merhaba kızlar gece kanama devam edince 11 gibi hastaneye gittik tedbir alalım dedi dr. önce masayaaldı beni yok dedim sezeryan olacam alttan baktırmam tabi baska bir doktor bakıyor benımkı baska birine yönlendirmişti bakacaz dedi ii dedim ama mırın kırınla oturdum bi bağıdım kı neden o kadar cok bağırdım anlamadım sanırım bebeğime birşey olacak endişe yuzunden yoksa soğuk kanlıyımdır.birşey yok sonra ultraona girdim hersey guzel suyum falan da plasenta aşağıda değil.nst ye girdim sancımda cıkmadı zaten yoktu.cok kalabalık ve sıcaktı ben kalmayacağım dedim hersey yolundaysa cıkayım.cıktım gece geç gelince yazamadım bugunde ancak kendime gelebildim sayılır.
kanamaya gelince hala kanamam devam ediyor.her wc ye gittiğimde gunluk pedimi değiştirecek kadar oluyor.neden oluyor anlamadım ama sinirlerimi bozuyor.1-2 saat daha bekleyıp devam ederse tekrar doktorumu arayacağım.
sağol canım zor ama yavaş yavaş işte eşim de sağolsun yardımcı oluyorKızlar okuyorum ama yazacak takatim yok.. sanırım tansiyonum yükseldi. kalbim ağzımdan dışarı çıkacak gibii.. kızım da kıpırdanıyor bir yandan.. onun kıpırdanışları bilem yüreğimi daha bir sıkıştırıyor sanki.. Sıcaktan mı böyle oldum nedir.. su içiyorum bol bol.. umarım çok geçmeden düzelirim..
Dide'cim daha iyi olmana çok sevindim.. Kendine dikkat et arkadaşım..
Gelgit'ten henüz haber yok galiba.. Ben de merak ettim çok. Umarım herşey yolundadır..
Evriş de doktora gidecekmiş, hayırlı haberlerle gelir inşallah..
Bakalım Gypsy'nin muayenesi nasıl geçecek bugün.. Babası da ameliyat olacaktı.. Herşey yolunda gider inşallah..
Aftabru, cevabın için teşekkür ederim. Sanırım ben cuma günü gideceğim. Raporumu o günden alırım..
fasulyeko, yeni evinde sağlıklı ve huzurlu günler geçirmeni dilerim. Allah kolaylık versin canım, hem sıcak hem de hamile hamile ev taşımak hiç de kolay olmasa gerek..
Babymom, ben işyerinde siteye eklenen resimleri göremiyorum. ama merak ettim geceliğini de.. güle güle kullan canım..
Aklıma gelenler bunlar.. Unuttuklarım varsa kusuruma bakmasın.. leyla gibiyim şu an..
evet haklısın Allah razı olsunAllah kolaylık versin..çok yorma kendini ayakda bile durmak mahvediyor isanı.
inşallah çözülür deryacım.
anammmm sen de 1 kasımcıydın de mi..hadi bakalım miniş..keşke bu gün gidebildeydin.ama vardır bir hayır.
artış oluyor bu aralar bende de..dediğin gibim o nemi ben de iyice analiz edemiyorum..terdir diye düşünüyorum.geçen akşam misafirler vardı koltuktan bir kalktım resmen çiş yapmışım gibi ıslaktı koltuk.dedim onlara da çok terliyorum diye ne yapayım..
doktorum bana doğum belirtilerini anlattı bunların içinde suyun patlaması da geçtiya hep kontroldeyim artık.
Kızlar okuyorum ama yazacak takatim yok.. sanırım tansiyonum yükseldi. kalbim ağzımdan dışarı çıkacak gibii.. kızım da kıpırdanıyor bir yandan.. onun kıpırdanışları bilem yüreğimi daha bir sıkıştırıyor sanki.. Sıcaktan mı böyle oldum nedir.. su içiyorum bol bol.. umarım çok geçmeden düzelirim..
Dide'cim daha iyi olmana çok sevindim.. Kendine dikkat et arkadaşım..
Gelgit'ten henüz haber yok galiba.. Ben de merak ettim çok. Umarım herşey yolundadır..
Evriş de doktora gidecekmiş, hayırlı haberlerle gelir inşallah..
Bakalım Gypsy'nin muayenesi nasıl geçecek bugün.. Babası da ameliyat olacaktı.. Herşey yolunda gider inşallah..
Aftabru, cevabın için teşekkür ederim. Sanırım ben cuma günü gideceğim. Raporumu o günden alırım..
fasulyeko, yeni evinde sağlıklı ve huzurlu günler geçirmeni dilerim. Allah kolaylık versin canım, hem sıcak hem de hamile hamile ev taşımak hiç de kolay olmasa gerek..
