soğan işini ben de duymuştum..gerek kalmayacak inşallah.oda işine gelince öyle dört dörtlük değil evrimim be gönlümüze sinen gücümüzün yettiği yaşanabilir bir yer yapmaya çalıştık işte.mutlu olsunlar, kendi özel alanları olsun ki başkalarının alanlarına da saygılı olsunlar, kendilerinin bireylşiğinin farkına varsınlar amacımız budur.Insallahh gonlune gore olur.. en kısa zamanda ulasır elıne.. sanırım o tatlı telası aksam esyalarını yerlestırırken yasayacagım.. :))
Yuh artık yaaaa... hadı camasır suyunu anlarım bulasık falan yıkanırken ama tuz ruhu nedır baba!!! Aman dıyım kendıne dıkkat et.. resmen zehırdır o koku.
Saol guzel annemm benım.. sen mutlu ol hep,yüzünün gülüşü daim olsun.. gerı kalan ehrsey halledılır.. Allah sevdıklerını sag salım daıma sana bagıslasın.. varsın bırseyler eksık kalsın, bıraz sonra olsun.
Bir yaşıma daha gırdım ıyı mı?? kafamçokkarıştı Sakın o sogan kokusu yüzünden,cocugun memeyı emmemesınden kaynaklanan bır catlamama durumu olmasın Pervinim??
Yapmam mı kuzum.. senin odan kadar dört dörtluk olmayacak ama.. :)) ıdare edıver artık :))
Hepimiz gibi bende elımden gelenı yapıyorum ıste.. saolasın kelebekım..
ben hep öyleydim.dışarda bir şey içmek zorunda kalsam bardağın kulp kısmından içerim..titiz bir tip değilimdir ama buralarda daha beter oldum.kaç kere bazı mekanlarda tuvalete girip çıkan ve elini yıkamayan insan gördüm.ben heryeri peçeteyle tutuyorum.kazara dolmuşa binsem demirlerden tutunmuyorum..bir de herkes iğrenç ter kokuyor hayatımda bu kadar kokan insan görmedim..yaz kış dehşet kokular.ama yazın iyice artıyor.bakıyorsun baştan aşğı marka giymiş ama iğrenç kokuyor.duş alma alışkanlığı sıfır.Tesekkur ederım arkadasım.. guzel haberlerımız hepımız ıcın daım olsun ınsallah.
Al benden de o kadar.. ben de senın gıbı oldum cıktım.. hele hele bu hamılelıkte tavan yaptı desem yalan olmaz.
Çok cok guzel Pervınım.. evının ıcınde de gormek nasıp olur ınsallahh..
huhu selaaam nasılsınız ciciler
ben anca oturdum - ama kalkacam yine soluklanıp - kızımın eşyalarını yıkıyorum 1. posta kuruyo 2. posta makinede şimdi ütüye girişicem
Şöyle bi göz atayım dedim - herkes iyi dimi?
Evrişim maşallah Kuzeyimizeböyle haberler hepimizinasıl da neşelendiriyo :)
selam kızlar bir süredir giremiyorum kızım hasta bu sıcaklarda nasıl becerdiyse
onunla ugraşıyorum malum bir yandanda sıcaklar herşeyler yolundadır inşallah kimbilir ne kadar çok sayfa birikmiştir yavaş yavaş bakim bareee
Çok cok guzel Pervınım.. evının ıcınde de gormek nasıp olur ınsallahh..
Aksamları cay ıcmeyı kesıtıgımden berıdır.. Kuzey gecelerı sakin.. benım de en buyuk zevkım aksam çay ıcmek.. düşün, ondan da vazgectım.. sanırım bu cocugu ben uyutmuyorum dedım.. hakıkaten aksam cay ıcmeyı kesınce Kuzey de de gecelerı dıngınlık basladı.. sıkacagım dişimi.. tek hakkım olan cayı aksam da ıcmıyorum artık.. ama süt yerine ayran da aynı sey.. cok da sıkma kendını.. ama aksamları cay ıcme.. dogduktan sonra ki uyku duzenı ıcın bunu yapıyorum su an.
soğan işini ben de duymuştum..gerek kalmayacak inşallah.oda işine gelince öyle dört dörtlük değil evrimim be gönlümüze sinen gücümüzün yettiği yaşanabilir bir yer yapmaya çalıştık işte.mutlu olsunlar, kendi özel alanları olsun ki başkalarının alanlarına da saygılı olsunlar, kendilerinin bireylşiğinin farkına varsınlar amacımız budur.
ben hep öyleydim.dışarda bir şey içmek zorunda kalsam bardağın kulp kısmından içerim..titiz bir tip değilimdir ama buralarda daha beter oldum.kaç kere bazı mekanlarda tuvalete girip çıkan ve elini yıkamayan insan gördüm.ben heryeri peçeteyle tutuyorum.kazara dolmuşa binsem demirlerden tutunmuyorum..bir de herkes iğrenç ter kokuyor hayatımda bu kadar kokan insan görmedim..yaz kış dehşet kokular.ama yazın iyice artıyor.bakıyorsun baştan aşğı marka giymiş ama iğrenç kokuyor.duş alma alışkanlığı sıfır.
