günaydın kızlar nasılsınızz benim iğrenç şekilde başım ağrıyor yaa kızlar size bişi soracağım yarın kadın gelecek yaa bu laminant parkelerin parlamasını istiom sizin bildiğiniz bi deterjan varmı???
ne biliim şölee bakınca parlasın istiomm:))eftalya o laminant parkeler zaten çok kaygan oluyor..deterjanla filan iyice buzun üzerinde gibi olursun..parlamayıversdin boşver..temiz oluyor onlar silince zaten.
bende onu kullanıyorum canım bi arada çok az çamaşır suyuyla piril karıştırıodum oda çok güsel yapıoda çamaşır suyu parkeyi bozuo dedilerr kapıları arapsabunu ile silecek halılarıda kapıyı çok güsel parlatıo arap sabunu yere nasıl olur bilmiom ama:uhm:prontonun limonlusu olabilir ben normal parkeler icin ondan kullanıorum yuruken gıcır gıcır ses cıkıo. o ses azalınca kirlendigini anlıorum :))))
dide o akika olayını ben burda yapmayı dusunuyrum burda cok buyuk bir kurs var hafız kızlar yetistiriyo hatta kızın mevlut programını onlara yaptırcam. bende basladım hatim azkaldı bitmesine annemde okudu 1 tanede oyle dagıtarak okuttuk duasını o kursta guzel bir programla yaptırmak istiyorum akikasınıda kestirip ordaki ogrencilere bagıslamayı. cunku hepssi hafız kızlar ve koylerden geliolar cok ama cok fakirler turk hocalar egitmis bir kutlu dogum programı yaptılar turkiyede hissettim kendimi sinevizyon filan..bakalım allah nasip eder insallah cok hevesim var. ben eve istedim gelsinler ama kızlara izin vermiolarmıs onlarda oraya cagırdılar. bildigin lise buyuklugunde biryer hocalar turk okadar guzel bir dini egitim veriolarki.. bilindik cemaatlere ait deil yani..
ne biliim şölee bakınca parlasın istiomm:))
bende onu kullanıyorum canım bi arada çok az çamaşır suyuyla piril karıştırıodum oda çok güsel yapıoda çamaşır suyu parkeyi bozuo dedilerr kapıları arapsabunu ile silecek halılarıda kapıyı çok güsel parlatıo arap sabunu yere nasıl olur bilmiom ama:uhm:
merhaba arkadaşlar agustos annelerini okuyunca duygulandım canım bende 2006 agustos annesiyim.kızım 3 yaşında olacak darısı inşallah sizlerin başına olsun.çok az kaldı heyecanlısınız sanırım.hepinize allah kolaylık versin sormak istediginiz birşey varsa çekinmeyin canlarım..bende sezeryan oldum.hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
yok hamile olmadan önce siliodum çamaşır suyuyla sonra hiç kullanmadım ben şimdide gelen kadın silecek arap sabununuda yerde hiç denemedim eğer kaydırıyorsa onuda kullanmam ozmn tşklr bilgin içinniye çamaşır suyu kullanıyorsun bir de karıştırıyormuşsun.sen solumayacaksındır inşallah.ben kendi adıma bir klozeti temizliyorum çamaşır suyuyla o da eldiven takarak ve solumayarak..çok zararlı eftelya..ayrıca arap sabunu kaygan yapar benden söylemesi.
çok teşekkür ederiz papatya..darısı başımıza.nasıldı sezeryan ameliyatın.çok ağrın oldu mu? daha da önemlisi kaç sene geçerse geçsin ağırıyor diyenler var sen ne dersin?
of kızlar bu hafta hep gergindim resmen sinir krizleri içerisindeyim çözümlenmeyen sorunlar kafamı karıştırıyor
birisi eşimin tayin işi en yüksekten torpil bulduk tamam oldu dediler ama ses yok 2 ay oldu ilçede çalışıyor ve çok kötü hem yol çok uzun hemde çalışma ortamı ama birtürlü hayırlı haberimiz gelmiyor dualarınızı eksik etmeyin :Saruboceq:arkadaşlar beni çok sıkıyor bu konu :bbo:delikafadulden
ikincisie doğum için doktor mevzusu hala netleştiremedik tayine göre ayarlama yapmıştık oda olmayınca işler sarpa sardı:1no2:
Gelgitin numarası bende yok arkadaslar.. baktım sımdı lısteye.. ederım Sibelim.. amin, cümlemize.. güzel dileklerin.
Birazdan cıkıyorum.. doktorumuza gıdecegız.. güzel haberlerle aranıza dönmek dileğıyle..
prontonun limonlusu olabilir ben normal parkeler icin ondan kullanıorum yuruken gıcır gıcır ses cıkıo. o ses azalınca kirlendigini anlıorum :))))
merhaba arkadaşlar agustos annelerini okuyunca duygulandım canım bende 2006 agustos annesiyim.kızım 3 yaşında olacak darısı inşallah sizlerin başına olsun.çok az kaldı heyecanlısınız sanırım.hepinize allah kolaylık versin sormak istediginiz birşey varsa çekinmeyin canlarım..bende sezeryan oldum.hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
benim bir de adağım var..onu kesmek daha da önemli vacip çünkü.akikayı da kesip komşulara yurtta kalan öğrencilere dağıtacağım.akikadan zengin fakir herkes hatta kendinde yiyebiliyorsun...hatta kendin için bile kesebiliyorsun akikayı eğer annen baban kesmediyse senin için..en güzeli bebek doğunca 7. günde kesmek( doğduğu gün dahil) ama ergenlik çağına kadar kesebiliyorsun..
buda s mi m mi olsun dedigimiz sabahlıklı pijamamız onden dugmesi yok ama daha almıslar gidip degistirtmedim . gelirken getirtcekler zaten ben almıstım bi takım , 2de gecelik bide bu sabahlıklı yeter daha ne olsun
][/URL]
kızlar günaydın..
sizin akıntınız nasıl oluyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?