Babymom, ben işyerinde siteye eklenen resimleri göremiyorum. ama merak ettim geceliğini de.. güle güle kullan canım..
Aklıma gelenler bunlar.. Unuttuklarım varsa kusuruma bakmasın.. leyla gibiyim şu an..
:ecrin_bebek:zemuszemuspervin hayırlı olsun..güle güle kullan.
merhaba kızlar gece kanama devam edince 11 gibi hastaneye gittik tedbir alalım dedi dr. önce masayaaldı beni yok dedim sezeryan olacam alttan baktırmam tabi baska bir doktor bakıyor benımkı baska birine yönlendirmişti bakacaz dedi ii dedim ama mırın kırınla oturdum bi bağıdım kı neden o kadar cok bağırdım anlamadım sanırım bebeğime birşey olacak endişe yuzunden yoksa soğuk kanlıyımdır.birşey yok sonra ultraona girdim hersey guzel suyum falan da plasenta aşağıda değil.nst ye girdim sancımda cıkmadı zaten yoktu.cok kalabalık ve sıcaktı ben kalmayacağım dedim hersey yolundaysa cıkayım.cıktım gece geç gelince yazamadım bugunde ancak kendime gelebildim sayılır.
kanamaya gelince hala kanamam devam ediyor.her wc ye gittiğimde gunluk pedimi değiştirecek kadar oluyor.neden oluyor anlamadım ama sinirlerimi bozuyor.1-2 saat daha bekleyıp devam ederse tekrar doktorumu arayacağım.
Sonunda gelgit haber alabildik..Bişey olmadı ya çok sevindim..
Baby güle güle kullan gecelik sabahlığını..
Benim de göbekte henüz çatlak yok ama göğüslerimin altı çatladı, çok ilginç.. Neyse çatlaklar beyaza dönüşmedikçe çözümü varmış. Bakarız bir çaresine artık..
gelgit sonunda haber alabildik. bi sorun olmamasına sevindim fakat neden hala devam ediyor nerden geliyor bu kan aklımı kurcaladı bugun kendi doktoruna bi görun mutlaka.:)
babym kaynanın aldıgısabahlıklı takımı sanırım biliyorum bende ararken görmüştüm o modeli ve çok hoşuma gitmişti fakat ben daha kokoş bişey aradıgım için almamıştım..saglıkla kullan..
gelim şu akika olayına. biz mevlütten önce kesip mevlüde gelen misafirlerimize pilav üstü kavurma şeklinde ikram edices..
bu arada en son agda operasyonum çok çok acılı geçmişti üstelik minicik minicik parçalr halinde yapmama ragmen. ve bu defa o acıyı mumkun değil kaldıramam.çok hassaslaştıgını düşünüyorum. doktoruma sordum kendini çok kasıyorsan başka çareler dene dedi. yanisizlere sorum şu hayatımda hiç jilet kullanmadımda. nasıl bişey alıcam...özel banyo için olanlar vardır dimi. gidip satıcıya sormakdansa sizlerin kullandıgı bişey varsa ve menunsanız ve bi taraflarımı kesmicekse ayrıntılı bilgi istiyorum marka tip vs..vs..
birde çatlak konusunda o minicik kırmızı sinek ısırıgı gibi olan noktaların bu kadar dehşet bi görüntüye dönüşeceklerini tahmin bile edemezdim. dogumdan sonra inş. saglıklı olursam hemen kahve limon olayına başlıcm..bende kendimi çatlamam diye düşünüyordum ama neymiş o aldıgımız kremler sürdüğümüz bebeyagları işe yaramıyormuş genetikmiş.
genetiğimiz çatlak anacım biz napalım....:roflol:
o zaman kurbanda kesiyim bari iki is birden olmasin..yada bu sene sadece oglus icin keseriz kurbani, o niyetle..olur mu??nurdancığım 7. gün keseceksin diye bir şey yok daha sonrada kesebilirsin.kurban bayramında da kesebilirsiniz.2 tane kesiliyor erkek bebeğe.akika bebeğin kafasındaki saçlara verilen isimmiş aslında.peygamberimiz torunlarına 7. günde kesmiş..kendine de kesmiş.küçükken kesilmediyse kendimize de kesebiliriz yani.
benim de 2 gündür keyfim yok nurdan.karın ağrım devam ediyor.azalsa da endişe sebebi.bir de karnım çok sert..son dönemde sertleşir mi böyle ne dersin? çatlak konusu kapandı sanmıştım ben demek hala yeniden çatlayabiliriz..benimkiler morla kırmızı arası bir renk ama açılıyor renkleriisanki bazen daha renkli oluyorlar..
