2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

dide o akika olayını ben burda yapmayı dusunuyrum burda cok buyuk bir kurs var hafız kızlar yetistiriyo hatta kızın mevlut programını onlara yaptırcam. bende basladım hatim azkaldı bitmesine annemde okudu 1 tanede oyle dagıtarak okuttuk duasını o kursta guzel bir programla yaptırmak istiyorum akikasınıda kestirip ordaki ogrencilere bagıslamayı. cunku hepssi hafız kızlar ve koylerden geliolar cok ama cok fakirler turk hocalar egitmis bir kutlu dogum programı yaptılar turkiyede hissettim kendimi sinevizyon filan..bakalım allah nasip eder insallah cok hevesim var. ben eve istedim gelsinler ama kızlara izin vermiolarmıs onlarda oraya cagırdılar. bildigin lise buyuklugunde biryer hocalar turk okadar guzel bir dini egitim veriolarki.. bilindik cemaatlere ait deil yani..

prontonun limonlusu olabilir ben normal parkeler icin ondan kullanıorum yuruken gıcır gıcır ses cıkıo. o ses azalınca kirlendigini anlıorum :))))

merhaba arkadaşlar agustos annelerini okuyunca duygulandım canım bende 2006 agustos annesiyim.kızım 3 yaşında olacak darısı inşallah sizlerin başına olsun.çok az kaldı heyecanlısınız sanırım.hepinize allah kolaylık versin sormak istediginiz birşey varsa çekinmeyin canlarım..bende sezeryan oldum.hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

yatagını bunlarla susleyecekmis babaannesi , pijamamıda aldılar sabahlıklı gorumceme giydirip resmini cekmisler . onuda ekliycem

eftalya o laminant parkeler zaten çok kaygan oluyor..deterjanla filan iyice buzun üzerinde gibi olursun..parlamayıversdin boşver..temiz oluyor onlar silince zaten.
ne biliim şölee bakınca parlasın istiomm:))
prontonun limonlusu olabilir ben normal parkeler icin ondan kullanıorum yuruken gıcır gıcır ses cıkıo. o ses azalınca kirlendigini anlıorum :))))
bende onu kullanıyorum canım bi arada çok az çamaşır suyuyla piril karıştırıodum oda çok güsel yapıoda çamaşır suyu parkeyi bozuo dedilerr kapıları arapsabunu ile silecek halılarıda kapıyı çok güsel parlatıo arap sabunu yere nasıl olur bilmiom ama:uhm:

benim bir de adağım var..onu kesmek daha da önemli vacip çünkü.akikayı da kesip komşulara yurtta kalan öğrencilere dağıtacağım.akikadan zengin fakir herkes hatta kendinde yiyebiliyorsun...hatta kendin için bile kesebiliyorsun akikayı eğer annen baban kesmediyse senin için..en güzeli bebek doğunca 7. günde kesmek( doğduğu gün dahil) ama ergenlik çağına kadar kesebiliyorsun..

niye çamaşır suyu kullanıyorsun bir de karıştırıyormuşsun.sen solumayacaksındır inşallah.ben kendi adıma bir klozeti temizliyorum çamaşır suyuyla o da eldiven takarak ve solumayarak..çok zararlı eftelya..ayrıca arap sabunu kaygan yapar benden söylemesi.

çok teşekkür ederiz papatya..darısı başımıza.nasıldı sezeryan ameliyatın.çok ağrın oldu mu? daha da önemlisi kaç sene geçerse geçsin ağırıyor diyenler var sen ne dersin?

buda s mi m mi olsun dedigimiz sabahlıklı pijamamız onden dugmesi yok ama daha almıslar gidip degistirtmedim . gelirken getirtcekler zaten ben almıstım bi takım , 2de gecelik bide bu sabahlıklı yeter daha ne olsun

yok hamile olmadan önce siliodum çamaşır suyuyla sonra hiç kullanmadım ben şimdide gelen kadın silecek arap sabununuda yerde hiç denemedim eğer kaydırıyorsa onuda kullanmam ozmn tşklr bilgin için

çok teşekkür ederiz papatya..darısı başımıza.nasıldı sezeryan ameliyatın.çok ağrın oldu mu? daha da önemlisi kaç sene geçerse geçsin ağırıyor diyenler var sen ne dersin?

canım ben sezeryan oldum akşama ayaga kalktım.ertese günler rahat rahat yürüdüm .hiç agrım olmadı sezeryan bölgemde iiincecik bir çizgi hala var.ogeçmiyor ama bikini giyebiliyorsun gözükmüyor neredeyse.bence kişiye göre degişiyor benim arkadaş o hala agrıyor diyo anlamıyorum

dualarm senin derya..inş.tüm sıkıntılarınız en yakın zamanda uçup gider..

güzel hayırlı haberlerle gel...

kaydirigubbakcemile3

saolasın allah razı olsun..biz de bi atlatsaydık..

ben de düşünüyorum ama ilk 7 günde yapamayız sanırım..

buda s mi m mi olsun dedigimiz sabahlıklı pijamamız onden dugmesi yok ama daha almıslar gidip degistirtmedim . gelirken getirtcekler zaten ben almıstım bi takım , 2de gecelik bide bu sabahlıklı yeter daha ne olsun
][/URL]

gayet şık bişi..güle güle kullan canım..

Kızlar okuyorum ama yazacak takatim yok.. sanırım tansiyonum yükseldi. kalbim ağzımdan dışarı çıkacak gibii.. kızım da kıpırdanıyor bir yandan.. onun kıpırdanışları bilem yüreğimi daha bir sıkıştırıyor sanki.. Sıcaktan mı böyle oldum nedir.. su içiyorum bol bol.. umarım çok geçmeden düzelirim..

Dide'cim daha iyi olmana çok sevindim.. Kendine dikkat et arkadaşım..

Gelgit'ten henüz haber yok galiba.. Ben de merak ettim çok. Umarım herşey yolundadır..

Evriş de doktora gidecekmiş, hayırlı haberlerle gelir inşallah..

Bakalım Gypsy'nin muayenesi nasıl geçecek bugün.. Babası da ameliyat olacaktı.. Herşey yolunda gider inşallah..

Aftabru, cevabın için teşekkür ederim. Sanırım ben cuma günü gideceğim. Raporumu o günden alırım..

fasulyeko, yeni evinde sağlıklı ve huzurlu günler geçirmeni dilerim. Allah kolaylık versin canım, hem sıcak hem de hamile hamile ev taşımak hiç de kolay olmasa gerek..

Babymom, ben işyerinde siteye eklenen resimleri göremiyorum. ama merak ettim geceliğini de.. güle güle kullan canım..

Aklıma gelenler bunlar.. Unuttuklarım varsa kusuruma bakmasın.. leyla gibiyim şu an..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar..
Erviş ve Esra güzel haberlerle dönün inşallah..
Akşamdan beri gelgit i düşünüyorum.. bi haber alabilsek.. Allah yardımcısı olsun, umarım herşey yolundadır..
Dide ve baby ben akika olayını bilmiyordum hiç.. iyi ki söylediniz kızlar.. nasip olursa bende yapayım.
Nazan ve Esra size de keyifli bir gün diliyorum..

ya bende akıntıyla birlikte kaşıntı da olmaya başladı...dr.u aradım fitil ve krem verdi..püff canım sıkıldı nerden çıktı şimdi bu..mantar oluştu sanırım..

sıkma canını seçil..iyiki ilaç kullnmaya başlamışsın çözümsüz bir şey değil sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…