2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

hmm yok bendede kasıntı falan yok.evet akıntım yumutlama zamanındakıne benziyo,ama onun dısında bıde iççamasırımnemlı oluyo,acaba termı ne tam anlayamıyorum.kokluyorum ama yınede nası kokması gerektıgını bılmedıgımden yıne bişe cıkmıyo sonuc olarak
anammmm sen de 1 kasımcıydın de mi..hadi bakalım miniş..keşke bu gün gidebildeydin.ama vardır bir hayır..
delikafadulden evet bende 1 kasımcıyımkaydirigubbakcemile5.valla 3 hafta oldu neguzel bugun gidicektık ama kısmet olmadı işte yıne hergun arıycam bazen randevuyu iptal edenler oluyo belkı denk gelırım

bende dıyorum acaba çişim kacmıs olabılırmı bı iki damla yoksa termı yoksa suyummu sızdırıyor dıe.gercı doktorumda bana suyunun geldıgını kokusundan anlarsın,ayaga kalktıgında ve özellııkle yürürken gelır hissedersin demişti.hanı kokluyorumbbo:)ama koku neye benzemelı bılmedıgımden tam bı anlam veremıyom çiş degıl ter gıbı gelıyo bana ama yınede cumartesıyı iple cekıyom,usgde bellı olur suyunun azalıp azalmadıgı.neyse kızım hala kıpır kıpır cok şükür,içim rahat biraz

hakkında hayırlısı bende yarın gideceğim ama artık doğum yapacağım hastaneye
bende akıntı hiç yok sebamedin intim jelini almıştım her duşta kullanıyorum ve çok rahatım tavsiye ederim
uyursun tabi en azında evin işi halloluyor kaydirigubbakcemile5
hiç sorma benim hepsi bir günde yapıldı çıktı hertaraf süper oldu saolnumdada küçük değişiklikler yaptık oda çok hoışuma gitti zemuszemuszemuszemus
Allah kolaylık versin..çok yorma kendini ayakda bile durmak mahvediyor isanı.

inşallah çözülür deryacım.

.

sağol canım inşallah yoksa çatlayacağım kafamçokkarıştı

suyunuz baya su gibi belli ediyor kendini meraklanmayın evet dolaştıkçada gelir ordan anlarsınız

of kızlar bu hafta hep gergindim resmen sinir krizleri içerisindeyim çözümlenmeyen sorunlar kafamı karıştırıyor
birisi eşimin tayin işi en yüksekten torpil bulduk tamam oldu dediler ama ses yok 2 ay oldu ilçede çalışıyor ve çok kötü hem yol çok uzun hemde çalışma ortamı ama birtürlü hayırlı haberimiz gelmiyor dualarınızı eksik etmeyin :Saruboceq:arkadaşlar beni çok sıkıyor bu konu :bbo:delikafadulden
ikincisie doğum için doktor mevzusu hala netleştiremedik tayine göre ayarlama yapmıştık oda olmayınca işler sarpa sardı:1no2:

hmm jel hiç duymamıstım,demk işe yarıyor.denemek lazımmıstı demkkı

bende doktor randevumda yatacagım odayı falan görmek istiyorum.bakalım nasıl odalarımız.

inşallah gönlünüze göre olur tayin işiniz canım.tam zaten streslı dönemdeyız bıde bunu takma kafana.inşallah hersey yoluna girer.tayin cıkarsa die kararlastırdıgınız doktor cokmu uzak kalıyor.

suyunuz baya su gibi belli ediyor kendini meraklanmayın evet dolaştıkçada gelir ordan anlarsınız

bende oyüzden biraz rahatım,doktor yürürken gelır hatta yattıgın yada oturdugun yerden bıanda kalkıncada gelir demıstı.oyüzden bıraz rahatım.bende hissediyorum bazen bıseler geldıgını ama akıntım geldıgındeki gibi hisseiyom yanı o hissedettıgım akıntım oluyo muhtemlen

inşallah gönlünüze göre olur tayin işiniz canım.tam zaten streslı dönemdeyız bıde bunu takma kafana.inşallah hersey yoluna girer.tayin cıkarsa die kararlastırdıgınız doktor cokmu uzak kalıyor.

