var tatlim olmazmi, gunde 2 ped degisiyorum, kivami kokusu herseyi degisti, surekli nemli...kızlar sizinde akıntınızda artıs varmı,ben cok korkuyorum , az az suyum gelıyosa dıe.tam anlayamıyorum iççamasırım zaman zaman nemli gibi oluyor ama sıcaktan terlıyorumdur dıe düşünüyom.sanırım zamanın gitgide daralmasından dolayı böle şeyler cok normal.amaniinnn 40ımın dolmasına 1 ay kaldı,Allah ım bazen öle bı heycan basıyokı anlatamam yaa
tatlim su konuyu biraz acarmisin, ben bilmiyorum bak bunu..ne kesiliyor, ben 7. gun kesemem ama mevlut zamani kesilse olurmu?yavrum evrim mevlüt zamanını başka bir şey için sordum. ,Allah'a şükür babından,bebeklerimiz korusun niyetiyle akika kurbanı kesiliyor ya ( peygamberimiz torunlarına kesmiş) şart değil tabi ama güzel bir sünnet..belki kesip mevlütte yediririsin..o sebepten yani..haddim olmayarak nacizane önerimdir. güzel haberlerini bekliyorum..bizi haberdar et.
iyi gunlerde giy tatlim
kızlar günaydın..
sizin akıntınız nasıl oluyor??
sıkma canını seçil..iyiki ilaç kullnmaya başlamışsın çözümsüz bir şey değil sonuçta.
bol bol su iç canım mantarında tek çözümü bol su içmek.birde bişey dicem benim duyduğum kadarıyla her wc ye gittiğinde yıkama aşağısını sen yıkadıkça kaşınırmış.sadece çamaşırını sık değiştir ve ağsını ütüle
merhaba kızlar gece kanama devam edince 11 gibi hastaneye gittik tedbir alalım dedi dr. önce masayaaldı beni yok dedim sezeryan olacam alttan baktırmam tabi baska bir doktor bakıyor benımkı baska birine yönlendirmişti bakacaz dedi ii dedim ama mırın kırınla oturdum bi bağıdım kı neden o kadar cok bağırdım anlamadım sanırım bebeğime birşey olacak endişe yuzunden yoksa soğuk kanlıyımdır.birşey yok sonra ultraona girdim hersey guzel suyum falan da plasenta aşağıda değil.nst ye girdim sancımda cıkmadı zaten yoktu.cok kalabalık ve sıcaktı ben kalmayacağım dedim hersey yolundaysa cıkayım.cıktım gece geç gelince yazamadım bugunde ancak kendime gelebildim sayılır.
kanamaya gelince hala kanamam devam ediyor.her wc ye gittiğimde gunluk pedimi değiştirecek kadar oluyor.neden oluyor anlamadım ama sinirlerimi bozuyor.1-2 saat daha bekleyıp devam ederse tekrar doktorumu arayacağım.
kizlar buarada 2 gundur pek keyfim yok(
bide sabah yeni catlaklarimizla tanistik, iki taraf kalca bolgesinde, hah dedim super moral(bu soku bugun zor atlatirim, mor mor iyyy ((
merhaba kızlar gece kanama devam edince 11 gibi hastaneye gittik tedbir alalım dedi dr. önce masayaaldı beni yok dedim sezeryan olacam alttan baktırmam tabi baska bir doktor bakıyor benımkı baska birine yönlendirmişti bakacaz dedi ii dedim ama mırın kırınla oturdum bi bağıdım kı neden o kadar cok bağırdım anlamadım sanırım bebeğime birşey olacak endişe yuzunden yoksa soğuk kanlıyımdır.birşey yok sonra ultraona girdim hersey guzel suyum falan da plasenta aşağıda değil.nst ye girdim sancımda cıkmadı zaten yoktu.cok kalabalık ve sıcaktı ben kalmayacağım dedim hersey yolundaysa cıkayım.cıktım gece geç gelince yazamadım bugunde ancak kendime gelebildim sayılır.
kanamaya gelince hala kanamam devam ediyor.her wc ye gittiğimde gunluk pedimi değiştirecek kadar oluyor.neden oluyor anlamadım ama sinirlerimi bozuyor.1-2 saat daha bekleyıp devam ederse tekrar doktorumu arayacağım.
