çatıır çatır çatlıyoruz.demek ki neymiş son aya kadar çatlamadım diye sevinilmeyekmiş..durdup durup son anda çatladık..hayırlısı artık.bir noktada dursa bari
bu arada en son agda operasyonum çok çok acılı geçmişti üstelik minicik minicik parçalr halinde yapmama ragmen. ve bu defa o acıyı mumkun değil kaldıramam.çok hassaslaştıgını düşünüyorum. doktoruma sordum kendini çok kasıyorsan başka çareler dene dedi. yanisizlere sorum şu hayatımda hiç jilet kullanmadımda. nasıl bişey alıcam...özel banyo için olanlar vardır dimi. gidip satıcıya sormakdansa sizlerin kullandıgı bişey varsa ve menunsanız ve bi taraflarımı kesmicekse ayrıntılı bilgi istiyorum marka tip vs..vs..
Eveeett dursunlar lütfeeenn :Saruboceq:çatıır çatır çatlıyoruz.demek ki neymiş son aya kadar çatlamadım diye sevinilmeyekmiş..durdup durup son anda çatladık..hayırlısı artık.bir noktada dursa bari
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3genetiğimiz çatlak anacım biz napalım....:roflol:
deştin yine yaralarımı pinky..brnim de yapmam lazım.bu haftasonu ağdayı deniyeceğim baktım çok kasılıyorum bırakacağım.o kadar emek ver sonra jiletlemek zorunda kal..ben gillette banyo jiletlerinden aldım.b planı olark yani.allah korusun ani bir şey olursa önlem amaçlı bulunsun. nasıl göreceksem o ds syrı mresele tabi..hadi ağdayı ayna karşısınds yapıyordum..ama bu jilet işi banyoda yapılmalı.sezeryan yapılacak bölgenin tüylrini de makinayla alırım doğumdan önce. şöyle kasmasak rahat olsak doğum endişesi bitmiyor bir dr kıllı yakalancam endişesi vargelgit sonunda haber alabildik. bi sorun olmamasına sevindim fakat neden hala devam ediyor nerden geliyor bu kan aklımı kurcaladı bugun kendi doktoruna bi görun mutlaka.:)
babym kaynanın aldıgısabahlıklı takımı sanırım biliyorum bende ararken görmüştüm o modeli ve çok hoşuma gitmişti fakat ben daha kokoş bişey aradıgım için almamıştım..saglıkla kullan..
gelim şu akika olayına. biz mevlütten önce kesip mevlüde gelen misafirlerimize pilav üstü kavurma şeklinde ikram edices..
bu arada en son agda operasyonum çok çok acılı geçmişti üstelik minicik minicik parçalr halinde yapmama ragmen. ve bu defa o acıyı mumkun değil kaldıramam.çok hassaslaştıgını düşünüyorum. doktoruma sordum kendini çok kasıyorsan başka çareler dene dedi. yanisizlere sorum şu hayatımda hiç jilet kullanmadımda. nasıl bişey alıcam...özel banyo için olanlar vardır dimi. gidip satıcıya sormakdansa sizlerin kullandıgı bişey varsa ve menunsanız ve bi taraflarımı kesmicekse ayrıntılı bilgi istiyorum marka tip vs..vs..
Ben Beşiktaş'tayım canım.. Burada evler eski olur, bilirsin.. yalıtım malıtım hak getire yani.. geceleri kaç defa kalkıyorum terlemekten..
Pinky, ateş basması bana da oluyor. Ofiste klimalı ortamda bile birden alnım boncuk boncuk oluyor..
Ya kızlar, emzirmek de çok hararet yapıyormuş insanda.. Yani doğum sonrasında hemen herşey bitmeyecek.. Gerçi vücudumuz biraz hafiflemiş olacak, bebiş artık içeride olmayacak ama gene de Allah hepimize kolaylık versin..
