2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

pinky olay dra ebeye guzel gorunmek deil lohusalıktada rahat etmek . dikis alttan olursa ne halt etcez annem yukardan olursa problem deil ama doguma yakın yolunsak sonra 40ımız cıkınca yaptırırız rahat ederiz benim nacizane fikrim bu ama nasip hersey tabiki

ağlama krizleri başlamış ne güzel ya herşey yolunda desenize.ama derya kızına kıyamadım yahu canım ne ince çocuk öyle.az kaldı sabredeceğiz hepberaber.

bana doktor dediya hafif hafif sancılarında başlamış diye .bu doğuma tyakın yolunmak fikri bana pek hoş gelmiyor artık.bu haftasonu deneyeceğim olmadı mecburen jilet

ya ben iyice büzşük beyınli oldum hamilelik sendromundan değilmi derya ağlaman.bi bakayım tekrar geçmişe.aptallaştım iyice.

ayyy nası yapıyosun onu

:kedi:

7 cedde kadar gitmesin yavrum..hele baba tarafından görümcemi teğet geçsin mimkinse..töbe töbe..herşeyin başı sağlık

kaydirigubbakcemile3

Evrim..maşallah yavruna..allah bağışlasın..

Taze..hadi güzel haberler getir sen de...

benim aglamam bazen emrah beni severen gelio ama tutuyom kendimi naptın bugun filan dio hicc diom canın sıkıldımı filan dio boyle cocuk sever gibi az sıkmasam bende cocuk gibi aglıycam yani bazende gozumden akıo bi kac damla...

dide bencede 7 cedde gitmesin mumkunse benden ote gitmesin gidersede kızkardeslerime kadar gidebilir :)) zaten ya onların resmine bakıom buzdolabına yapıstırdım ya aynana yada pcdeki kendi gelin resmime:) kime bakarsan benzer diolar ya hurafe ama olsun

su kıza bakayım neler yapıo guzel oldu ev pırıl pırıl simdi banyoyu yapıo bende dolanayım biraz mutfagı toparlayım bakayım aksama ne yapsamki..die karar vereyim

Okudum okudum.. yazdım da cevabını sana.. bosuna hırpalıyorsun kendını..

Evrim..maşallah yavruna..allah bağışlasın..

Taze..hadi güzel haberler getir sen de...

Tesekkur ederım arkadasım..cemil cümlemize.

burdayım biryere gitmiyorum yoksa hala tutamıyorum
allah allah hayırdır rabbim ben bukadar olmazdım ağlardım geçerdi
tazecik sende güzel haberlerle gel canım moral oluyor
bakalım biz yarın ne yapacağız doktor ve hastane değişti doktor bilinmiyor karambole hastane kadın doğum hastanesi sanırım oda üzüyor tam sonuna geldim ve doktor değiştik mecburen

bana da slih seninle eskiden yaptığımız yürüyüşleri özledim,seni havaya atıp tutmayı özledim deyince duygusallaşıp bir iki damla yaş dökmüştüm.sanki hep böyle kalacakmışım gibi geliyor.

Okudum okudum.. yazdım da cevabını sana.. bosuna hırpalıyorsun kendını..

Tesekkur ederım arkadasım..cemil cümlemize.

sizleride kendi sorunlarımla sıkıyorum ilginiz için çok teşekkürler kızlar :kedi:mirmirmirmir
birazdan uzanacağım uyumam gerek o zaman toparlarım kendimi belki benneyaptımki

iki gün sonra 37 oluyoruz 38 den gün alıyoruz hay maşallah
amanın gideceğim hastane 37 de alıyor diye duymuştum delikafadulden:1shok:yoksa yarın sezercik tarihimi vereceklerde bu kadar bunalıyorum ya delikafaduldenamanın kızlarkafamçokkarıştı:uhm:

EVRİİM, gözün aydın canım.. Maşallah Kuzey bebeğee
BURCU, canım senin de güzel haberlerini bekliyoruz.. sende mi sezeryan olacaktın..??
SAKALEYN, canım hormonların oyunu bu bize biliyorsun değil mi?? Bende dokunsalar ağlayacağım modundayım her an.. bi başlasam kimse susturamıcak.. o derece.. ama hormonel olduğunu bildiğim için ilgimi kafamı dağıtmaya çalışıyorum kriz geldiğinde :çok üzgünüm:

evet hassasiyet oluyor doğru ama başka konularda var

:kedi:

7 cedde kadar gitmesin yavrum..hele baba tarafından görümcemi teğet geçsin mimkinse..töbe töbe..herşeyin başı sağlık
kaydirigubbakcemile3 kotu haber kiz halaya oglan dayiya ceker derlerkaydirigubbakcemile3
iste dun ayni sey bana oldu, tibet gelince, geldi yanima, sarildi, pek modunda degildin bugun durgunsun noldu dedi, ben basladim akitmaya, icim sikiliyodu, durmadi 1-2 saat...hormonlar sanirim..

deryam tatlim, sanirim sende doldun, ama normalmis bu donemler, hele aksiliklerde olunca patliyor insan, acilmissindir biraz..sikma tatlim canini, benimde hiiiccc keyfim yok...

oh masallah annesi, bak ne guizel tarihinizde kesinlesir belki, o zman dahada rahatlarsin bence...

ya sen top musun havaya atıp tutuyo..aklım almadı..gözümde canlandırayım dedim canlandıramadım...seni havaya attı ama tutamadı pat diye düştün.. hay neler söylüyorum ben..

evriş, maşallah kuzey oğluna..çağla şikel de kuzey koyacakmış oğlunun adını..konuşulmuştur mutlaka ben kaçırmış olabilirim..

o ağlama nöbetleri bende de var malesef... lohusalık sendromu yaşamaya aday anneleriz biz..pufff

geçer geçer neler geçmediki bu günlerde geçmesin
ama aynı eşim işten gelipte ne yaptın bugün diyince çocuk gibi oluyorum aynen yani :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…