ayy kafayımı sıyırmıs bu mıllet yaa,inanamıyorum.tuz ruhuda neydi.hadı azbıse camasır suyu dökülür belkı temızlensın die ama tuzruhunu insanlar inşaat kalıntılarını temızlemek için kullanır genelde.harc falanmı karmıslar semaverde anlamadım.neyse kuzum sen bol bol temız hava al.aman soluma o havayıbu işyerindeki gerizekalı tahakkukçular çay yaptıkları semavere ve bardaklara tuzruhu ve çamaşır suyu dökmüşler..nasıl bir zehirse heryeri kapladı bu işi yapan salak hastaneye kaldırıldı..bizim çaycı fenalaştı..attım kendimi dışarılara..yeni geldim hala kokuyor dışarısı da dehşet sıcak cam kapı klima hepsi açık hala kokuyor..bir de tuvalette yapmışlar bu işi..dedim bunlara bu tuvaleti ben de kullanmak zorundayım zehirleyecek misiniz beni? hem o semaverle bardaklarla bir dah çay içilir mi..ne manyaklar var Allahım
selam kızlar bir süredir giremiyorum kızım hasta bu sıcaklarda nasıl becerdiyse
onunla ugraşıyorum malum bir yandanda sıcaklar herşeyler yolundadır inşallah kimbilir ne kadar çok sayfa birikmiştir yavaş yavaş bakim bareee
saol canım
odanın resimlerini de çektim ama böyle ufak çıkıyo sinirimi bozuyo - daha önce nasıl yapmışım unuttum - bu şekilde görürmüsünüz koyim mi odanın resimlerini de??
pervinim gerçekten çok güzel..içine sindiyse mesele kalmamıştır.
bizim de dolap vardı orada.o da olsa baktık nevanın eşyalar sığmıyor.yatak odasında bir boş alan bulup oraya korniş perde falan yaptık.şimdi çekyat var rengi uynuyor örtü ile halledeceğiz inşallah.çekyatta lazım.biz de takımın yatağını koyacağız 2-3 yaşından sonra.iyi yaptık genç odası gibi almakla evrim hem toplu taşımada demirleri peçeteyle tutacak kadar manyağız hem akılllıyız de mi?
jenny harıka olmus sende mi o siteden sipariş verdın? ayy kelebegın rengı tam istedıgım gibi ama ben o sitede böle pembe renk göremedım :1no2:
valla bende tutmam öle heryerı elımle.aklıma binbirtürlü şey gelır :umursamaz: hele hastanelere bıle gittigim zaman kapılara hayatta elimi sürmezdim,ayagımla itelerdim .ama benım hastanede süreklı temızlık görevlılerı ellerınde bezle merdıvende tutulacak yerlerı siliyolar kapı kollarını falan.oyüzden bırascık daha rahatım ama dısarıda falancok dikkat ederım şahsenManyak oldugumuz kesın.. ınsan gorduklerıne tahammul edemedıkten sonra manyaklasıyor.. size bısı anlatayım, gerısıne sız karar verın,ne kadar manyaklık bu hareket;
Şu alısverıs arabaları var ya.. o arabaların tutulan yerlerı var, demırden; oradan alınan kir analızının lağım borularından bilmem kac bın kat daha fazla oldugunu bılıyor muydunuz?? uzerınde ne hastalık parazıtlerı, erkek menisi,bulasıcı hastalık mıkropları.. ya daha aklıma gelmıyor..
Gidin klozetın ustunde yemek yıyın, o demırlerı tutmaktan daha hıjyen denecek kadar pislik barındırıyor.. kaldı ki.. hapsuurp burnunu sılen ellerın tuttugu.. daha neler nelerın oldugu toplu tasıma aracı tutacakları.. bilginize hanım anneler..
..
evet canım o siteden (birmax) - var var iyi bak görürsün
teşekür ederim - ben birkaçtane yaptım - aynen devam edeyim madem beyendiniz :) sınavı geçtim
mafoldumben mafoldumben mafoldumben hayır yok işte bu rengı yokkkk,evrimin aldıgı beyaz renk var bıtek.diger cesıtlerıde böle degıl.hele at bakem bana linkini
baby besikin cok cici..www.ayhancocuk.com - Online Çocuk Gereçleri Mağazası.
benim sectigim sepet bu arkadaslar
gecmis olsun canim...selam kızlar bir süredir giremiyorum kızım hasta bu sıcaklarda nasıl becerdiyse
onunla ugraşıyorum malum bir yandanda sıcaklar herşeyler yolundadır inşallah kimbilir ne kadar çok sayfa birikmiştir yavaş yavaş bakim bareee
hmm ölemi evrişim cok saol canım.çünkü o beyazın modelını cok begenmıstım ama baska rengı yok sandım mecbur öbür kırmızı olanı alcaktımTesekkur ederım Serap.. saolasın. Sana da cok cok gecmıs olsun..
Kelebekım... benım o aldıgım beyaz kelebegın hem mavısı, hem pembesı.. dıger renklerı de var.. yanı orada gosterılmemıs ama baska renklerı onlar soylemıslerdı bana.. hangı rengı ıstıyorsan sıparıs ederken soyleyeceksın adama..
Allah senı davul etmesın kız kere,bu kelebegın senınkıyle benzer yanı ne bı baglam kuramadım kaydirigubbakcemile3 ben kenarı simli die senınkını sordum bırde rengı cok hos seker pembesıydı ondan.yoksa zaten ben bunu alcaktım mecbur.ama evrişim sagolsun söledı varmıs o beyaz kelebegın renklerı yanı senınkınden
hehehehe kız ben bunu sipariş ettim işte o gördüğün geldi :)))
bu arada resim koyma tiyoları için çok çok tşk ederim
Ciciler topikine odanın resimlerini ekledim hatunlar
Siz baka durun ben 2. posta çamaşırı asmaya gidiyorum ve ütüye başlıyorum - arada bakarım bi - 5 dk bakmak için oturdum 2 saat oldu kopamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?