2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

soğan işini ben de duymuştum..gerek kalmayacak inşallah.oda işine gelince öyle dört dörtlük değil evrimim be gönlümüze sinen gücümüzün yettiği yaşanabilir bir yer yapmaya çalıştık işte.mutlu olsunlar, kendi özel alanları olsun ki başkalarının alanlarına da saygılı olsunlar, kendilerinin bireylşiğinin farkına varsınlar amacımız budur.
ben hep öyleydim.dışarda bir şey içmek zorunda kalsam bardağın kulp kısmından içerim..titiz bir tip değilimdir ama buralarda daha beter oldum.kaç kere bazı mekanlarda tuvalete girip çıkan ve elini yıkamayan insan gördüm.ben heryeri peçeteyle tutuyorum.kazara dolmuşa binsem demirlerden tutunmuyorum..bir de herkes iğrenç ter kokuyor hayatımda bu kadar kokan insan görmedim..yaz kış dehşet kokular.ama yazın iyice artıyor.bakıyorsun baştan aşğı marka giymiş ama iğrenç kokuyor.duş alma alışkanlığı sıfır.

kolay gele

pervin sepeti beğendim..ama o ayıcık suratı konsepti bozuyor bence.orada da çiçek olaymış yada bişe olmayaymış keşki.

Evrişim maşallah Kuzeyimize böyle haberler hepimizinasıl da neşelendiriyo :)

Saol Cananım.. Allah razı olsun.

Az once aklımdan gectın.. Cok cok gecmıs olsun arkadasım.. ıyı olduguna sevındım.

Çok cok guzel Pervınım.. evının ıcınde de gormek nasıp olur ınsallahh..

saol hayatım insallah. bazen boyle bir his gelio bana sanki hic bebisimi gremiycekmiisim gibi ölcemmi yoksa dogumda filan diorum anlık gelip gidio iste hemen bebegime kim bakar ne olur ne biter film seridi gibi gecer ya insanın gozunden oyle oluyorum resmen ya acaba yanlız benmiyim bunu dusunen yoksa dogum yaklastıkca herkeste olabilen biseymi

hadi sen aksamları icmeyi kestin yavrucak aksam uyuyo artık bana ne oluyo ben sade kahaltıda cok acık ictim 2 sabahtır benimki gece 1 de baslıo yada 12de yani yataga girince baslıo dursun die bekliorum donsem bile vuruo kalk dio kalkıp salona geliom yarım saat sonra duruo yerime gidiom baslıo bidaha geliorum sızıyorum artık salonda. sabahta kımıldayamıo uykusuzluktan anca kahvaltıdan sonra hafif hafif baslıyo. :çok üzgünüm:

Yerim ben seni beaaa... özel alanını da yerim.. :)) bızım evde sadece onun odasını bız gıysı odası olarak onceden kullandıgımız ıcın.. bızım dolabı cıkaramadık.. o dolap ta orada.. eeeşşek ölüsü gibi.. halıyle odası tamamen onun odası degıl.. tabıkı sımdılık.. buyuk yatagı gelınce mecbur cıkacak o dolap ta..

Kokan ınsan deme bana kafamçokkarıştı en tahammulsuz oldugum sey.. hele hele toplu tasıma araclarında pecete ıle tutunmak.. demek ki yalnız degılmısım.. :)))

pervin çok güzelmiş hayırlı olsun

cok tskler canım

pervin sepeti beğendim..ama o ayıcık suratı konsepti bozuyor bence.orada da çiçek olaymış yada bişe olmayaymış keşki.

didecim hic dikat etmedim ben ona ya sen soyleyince simdi fark ettim ben o kulakcıklara k.valdemin aldıgı minik kelebeklerden kondururum olur biter. cok bakındım daha begendigim bisey olmadı .haladabakıom arada aklım bunda kaldı ilk gordugum gunden beri

arkadaşlar bu bizim sıpaların gece uyumama işi normalmiş.onlar için uyku saati bizim hareket ettiğimiz saatlermiş.neva da aynısını yapıyor uyuyor uyuyor tam ben yattığımda başlıyor.kafasını dayıyor öyle olunca habire tuvalet.

ben azıcık uzanıcam mirmirmirmir
hepinize ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim şimdi çok çok daha iyiymalkisalkisalkisŞeniz

dide sen elini yıkamayn gordun ben g.tunu yıkamayan gordum resmen ... bikere dugune gittik wcye gitmem gerekti aman allahım salonun wcsi dehset yani temiz gibi de deil gibide ama sorun su kapı ortalanmıs biri girse ayaklarını ve basını gorebilio ve sabun yok ben girmedim tabi oyle bakınırken bir teyze girdi şorrrr die bir ses ve cıktı gitti ben tabi şoklardayım aman allahım dedim hicbisey yenmez bunların elinden