amin canım çok sıkıntı yaptım eşimde çok gergin ha bugün ha yarın yok bu pazartesi yok cumaya böyle böyle kaç hafta geçti bu stresten bebekte etkilendiyse çok üzülğyırum çünkü karnım küçüldü gibi her hafta göbek çevresini ölçüyorum hiç gelişme yok doktorda iki haftadır gelişimi için bilgide vermedi birde o iyice gerdi
doktor uzak değil hastane ve ücret işi karıştırdı hakkımda hayırlısı

hmm jel hiç duymamıstım,demk işe yarıyor.denemek lazımmıstı demkkı

bende doktor randevumda yatacagım odayı falan görmek istiyorum.bakalım nasıl odalarımız.

bence doktoruna sormadan deneme.ph dengesini bozduğu için bazı doktorlar önermiyor.bir arkadaşıma vajinal duşların sağlıksız olduğunu söyleyen bir doktoru vardı.hatta kendisi avonun vajinal duşlarını da satmıştı bir kaçımıza sonra uyardı.

günaydın kızlar nasılsınızz benim iğrenç şekilde başım ağrıyor yaa kızlar size bişi soracağım yarın kadın gelecek yaa bu laminant parkelerin parlamasını istiom sizin bildiğiniz bi deterjan varmı???

aftabru yanlız deilsin bende aynı durumdayım gece 4tu yatagıma gittigimde. nefes alamıorum uyku gelmio bi elimde yelpaze yanımda emrah dalmıs gitmis pireler ucusuyo sinir oluyorum kalkıp salona geliorum tv acıyorum klima acıorum bi elimde klima kumadası bi elimde tv kumandası ustumde carfası omuzlarımı ortup dalıorum uykuya koltukta yada serinleyince klimayı kapayıp oyle.sonra artık kacta uyanırsam ozaman gidiorum yerime buseferde sabah emrah ise gidio mecbur uyanıorum onu yolluyorum bidaha yatıorum kacta kalkarsam. eskiden o gidincede yatamıodum neyseki simdi yatabiliorum

bende sabah kahvaltıda istah olayı bitmis durumda onumde peynir zeytin mal mal bakıom elim cikolataya gidio ondan yiyorum bu sefer bizde alpella aldık eskiden secerdim nutella olsun die ama walla suan hepsi aynı gelio nedense cok dadandım. peynir zeytin bana bakıo ben ne yiyom ya napayım yiyemiorum

akıntıdan bahsetmissiniz benim akıntıdan ziyade alt takımlar feci terlio akıntıda gelio ama herzamanki gibi yani.

esrako gozun aydın sezercik tarihin belli olmus belki bizim normal dogum tarihlerimizde o zamanlara denk gelir (inss)

buarada temizlik bitmedi hala kız halıları silio bugun birde mutfak banyo fayansları vs kaldı . onlarda bitse rahatlıycam gercekten . neyseki az kaldı dahada dipkose temizligi yaptırmayı dusunmuyorum dogumdan sonra misafirler gidince ancak.

eftalya o laminant parkeler zaten çok kaygan oluyor..deterjanla filan iyice buzun üzerinde gibi olursun..parlamayıversdin boşver..temiz oluyor onlar silince zaten.

Gelgitin numarası bende yok arkadaslar.. baktım sımdı lısteye.. umarım ıyıdır.. Allaha emanet olsun evladı.

Dıdom.. mevludu hemen yapmayacagım.. bıraz Kuzey toparlansın ondan sonra bakacagım.. benım sonra zamanım olmayacagı ıcın sımdıden hazırlayıp kenara koymamdan dolayı onları bu kadar erken hazırlıyorum kuzum..

günaydınlarrrrrrrr
bende sabah hortlayanlardanım
bu arada evriş şekerin çok güzel olmuş şık
maviş kafana takıp stres yapma diyetini uygula hersey yoluna girer

Tesekkur ederım..muck.

