2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

çatıır çatır çatlıyoruz.demek ki neymiş son aya kadar çatlamadım diye sevinilmeyekmiş..durdup durup son anda çatladık..hayırlısı artık.bir noktada dursa bari

kızımda son bir hafta kala çatladım ona göre bunda azcık göbek deliği çevresi oldu ama mor çizgi değil ince beyaz çizgi

canım benim bildiğim ağda ya da jilet dışında yapabileceğin başka bir yöntem yok hamilelikte. tüy dökücü kremler zararlı. ağda da son ay yaptırmak iyi değilmiş normal doğumda özellikle cok tahriş ediyorum. jiletle de kendin cok zor alırsın. ya 1 ay önce aldıracağız ya da eşlerin eline jiletleri vereceğiz. benim inanılmaz zaldı tek tük cıkıyor resmen.

gelgit geçmiş olsun canım ama bence hemen kendi doktoruna gitmelisin...

deryaa..lütfen ağlama artık...muhtemelen doğum stresi de var dediğin gibi..minik mucizeni, mis kokulu yavrunu kucağında düşün..moral bulcak şeylerle ilgilen..git oğlunun cicilerine bak, kızınla vakit geçir, kafanı dağıt biraz..

çatıır çatır çatlıyoruz.demek ki neymiş son aya kadar çatlamadım diye sevinilmeyekmiş..durdup durup son anda çatladık..hayırlısı artık.bir noktada dursa bari
Eveeett dursunlar lütfeeenn :Saruboceq:
genetiğimiz çatlak anacım biz napalım....:roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

deştin yine yaralarımı pinky..brnim de yapmam lazım.bu haftasonu ağdayı deniyeceğim baktım çok kasılıyorum bırakacağım.o kadar emek ver sonra jiletlemek zorunda kal..ben gillette banyo jiletlerinden aldım.b planı olark yani.allah korusun ani bir şey olursa önlem amaçlı bulunsun. nasıl göreceksem o ds syrı mresele tabi..hadi ağdayı ayna karşısınds yapıyordum..ama bu jilet işi banyoda yapılmalı.sezeryan yapılacak bölgenin tüylrini de makinayla alırım doğumdan önce. şöyle kasmasak rahat olsak doğum endişesi bitmiyor bir dr kıllı yakalancam endişesi var

ağda işini ..daha doğrusu tek tek yolma işini eldivenle 3-4 gün önce yaptım...pes etdecektim nerdeyse ,sık dişini dedim ha gayret derken bi baktım bitiverdi...kısmetse 1 ay sonra tekrar bekliyo beni böle bi işlem...

canım bu vajinal duş değil normal sıvı banyodan banyoya kullanıyorum dış jenital bölgeyi temizliyor içiyle alakası yok hatta hangi topikte okudum bilemiyorum ama gebe bir bayanada doktoru akıntısı varmış bunu önermiş. gerçekten çok işe yaradı bende temiz temiz sıkıntımda yok şu ana kadar :lepi:

Hayırlı dileklerini esirgemeyen tüm kuzu annelerime teker teker tesekkur ederım.. Allah razı olsun..

Şükür hersey yolunda.. 2800 kılo,48 boy.. hersey olması gerektıgı gıbı gıdıyor.. Daha Allahtan ne ısteyelım..

Estagfurullahh.. ne demek had.. ne guzel bak bır sey daha ogrenmıs oldum.. Allah razı olsun senden.. ınsallahh o gunlerı gormek ve de yapmak nasıp olur.. saol kuzum benım.

evrisim ii haberlerini beklioruz canım kuzeyin ve senin
cok guzel canım bizim yatak suslerimize benzio mevlut sekerlerimizde kelebekli olcak. ii gunlerde kullanın bizide cagırırsın artıkın mevluteopuyorumnanaktan

Allah o gunlerı nasıp etsın ınsallahh.. saol canım benım, guzel dıleklerın ıcın.

yatagını bunlarla susleyecekmis babaannesi , pijamamıda aldılar sabahlıklı gorumceme giydirip resmini cekmisler . onuda ekliycem

Ne guzel özenmişler.. içinize sinsin insallah.. cok begendım.