.
o dedigin seyi banada doktorum onermisti akinti icin ama denemedimcanım bu vajinal duş değil normal sıvı banyodan banyoya kullanıyorum dış jenital bölgeyi temizliyor içiyle alakası yok hatta hangi topikte okudum bilemiyorum ama gebe bir bayanada doktoru akıntısı varmış bunu önermiş. gerçekten çok işe yaradı bende temiz temiz sıkıntımda yok şu ana kadar :lepi:
evrişim maşallah kuzeyimizegüzel haberler ne kadar sevindiriyor bizleri herşeyin yolunda olmasıda çok güzel :lepi:
maşallah evriş kuzeye çok güzel büyümüş....
eeeeee doğum tarihi vrmedi mi doktorun.
valla o emek konusunda karamsar değilim bi kaç sefer almakla hemen orman olmazlar diye düşünüyorum.sonrasında hemen yine başlarım agdaya valla ebelere ve doktorcuguma cillop gibi gözükcem diye kadar agrıya dayanamm. jiletlede güzel olur herhalde. erkekler sinek kaydı yapıyorda bizde pıtışımıza sinek kaydı yaparız napalım....o kadar emek ver sonra jiletlemek zorunda kal..ben gillette banyo jiletlerinden aldım.b planı olark yani.allah korusun ani bir şey olursa önlem amaçlı bulunsun.
ohh ohh maşallah nazar değmesin Kuzeyede annesinede..Şükür hersey yolunda.. 2800 kılo,48 boy.. hersey olması gerektıgı gıbı gıdıyor.. Daha Allahtan ne ısteyelım.. .
artık çatlamk bana yabancı gelmiyo barışığım onlarla..bende gülistan gibi kahve limon umtlusuyum bakalım ne kadar işe yarar...bebişim döndüğünü anlamdım ..fakat 4-5 gündür karnımın altı acımaya ve kaşıonmaya başaldı ha çatlak vardı orda ama daha olduhızla..öle 2tane 3tane diil oturupta sayıamıcam mümkün yok zati:umursamaz: demekki ozamnalr döndü bebişim..
...
Evrisim gozun aydin, masallah kilosu boyu cok guzel...
EEVRİİİİMMMMM, maşallah Kuzi'ye :) Biz de 14.30 da çıkıyoruz evden. Randevu 15.30 da.. çok heyecanlıyım. :) 3 haftadır görmedim kuzuyu :) Bakalım tarih verecek mi doktor amca...
Sabah 6.30 bir uyandım, sırılsıklam olmuşum. yastığımı aldığım gibi salona... geceliğimi değiştirdim. Miss gibi uyumuşum 12 ye kadar. bir duş alıp rahatlamıştım, gene terledim... Çaydan mı acebağğ ? neyse ben yavaştan hazırlanmaya başlayayım...
.
inşallah her şey yolunda gider Deryacım. Muammada kalmak çok sıkıcı bişi.. Hele ki böyle bi durumda...
GÜNLÜK PEDLER, VAJıNAL DUŞ VE JELLER...
Geçmişte bolca mantar ve enfeksiyon geçirmiş biri olarak, doktorların ortak söylemlerini özetleyeyim istedim.
Şimdi kızlar vajinal duş, kuku bölgesinin temizliği değil. Bazı kadınlar "temizlenmek" adına, özellikle ilişkiden sonra parmaklarını vajinaya sokarak suyla temizlerlermiş. Bu vajina florası için son derece yanlış bir uygulamaymış. Bırakacaksın, o kendi akacak, sen de dış bölgeyi suyla temizleyeceksin.
JEL kullanımı ise iki markadan ibaret olacak. Sebamed ve NumisMed! NumisMed Sebamedden daha da etkiliymiş. Ama bunu her gün değil, haftada maksimum 2-3 defa kullanmak gerekiyor. O da, direkt genital bölgeye sürülerek değil. Önce elinde köpürteceksin. Sonra kukuna ve makat bölgene sürerek suyla temizleyecksin. Dediğim gibi bu vajinal duş değil...
Günlük pedler ise zorunda kalınmadıkça TAMAMEN yasak!!lmaz: "Ama nasıll?" demiştim bir doktora. O da dedi ki "burakacaksın, çamaşırın kirlenecek. gerektiğinde günde 2 çamaşır değiştir ama ped kullanma. Maddi olarak da şöyle düşün, ayda 1 paket ped yerine kendine çamaşır al, eskiyenini at" demişti. Alışmak zor oldu ama şimdi hiç ihtiyaç duymuyorum. ÖNERıRıM...
ıyi dileklerin için teşekkürler. Sanırım bu dikişin sonradan rahatsızlık vermesi doktorun dikişi ile ilgili bir durum... Doktor işinin ehli ise sorun yaşanmaz gibi geliyor.
