hmm yok bendede kasıntı falan yok.evet akıntım yumutlama zamanındakıne benziyo,ama onun dısında bıde iççamasırımnemlı oluyo,acaba termı ne tam anlayamıyorum.kokluyorum ama yınede nası kokması gerektıgını bılmedıgımden yıne bişe cıkmıyo sonuc olaraktatlım benimde akıntımda artış var.... hatta yumurtlama zamanında gelen akıntıya benziyor sünüşük birşey....hafta sonu dr. a gittiğimde sordum yoğun bir akıntım var dedim oda kaşıntıda varmı dedi yok dedim birşey demedi.... sanırım normal birşey.... eğer kaşıntı falan olsaydı sanırım mantardan şüphelendi ama yok....
delikafadulden evet bende 1 kasımcıyımkaydirigubbakcemile5.valla 3 hafta oldu neguzel bugun gidicektık ama kısmet olmadı işte yıne hergun arıycam bazen randevuyu iptal edenler oluyo belkı denk gelırımanammmm sen de 1 kasımcıydın de mi..hadi bakalım miniş..keşke bu gün gidebildeydin.ama vardır bir hayır..
artış oluyor bu aralar bende de..dediğin gibim o nemi ben de iyice analiz edemiyorum..terdir diye düşünüyorum.geçen akşam misafirler vardı koltuktan bir kalktım resmen çiş yapmışım gibi ıslaktı koltuk.dedim onlara da çok terliyorum diye ne yapayım..
doktorum bana doğum belirtilerini anlattı bunların içinde suyun patlaması da geçtiya hep kontroldeyim artık.
hakkında hayırlısı bende yarın gideceğim ama artık doğum yapacağım hastaneyeyaa bugun negüzel kızımı görücektımm yaa,offf taa cumartesıye kaldı.kocısın işleri uymadı randevu tarıhını degıstırmek için aradık cumartesıye kadar full mus doktor.neyse vardır bı hayırr.acaba kızımm kac kılo oldu.sat 1 kasımcılar olarak doktora gıdenler sanırım 2.5u gördü bakalım biz kac cıkcaz cumartesı gunu.bana sankı 2500- 2650 falan cıkarız gıbı gelıyo hayırlısı
bende akıntı hiç yok sebamedin intim jelini almıştım her duşta kullanıyorum ve çok rahatım tavsiye ederimkızlar sizinde akıntınızda artıs varmı,ben cok korkuyorum , az az suyum gelıyosa dıe.tam anlayamıyorum iççamasırım zaman zaman nemli gibi oluyor ama sıcaktan terlıyorumdur dıe düşünüyom.sanırım zamanın gitgide daralmasından dolayı böle şeyler cok normal.amaniinnn 40ımın dolmasına 1 ay kaldı,Allah ım bazen öle bı heycan basıyokı anlatamam yaa
uyursun tabi en azında evin işi halloluyor kaydirigubbakcemile5-
ohh rahatladın,gercekten kafa yorgunlugu hiçbişeye benzemıyo.bıkere taktıysan kafaya zaten boyna kuruyon aklında.huzursuz oluyo insan.benımde salonumuun halıları maıınayla cekılcek,yıkatmıstık ama kirlendı azbucuk.camlar silinip tüller falan yıkancak.cok büyük iş kalmadı ama bebegımın uyku setıde gelıp yatagını düzenleseydım bende daha rahat uyurdum heralde :)))
Allah kolaylık versin..çok yorma kendini ayakda bile durmak mahvediyor isanı.
inşallah çözülür deryacım.