Çok çok tesekkur ederım Sibelim.. amin, cümlemize.. güzel dileklerin.

Birazdan cıkıyorum.. doktorumuza gıdecegız.. güzel haberlerle aranıza dönmek dileğıyle..

hakkınızda hayırlısı olsun canım.bak buzamana kadar stres yapmıssın barı bugunden itibaren relax ol.bbegın son aylarında iyice gerılmesın sende tabıkı.hersey olacagına varır canım

kız yok kullanmam.ama önceden duymus olsaydım sebamedın böle bı jelı oldugunu enazından doktora danısırdım.bendede vardı avonun kuku temızleme jelı ama aldım daha kullanmadan iyi olmadıgını duydum çöpe gitti.ama zamanında oriflame nınkını kullanmıstım.bişe farketmısmıydı hatırlşamıyom valla.neyse baby nınde alt takımlar terlıyomus demek sıcaklardan cogumuzda mevcut.aslında benım akıntıda artıs cok fazla olmadı,bu hafıf nemlılık ıslaklık olunca acaba arttımı die düşünmüştüm.ama demekkı kukumuz terlıyor sırnaşık şey

yavrum evrim mevlüt zamanını başka bir şey için sordum. ,Allah'a şükür babından,bebeklerimiz korusun niyetiyle akika kurbanı kesiliyor ya ( peygamberimiz torunlarına kesmiş) şart değil tabi ama güzel bir sünnet..belki kesip mevlütte yediririsin..o sebepten yani..haddim olmayarak nacizane önerimdir. güzel haberlerini bekliyorum..bizi haberdar et.

Kızlar yaa, aranızda benim gibi elinden her şeyi düşürerek sakarlıkta kendini aşmış olan var mı? Yoksa bende mi var tuhaflık? Çok sakarım bu aralar..

elinden dusuren yere zar zor egilmek zorunda kalan ve sinir olan sonra elinde hem catal kasık hem cop varken cope catal kasıgı atmaya calısan :) ne ararsan hepsiyle yanındayım canımcım

masallah canım 3 kg yu gordun darısı basımıza bakalım . saglıklan gelsin ececiklerimiz

kızlarrrrrrrrr imdatttttt kanama geldi ne olacak yahu nişan falan değildir dimi hareketi iyi bebeğimin

gelgitcim hayırlı haberlerini beklioruz bende heycan yaptım iiki gece gormemisim

bence hersey yolunda nie endiseleniosunki gayet saglıklı bir cocuk kg boy yapıyla alakalı nekadar beslenirsen beslen. benimki 32 haftalıkken 34 haftalık cıktı , 34 haftalıkken 200 2 haftada 200 gr almıs cıktı yani bebeklerin gelisim surecleri belli olmuyor. didede aynı sey oldu mesela.

erkekler bu konuda anlayıssızlar. emrahta turkiyeden kankasını cagırmıstı doguma yazmıstım ya buraya sonra iptal etti pervin yokken gelirsin dedi bazen dusunemedikleri icin acıklamak gerekio ben ona acıklamıstım zaten cıplak yatıorum gece yattıgım kalktıgım yer belli deil wc 2. mekanım dogumdan sonrada alttan hep acık olmam gerekebilir meme dısarda gazicem vs die soyledim vede erkek olursa beni cok zorlar budurum dedim sende acık acık izah et simdi halimi gorunce anlayabilio beni.

Arkadaslar.. mevlut süsümüz nası?? Burcumun sayesınde malzemelerime kavustum.. tekrar tesekkur edıyorum buradan yıne.. fikrilerinizi bekliyorum.. bır tane bole numume yaptım fikrilerinizi almak ıcın..

cok guzel canım bizim yatak suslerimize benzio mevlut sekerlerimizde kelebekli olcak. ii gunlerde kullanın bizide cagırırsın artıkın mevluteopuyorumnanaktan

canım hevesin kursagında kalmıs anlasılan bence o ettigin kufurler yetmez daha cok etseydin sinir herifler ya... neyse onur foto filan cekmistir belki senin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…