Bizde klima yoktu bugüne kadar.. ama sanırsam bu gidişle alınacak bir tane..
bence doktoruna sormadan deneme.ph dengesini bozduğu için bazı doktorlar önermiyor.bir arkadaşıma vajinal duşların sağlıksız olduğunu söyleyen bir doktoru vardı.hatta kendisi avonun vajinal duşlarını da satmıştı bir kaçımıza sonra uyardı.
yavrum evrim mevlüt zamanını başka bir şey için sordum. ,Allah'a şükür babından,bebeklerimiz korusun niyetiyle akika kurbanı kesiliyor ya ( peygamberimiz torunlarına kesmiş) şart değil tabi ama güzel bir sünnet..belki kesip mevlütte yediririsin..o sebepten yani..haddim olmayarak nacizane önerimdir. güzel haberlerini bekliyorum..bizi haberdar et.
evrisim ii haberlerini beklioruz canım kuzeyin ve senin
cok guzel canım bizim yatak suslerimize benzio mevlut sekerlerimizde kelebekli olcak. ii gunlerde kullanın bizide cagırırsın artıkın mevluteopuyorumnanaktan
merhaba kızlar gece kanama devam edince 11 gibi hastaneye gittik tedbir alalım dedi dr. önce masayaaldı beni yok dedim sezeryan olacam alttan baktırmam tabi baska bir doktor bakıyor benımkı baska birine yönlendirmişti bakacaz dedi ii dedim ama mırın kırınla oturdum bi bağıdım kı neden o kadar cok bağırdım anlamadım sanırım bebeğime birşey olacak endişe yuzunden yoksa soğuk kanlıyımdır.birşey yok sonra ultraona girdim hersey guzel suyum falan da plasenta aşağıda değil.nst ye girdim sancımda cıkmadı zaten yoktu.cok kalabalık ve sıcaktı ben kalmayacağım dedim hersey yolundaysa cıkayım.cıktım gece geç gelince yazamadım bugunde ancak kendime gelebildim sayılır.
kanamaya gelince hala kanamam devam ediyor.her wc ye gittiğimde gunluk pedimi değiştirecek kadar oluyor.neden oluyor anlamadım ama sinirlerimi bozuyor.1-2 saat daha bekleyıp devam ederse tekrar doktorumu arayacağım.
deryaa..lütfen ağlama artık...muhtemelen doğum stresi de var dediğin gibi..minik mucizeni, mis kokulu yavrunu kucağında düşün..moral bulcak şeylerle ilgilen..git oğlunun cicilerine bak, kızınla vakit geçir, kafanı dağıt biraz..
Hayırlı dileklerini esirgemeyen tüm kuzu annelerime teker teker tesekkur ederım.. Allah razı olsun..
Şükür hersey yolunda.. 2800 kılo,48 boy.. hersey olması gerektıgı gıbı gıdıyor.. Daha Allahtan ne ısteyelım..
Estagfurullahh.. ne demek had.. ne guzel bak bır sey daha ogrenmıs oldum.. Allah razı olsun senden.. ınsallahh o gunlerı gormek ve de yapmak nasıp olur.. saol kuzum benım.
Allah o gunlerı nasıp etsın ınsallahh.. saol canım benım, guzel dıleklerın ıcın.
Ne guzel özenmişler.. içinize sinsin insallah.. cok begendım.
Cok cok gecmıs olsun.. bana ozelden cep tlf nu numaranı atarsan.. herhangı bır seye karsı sana ulasmamız daha kolay olur.. tabı kı arzu edersen.. cok merak edıldın cunku.