.
suyunuz baya su gibi belli ediyor kendini meraklanmayın evet dolaştıkçada gelir ordan anlarsınızhmm yok bendede kasıntı falan yok.evet akıntım yumutlama zamanındakıne benziyo,ama onun dısında bıde iççamasırımnemlı oluyo,acaba termı ne tam anlayamıyorum.kokluyorum ama yınede nası kokması gerektıgını bılmedıgımden yıne bişe cıkmıyo sonuc olarak
delikafadulden evet bende 1 kasımcıyımkaydirigubbakcemile5.valla 3 hafta oldu neguzel bugun gidicektık ama kısmet olmadı işte yıne hergun arıycam bazen randevuyu iptal edenler oluyo belkı denk gelırım
bende dıyorum acaba çişim kacmıs olabılırmı bı iki damla yoksa termı yoksa suyummu sızdırıyor dıe.gercı doktorumda bana suyunun geldıgını kokusundan anlarsın,ayaga kalktıgında ve özellııkle yürürken gelır hissedersin demişti.hanı kokluyorumbbo:)ama koku neye benzemelı bılmedıgımden tam bı anlam veremıyom çiş degıl ter gıbı gelıyo bana ama yınede cumartesıyı iple cekıyom,usgde bellı olur suyunun azalıp azalmadıgı.neyse kızım hala kıpır kıpır cok şükür,içim rahat biraz
hakkında hayırlısı bende yarın gideceğim ama artık doğum yapacağım hastaneye
bende akıntı hiç yok sebamedin intim jelini almıştım her duşta kullanıyorum ve çok rahatım tavsiye ederim
uyursun tabi en azında evin işi halloluyor kaydirigubbakcemile5
hiç sorma benim hepsi bir günde yapıldı çıktı hertaraf süper oldu saolnumdada küçük değişiklikler yaptık oda çok hoışuma gitti zemuszemuszemuszemus
sağol canım inşallah yoksa çatlayacağım kafamçokkarıştı
suyunuz baya su gibi belli ediyor kendini meraklanmayın evet dolaştıkçada gelir ordan anlarsınız
of kızlar bu hafta hep gergindim resmen sinir krizleri içerisindeyim çözümlenmeyen sorunlar kafamı karıştırıyor
birisi eşimin tayin işi en yüksekten torpil bulduk tamam oldu dediler ama ses yok 2 ay oldu ilçede çalışıyor ve çok kötü hem yol çok uzun hemde çalışma ortamı ama birtürlü hayırlı haberimiz gelmiyor dualarınızı eksik etmeyin :Saruboceq:arkadaşlar beni çok sıkıyor bu konu :bbo:delikafadulden
ikincisie doğum için doktor mevzusu hala netleştiremedik tayine göre ayarlama yapmıştık oda olmayınca işler sarpa sardı:1no2:
suyunuz baya su gibi belli ediyor kendini meraklanmayın evet dolaştıkçada gelir ordan anlarsınız
inşallah gönlünüze göre olur tayin işiniz canım.tam zaten streslı dönemdeyız bıde bunu takma kafana.inşallah hersey yoluna girer.tayin cıkarsa die kararlastırdıgınız doktor cokmu uzak kalıyor.
hmm jel hiç duymamıstım,demk işe yarıyor.denemek lazımmıstı demkkı
bende doktor randevumda yatacagım odayı falan görmek istiyorum.bakalım nasıl odalarımız.
ESRAKO nun uyanıp da aramasını bekliyorum. serin biryerlere gidelim de rahat rahat sohbet edelim. yoksa valla ben aynı menapozlu kadınlar gibi oldum. eminim hepiniz de avrdır sıcak basması. evin içinde offflaya poffflaya dolaşıyorum. klimayı hep açık tutamıyorsun, çarpıyor adamı. e kapatınca da 5 dak içinde eski haline geliyor ortam. ya elimden klima kumandası düşmeyecek ööööölece salonda oturup duracağım ya da 2 saatte bir soğuk duşa gireceğim. ben duşu tercih ediyorum. çok sık soğuk duş alıyorum.
günaydınlarrrrrrrr
bende sabah hortlayanlardanım
bu arada evriş şekerin çok güzel olmuş şık
maviş kafana takıp stres yapma diyetini uygula hersey yoluna girer
geçmişe hızlıca bir göz attım aklımda kalanlar atladıklarım kusura bakmasın....