Geçmiş olsun. Çok merak etttik seni...
Gıllette VENUS var, onu kullanıyorum ben çok rahat. Çok güzel. Onu al..
evrimim ozy uzunmuş..salifo da ben de çok uzun değiliz orta boyluyuz o sebebpten 49 cmye şaşırdım..belki uzun bir hatun olacak nevacığım..ailemde var uzunlar babaannem falan.:))Yapmaz mıyız.. yapacagız elbet.. o gunlere de gelelım ınsallah.. yerinde zamanında kucagımıza almak nasıp olsun hepimizin. biz de baba cok uzun boylu sanırım ona cekecek.. babası gıbı ınce uzun olacak.. buna da şükür :)
Saol kuzum.. ınsallah.. cumlemıze..
Yaw ne oldu.. nedır bu halın Deryam.. ne kacırdım ben??.. neden kendını bu kadar hırpalıyorsun?? bu bı gecmıse bakayım.. uzuldum yaaa cocukları da perısan etmıssınn!!
nurdancığım dedim ya zamanı yok istediğin zaman kesersin..şükür anlamında olduğundan çavuk yapılsa iyidir herhalde..hem sana ne oldu sebepsiz mi moral bozukluğun? ben de kendimi çok çökkün hissediyorum.henüz ağlam işine girmedim ama.sen bu halinle de pıtırcıksın merak etme.o zaman kurbanda kesiyim bari iki is birden olmasin..yada bu sene sadece oglus icin keseriz kurbani, o niyetle..olur mu??
dun bi aglama sendromu tuttu, tutamadim kendimi tibet gelince...sanirim hormonlar ve dogum stresi, yorgunluk, agrilar..dun agrilara baska cesit bi agri daha eklendi, yine adet agrisi gibi ama kasikta degil, alt bolgede, vagina ve toto kisminda, ayakta duramadim, yattigim yerden kalkamadim...Bide 2 gundur bizimki cok yaramaz 1 sn durmuyior, ya donmek istiyor donemiyor, cikarin beni burdan der gibi ayaklar ayri kafa ayri eller ayri itiyor karnimi..insallah bu mod kisa surer , sevgi pitircigi olurum yine...
o dedigin seyi banada doktorum onermisti akinti icin ama denemedim(
Evrisim gozun aydin, masallah kilosu boyu cok guzel...
EEVRİİİİMMMMM, maşallah Kuzi'ye :) Biz de 14.30 da çıkıyoruz evden. Randevu 15.30 da.. çok heyecanlıyım. :) 3 haftadır görmedim kuzuyu :) Bakalım tarih verecek mi doktor amca...
Sabah 6.30 bir uyandım, sırılsıklam olmuşum. yastığımı aldığım gibi salona... geceliğimi değiştirdim. Miss gibi uyumuşum 12 ye kadar. bir duş alıp rahatlamıştım, gene terledim... Çaydan mı acebağğ ? neyse ben yavaştan hazırlanmaya başlayayım...
taze bu venüs kendi buluyor mu keseceği yeri yavrum.o kadar güzelse alamopuyorumnanaktan
taze bu venüs kendi buluyor mu keseceği yeri yavrum.o kadar güzelse alamopuyorumnanaktan
evrimm masallah kuzeye de sanada oh cok sukur hersey yolunda gidioo
evrimim ozy uzunmuş..salifo da ben de çok uzun değiliz orta boyluyuz o sebebpten 49 cmye şaşırdım..belki uzun bir hatun olacak nevacığım..ailemde var uzunlar babaannem falan.:))
:kedi:ya dide manyagsın yaa yarıldım gülmekden. Allah iyiliğini versin..:roflol::roflol::roflol:
Şükürler olsun.. güzel arkadasım benım tesekkur ederım.
Dogrudur yavrum.. yedi ceddden etkılenıyor cocukların hali hareketi boyu posu.. aman saglıklı olsunlar da varsın cılız olsunlar, kısa olsunlar,uzun olsunlar.. bunlar sıkıntı degıl.
Yapmaz mıyız.. yapacagız elbet.. o gunlere de gelelım ınsallah.. yerinde zamanında kucagımıza almak nasıp olsun hepimizin. biz de baba cok uzun boylu sanırım ona cekecek.. babası gıbı ınce uzun olacak.. buna da şükür :)
Saol kuzum.. ınsallah.. cumlemıze..
Yaw ne oldu.. nedır bu halın Deryam.. ne kacırdım ben??.. neden kendını bu kadar hırpalıyorsun?? bu bı gecmıse bakayım.. uzuldum yaaa cocukları da perısan etmıssınn!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?