2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

sizleride kendi sorunlarımla sıkıyorum ilginiz için çok teşekkürler kızlar :kedi:mirmirmirmir
birazdan uzanacağım uyumam gerek o zaman toparlarım kendimi belki benneyaptımki

sacmalama uzmek ne demek o zaman kimse sikintisini paylasmasin, hep lay lay lom olsun, ama hayat oyle degilki..iki laf edince rahatliyor insan, dok icini rahatla tatlim benim...:içelim:

oh masallah annesi, bak ne guizel tarihinizde kesinlesir belki, o zman dahada rahatlarsin bence...
yok ben korktum yarında özeldeki doktoruma gideyim en iyisi bunlar cuma gel alalım filander hazır değilim bu haftada böyle geçsin amanın delikafadulden

beni güldürdün kız :roflol:ya eşi çok iri bizim kız minnoş yada dediğin gibi tutamazsa hayali güldürüyor ama sevgi işte atarda tutarda ne güzel bak opuyorumnanaktanŞeniz
benimkide ısırır bende çok kasarım ısıracak diye hep onuda der kaç aydır ağız tadıyla ısıramıyorum diye bişey olur korkusu lülülülülülü

evet hassasiyet oluyor doğru ama başka konularda var
Mutlaka canımm benim.. okudum yazdıklarını, elinden bişi gelmemesi çok sinir bozucu elbette.. ee artı bide hamileliğin getirdiği hassasiyet.. durum daha da çekilmez oluyor.. ama sen içini ferah tut, geç olsun güç olmasın.. ve de hayırlısı nasılsa öle olsun.. boşu boşuna ne kendini ne de çocuklarını yıprat.. herşey olacağına varıyor bu hayatta :teselli:

sacmalama uzmek ne demek o zaman kimse sikintisini paylasmasin, hep lay lay lom olsun, ama hayat oyle degilki..iki laf edince rahatliyor insan, dok icini rahatla tatlim benim...:içelim:

döktüm döktüm iyiki sizler varsınız yoksa heralde ben uçmuştum iki laf etmek güzel haberler almak mutlu etti hele atıp tutma hayali telkırmaının güldürdü bile kaydirigubbakcemile5
beni hastane değişikliğide germiş yarın her zamankinemi gitsem ya kafam karıştı gerçekten burdakiler ya hemen alalım derse tamam herşeyimizde hazır evde temizlendide bu gerginlik korku niye bende ya sanki ha iki hafta sonra ha iki gün anlamadımki erken gibi geldi bana hayır oğluşumuda çok özledim ama az daha dursa dahamı iyikine :uhm:

bir bilim insanı olarak genetiği bu boyutta yorumladığın ve verdiğin moral için teşekkür ederim..pü sanaklava:

zaten elimden gelen bişey olsa bukadar olmaz herşey gelip geçiyor
benim kayınvalidenin bir sözü vardır geldi geçti ama delip geçti
hayırlı zamanı neyse rabbim artık çok bekletmeden versin yoksa koçişde iptal omak üzere

"Geldi geçti ama delip geçti" çok güzel bi söz.. doğru çeken bilir.. Allah yardımcınız olsun cnm inşallah.. en kısa zamanda :Saruboceq:

canım nolur üzülme:teselli: hayat iniş ve çıkışlarla dolu malesef sınav yeri burası iyi ve kötüyle sınavdan geçiyoruz.... eşinin iş konusuda hallolur her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır bunu unutma.... oğlunuz şansıyla gelecek inşallah... boşuna sıkma moralini sen şuan gülsende ağlasanda birşey değişmiyor herşey olacağına varıyor.... burda herkesin az çok sıkıntısı var..... hele ben atayım kendimi şurdan ozaman eşim 1 aydır işsiz daha ne kadar işsiz kalacağı belli değil, patronuna kefil yaklaşık 40 milyar kadar borç var ve adam batak durumda kaç aydır ödemeleri yapılmamış büyük ihtimal icra takibi açılacak vs.... benim kahrolmam lazım üzülsemde sevinsemde elimden birşey gelmiyor malesef bebeğimi üzmekten ikimizin sağlığını olumsuz etkilemekten başka birşeye yaramıyor üzülmek ben artık akışına bıraktım allaha emanet ettim herşeyi ve inanıyorum ki meleklerimiz bize şans getirecek kısmetleriyle nasipleriyle gelecekler..... hiçbirşeye üzülme kuzum hayırlısıyla hastanede bulursun dr. da stres yapacak birşey yok evladını kucağına alacaksın bütün dertlerini unutacaksın:1hug:

EVRİŞİMmmm maşallah kuzeye kocaman olmuş annnesi darısı benim kızıma kendileri biraz manken olacakta zemuszemus şimdiden diyet yapıyor kilo almayayım diye formda kalıyor kilosunu aşmamaya çalışıyorzemuszemus işin şakası kuzum sağlıklı bir şekilde doğsun inşallah evlatlarımız kilosu önemli değil....