Cok cok gecmıs olsun.. bana ozelden cep tlf nu numaranı atarsan.. herhangı bır seye karsı sana ulasmamız daha kolay olur.. tabı kı arzu edersen.. cok merak edıldın cunku.

artık çatlamk bana yabancı gelmiyo barışığım onlarla..bende gülistan gibi kahve limon umtlusuyum bakalım ne kadar işe yarar...bebişim döndüğünü anlamdım ..fakat 4-5 gündür karnımın altı acımaya ve kaşıonmaya başaldı ha çatlak vardı orda ama daha olduhızla..öle 2tane 3tane diil oturupta sayıamıcam mümkün yok zati:umursamaz: demekki ozamnalr döndü bebişim..

sustum sustum oğlum top gibi oldu yavrucak toplandı kaldı kımıldamıyorda
desteğin için çok teşekkür ederim sizlerle vakit geçiriyorum kızımda gözyaşlarımı silmek için peçete getiriyor öğle ama sustum oda etkileniyor hatta ben ağlayınca yanıma çöktü anne neye üzüldün dedi önce sonrada karnımı öpüp sende ağlama kardeşim bak ben burdayım diyip karnımı öptü tabi ben daha kötü oldum hıçkırıklara boğuldum kendime kızdım ne yapıyorum yavrucaklara diye kızıma sarıldım öptüm oğlumu sevdim az balkona filan çıktım derin derin nefes aldım şimdi daha iyiyim

maşallh canım benim..3 kiloyu zorluyor kuziş..boy da süper.bana da 49 cm dedi ama ben yanlışlık olduğunu düşündüm..edemekki bu ayda 48-49 olabiliyormuş..haziran bebekleri 49-50 civarı doğunca..allahım zamanında sğlıkla gelsinler..ne kadar çok söyler oldum bunu..zamanında diye..bu konuda hasasım ben de sen gibi.akika işini yapalım inşallah..hoş olur.

ha şöyle ya kendine gel biraz benim de gözlerim dolu dolu oldu.yazık yavrucuklarına..allah sağlık sıhhat versin..herşeyin çaresi bulunuyor.ben hamileliğim de bunu o kadar iyi anladım ki.

evrişim maşallah kuzeyimize güzel haberler ne kadar sevindiriyor bizleri herşeyin yolunda olmasıda çok güzel :lepi:

kanamam şükür ki 12 den beri yok kızlar.ancak ben doktorumu yinede aradım hastası vardı az sonra tekrar arayacağım.duşumuda aldım rahatladım.birde eşim bana ev almış pehhhhhh iş karsılığı habire ev alıyor zaten bende hayatı daha iyi anlayıp mücadele eetmeyı öğrenebilmek için kirada oturmayı tercih ediyorumlülülülülülü bu yıl sonunda cekiliş varmış falan filan ev almıs işler iyiymiş.kardeşim bana para lazım para ev alana kadar kredilerini öde alla alla.

hımmmm bu arada anneme haber vermedim durumumu.konudan konuya atlıyorum amma idare edin yahu.yanı valizini hazırla hazırlıklı ol falan diye bişi demedim.samsundan buraya gelmeye kalkmasın daha var doğuma değil mi?gelmeyecek erken nasılsa

aYNEN, mutfağa girdiğimde "bu sefer bişi düşürmeyeceğim yere" diye kendi kendime telkinde bulunuyorum ama, ne karpuz kaldı düşürmediğim, ne başka bişi...

Ayyynennn, menapozlu durumu bende de mevcut. Bİr ter basıyor aniden, tütüyorum, bir dumanlarımın çıkmadığı kalıyor.

Katkı maddesiz sarelleden bahsediyorsun. O çok lezzetli ve mideye hiç dokunmuyor. O yönünü çok seviyorum.

Sorma Nazan... sen mi ben mi... Neyse araba alana kadar çekeceğiz böyle mecbur. Allahtan babamın arabası var da, bugün onunla gideceğiz hastaneye falan...

