..hepsi tornadan çıkmış gibi aynı mı olacaktı..ben bebeğin sağlığının herşeyden önemli olduğunu yaşayarak öğrendim.kilodur alınır verilir..
ikinci şeker testi olmamışmıydın sen? doktorun ne dedi? olumsuz birşey olsa söylerdi değil mi?
gecmis olsun canim, navya bisey olacagini sanmam..

oh ne guzel hayirli olsun sezeryan tarihin bencede riske atmamakda fayda var siyatik icin
biraz suçluluk duydum aslında..doktor normal taraftarıydı.bacağı hatırlatınca.sezeryana döndük..açızaz gericez çok zorlayabilir deyince gözüm yemedi..kalıcı bir hasar olur diye..gerçekten normal doğumda çok mu zorlanıyor bel bacak falan?
yhaaaa, çok kıcık oldummm.... Düğünde kimler kimler varmış sınıftan Çok güzel olurdu oysa gitsem. Püfff... arabasızlığın (parasızlığın) gözü çıksın
kıyamazım ben bu tazeye.düğünlere de gidememiş..aklıma dumanın çok sevdğim şarkısı geldi sen ocelerden bahsedince HANGİ OJE YAKIŞMAZ Kİ KIZ SAN diye bildin mi?
Kızlar yaa, aranızda benim gibi elinden her şeyi düşürerek sakarlıkta kendini aşmış olan var mı? Yoksa bende mi var tuhaflık? Çok sakarım bu aralar..
bir de yerden alamam ve akabinde saliiiiih diye cırlama durumu var..çok sinirleniyorum bir şeyleri yere düşürüncmesala bu sabah yere yumurta düşürdüm,sonra arabada su içerken koltukların arasına kapağı düşürdüm eklimi soktum elim sıkıştı püfff.iyice kötürüm olduk
ben de senin gibi yapmıştım.0-3 ayları yıkamıştım..sonra baktım diğerlerini de dolaba yerleştirip uğraşacağım valizde de duramazlar yıkadım hepsini..en büyük zevkim gidip dolabın kapısını açmak ve o mis gibi kokuyu içime çekmek.
ebruskacım eve bir gittim saat altıda sızmışım uyandım saat 9 sonra bir daha yattım uyandım saat 10 uyku tutmadı karnımda ağırıyoerdu.televizyonu açtım.hiçbir şey yoktu.salihi uyandırdım onunla çene çaldık biraz..sonra 2 gibi uyudum ama karın ağrısından uyandım ara ara.işteyim şimdi dünküne göre dah iyiyim..ama bu karın sertliği kafamı kurcalıyor biraz.doktorda dedi karnın sert ben dedim gazdandır yok rahmin de gergin dedi..sona yaklaştık ondan mı acaba?

afiyet olsun balım..mideni yakmıyor mu ben bir kaç kere yedim sonuç aynı midemi yakıyor.

Fasülyeko naptın, iyice yerleştin mi evine???? İzne ne zaman ayrılıyosun.. Evde durma vaktin geldi de geçiyo bile.. İşler de yoğun bunaltmasınlar daha fazla seni..

daha dur kardeşim, asıl sıcaklar bundan sonra gelecek...terleye terleye geçircez sıcakları napalım..

canım daha var iznime 17 sinde doktora randevum var 20 si için çalışamaz raporu alıp vericem işyerine 20 sinde keyif için giderim işe o kadar ay çok yoruldum ayça aslında evin büyük kısmı yerleşti şimdi toz alıp tekrar dolap içlerini eşimle düzenleyip oda oda bitiriyoruz malum annemler yerleştirdiği için hangi dolapta ne var bilmiyorum
canım beklerim yeni evime eşinle ghelirsiniz bir akşam

günaydın kızlar,sabah hortlayanların arasında bende varı yıne:)) sabahın 7.5undan berı uyanıgım ve gecede 3 kere tuvalate kalktım kafamçokkarıştı neyse hepten uyku delısı olmakta kötü,sevıyorum bu halımı ,enaından bebegımde düzenlı uykuya alısır belkı.heraksam fix 11-11.5da uyumus oluyorum.kızımda benle uyuyup benle uyanıyor :))

ayy gelgitin numarası kımsede yok dimi,öğlene kadar ugramassa bı arardık.ama sankı onun numarası sadece kayrada vardı gibime geldı.konyaya gelınce bulusuruz falan diyolardı,gelgit ti dimi konyada olan

