Askolsun Deryam.. olur mı oyle sey.. asıl sen uzuluyorsun dıye derdımız.. yoksa hapsurugu dert sayan ınsan olsan zaten bılıyoruz o türleri.. aman dıyımm iyi ol, sen de evlat ıkı tane.. bızım gııb de degılsın.. hakkınızda hayırlısı olsun.. vardır bı hayır.. bak yıne yazıyorum
Hepinize tek tek tekrar tesekkur ederım, Allah razı olsun guzel dıleklerını esırgemeyenlerden.
Oglusumun odası geldı.. kuruluyor.. odası dedıgım dolabı ve sıfonyerı :)) yatagı da kırmızılı grılı idi.ç park yatagı da ole... sanırım onu 2 sene bu sekılde edecek.. sukurler olsun bugunlerı de gorduk.
hehhehhh bende size bizim maceramızı anlatayım....
biz tam takım bebek odası almadık... büyüyen karyolamızı aldık.... evde kendi evimiz olduğu için kızımızın odasına büyük bi dolap yaptırdık beyaz renkte beşiğe uydursun diye.... daha önce kullanmış olduğumuz kanepemizi de odasına koyduk üstünede krem rengili bir örtü serdik.... birtek halımız eksik.... dün akşam gittik birkaç modelde karar verdik adamlar eve yarın getirecekler ama biz halıları bir türlü eve sokamıyoruz bize fikir verin lütfen:))))))
bu işyerindeki gerizekalı tahakkukçular çay yaptıkları semavere ve bardaklara tuzruhu ve çamaşır suyu dökmüşler..nasıl bir zehirse heryeri kapladı bu işi yapan salak hastaneye kaldırıldı..bizim çaycı fenalaştı..attım kendimi dışarılara..yeni geldim hala kokuyor dışarısı da dehşet sıcak cam kapı klima hepsi açık hala kokuyor..bir de tuvalette yapmışlar bu işi..dedim bunlara bu tuvaleti ben de kullanmak zorundayım zehirleyecek misiniz beni? hem o semaverle bardaklarla bir dah çay içilir mi..ne manyaklar var Allahım
anam ben o hatayı kızken yaptımda boguluodum nerdeyse salakmı bunlar hicmi duymamıslar kaldıki hamile kadın var ofiste.. aman canım dikkat et kndi kupanla ic ne iciosan
sanmam hemen alsinlar , 38. haftadan itibaren sezeryan yapiliyor, enazindan bir hafta -10 gunun daha var, korma..Ama onlar icinde oldugun haftayi degil doldurdugun haftayi sayiyor yani 38+1 den itibaren gun verirler sana...döktüm döktüm iyiki sizler varsınız yoksa heralde ben uçmuştum iki laf etmek güzel haberler almak mutlu etti hele atıp tutma hayali telkırmaının güldürdü bile kaydirigubbakcemile5
beni hastane değişikliğide germiş yarın her zamankinemi gitsem ya kafam karıştı gerçekten burdakiler ya hemen alalım derse tamam herşeyimizde hazır evde temizlendide bu gerginlik korku niye bende ya sanki ha iki hafta sonra ha iki gün anlamadımki erken gibi geldi bana hayır oğluşumuda çok özledim ama az daha dursa dahamı iyikine :uhm:
bir bilim insanı olarak genetiği bu boyutta yorumladığın ve verdiğin moral için teşekkür ederim..pü sanaklava:
evrim ne tatlı telastır sizinki kimbilir ya off bizim besik bakalım nezaman ulascak bize. cok hevesleniorum besik dedigim sepet yani
bu işyerindeki gerizekalı tahakkukçular çay yaptıkları semavere ve bardaklara tuzruhu ve çamaşır suyu dökmüşler..nasıl bir zehirse heryeri kapladı bu işi yapan salak hastaneye kaldırıldı..bizim çaycı fenalaştı..attım kendimi dışarılara..yeni geldim hala kokuyor dışarısı da dehşet sıcak cam kapı klima hepsi açık hala kokuyor..bir de tuvalette yapmışlar bu işi..dedim bunlara bu tuvaleti ben de kullanmak zorundayım zehirleyecek misiniz beni? hem o semaverle bardaklarla bir dah çay içilir mi..ne manyaklar var Allahım
tatlı evrişim benim hepinizide çok seviyorum opuyorumnanaktanŞeniz
odanız hayırlı olsun oy oy ne güzel bak mutlu oldum yine güle güle kullanın canım tatlı kuzeyimiz içinde yuvarlansın tosun paşa olsun inşallahkaydirigubbakcemile3
kızlar bugun esimin kuzenin karısıyla konustum msnde 2 aylık oglu var, gogusleri cok acımıs 1 ay kremler fayda etmemis. hastanedeki hemsire demiski dogumdan 3-5gun once soganı tuzla ovup memislere koymak gerekiomus cok ii geliomus catlamıomus
evrim foto isterim eminim çok güzel olucak..kırmızı kırmızı
Evrişim gözün aydın maşşalah kuzuna,nerdeyse 3 kılo olcakk.ohh ohh iyi beslemıs annesı bellı
Hepinize tek tek tekrar tesekkur ederım, Allah razı olsun guzel dıleklerını esırgemeyenlerden.