Allah sizinde yardımcınız olsun haklısın hayat işte evet kuzularımız şans getirsin bolluk berektle gelsinler inşallah
üzülmek elde değil ama ne yapacaksın birikti birikti bu gün film koptu işte
karnımdakini yanımdakini eşimi düşünüp sustum yoksa ben üzüldümmü hepsi iptal oluyor hepsinin morali bana endeksli sanki

attığı da 1 santimcik bişedir. 2 metre olsa 100 kilo olsa yine atamaz zaten..su muhallebisi kıvamında olduğu için kendileri.
ısırma huyu ben de mevcuttur çok severim.

sizleride kendi sorunlarımla sıkıyorum ilginiz için çok teşekkürler kızlar :kedi:mirmirmirmir
birazdan uzanacağım uyumam gerek o zaman toparlarım kendimi belki benneyaptımki

Askolsun Deryam.. olur mı oyle sey.. asıl sen uzuluyorsun dıye derdımız.. yoksa hapsurugu dert sayan ınsan olsan zaten bılıyoruz o türleri.. aman dıyımm iyi ol, sen de evlat ıkı tane.. bızım gııb de degılsın.. hakkınızda hayırlısı olsun.. vardır bı hayır.. bak yıne yazıyorum

Hepinize tek tek tekrar tesekkur ederım, Allah razı olsun guzel dıleklerını esırgemeyenlerden.

Oglumun odası geldı.. kuruluyor.. odası dedıgım dolabı ve sıfonyerı :)) yatagı da kırmızılı grılı idi, park yatagı da ole... sanırım onu 2 sene bu sekılde ıdare edecek.. sukurler olsun bugunlerı de gorduk.

Son düzenleme:

aynen öyle canım malesef sorumluluklarımız çok fazla biz üzülürsek birçok kişi etkileniyor en önemlisi ise karnımızdaki hayatın ne oldunu bile bilmeyen masum yavrumuz etkileniyor..... eşlerimizle her zaman destek olmalıyız zorlu zamanlarda yada üzüldüğümüzü çok fazla belli etmememiz lazım ben üzüldüğümde dediğim gibi bu kefillik işinde eşim benden daha çok kahroluyor bizi üzdüğü için ama onunda suçu yok iyi niyetinin kurbanı...... biz üzüldüğümüzde ağlayabiliyoruz yada gidip çevremizdeki kişilerle rahatça paylaşabiliyoruz yakın arkadaşımızla, kardeşimizle vs. ama erkekler genelde içlerine atıyor kolay kolay ağlamaz ve paylaşamazlar.... eşin sana belli edemesede o senden daha çok üzülüyordur destekle herşeyi aşacağız allahın izniyle..... hadi toparlan tatlım..... bak senin mutlu olmanı isteyen seni mutlu görmek isteyen bir dünya insan var etrafında bunlardan en önemlisi evlatların ve eşin...... hadi gülümse...... yavruların seni neşeli görsün kızın bile üzülmüş annesi......

Evrişim gözün aydın maşşalah kuzuna,nerdeyse 3 kılo olcakk.ohh ohh iyi beslemıs annesı bellı

Tazecım sende hayırlı haberlerle gel canım inşallah

Gelgit cim kanamanın durmus olmasına cok sevındım,ama yınede bı gözükecen dımı kendı doktoruna

benim doktor son haftadiki ölçümler yanıltır diyordu kızıyordum hani hiç bilgi vermiyor diye bakın bana ve size bir örnek
bebişleirniz kaçıncı haftada kaç kilo topiğinden alıntı
Hiç üzülmeyin bence..Çünkü hamileliğin son dönemlerindeki ölçümler hatalı çıkabiliyor.
Mesela benim oğluş,34 haftaya kadar hep 2 hafta önden gitti.
35 haftadan sonra ise geride kalmaya başladı.Haliyle ben de endişelenmeye başladım.
Doktorum doğumda 3.300 kg ve 49 cm olacağını söylemişti.
Amaa bizim paşa 4.040 kg ve 54 cm. doğdu.
Yani son haftalardaki ölçümlere fazla takılmayın.Sanırım bebiş iyice büyüdüğü için ve karında yer kalmadığı için hatalı ölçüm olabiliyor..
Hayırlı bir doğum dilerim herkese

evrim ne tatlı telastır sizinki kimbilir ya off bizim besik bakalım nezaman ulascak bize. cok hevesleniorum besik dedigim sepet yani

hehhehhh bende size bizim maceramızı anlatayım....

biz tam takım bebek odası almadık... büyüyen karyolamızı aldık.... evde kendi evimiz olduğu için kızımızın odasına büyük bi dolap yaptırdık beyaz renkte beşiğe uydursun diye.... daha önce kullanmış olduğumuz kanepemizi de odasına koyduk üstünede krem rengili bir örtü serdik.... birtek halımız eksik.... dün akşam gittik birkaç modelde karar verdik adamlar eve yarın getirecekler ama biz halıları bir türlü eve sokamıyoruz bize fikir verin lütfen:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…