günaydın bu gece güzel bir uyku çektim en sonunda sanırım evin temizlenmesi rahtlattı demekki çok kafay takmışım iki tanede daha önemli çözümlenmesi gereken problem var onlarda hallolsa değmeyin keyfime

yaa bugun negüzel kızımı görücektımm yaa,offf taa cumartesıye kaldı.kocısın işleri uymadı randevu tarıhını degıstırmek için aradık cumartesıye kadar full mus doktor.neyse vardır bı hayırr.acaba kızımm kac kılo oldu.sat 1 kasımcılar olarak doktora gıdenler sanırım 2.5u gördü bakalım biz kac cıkcaz cumartesı gunu.bana sankı 2500- 2650 falan cıkarız gıbı gelıyo hayırlısı

kızlar sizinde akıntınızda artıs varmı,ben cok korkuyorum , az az suyum gelıyosa dıe.tam anlayamıyorum iççamasırım zaman zaman nemli gibi oluyor ama sıcaktan terlıyorumdur dıe düşünüyom.sanırım zamanın gitgide daralmasından dolayı böle şeyler cok normal.amaniinnn 40ımın dolmasına 1 ay kaldı,Allah ım bazen öle bı heycan basıyokı anlatamam yaa

-
günaydın bu gece güzel bir uyku çektim en sonunda sanırım evin temizlenmesi rahtlattı demekki çok kafay takmışım iki tanede daha önemli çözümlenmesi gereken problem var onlarda hallolsa değmeyin keyfime

ohh rahatladın,gercekten kafa yorgunlugu hiçbişeye benzemıyo.bıkere taktıysan kafaya zaten boyna kuruyon aklında.huzursuz oluyo insan.benımde salonumuun halıları maıınayla cekılcek,yıkatmıstık ama kirlendı azbucuk.camlar silinip tüller falan yıkancak.cok büyük iş kalmadı ama bebegımın uyku setıde gelıp yatagını düzenleseydım bende daha rahat uyurdum heralde :)))

geçmişe hızlıca bir göz attım aklımda kalanlar atladıklarım kusura bakmasın....

ESRAKO canım maşallah ECE mize kocaman olmuş annesi doğum içinde gün almışsınız artık günler belli olmaya başladı çok heyecanlı bakalım bizim tam tarih belli değil temmuzun son günü yada ağustosun ilk günleri olabilir bizimde....

NAZAN canım sende dr. a gitmişsin NAZ ımızada kocaman bir maşallah sağlıklı ya annesi boşver kilosunu doğduktan sonra doping yaparız biz onlara benim kızçede biraz cılız ama canları içinde olsun ne yapalım kızlar biraz daha narin oluyor ister istemez.... yoğun temponda allah kolaylık versin ya bu sıcaklarda birde gelenle gidenle uğraşmak yorar insanı....bari son zamanlarda gelen giden olmasada dinlenebilsen çünkü doğumdan sonra yoğun bir tempo bizi bekliyor olacak...

EVRİŞİM canım mevlüt şekerleriniz çok güzel olmuş ellerine sağlık el emeği göz nuru.... rabbim mevlütte dağıtacağın günleride göstersin inşallah çok az kaldı....

GELGİT canım seninde dün pembemsi bir akıntın gelmiş aman dikkat et merakta bırakma bizi mutlaka bir dr. görün muayene ol hepimizin içi rahat etsin......

Dr. dan gelen arkadaşlar gözünüz aydın..... aklımda bu kadarı kaldı valla sabah sabah kapasitem bu kadarını alıyor.....

tatlım benimde akıntımda artış var.... hatta yumurtlama zamanında gelen akıntıya benziyor sünüşük birşey....hafta sonu dr. a gittiğimde sordum yoğun bir akıntım var dedim oda kaşıntıda varmı dedi yok dedim birşey demedi.... sanırım normal birşey.... eğer kaşıntı falan olsaydı sanırım mantardan şüphelendi ama yok....

Allah kolaylık versin..çok yorma kendini ayakda bile durmak mahvediyor isanı.
inşallah çözülür deryacım.
anammmm sen de 1 kasımcıydın de mi..hadi bakalım miniş..keşke bu gün gidebildeydin.ama vardır bir hayır.
artış oluyor bu aralar bende de..dediğin gibim o nemi ben de iyice analiz edemiyorum..terdir diye düşünüyorum.geçen akşam misafirler vardı koltuktan bir kalktım resmen çiş yapmışım gibi ıslaktı koltuk.dedim onlara da çok terliyorum diye ne yapayım..
doktorum bana doğum belirtilerini anlattı bunların içinde suyun patlaması da geçtiya hep kontroldeyim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…