sustum sustum oğlum top gibi oldu yavrucak toplandı kaldı kımıldamıyorda
desteğin için çok teşekkür ederim sizlerle vakit geçiriyorum kızımda gözyaşlarımı silmek için peçete getiriyor öğle ama sustum oda etkileniyor hatta ben ağlayınca yanıma çöktü anne neye üzüldün dedi önce sonrada karnımı öpüp sende ağlama kardeşim bak ben burdayım diyip karnımı öptü tabi ben daha kötü oldum hıçkırıklara boğuldum kendime kızdım ne yapıyorum yavrucaklara diye kızıma sarıldım öptüm oğlumu sevdim az balkona filan çıktım derin derin nefes aldım şimdi daha iyiyim
heheee isteben ta kendisi sanki yercekimi kanunu daha bir calısıyor bu ara hersey yere gidiveriyerve ben dusurmemek içni manyak bir enerji harcıyorum duserse almam çok zor olcak diye bu eger bir besin madesi ise daha beter seyler oluyor havada vıcıkhale geliyor uste basa yapısıyor falan geçen domates yakalamaya calıstımndaB:))) yani kabus gibi ama ellerimmde tutmaz oldu)))
Nazan ateş basmaları bendede oluyor. geçici menapoz dönemindeyiz malum gunde en az 2 kere yaşıyorum bu ateş basmalarını boncuk boncuk terliyorum. baştan aşagı heryerim sırılsıklam oluyor.bende sabah uyanınca bi duş birde öglen bi duş alıyorum balık gibi oldum.:)
bu arada kızlar bende sarelle bagımlısı olmuş bulunuyorum. biz yıllardır nutelladan başka almazdık. bu pazar herzamanki marketimizde nutella olmadıgı için sarelle aldık hmmm oda enfes yani çok begendim benden tam puan aldı.:)bu sabaha koca bi dilim ekmek yedim ve bi daha istiyorum..
ayyyy çok fena olmuş. gerçekten çok sinir bir durum. ve kimi kime şikayet edeceksin. kimse oralı olmaz ki... ben bir kere postaneyle sorun yaşamıştım da "müdürünüze aktarın şikayet edeceğim" dedim. adam pişkin pişkin diyor ki " şikayet edin hanımefendi, sanki o bilmiyor mu nasıl çalıştığımızı." eeee tabi zaten balık baştan kokarmış. postam bir ay gecikti diye dellenmişim karşımdaki adam bana pişkin pişkin "siz postanızın yerinin belli olduğuna çalınmadığına kaybolmadığına şükredin" dedi bana yauw.... yani güzelim belediyeyi belediyeye şikayet edeceksin, bir kulaklarından girip diğerinden çıkacak. hepsi birbirinin aynı. keşke öyle olmasa. keşke bizde de toplu taşıma avrupadaki gibi gelişmiş olsa. o zaman belki bu kadar trafik olmazdı. adamlar otobüs beklerken kaç dakika sonra durakta olacağını biliyorlar. aynı havaalanlarındaki "kaç dakika kaldı" göstergelerinden otobüs duraklarında da var. istanbulda ise hergün aynı duraktan geçen otobüs bir gün hiçkimsenin haberi yokken güzergah değiştirip başka yola sapabiliyor. durakta nafile bekleyen insanları boşverelim hadi, otobüsün içindekiler bile mağdur oluyor. "şoför bey ben şu durakta inecektim, ne oldu biz nerdeyiz, nerden gidiyoruz" filan diye panik oluyor. açıklama gereği bile duymuyorlar. ilgisi alakasız biryerde indiriveriyorlar yolcuyu, bugün burdan gidiyoruz diye.
offff amma da dertliymişim bu konuda....
klima diye hava atma benim gibi olursun..madoda ettiğim kahvaltıdan sonra klima ile uyumama beni mahvetti karşısına da yatmıyorum üstelik.nasıl bağırsak ağrıları çektim..bu gece yine vardı az az..ama açmadım klimayı inat ettim sabaha kadar dayandım daha iyiyim..soğuk oluyor diye kapatıyorum klimayı sonra terliyorum açıyorum sonrası malum..dikkat et..
vah yavrum benim..böyle bir güzellikten mahrum oldu düğün halkı..neyse gidip klimayı açıp bacaklarını üşütseydin biraz.
kıyamazım ben bu tazeye.düğünlere de gidememiş..aklıma dumanın çok sevdğim şarkısı geldi sen ocelerden bahsedince HANGİ OJE YAKIŞMAZ Kİ KIZ SAN diye bildin mi?
