2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

iyi olmana sevindim ama kendi doktorunu araman daha iyi olur diye düşünüyorum inşallah kanama durur.

sağol canım zor ama yavaş yavaş işte eşim de sağolsun yardımcı oluyor

yatagını bunlarla susleyecekmis babaannesi , pijamamıda aldılar sabahlıklı gorumceme giydirip resmini cekmisler . onuda ekliycem

çok şekerler hayırlı olsun ciciler

evet haklısın Allah razı olsun

Son düzenleme:

FEYZA BAY BAYAN ÇOCUK PİJAMALARI 444 numara canım

pervin hayırlı olsun..güle güle kullan.
:ecrin_bebek:zemuszemus

cok gecmis olsun insallah onemli bisey cıkmaz canım ya

saol hayatım bende catladım catır catır gobek cevrem ve asagısı

pinky emin ol ben sececek olsaydım daha kokos secerdim ama almıslar bikere aklımaki boyle deildi o sitede 418 numara gecelik var ona bak o cok şık

ay bizim genlerimize.. ruslar kac tane pırtlatmıs gezio antalya sahillerinde vucutlar bebek gibi biz daha bidahaneyi halledemeden catladık anasını satıiim

o zaman kurbanda kesiyim bari iki is birden olmasin..yada bu sene sadece oglus icin keseriz kurbani, o niyetle..olur mu??

dun bi aglama sendromu tuttu, tutamadim kendimi tibet gelince...sanirim hormonlar ve dogum stresi, yorgunluk, agrilar..dun agrilara baska cesit bi agri daha eklendi, yine adet agrisi gibi ama kasikta degil, alt bolgede, vagina ve toto kisminda, ayakta duramadim, yattigim yerden kalkamadim...Bide 2 gundur bizimki cok yaramaz 1 sn durmuyior, ya donmek istiyor donemiyor, cikarin beni burdan der gibi ayaklar ayri kafa ayri eller ayri itiyor karnimi..insallah bu mod kisa surer , sevgi pitircigi olurum yine...

o dedigin seyi banada doktorum onermisti akinti icin ama denemedim(

Evrisim gozun aydin, masallah kilosu boyu cok guzel...

EEVRııııMMMMM, maşallah Kuzi'ye :) Biz de 14.30 da çıkıyoruz evden. Randevu 15.30 da.. çok heyecanlıyım. :) 3 haftadır görmedim kuzuyu :) Bakalım tarih verecek mi doktor amca...

Sabah 6.30 bir uyandım, sırılsıklam olmuşum. yastığımı aldığım gibi salona... geceliğimi değiştirdim. Miss gibi uyumuşum 12 ye kadar. bir duş alıp rahatlamıştım, gene terledim... Çaydan mı acebağğ ? neyse ben yavaştan hazırlanmaya başlayayım...

taze bu venüs kendi buluyor mu keseceği yeri yavrum.o kadar güzelse alamopuyorumnanaktan

evrişim maşallah kuzeyimize güzel haberler ne kadar sevindiriyor bizleri herşeyin yolunda olmasıda çok güzel :lepi:

maşallah evriş kuzeye çok güzel büyümüş....
eeeeee doğum tarihi vrmedi mi doktorun.

Tesekkur ederım dostlar.. coktan verdı doktorumuz bıze tarıhı.. yazmıstım hatta.. 7.08.2009 dıye.. bır degısıklık yok hala cok sukur..

.o kadar emek ver sonra jiletlemek zorunda kal..ben gillette banyo jiletlerinden aldım.b planı olark yani.allah korusun ani bir şey olursa önlem amaçlı bulunsun.
valla o emek konusunda karamsar değilim bi kaç sefer almakla hemen orman olmazlar diye düşünüyorum.sonrasında hemen yine başlarım agdaya valla ebelere ve doktorcuguma cillop gibi gözükcem diye kadar agrıya dayanamm. jiletlede güzel olur herhalde. erkekler sinek kaydı yapıyorda bizde pıtışımıza sinek kaydı yaparız napalım...
Şükür hersey yolunda.. 2800 kılo,48 boy.. hersey olması gerektıgı gıbı gıdıyor.. Daha Allahtan ne ısteyelım.. .
ohh ohh maşallah nazar değmesin Kuzeyede annesinede..

bende de aşırı bi kaşınma var bebe yagını sürmeye devam ediyorum o biraz önluyor birde ogluşuma aldıgım sebamed losyonu denedim oda işe yaradı...kaşıntı gece olursa çıldırtıyor beni ya

...