Ay canııım gece mesajını okuduğum andan beri aklım hep sende.. bol bol dua ettim senin için.. Kasılman yok, bebek ii, suyun ii, plasenta aşağıda değil.. bunlar çok güzel haberler.. çok şükür..merhaba kızlar gece kanama devam edince 11 gibi hastaneye gittik tedbir alalım dedi dr. önce masayaaldı beni yok dedim sezeryan olacam alttan baktırmam tabi baska bir doktor bakıyor benımkı baska birine yönlendirmişti bakacaz dedi ii dedim ama mırın kırınla oturdum bi bağıdım kı neden o kadar cok bağırdım anlamadım sanırım bebeğime birşey olacak endişe yuzunden yoksa soğuk kanlıyımdır.birşey yok sonra ultraona girdim hersey guzel suyum falan da plasenta aşağıda değil.nst ye girdim sancımda cıkmadı zaten yoktu.cok kalabalık ve sıcaktı ben kalmayacağım dedim hersey yolundaysa cıkayım.cıktım gece geç gelince yazamadım bugunde ancak kendime gelebildim sayılır.kanamaya gelince hala kanamam devam ediyor.her wc ye gittiğimde gunluk pedimi değiştirecek kadar oluyor.neden oluyor anlamadım ama sinirlerimi bozuyor.1-2 saat daha bekleyıp devam ederse tekrar doktorumu arayacağım.
cok güzelmıs canım,bıtıncede istrerız resımyerimseniben[yatagını bunlarla susleyecekmis babaannesi , pijamamıda aldılar sabahlıklı gorumceme giydirip resmini cekmisler . onuda ekliycem
bende akıka kurbanı kestırmek istiyorum ama 7. gunünde kesmenin daha makbul oldugunu bilmiyodum,ben 40ında keserız dıyodum ama ozaman belkıde 7.gunu keserızbenim bir de adağım var..onu kesmek daha da önemli vacip çünkü.akikayı da kesip komşulara yurtta kalan öğrencilere dağıtacağım.akikadan zengin fakir herkes hatta kendinde yiyebiliyorsun...hatta kendin için bile kesebiliyorsun akikayı eğer annen baban kesmediyse senin için..en güzeli bebek doğunca 7. günde kesmek( doğduğu gün dahil) ama ergenlik çağına kadar kesebiliyorsun..
valla zaten akıntım vardı,rengi öle sarı yada yeşilimsi degıl baya beyaz,bazense cok hafıf acık sarı.ama kıvamı koyu,fakat kasıntım yok cok şükür.benım genelde kukum terlıyo demkkı çünkü hep nemlı,kızlar günaydın..
sizin akıntınız nasıl oluyor??
canım cok merak etmıstım senı,butun gece aklımda sen vardın,iyi olmanıza sevındım ama kanaman hala devam edıyorsa kendı doktoruna görünmelısın bence,bu doktor senın durumunu bılmedıgı için heralde pek fazla bılgı vermedı.neyse doktoruna nezaman gıdıcen eger kanaman devam edersemerhaba kızlar gece kanama devam edince 11 gibi hastaneye gittik tedbir alalım dedi dr. önce masayaaldı beni yok dedim sezeryan olacam alttan baktırmam tabi baska bir doktor bakıyor benımkı baska birine yönlendirmişti bakacaz dedi ii dedim ama mırın kırınla oturdum bi bağıdım kı neden o kadar cok bağırdım anlamadım sanırım bebeğime birşey olacak endişe yuzunden yoksa soğuk kanlıyımdır.birşey yok sonra ultraona girdim hersey guzel suyum falan da plasenta aşağıda değil.nst ye girdim sancımda cıkmadı zaten yoktu.cok kalabalık ve sıcaktı ben kalmayacağım dedim hersey yolundaysa cıkayım.cıktım gece geç gelince yazamadım bugunde ancak kendime gelebildim sayılır.
var tatlim olmazmi, gunde 2 ped degisiyorum, kivami kokusu herseyi degisti, surekli nemli...cok miktardakaydirigubbakcemile3surekli altim ilsak gibi bide kokusu bi degisik gibi geliyor bana, seffaf bazen kivamli, anlamadim??
kendi doktoruna gitmeye çalış bu sefer gelgit..çok geçmiş olsun.değişik değişik halleri var bu hamileliğinmerhaba kızlar gece kanama devam edince 11 gibi hastaneye gittik tedbir alalım dedi dr. önce masayaaldı beni yok dedim sezeryan olacam alttan baktırmam tabi baska bir doktor bakıyor benımkı baska birine yönlendirmişti bakacaz dedi ii dedim ama mırın kırınla oturdum bi bağıdım kı neden o kadar cok bağırdım anlamadım sanırım bebeğime birşey olacak endişe yuzunden yoksa soğuk kanlıyımdır.birşey yok sonra ultraona girdim hersey guzel suyum falan da plasenta aşağıda değil.nst ye girdim sancımda cıkmadı zaten yoktu.cok kalabalık ve sıcaktı ben kalmayacağım dedim hersey yolundaysa cıkayım.cıktım gece geç gelince yazamadım bugunde ancak kendime gelebildim sayılır.