bir de yerden alamam ve akabinde saliiiiih diye cırlama durumu var..çok sinirleniyorum bir şeyleri yere düşürüncmesala bu sabah yere yumurta düşürdüm,sonra arabada su içerken koltukların arasına kapağı düşürdüm eklimi soktum elim sıkıştı püfff.iyice kötürüm olduk
kızlar sizinde akıntınızda artıs varmı,ben cok korkuyorum , az az suyum gelıyosa dıe.tam anlayamıyorum iççamasırım zaman zaman nemli gibi oluyor ama sıcaktan terlıyorumdur dıe düşünüyom.sanırım zamanın gitgide daralmasından dolayı böle şeyler cok normal.amaniinnn 40ımın dolmasına 1 ay kaldı,Allah ım bazen öle bı heycan basıyokı anlatamam yaa
of kızlar bu hafta hep gergindim resmen sinir krizleri içerisindeyim çözümlenmeyen sorunlar kafamı karıştırıyor
birisi eşimin tayin işi en yüksekten torpil bulduk tamam oldu dediler ama ses yok 2 ay oldu ilçede çalışıyor ve çok kötü hem yol çok uzun hemde çalışma ortamı ama birtürlü hayırlı haberimiz gelmiyor dualarınızı eksik etmeyin :Saruboceq:arkadaşlar beni çok sıkıyor bu konu :bbo:delikafadulden
ikincisie doğum için doktor mevzusu hala netleştiremedik tayine göre ayarlama yapmıştık oda olmayınca işler sarpa sardı:1no2:
bence doktoruna sormadan deneme.ph dengesini bozduğu için bazı doktorlar önermiyor.bir arkadaşıma vajinal duşların sağlıksız olduğunu söyleyen bir doktoru vardı.hatta kendisi avonun vajinal duşlarını da satmıştı bir kaçımıza sonra uyardı.
canım ben sezeryan oldum akşama ayaga kalktım.ertese günler rahat rahat yürüdüm .hiç agrım olmadı sezeryan bölgemde iiincecik bir çizgi hala var.ogeçmiyor ama bikini giyebiliyorsun gözükmüyor neredeyse.bence kişiye göre degişiyor benim arkadaş o hala agrıyor diyo anlamıyorum
merhaba kızlar gece kanama devam edince 11 gibi hastaneye gittik tedbir alalım dedi dr. önce masayaaldı beni yok dedim sezeryan olacam alttan baktırmam tabi baska bir doktor bakıyor benımkı baska birine yönlendirmişti bakacaz dedi ii dedim ama mırın kırınla oturdum bi bağıdım kı neden o kadar cok bağırdım anlamadım sanırım bebeğime birşey olacak endişe yuzunden yoksa soğuk kanlıyımdır.birşey yok sonra ultraona girdim hersey guzel suyum falan da plasenta aşağıda değil.nst ye girdim sancımda cıkmadı zaten yoktu.cok kalabalık ve sıcaktı ben kalmayacağım dedim hersey yolundaysa cıkayım.cıktım gece geç gelince yazamadım bugunde ancak kendime gelebildim sayılır.
kanamaya gelince hala kanamam devam ediyor.her wc ye gittiğimde gunluk pedimi değiştirecek kadar oluyor.neden oluyor anlamadım ama sinirlerimi bozuyor.1-2 saat daha bekleyıp devam ederse tekrar doktorumu arayacağım.
maşallh canım benim..3 kiloyu zorluyor kuziş..boy da süper.bana da 49 cm dedi ama ben yanlışlık olduğunu düşündüm..edemekki bu ayda 48-49 olabiliyormuş..haziran bebekleri 49-50 civarı doğunca..allahım zamanında sğlıkla gelsinler..ne kadar çok söyler oldum bunu..zamanında diye..bu konuda hasasım ben de sen gibi.akika işini yapalım inşallah..hoş olur.
evrim maşallah bebişine...sağlıkla zanında gelirler inşallah..
sustum sustum oğlum top gibi oldu yavrucak toplandı kaldı kımıldamıyorda
desteğin için çok teşekkür ederim sizlerle vakit geçiriyorum kızımda gözyaşlarımı silmek için peçete getiriyor öğle ama sustum oda etkileniyor hatta ben ağlayınca yanıma çöktü anne neye üzüldün dedi önce sonrada karnımı öpüp sende ağlama kardeşim bak ben burdayım diyip karnımı öptü tabi ben daha kötü oldum hıçkırıklara boğuldum kendime kızdım ne yapıyorum yavrucaklara diye kızıma sarıldım öptüm oğlumu sevdim az balkona filan çıktım derin derin nefes aldım şimdi daha iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?