Evrisim gozun aydin, masallah kilosu boyu cok guzel...

Saolasın kuzum.. Allah razı olsun.

Saol annem.. hadı guzel haberlerını beklıyorus senın de..

Pinkycim.. saolasın kuzum.. kımsenın evladına nazar degmesın ınsallahh.. Allahım kem gözlerden korusun,kollasın sakınsın.. herkesın evladı ıyı olsun.

belirsizilik kadar kötü bişey yok ve benim hayatımdada yeri yok eşimde bende karar verdiğimizi yaparız ama başkalarına kaldığı için iş doğal olarak çığırından çıktı bizide semirdi resmen sinir diye bişey kalmadı ama yapacak bişey yok doğuma iki hafta var artık ona göre davranmalıyız olan olur
benimkide sebamed ve aynen anlattığın tarzda kullanıyorum günlük pedi sevmem sadece adetim bitmiştir şöle azcık lekelenme tarzında geliyordur ve ben dışarı çıkmak zorundaysam günlük ped koyarım yoksa asla kullanmam mantarın dostu çünkü ve tetikleyicisi en iyisi çamaşır değiştirmek

sakaleyn ne oldu nie oldu neden oldu bende anlamadım cocuklarını uzme lutfen

evrimm masallah kuzeye de sanada oh cok sukur hersey yolunda gidioo

taze bende cok severim dumanı bayılırım oje sarkısı dahil tum sarkılarını severim

evrimim ozy uzunmuş..salifo da ben de çok uzun değiliz orta boyluyuz o sebebpten 49 cmye şaşırdım..belki uzun bir hatun olacak nevacığım..ailemde var uzunlar babaannem falan.:))
nurdancığım dedim ya zamanı yok istediğin zaman kesersin..şükür anlamında olduğundan çavuk yapılsa iyidir herhalde..hem sana ne oldu sebepsiz mi moral bozukluğun? ben de kendimi çok çökkün hissediyorum.henüz ağlam işine girmedim ama.sen bu halinle de pıtırcıksın merak etme.

taze sen de çabuk gel hemen yaz evrim gibi.senin tarih belli olur bence.evrimin de belli zaten

Var ya Derya.. tam sopalıksın ha.. ben de bişi oldu sandım.. napıyorsun be annem.. vardır herseyde bı hayır.. cok zorlamamaya bak bazı seylerı.. demek kı ıyı olacak olan o dur.. hata yapıyorsun bu kadar hırpalamakla kendını..

bendede biraz kaşıntı başladı napcaz çözüm var mı??

esra seni bakliyoruz nasıldı muayene ve baban nasıl??

evrimm masallah kuzeye de sanada oh cok sukur hersey yolunda gidioo

Şükürler olsun.. güzel arkadasım benım tesekkur ederım.

evrimim ozy uzunmuş..salifo da ben de çok uzun değiliz orta boyluyuz o sebebpten 49 cmye şaşırdım..belki uzun bir hatun olacak nevacığım..ailemde var uzunlar babaannem falan.:))

Dogrudur yavrum.. yedi ceddden etkılenıyor cocukların hali hareketi boyu posu.. aman saglıklı olsunlar da varsın cılız olsunlar, kısa olsunlar,uzun olsunlar.. bunlar sıkıntı degıl.

ya dide manyagsın yaa yarıldım gülmekden. Allah iyiliğini versin..:roflol::roflol::roflol:
:kedi:

7 cedde kadar gitmesin yavrum..hele baba tarafından görümcemi teğet geçsin mimkinse..töbe töbe..herşeyin başı sağlık

birazcık anlattım kaç zamandır sıkıntıdaydık ama artık beklemek patlattı böyle
kuzcuklarımı üzdüm ya o dahada kötü kızımı dışarı yolladım az oynasın rahatlasın diye bende sizlerleyim rahatladım oğluşumd aoynamaya başladı şükür
emme hala moral sıfır sadece göz yaşı yok iç sıkıntısı ve keyifsizlik aynen devam aslında uzanasım var ama yine ağlayacağımı bildiğim için burdan kalkmıyorum

derya bacaklarını kırarız seni otur burada gitme bir yere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…