2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bu işyerindeki gerizekalı tahakkukçular çay yaptıkları semavere ve bardaklara tuzruhu ve çamaşır suyu dökmüşler..nasıl bir zehirse heryeri kapladı bu işi yapan salak hastaneye kaldırıldı..bizim çaycı fenalaştı..attım kendimi dışarılara..yeni geldim hala kokuyor dışarısı da dehşet sıcak cam kapı klima hepsi açık hala kokuyor..bir de tuvalette yapmışlar bu işi..dedim bunlara bu tuvaleti ben de kullanmak zorundayım zehirleyecek misiniz beni? hem o semaverle bardaklarla bir dah çay içilir mi..ne manyaklar var Allahım

tatlı evrişim benim hepinizide çok seviyorum opuyorumnanaktanŞeniz
odanız hayırlı olsun oy oy ne güzel bak mutlu oldum yine güle güle kullanın canım tatlı kuzeyimiz içinde yuvarlansın tosun paşa olsun inşallah kaydirigubbakcemile3

kızlar bugun esimin kuzenin karısıyla konustum msnde 2 aylık oglu var, gogusleri cok acımıs 1 ay kremler fayda etmemis. hastanedeki hemsire demiski dogumdan 3-5gun once soganı tuzla ovup memislere koymak gerekiomus cok ii geliomus catlamıomus

niye sokamıyorsunuz halıları eve?

evrim foto isterim eminim çok güzel olucak..kırmızı kırmızı

anam ben o hatayı kızken yaptımda boguluodum nerdeyse salakmı bunlar hicmi duymamıslar kaldıki hamile kadın var ofiste.. aman canım dikkat et kndi kupanla ic ne iciosan

Evriş, maşallah Kuzey'e.. Ne güzel haberler getirmişsin öyle..

Bir büzüşük beyinli de benim Sakaleyn'e ne oldu, kim canını sıktı anlayamadım bir türlü. Kendimi hala leyla gibi hissetmemdendir.. Ama kızmışlar sana, sopalıksın demişler, demekki hormonal bir üzüntü içindesin.. Allah gerçek dert vermesin arkadaşım.. Hamileliğin son dönemlerinde insan biraz yıpranıyor galiba..

anam ben o hatayı kızken yaptımda boguluodum nerdeyse salakmı bunlar hicmi duymamıslar kaldıki hamile kadın var ofiste.. aman canım dikkat et kndi kupanla ic ne iciosan

bizim çayımız kahvemiz ayrı onlardan zaten..ben çayda kahve de içmem suyumu bile kendi kupamla içerim..nerede olursam olayım

sanmam hemen alsinlar , 38. haftadan itibaren sezeryan yapiliyor, enazindan bir hafta -10 gunun daha var, korma..Ama onlar icinde oldugun haftayi degil doldurdugun haftayi sayiyor yani 38+1 den itibaren gun verirler sana...

bir bilim insanı olarak genetiği bu boyutta yorumladığın ve verdiğin moral için teşekkür ederim..pü sanaklava:

ee tabi biliminde yetemedigi yerler varkaydirigubbakcemile3

evrim ne tatlı telastır sizinki kimbilir ya off bizim besik bakalım nezaman ulascak bize. cok hevesleniorum besik dedigim sepet yani

Insallahh gonlune gore olur.. en kısa zamanda ulasır elıne.. sanırım o tatlı telası aksam esyalarını yerlestırırken yasayacagım.. :))

Yuh artık yaaaa... hadı camasır suyunu anlarım bulasık falan yıkanırken ama tuz ruhu nedır baba!!! Aman dıyım kendıne dıkkat et.. resmen zehırdır o koku.

Saol guzel annemm benım.. sen mutlu ol hep,yüzünün gülüşü daim olsun.. gerı kalan ehrsey halledılır.. Allah sevdıklerını sag salım daıma sana bagıslasın.. varsın bırseyler eksık kalsın, bıraz sonra olsun.