Oglumun odası geldı.. kuruluyor.. odası dedıgım dolabı ve sıfonyerı :)) yatagı da kırmızılı grılı idi, park yatagı da ole... sanırım onu 2 sene bu sekılde ıdare edecek.. sukurler olsun bugunlerı de gorduk.
Evriş, maşallah Kuzey'e.. Ne güzel haberler getirmişsin öyle.. ..
bizim çayımız kahvemiz ayrı onlardan zaten..ben çayda kahve de içmem suyumu bile kendi kupamla içerim..nerede olursam olayım
www.ayhancocuk.com - Online Çocuk Gereçleri Mağazası.
benim sectigim sepet bu arkadaslar
hamileligim boyunca 9 ayda 5 bardak cay toplasan icmemisimdir ama bu 2 gundur caya dustum resmen yani sabahları cay istio canım sutu bıraktım yine ya cok kotu bu durum ama napcam sut yerine yemeklerde ayran iciorum
CADIARZUben kaç haftadır yağlıyorum önceden göğüs çevresni dahi elleyemiyorum şidi ucunu bilem rahtça tutuyorum bariz bi acı azalması varkızlar bugun esimin kuzenin karısıyla konustum msnde 2 aylık oglu var, gogusleri cok acımıs 1 ay kremler fayda etmemis. hastanedeki hemsire demiski dogumdan 3-5gun once soganı tuzla ovup memislere koymak gerekiomus cok ii geliomus catlamıomus
a.sEvriş, maşallah Kuzey'e.. Ne güzel haberler getirmişsin öyle..
Bir büzüşük beyinli de benim Sakaleyn'e ne oldu, kim canını sıktı anlayamadım bir türlü. Kendimi hala leyla gibi hissetmemdendir.. Ama kızmışlar sana, sopalıksın demişler, demekki hormonal bir üzüntü içindesin.. Allah gerçek dert vermesin arkadaşım.. Hamileliğin son dönemlerinde insan biraz yıpranıyor galiba..
azucuk kafam yerine gelince düşündüm ve bende seninle aynı hesabı çıkarttım o zaman haftaya olabilir yarn belli olucak heyecan bastısanmam hemen alsinlar , 38. haftadan itibaren sezeryan yapiliyor, enazindan bir hafta -10 gunun daha var, korma..Ama onlar icinde oldugun haftayi degil doldurdugun haftayi sayiyor yani 38+1 den itibaren gun verirler sana...
ee tabi biliminde yetemedigi yerler varkaydirigubbakcemile3
amin canım benim güzel dualrın için sağol ŞenizInsallahh gonlune gore olur.. en kısa zamanda ulasır elıne.. sanırım o tatlı telası aksam esyalarını yerlestırırken yasayacagım.. :))
Saol guzel annemm benım.. sen mutlu ol hep,yüzünün gülüşü daim olsun.. gerı kalan ehrsey halledılır.. Allah sevdıklerını sag salım daıma sana bagıslasın.. varsın bırseyler eksık kalsın, bıraz sonra olsun.
Bir yaşıma daha gırdım ıyı mı?? kafamçokkarıştı Sakın o sogan kokusu yüzünden,cocugun memeyı emmemesınden kaynaklanan bır catlamama durumu olmasın Pervinim??
:))
Hepimiz gibi bende elımden gelenı yapıyorum ıste.. saolasın kelebekım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?