Ne hava atması kısım yaa :) Hava atmak bakımından değil valla... Ayrıca ben de korka korka açıyorum kllimayı. AÇarsam mutlaka omuzlarımı kapatacak bir şey giyiyorum. (Evde askılı ve şortla geziyorum ya, o bakımdan)

Aaa, bak o şarkı favorilerimdendir. Hiç mütevazi olmayacağım, ellerimi çok beğenirim. Her renk oje bana çok yakışır. "absürd durur mu?" diye düşündüğüm ojeler bile süpersonik olur. Çingene pembesinden, moruna, pullu kırmızılara kadar yakıştırırm hani :)

Sakarlık konusunda ben de aynen "ONUUUUURRR" diye sesleniyorum. O sesten zaten anlamış oluyor. "dur eğilme, ben geliyorum" der :)

EVET EVET EVET... Akıntım arttı benim de.. bazen günde 2 defa çamaşır değiştirmeme, günde yaklaşık 4 litre sıvı tüketmeme rağmen...

İnşallah her şey yolunda gider Deryacım. Muammada kalmak çok sıkıcı bişi.. Hele ki böyle bi durumda...

GÜNLÜK PEDLER, VAJİNAL DUŞ VE JELLER...

Geçmişte bolca mantar ve enfeksiyon geçirmiş biri olarak, doktorların ortak söylemlerini özetleyeyim istedim.

Şimdi kızlar vajinal duş, kuku bölgesinin temizliği değil. Bazı kadınlar "temizlenmek" adına, özellikle ilişkiden sonra parmaklarını vajinaya sokarak suyla temizlerlermiş. Bu vajina florası için son derece yanlış bir uygulamaymış. Bırakacaksın, o kendi akacak, sen de dış bölgeyi suyla temizleyeceksin.

JEL kullanımı ise iki markadan ibaret olacak. Sebamed ve NumisMed! NumisMed Sebamedden daha da etkiliymiş. Ama bunu her gün değil, haftada maksimum 2-3 defa kullanmak gerekiyor. O da, direkt genital bölgeye sürülerek değil. Önce elinde köpürteceksin. Sonra kukuna ve makat bölgene sürerek suyla temizleyecksin. Dediğim gibi bu vajinal duş değil...

Günlük pedler ise zorunda kalınmadıkça TAMAMEN yasak!! lmaz: "Ama nasıll?" demiştim bir doktora. O da dedi ki "burakacaksın, çamaşırın kirlenecek. gerektiğinde günde 2 çamaşır değiştir ama ped kullanma. Maddi olarak da şöyle düşün, ayda 1 paket ped yerine kendine çamaşır al, eskiyenini at" demişti. Alışmak zor oldu ama şimdi hiç ihtiyaç duymuyorum. ÖNERİRİM...

İyi dileklerin için teşekkürler. Sanırım bu dikişin sonradan rahatsızlık vermesi doktorun dikişi ile ilgili bir durum... Doktor işinin ehli ise sorun yaşanmaz gibi geliyor.

Geçmiş olsun. Çok merak etttik seni...

Gİllette VENUS var, onu kullanıyorum ben çok rahat. Çok güzel. Onu al..

maşallah evriş kuzeye çok güzel büyümüş....
eeeeee doğum tarihi vrmedi mi doktorun.

Son düzenleme:

Yapmaz mıyız.. yapacagız elbet.. o gunlere de gelelım ınsallah.. yerinde zamanında kucagımıza almak nasıp olsun hepimizin. biz de baba cok uzun boylu sanırım ona cekecek.. babası gıbı ınce uzun olacak.. buna da şükür :)

evrim maşallah bebişine...sağlıkla zanında gelirler inşallah..

Saol kuzum.. ınsallah.. cumlemıze..

Yaw ne oldu.. nedır bu halın Deryam.. ne kacırdım ben??.. neden kendını bu kadar hırpalıyorsun?? bu bı gecmıse bakayım.. uzuldum yaaa cocukları da perısan etmıssınn!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…