Bir yaşıma daha gırdım ıyı mı?? kafamçokkarıştı Sakın o sogan kokusu yüzünden,cocugun memeyı emmemesınden kaynaklanan bır catlamama durumu olmasın Pervinim??

evrim foto isterim eminim çok güzel olucak..kırmızı kırmızı

Yapmam mı kuzum.. senin odan kadar dört dörtluk olmayacak ama.. :)) ıdare edıver artık :))

Evrişim gözün aydın maşşalah kuzuna,nerdeyse 3 kılo olcakk.ohh ohh iyi beslemıs annesı bellı

Hepimiz gibi bende elımden gelenı yapıyorum ıste.. saolasın kelebekım..

hamileligim boyunca 9 ayda 5 bardak cay toplasan icmemisimdir ama bu 2 gundur caya dustum resmen yani sabahları cay istio canım sutu bıraktım yine ya cok kotu bu durum ama napcam sut yerine yemeklerde ayran iciorum

evrim o soganı ben duydum ama dogurunca yazıolardı bende bebek emmez ozaman die dusunmustum ama 3-5 gunce yapılıp ustune dus alınıp sezercik olunursa bisey olmaz sanırım :) normal olursa bilmem 3gunu 5 gunu :)

fotoooo fotooo fotoooooooooooooalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Evriş, maşallah Kuzey'e.. Ne güzel haberler getirmişsin öyle.. ..

Tesekkur ederım arkadasım.. guzel haberlerımız hepımız ıcın daım olsun ınsallah.

bizim çayımız kahvemiz ayrı onlardan zaten..ben çayda kahve de içmem suyumu bile kendi kupamla içerim..nerede olursam olayım

Al benden de o kadar.. ben de senın gıbı oldum cıktım.. hele hele bu hamılelıkte tavan yaptı desem yalan olmaz.

Çok cok guzel Pervınım.. evının ıcınde de gormek nasıp olur ınsallahh..

huhu selaaam nasılsınız ciciler
ben anca oturdum - ama kalkacam yine soluklanıp - kızımın eşyalarını yıkıyorum 1. posta kuruyo 2. posta makinede şimdi ütüye girişicem
Şöyle bi göz atayım dedim - herkes iyi dimi?

hamileligim boyunca 9 ayda 5 bardak cay toplasan icmemisimdir ama bu 2 gundur caya dustum resmen yani sabahları cay istio canım sutu bıraktım yine ya cok kotu bu durum ama napcam sut yerine yemeklerde ayran iciorum

Aksamları cay ıcmeyı kesıtıgımden berıdır.. Kuzey gecelerı sakin.. benım de en buyuk zevkım aksam çay ıcmek.. düşün, ondan da vazgectım.. sanırım bu cocugu ben uyutmuyorum dedım.. hakıkaten aksam cay ıcmeyı kesınce Kuzey de de gecelerı dıngınlık basladı.. sıkacagım dişimi.. tek hakkım olan cayı aksam da ıcmıyorum artık.. ama süt yerine ayran da aynı sey.. cok da sıkma kendını.. ama aksamları cay ıcme.. dogduktan sonra ki uyku duzenı ıcın bunu yapıyorum su an.

selam kızlar bir süredir giremiyorum kızım hasta bu sıcaklarda nasıl becerdiyse
onunla ugraşıyorum malum bir yandanda sıcaklar herşeyler yolundadır inşallah kimbilir ne kadar çok sayfa birikmiştir yavaş yavaş bakim bareee

CADIARZUben kaç haftadır yağlıyorum önceden göğüs çevresni dahi elleyemiyorum şidi ucunu bilem rahtça tutuyorum bariz bi acı azalması var
a.s
azucuk kafam yerine gelince düşündüm ve bende seninle aynı hesabı çıkarttım o zaman haftaya olabilir yarn belli olucak heyecan bastı
özel hastanedikine göre 21 -22 temmuzdu burda kesin değişecek
amin canım benim güzel dualrın için sağol Şeniz
soğan kokusu ve emmemek ha :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…