Normaldır.. olur boyle duygular.. cok ırdelememeye bak.. ben de dusundum.. kıme bırakacagımı falan.. halıyle ınsan her adımı dusunuyor.. hepımız ınsanız.. emınım cogumuz da bu dusunce gecmıstır aklından.. yıne de dualarım; onun ıkı ayagı uzerınde kendı basına kalana dek yanında olmaktan yana.. bıluıyorum senın de oyledır.. Rabbim bizi bundan mahrum etmesın ınsallahh.

pervinim gerçekten çok güzel..içine sindiyse mesele kalmamıştır.

bizim de dolap vardı orada.o da olsa baktık nevanın eşyalar sığmıyor.yatak odasında bir boş alan bulup oraya korniş perde falan yaptık.şimdi çekyat var rengi uynuyor örtü ile halledeceğiz inşallah.çekyatta lazım.biz de takımın yatağını koyacağız 2-3 yaşından sonra.iyi yaptık genç odası gibi almakla evrim hem toplu taşımada demirleri peçeteyle tutacak kadar manyağız hem akılllıyız de mi?

niye sokamıyorsunuz halıları eve?

kayınpederim yüzündenkafamçokkarıştı ya tatlım biz aynı apartmanda oturuyoruz... bilirsin yaşlılar biraz herşeye karışır bizimki ultra bi alem sanki kayınpeder değil kayınvalide.... kayınvalidemde tam tersi annem gibidir pazar harçlıklarından biraz kırpar kocasından habersiz bizim bebeğe birşeyler almaya çalışır alınanların haricinde bir şeyi fazla olsun diye.... ha kayınpederim almıyormu alıyor beşiğimizi o aldı allah razı olsun... biz daha önce bebek odasını kiler gibi kullanıyorduk orda bir halımız var yer boş değil ama odayla tamamen alakasız kaldı duvarların rengi değişti mobilyalara falan halı hiç uymuyor dedik bi halı alalım malum fiyatlar biraz yüksek kayınpederim haberi olsa asla aldırmaz nerden çıktı bu millet sizin halınızamı bakacak oda halı buda halı onlara göre birşey uyumluymuş değilmiş varmış yada yokmuş çok önemli değil.... oyüzden halıyı aldık ama eve sokamıyoruz adamlar getirecekler bizim kayınpeder evden dışarı çıkmıyor ya kapının önünde duruyor ya evde hangi arada halıyı getirip eve sokacağız bilmiyorum oyalamak lazım ama halıları evde görüp karar vereceğiz ben ve eşim onu oyalayamaz kayınvalidemde görüş bildirsin istiyoruz offfff ne zor ya kendi paramızla aldığımız birşeyde bile çekiniyoruz eve sokmak için

alllam dedim gözüyle gördü bu kız kesin..ama görmüş kadar olmuşsun..yine de canlı canlı Allah göstertmesindelikafadulden

milçik Allah kolaylık versin..çekilmez o yaşlılar..ben dedmden biliyorum

baby bende duydum benzerini doğumdan sonra bebeği emzirmeden önce soğanı kesip sürersen göğsün çatlamıyomuş hatta arkadaşım denemiş hiç çatlak problami yaşamadım dedi ben yapcam açıkcası

aman dide dikkat et bazıları temizliği bunlardan ibaret sanıyolar ve doğru yaptıklarını allah akıl versin ne deyim

aynen benimkide öle ben yatıyom başlıyo tepmeye eşimde diyo biz mıçtık doğduktan sonrada böle uyumazsa delikafadulden laelaelaelaelae

EVRİŞ maşallah kuzeye
BABY sepete bayıldım :teytey: tayinci olmasam bende alırdım gitcemiz yer belli olmayınca sığmama telaşıyla en gereklileri alıyorum koca bi beşik alınca taşınırken zor olcak diye bazı heveslerimden vazgeçiyorum napıyım :sinifsinif:

milçik Allah kolaylık versin..çekilmez o yaşlılar..ben dedmden biliyorum

sormmaaa.... bazen çok iyi melek gibi bazen herşeye karışır onu niye aldınız buraya niye gittiniz vs. gereksiz birçok detaya karışır.... şöyle ihtiyar olup köşesinde oturup hiçbirşeye karışmayan tonton dedelerden olsa keşke benim kayınpederimde.... keşke eve gizli bir giriş kapısı yapılsaydı acil durumlar için mütehatit evi yaparken benim kayınpederimi göz önünde bulundursaydı keşkesırnaşık şey

ayyyy tahmin edebiliyorum bende babaannemden dolayı çok çok zor allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…