EVRİŞİM canım mevlüt şekerleriniz çok güzel olmuş ellerine sağlık el emeği göz nuru.... rabbim mevlütte dağıtacağın günleride göstersin inşallah çok az kaldı.... .....
hakkınızda hayırlısı olsun canım.bak buzamana kadar stres yapmıssın barı bugunden itibaren relax ol.bbegın son aylarında iyice gerılmesın sende tabıkı.hersey olacagına varır canımamin canım çok sıkıntı yaptım eşimde çok gergin ha bugün ha yarın yok bu pazartesi yok cumaya böyle böyle kaç hafta geçti bu stresten bebekte etkilendiyse çok üzülğyırum çünkü karnım küçüldü gibi her hafta göbek çevresini ölçüyorum hiç gelişme yok doktorda iki haftadır gelişimi için bilgide vermedi birde o iyice gerdi
doktor uzak değil hastane ve ücret işi karıştırdı hakkımda hayırlısı
bence doktoruna sormadan deneme.ph dengesini bozduğu için bazı doktorlar önermiyor.bir arkadaşıma vajinal duşların sağlıksız olduğunu söyleyen bir doktoru vardı.hatta kendisi avonun vajinal duşlarını da satmıştı bir kaçımıza sonra uyardı.
günaydın kızlar nasılsınızz benim iğrenç şekilde başım ağrıyor yaa kızlar size bişi soracağım yarın kadın gelecek yaa bu laminant parkelerin parlamasını istiom sizin bildiğiniz bi deterjan varmı???
yavrum evrim mevlüt zamanını başka bir şey için sordum. ,Allah'a şükür babından,bebeklerimiz korusun niyetiyle akika kurbanı kesiliyor ya ( peygamberimiz torunlarına kesmiş) şart değil tabi ama güzel bir sünnet..belki kesip mevlütte yediririsin..o sebepten yani..haddim olmayarak nacizane önerimdir. güzel haberlerini bekliyorum..bizi haberdar et.Gelgitin numarası bende yok arkadaslar.. baktım sımdı lısteye.. umarım ıyıdır.. Allaha emanet olsun evladı.
Dıdom.. mevludu hemen yapmayacagım.. bıraz Kuzey toparlansın ondan sonra bakacagım.. benım sonra zamanım olmayacagı ıcın sımdıden hazırlayıp kenara koymamdan dolayı onları bu kadar erken hazırlıyorum kuzum..
Tesekkur ederım..muck.
Çok çok tesekkur ederım Sibelim.. amin, cümlemize.. güzel dileklerin.
Birazdan cıkıyorum.. doktorumuza gıdecegız.. güzel haberlerle aranıza dönmek dileğıyle..
Kızlar yaa, aranızda benim gibi elinden her şeyi düşürerek sakarlıkta kendini aşmış olan var mı? Yoksa bende mi var tuhaflık? Çok sakarım bu aralar..