kolay gele
pervin çok güzelmiş hayırlı olsun
pervin sepeti beğendim..ama o ayıcık suratı konsepti bozuyor bence.orada da çiçek olaymış yada bişe olmayaymış keşki.
saol hayatım insallah. bazen boyle bir his gelio bana sanki hic bebisimi gremiycekmiisim gibi ölcemmi yoksa dogumda filan diorum anlık gelip gidio iste hemen bebegime kim bakar ne olur ne biter film seridi gibi gecer ya insanın gozunden oyle oluyorum resmen ya acaba yanlız benmiyim bunu dusunen yoksa dogum yaklastıkca herkeste olabilen biseymi
hadi sen aksamları icmeyi kestin yavrucak aksam uyuyo artık bana ne oluyo ben sade kahaltıda cok acık ictim 2 sabahtır benimki gece 1 de baslıo yada 12de yani yataga girince baslıo dursun die bekliorum donsem bile vuruo kalk dio kalkıp salona geliom yarım saat sonra duruo yerime gidiom baslıo bidaha geliorum sızıyorum artık salonda. sabahta kımıldayamıo uykusuzluktan anca kahvaltıdan sonra hafif hafif baslıyo. :çok üzgünüm:
pervinim gerçekten çok güzel..içine sindiyse mesele kalmamıştır.cok tskler canım
didecim hic dikat etmedim ben ona ya sen soyleyince simdi fark ettim ben o kulakcıklara k.valdemin aldıgı minik kelebeklerden kondururum olur biter. cok bakındım daha begendigim bisey olmadı .haladabakıom arada aklım bunda kaldı ilk gordugum gunden beri
Yerim ben seni beaaa... özel alanını da yerim.. :)) bızım evde sadece onun odasını bız gıysı odası olarak onceden kullandıgımız ıcın.. bızım dolabı cıkaramadık.. o dolap ta orada.. eeeşşek ölüsü gibi.. halıyle odası tamamen onun odası degıl.. tabıkı sımdılık.. buyuk yatagı gelınce mecbur cıkacak o dolap ta..
Kokan ınsan deme bana kafamçokkarıştı en tahammulsuz oldugum sey.. hele hele toplu tasıma araclarında pecete ıle tutunmak.. demek ki yalnız degılmısım.. :)))
niye sokamıyorsunuz halıları eve?
dide sen elini yıkamayn gordun ben g.tunu yıkamayan gordum resmen ... bikere dugune gittik wcye gitmem gerekti aman allahım salonun wcsi dehset yani temiz gibi de deil gibide ama sorun su kapı ortalanmıs biri girse ayaklarını ve basını gorebilio ve sabun yok ben girmedim tabi oyle bakınırken bir teyze girdi şorrrr die bir ses ve cıktı gitti ben tabi şoklardayım aman allahım dedim hicbisey yenmez bunların elinden
kızlar bugun esimin kuzenin karısıyla konustum msnde 2 aylık oglu var, gogusleri cok acımıs 1 ay kremler fayda etmemis. hastanedeki hemsire demiski dogumdan 3-5gun once soganı tuzla ovup memislere koymak gerekiomus cok ii geliomus catlamıomus
bu işyerindeki gerizekalı tahakkukçular çay yaptıkları semavere ve bardaklara tuzruhu ve çamaşır suyu dökmüşler..nasıl bir zehirse heryeri kapladı bu işi yapan salak hastaneye kaldırıldı..bizim çaycı fenalaştı..attım kendimi dışarılara..yeni geldim hala kokuyor dışarısı da dehşet sıcak cam kapı klima hepsi açık hala kokuyor..bir de tuvalette yapmışlar bu işi..dedim bunlara bu tuvaleti ben de kullanmak zorundayım zehirleyecek misiniz beni? hem o semaverle bardaklarla bir dah çay içilir mi..ne manyaklar var Allahım
arkadaşlar bu bizim sıpaların gece uyumama işi normalmiş.onlar için uyku saati bizim hareket ettiğimiz saatlermiş.neva da aynısını yapıyor uyuyor uyuyor tam ben yattığımda başlıyor.kafasını dayıyor öyle olunca habire tuvalet.
milçik Allah kolaylık versin..çekilmez o yaşlılar..ben dedmden biliyorum
sormmaaa.... bazen çok iyi melek gibi bazen herşeye karışır onu niye aldınız buraya niye gittiniz vs. gereksiz birçok detaya karışır.... şöyle ihtiyar olup köşesinde oturup hiçbirşeye karışmayan tonton dedelerden olsa keşke benim kayınpederimde.... keşke eve gizli bir giriş kapısı yapılsaydı acil durumlar için mütehatit evi yaparken benim kayınpederimi göz önünde bulundursaydı keşkesırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?