nurdancığım 7. gün keseceksin diye bir şey yok daha sonrada kesebilirsin.kurban bayramında da kesebilirsiniz.2 tane kesiliyor erkek bebeğe.akika bebeğin kafasındaki saçlara verilen isimmiş aslında.peygamberimiz torunlarına 7. günde kesmiş..kendine de kesmiş.küçükken kesilmediyse kendimize de kesebiliriz yani.var tatlim olmazmi, gunde 2 ped degisiyorum, kivami kokusu herseyi degisti, surekli nemli...
tatlim su konuyu biraz acarmisin, ben bilmiyorum bak bunu..ne kesiliyor, ben 7. gun kesemem ama mevlut zamani kesilse olurmu?
iyi gunlerde giy tatlim
cok miktardakaydirigubbakcemile3surekli altim ilsak gibi bide kokusu bi degisik gibi geliyor bana, seffaf bazen kivamli, anlamadim??
benim de 2 gündür keyfim yok nurdan.karın ağrım devam ediyor.azalsa da endişe sebebi.bir de karnım çok sert..son dönemde sertleşir mi böyle ne dersin? çatlak konusu kapandı sanmıştım ben demek hala yeniden çatlayabiliriz..benimkiler morla kırmızı arası bir renk ama açılıyor renkleriisanki bazen daha renkli oluyorlar..kizlar buarada 2 gundur pek keyfim yok(
bide sabah yeni catlaklarimizla tanistik, iki taraf kalca bolgesinde, hah dedim super moral(bu soku bugun zor atlatirim, mor mor iyyy ((
yok yorum yapılmadı iğnelerden olabilir dedi.ama daha yeni test yaptırdım pıhtılaşma oranlarına hersey iyiydi güzel çıkmıştı.1 haftada denge bozulmus olamaz.suanda hareketlerini hissediyorum en azından 10 gun daha dayansak yeter bana.
hayırlı haberlerle gel :SaruboceqGelgitin numarası bende yok arkadaslar.. baktım sımdı lısteye.. umarım ıyıdır.. Allaha emanet olsun evladı.
Dıdom.. mevludu hemen yapmayacagım.. bıraz Kuzey toparlansın ondan sonra bakacagım.. benım sonra zamanım olmayacagı ıcın sımdıden hazırlayıp kenara koymamdan dolayı onları bu kadar erken hazırlıyorum kuzum..
Tesekkur ederım..muck.
Çok çok tesekkur ederım Sibelim.. amin, cümlemize.. güzel dileklerin.
Birazdan cıkıyorum.. doktorumuza gıdecegız.. güzel haberlerle aranıza dönmek dileğıyle..
sağol canım çok stres yaptım sabahtan beri ağlıyorum bebeiği düşünüp susuyorum ama olmuyor :gitme:hakkınızda hayırlısı olsun canım.bak buzamana kadar stres yapmıssın barı bugunden itibaren relax ol.bbegın son aylarında iyice gerılmesın sende tabıkı.hersey olacagına varır canım
kız yok kullanmam.ama önceden duymus olsaydım sebamedın böle bı jelı oldugunu enazından doktora danısırdım.bendede vardı avonun kuku temızleme jelı ama aldım daha kullanmadan iyi olmadıgını duydum çöpe gitti.ama zamanında oriflame nınkını kullanmıstım.bişe farketmısmıydı hatırlşamıyom valla.neyse baby nınde alt takımlar terlıyomus demek sıcaklardan cogumuzda mevcut.aslında benım akıntıda artıs cok fazla olmadı,bu hafıf nemlılık ıslaklık olunca acaba arttımı die düşünmüştüm.ama demekkı kukumuz terlıyor sırnaşık şey
sağol canım şimdide senin yazını görünce ağladım ya sanırım doğum stresi sadece bu sıkıntılar olmasa gerek senağlamasenağlamadualarm senin derya..inş.tüm sıkıntılarınız en yakın zamanda uçup gider..
güzel hayırlı haberlerle gel...
kaydirigubbakcemile3
saolasın allah razı olsun..biz de bi atlatsaydık..
ben de düşünüyorum ama ilk 7 günde yapamayız sanırım..
gayet şık bişi..güle güle kullan canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?