SELAMMM DR DAN GELDİMMM
once dr la olan gorusmeyi yazayım daha sonra geçmisi okuyacagım,
sezaryan gunumuzu aldık 4 agustos sabah 9 da sezaryana giriyor olacagım,su anda bebek 3 kilo 49 cm olmus , dr iri dedi ama kotu bir irilikte sınırda değil guzeldedi kalp atısları suyu vs de iyiymis iki hafta sonra kontrole gideceğim 18 temmuzda ondan sonra dr tatile çikiyor bir hafta yok ve sonra da dogmua gidiyorum, iki hafta sonra gittigimde nst ye o zaman girecekmisim bizim dr her dakka sokmuyor anladıgım kadarıyla onun haricnide tahliller aneztezi dr u ile gorusmeyi falan yien iki hafta sonra gittigimde yapacakmısız, çok heyecanlandım gun belirlenince benim tarihimide yazabilirsiniz listemize
kızlarrrrrrrrr imdatttttt kanama geldi ne olacak yahu nişan falan değildir dimi hareketi iyi bebeğimin
65 kilo oldum arkadaşlar. ama bebeğim pek cılız. doktor sorun olmadığını sağlıklı geliştiğini söylüyor ama ben yine de hafiften dert ediyorum. yediklerim haddi hesabı yok. eminim çoğunuz benim kadar yemiyorsunuzdur. et obur oldum. ayrıca hergün yumurta hergün süt ayran ceviz.... bu sabah (sat 1 kasım) gittik doktora 2.480 gr çıktı. doktor yanılma payı olabileceğini, genetik olarak minyon bir bebek olacağını filan söylüyor, o hiç endişeli değil, hatta moral veriyor "normal doğum için avantaj bile sayılır minik olması" filan diyor ama ne biliim , ben de iri olsun istemiyorum zaten ama bari bi 2.700 filan çıksaydı. inşallah doktorun söylediği gibi iyidir kızım. yoksa gerçekten kilosu bence de çok mühim değil. o kadar çok duyuyorum ki 2.500 gr civarında doğum da çok sağlıklı olan bebek. amaaaannnn annelik böle bişey demek ki... bundan sonra işimiz gücümüz onlar için endişelenmek mi olacak acaba? ama teyzeleri maşallah kızım pek bi hareketli... sürekli kıpır kıpır... plesantamız da suyumuz da iyiymiş. haftaya nst ye bağlanacağım.
ben de geçen gün geceliğimi sabahlığımı ve bebeğin yeni doğduğunda giyebileceği birkaç bodyi yıkadım. hastane çantam hazır olsun neme lazım.
annem gelecek bu pazar. kusmuk bezleri filan hep onunla gelecek. cuma günü de kayınvalidemler gelir herhalde, cmts düğün var ya... ayyy ben şu doğum iznimden hiçbirşey anlamayacağım galiba arkadaşlar ya.... valla düşündükçe içim daralıyor. evde keyif yapamayacağım hiç. hep birleri gelecek gidecek gelecek gidecek..... bi de sinan amerikadan gelen arkadaşlara ısrar ediyor ağustos başı ille de gelin bizde kalın diye. çok tatlı insanlar ben de çok seviyorum ama olacak şey mi? annem burda olacak, büyük ihtimalle bebek yeni doğmuş olacak. ayyy allahım, nasıl ilgilenmeyi düşünüyor acaba misafirle? neyse ki arkadaşımız bayan da sağduyulu, erkekler pek anlamaz ya halden, allahtan bu arkadaşa "saçmalama sinan, sizde niye kalalım, hiç olur mu , nazan lohusa olacak, evde yeni doğmuş bebek varken ne işimiz var sizde, sen de artık aklını başına al, baba olacağın moduna gir" filan dedi de bizim ki anladı mı bilmem. çok düşüncesiz çooook, hiç hesap kitap yapmadan etraflıca düşünmeden davetlerde ve vaadlerde bulunur hep insanlara. neyse ki arkadaşlarımızın çoğu halden anlayan insanlar da beni zor duruma sokmuyorlar. bu akşam da zaten yemek filan yapmayacağım. pizza siparişi vereceğim. kimse kusuruma bakmaz.
Arkadaslar.. mevlut süsümüz nası?? Burcumun sayesınde malzemelerime kavustum.. tekrar tesekkur edıyorum buradan yıne.. fikrilerinizi bekliyorum.. bır tane bole numume yaptım fikrilerinizi almak ıcın..
Üniden arkadaşımız evleniyo akşama. Onur, ben ve bu arkadaş aynı sınıftaydık. Çocuk bizim hem nişana, hem nikaha, hem yemeğe geldi. Gitmezsek çok ayıp olur. Allahtan babacığım gece alacak :teytey: yoksa gidemezdim zaten. O yüzden, Onur'a bir göynek !! ütüleyip, duş alıp, kırmızı ocelerimi sürmem lazım kızlar. Öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?