2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bol bol su iç canım mantarında tek çözümü bol su içmek.birde bişey dicem benim duyduğum kadarıyla her wc ye gittiğinde yıkama aşağısını sen yıkadıkça kaşınırmış.sadece çamaşırını sık değiştir ve ağsını ütüle

merhaba kızlar gece kanama devam edince 11 gibi hastaneye gittik tedbir alalım dedi dr. önce masayaaldı beni yok dedim sezeryan olacam alttan baktırmam tabi baska bir doktor bakıyor benımkı baska birine yönlendirmişti bakacaz dedi ii dedim ama mırın kırınla oturdum bi bağıdım kı neden o kadar cok bağırdım anlamadım sanırım bebeğime birşey olacak endişe yuzunden yoksa soğuk kanlıyımdır.birşey yok sonra ultraona girdim hersey guzel suyum falan da plasenta aşağıda değil.nst ye girdim sancımda cıkmadı zaten yoktu.cok kalabalık ve sıcaktı ben kalmayacağım dedim hersey yolundaysa cıkayım.cıktım gece geç gelince yazamadım bugunde ancak kendime gelebildim sayılır.

kanamaya gelince hala kanamam devam ediyor.her wc ye gittiğimde gunluk pedimi değiştirecek kadar oluyor.neden oluyor anlamadım ama sinirlerimi bozuyor.1-2 saat daha bekleyıp devam ederse tekrar doktorumu arayacağım.

var tatlim olmazmi, gunde 2 ped degisiyorum, kivami kokusu herseyi degisti, surekli nemli...

tatlim su konuyu biraz acarmisin, ben bilmiyorum bak bunu..ne kesiliyor, ben 7. gun kesemem ama mevlut zamani kesilse olurmu?

buda s mi m mi olsun dedigimiz sabahlıklı pijamamız onden dugmesi yok ama daha almıslar gidip degistirtmedim . gelirken getirtcekler zaten ben almıstım bi takım , 2de gecelik bide bu sabahlıklı yeter daha ne olsun

iyi gunlerde giy tatlim

kızlar günaydın..

sizin akıntınız nasıl oluyor??

cok miktardakaydirigubbakcemile3surekli altim ilsak gibi bide kokusu bi degisik gibi geliyor bana, seffaf bazen kivamli, anlamadim??

sıkma canını seçil..iyiki ilaç kullnmaya başlamışsın çözümsüz bir şey değil sonuçta.

orası öle canım.buna da şükür...işte ilaç olunca hemen tırsıyorum..son aydayız ya..

damacanaya pipet takıcam nerdeyse..çok içiyorum zaten...dr.sık sık vajinal duş yapmamamı, kendi haline bırakmamı söyledi..e titiz oluyoruz haliyle...foşur foşur yıkıyoruz..ama yanlışmış işte.

geçmiş olsun..merak ettik valla..ben derim ki hiç bekleme ve kendi dr.una bi görün..bu kanamanın ne olduğunu tespit etmesi gerekir..

kizlar buarada 2 gundur pek keyfim yok(
bide sabah yeni catlaklarimizla tanistik, iki taraf kalca bolgesinde, hah dedim super moral(bu soku bugun zor atlatirim, mor mor iyyy((

gelgirt gecmis olsun tatlim ama sorun yoksa niye devam ediyorki bence kendi doktorunla bi konus...

bide sabah yeni catlaklarimizla tanistik, iki taraf kalca bolgesinde, hah dedim super moral(bu soku bugun zor atlatirim, mor mor iyyy((

3 gün önce bende keşfettim o çatlak denen şeyle önce iğne yaptığım yerlerin kızarıklığı sandım malum aşağıda olunca anlayamadım göremedim sonra aynanın karsısına bir geçtim şok şok hiç olmadı diye sevinirken birden oluştu.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar.endişelendirmek istemedim aslında önce malum hepimiz can tasıyoruz heyecan yapmamalıyız ama danışacak kimse de olmayınca tereddütte kalıyor insan.
salak dr benım doktorumu bilgilendirirken 1-2 damla kan diyor ben 1-2 damlayı eşime bile bahsetmedim 1-2 damla gelse işim ne burda.durmadım zaten sevmedim kendi doktorum iyiysen randevu gununde görüşlim dedi ama yok devam ediyor.ararım son zamana gelmişiz dururmuyum hiç.

Geçmiiş olsun Gelgit. herşeyin iyi olmasına sevindim, dikkat et kendine yine de.. muayene olduğun doktor kanamanın nedeni konusunda yorum yapmadı mı peki?

yok yorum yapılmadı iğnelerden olabilir dedi.ama daha yeni test yaptırdım pıhtılaşma oranlarına hersey iyiydi güzel çıkmıştı.1 haftada denge bozulmus olamaz.suanda hareketlerini hissediyorum en azından 10 gun daha dayansak yeter bana.

Sonunda gelgit haber alabildik..Bişey olmadı ya çok sevindim..

Baby güle güle kullan gecelik sabahlığını..

Benim de göbekte henüz çatlak yok ama göğüslerimin altı çatladı, çok ilginç.. Neyse çatlaklar beyaza dönüşmedikçe çözümü varmış. Bakarız bir çaresine artık..

Ay canııım gece mesajını okuduğum andan beri aklım hep sende.. bol bol dua ettim senin için.. Kasılman yok, bebek ii, suyun ii, plasenta aşağıda değil.. bunlar çok güzel haberler.. çok şükür.. ama kanaman niye devam ediyor kii? mutlak ve mutlak kendi dr.una git canım.. belki iğnelerden belki başka bi nedenden.. fakat en azından sebebi belli olsun.. Dualarımız seninlee opuyorumnanaktan

[yatagını bunlarla susleyecekmis babaannesi , pijamamıda aldılar sabahlıklı gorumceme giydirip resmini cekmisler . onuda ekliycem
cok güzelmıs canım,bıtıncede istrerız resımyerimseniben
bende akıka kurbanı kestırmek istiyorum ama 7. gunünde kesmenin daha makbul oldugunu bilmiyodum,ben 40ında keserız dıyodum ama ozaman belkıde 7.gunu keserız
kızlar günaydın..

sizin akıntınız nasıl oluyor??
valla zaten akıntım vardı,rengi öle sarı yada yeşilimsi degıl baya beyaz,bazense cok hafıf acık sarı.ama kıvamı koyu,fakat kasıntım yok cok şükür.benım genelde kukum terlıyo demkkı çünkü hep nemlı,
canım cok merak etmıstım senı,butun gece aklımda sen vardın,iyi olmanıza sevındım ama kanaman hala devam edıyorsa kendı doktoruna görünmelısın bence,bu doktor senın durumunu bılmedıgı için heralde pek fazla bılgı vermedı.neyse doktoruna nezaman gıdıcen eger kanaman devam ederse
var tatlim olmazmi, gunde 2 ped degisiyorum, kivami kokusu herseyi degisti, surekli nemli...cok miktardakaydirigubbakcemile3surekli altim ilsak gibi bide kokusu bi degisik gibi geliyor bana, seffaf bazen kivamli, anlamadim??

hemen hemen hepimizin şikayetı aynı,demkkı terlıyoruz ondan bu nemlılık ıslaklık.

EVRİŞİM doktora gidicekmısın galıba,hayırlı haberlerle gel

kendi doktoruna gitmeye çalış bu sefer gelgit..çok geçmiş olsun.değişik değişik halleri var bu hamileliğin
nurdancığım 7. gün keseceksin diye bir şey yok daha sonrada kesebilirsin.kurban bayramında da kesebilirsiniz.2 tane kesiliyor erkek bebeğe.akika bebeğin kafasındaki saçlara verilen isimmiş aslında.peygamberimiz torunlarına 7. günde kesmiş..kendine de kesmiş.küçükken kesilmediyse kendimize de kesebiliriz yani.
benim de 2 gündür keyfim yok nurdan.karın ağrım devam ediyor.azalsa da endişe sebebi.bir de karnım çok sert..son dönemde sertleşir mi böyle ne dersin? çatlak konusu kapandı sanmıştım ben demek hala yeniden çatlayabiliriz..benimkiler morla kırmızı arası bir renk ama açılıyor renkleriisanki bazen daha renkli oluyorlar..

10 günden daha çok dayanırsınız inşallah da zamanın da gelir bebişin.

Kızlar bende de var akıntı.. hem de sarı renkli beyaz fln değil.. ama enfeksiyon fln çıkmadı, zaten kaşıntı da yok.. ama rengi neden sarı onu bilmiyorum.. benneyaptımki
Akika kurbanını bende sanırım bayramda keserim.. Allah nasip etsin yeter ki.. :Saruboceq:
Ve en sonunda bende çatladım.. iki göbeğimde, iki göğsümde 1 tane de kolumda var.. hepsi birbirinden iğrenç. gözüküyoooo mafoldumben

çatıır çatır çatlıyoruz.demek ki neymiş son aya kadar çatlamadım diye sevinilmeyekmiş..durdup durup son anda çatladık..hayırlısı artık.bir noktada dursa bari

hayırlı haberlerle gel :Saruboceqpuyorumnanaktan
sağol canım çok stres yaptım sabahtan beri ağlıyorum bebeiği düşünüp susuyorum ama olmuyor :gitme:
sağol canım şimdide senin yazını görünce ağladım ya sanırım doğum stresi sadece bu sıkıntılar olmasa gerek senağlamasenağlama

çok geçmiş olsun aklımız sende kaldı şükür iyisiniz ikinizde :Saruboceq:
kanama sebebini açıklamadılarmı bence kendi doktoruna görün canım :uhm:

gelgit sonunda haber alabildik. bi sorun olmamasına sevindim fakat neden hala devam ediyor nerden geliyor bu kan aklımı kurcaladı bugun kendi doktoruna bi görun mutlaka.:)

babym kaynanın aldıgısabahlıklı takımı sanırım biliyorum bende ararken görmüştüm o modeli ve çok hoşuma gitmişti fakat ben daha kokoş bişey aradıgım için almamıştım..saglıkla kullan..
gelim şu akika olayına. biz mevlütten önce kesip mevlüde gelen misafirlerimize pilav üstü kavurma şeklinde ikram edices..

bu arada en son agda operasyonum çok çok acılı geçmişti üstelik minicik minicik parçalr halinde yapmama ragmen. ve bu defa o acıyı mumkun değil kaldıramam.çok hassaslaştıgını düşünüyorum. doktoruma sordum kendini çok kasıyorsan başka çareler dene dedi. yanisizlere sorum şu hayatımda hiç jilet kullanmadımda. nasıl bişey alıcam...özel banyo için olanlar vardır dimi. gidip satıcıya sormakdansa sizlerin kullandıgı bişey varsa ve menunsanız ve bi taraflarımı kesmicekse ayrıntılı bilgi istiyorum marka tip vs..vs..

birde çatlak konusunda o minicik kırmızı sinek ısırıgı gibi olan noktaların bu kadar dehşet bi görüntüye dönüşeceklerini tahmin bile edemezdim. dogumdan sonra inş. saglıklı olursam hemen kahve limon olayına başlıcm..bende kendimi çatlamam diye düşünüyordum ama neymiş o aldıgımız kremler sürdüğümüz bebeyagları işe yaramıyormuş genetikmiş.
genetiğimiz çatlak anacım biz napalım....:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…