arkadaşlar bu bizim sıpaların gece uyumama işi normalmiş.onlar için uyku saati bizim hareket ettiğimiz saatlermiş.neva da aynısını yapıyor uyuyor uyuyor tam ben yattığımda başlıyor.kafasını dayıyor öyle olunca habire tuvalet.
bu arada geçen cuma kontrole gittim bende.. 2.700 gramdık herşey yolunda çok şükür, sezaryan için 23 temmuz tarihimiz, 17 temmuzda tekrar kontrol var o zaman kesinleşecek... kızım ısrarla başaşağı duruyor ama esrakonun kızı gibi nafile bir duruş.
eksiklerimizde nerdeyse tamamlandı, biberon aldım bende ama pompa, sterilizatör konusunda hala karar veremedim. nurdan sanırım pompa almıştı, elektriklimi manuelmi alan arkadaşlar varsa fikirlerinizi bekliyorum. birde anne sütünü biberonla vermemiz sıkıntı yaratırmı memeyi bırakmak gibi , kullananlardan duydunuzmu ???
merhaba arkadaşlar
yaklaşık bir hafta geriden takip ediyorum ama ediyorum yani hızınıza yetişemiyorum genel olarak herkes iyi anladığım kadarıyla,,,
gelgit sebebini hala bilemediğin kanaman olmuş ama iyisin bebekde iyi çok geçmiş olsun inşallah bidaha tekrarlamaz..
evrimim maşallah kuzeye , odasınıda sağlıkla iyi günlerde kullansın inşallah... yatağınada baktım güzel görünüyor bende sipariş vereceğim galiba...
deryam senin hastane ne oldu neden değişti anlamadım ben akaya karar verdim iyi ya da kötü daha doğrusu doktorumdan çok memnunumda hastanede kararsızdım onuda değiştirecek enerjim yok artık.fiyatıda makul geldi. ankarada doktor aramaktan yoruldum. doktorumla doğum yapan birkaç kişiylede konuştum içim rahatladı..
umarım eşinin durumuda biran önce netleşir. belki normal zamanda seni bukadar sıkmayacak bişey belirsizlik yüzünden seni üzdü. kafanı dağıtmaya çalış canım.
bu arada geçen cuma kontrole gittim bende.. 2.700 gramdık herşey yolunda çok şükür, sezaryan için 23 temmuz tarihimiz, 17 temmuzda tekrar kontrol var o zaman kesinleşecek... kızım ısrarla başaşağı duruyor ama esrakonun kızı gibi nafile bir duruş.
eksiklerimizde nerdeyse tamamlandı, biberon aldım bende ama pompa, sterilizatör konusunda hala karar veremedim. nurdan sanırım pompa almıştı, elektriklimi manuelmi alan arkadaşlar varsa fikirlerinizi bekliyorum. birde anne sütünü biberonla vermemiz sıkıntı yaratırmı memeyi bırakmak gibi , kullananlardan duydunuzmu ???
ya bende düşünüyodum ama ücretı baya bı tuzlu gelmıstı.baslangıc için 2500lira sonrası için hersene kasa kıra parası 500lira.ama bu vakıf yurtdısındakı gıbı ücretsız toluyormus tabı bütün hastalar için kullanılmak üzere.öbür türlü sadece kişiye özel oldugu için ücretı fazlaymıs.neyse işte,ama gec kaldım adını web adresını falan alamadımminis ben onu nezamadan beri dusunuyorum ama burda nerde saklayaclar varmı yokmu uygulama bilmem . ist de olsaydım bakardım caresine
yerimseniben ekledım ama sonra okurum,şuan mıdeme sankı bıcak saplanıyo gıbı.niye böle oldukıneemziren anneler için beslenme programmı, dogum sonrası beslenme programmı, emziren anne ne yemeli
herkes bunu sık kullanılanlara eklesin ilerde isimize yaracak guzel olmak isteyen anneler:)
maşşalah kuzunnaa..ayy temmuz 15den sonra pıtır pıtır dökülcek agustos bebişlerimizbu arada kızlar bende geçen hafta dr gitiim benim kuşumda 2600 olmuş boyunu sormayı unuttum ama herşeyi güzel başaşagı duruyo muhtemel doğum tarihim 3 agustos bendeniz yine kilo almamışım benden haberlerde böylee
Selam kızlar, biz geldik.
Her şeyimiz yolunda. Fetal eko çekildi. NST ye gene girmedim. Haftasından biraz önde çıkıyordu, bu sefer tam uyumlu çıktı ölçümleri. 2450 gr, 46 cm. Ve gene tarih vermedi adam yaa2 hafta sonraya tekrar çağırdı. 4 hafta sonraya da randevu almamı istedi.
Dedim, o haftaya randevu mu alayım? Tabii, dedi. (5 haftada) Aldığım 3 kg ı fazla buldu. Maksimum 1,5 kg daha al, dedi.
bunun dışında her şey yolunda ama, daha net verilerle çıkmayı bekliyordum.Kıcık oldum
bir bilim insanı olarak genetiği bu boyutta yorumladığın ve verdiğin moral için teşekkür ederim..pü sanaklava:
benim doktor son haftadiki ölçümler yanıltır diyordu kızıyordum hani hiç bilgi vermiyor diye bakın bana ve size bir örnek
bebişleirniz kaçıncı haftada kaç kilo topiğinden alıntı
Hiç üzülmeyin bence..Çünkü hamileliğin son dönemlerindeki ölçümler hatalı çıkabiliyor.
Mesela benim oğluş,34 haftaya kadar hep 2 hafta önden gitti.
35 haftadan sonra ise geride kalmaya başladı.Haliyle ben de endişelenmeye başladım.
Doktorum doğumda 3.300 kg ve 49 cm olacağını söylemişti.
Amaa bizim paşa 4.040 kg ve 54 cm. doğdu.
Yani son haftalardaki ölçümlere fazla takılmayın.Sanırım bebiş iyice büyüdüğü için ve karında yer kalmadığı için hatalı ölçüm olabiliyor..
Hayırlı bir doğum dilerim herkese
bu işyerindeki gerizekalı tahakkukçular çay yaptıkları semavere ve bardaklara tuzruhu ve çamaşır suyu dökmüşler..nasıl bir zehirse heryeri kapladı bu işi yapan salak hastaneye kaldırıldı..bizim çaycı fenalaştı..attım kendimi dışarılara..yeni geldim hala kokuyor dışarısı da dehşet sıcak cam kapı klima hepsi açık hala kokuyor..bir de tuvalette yapmışlar bu işi..dedim bunlara bu tuvaleti ben de kullanmak zorundayım zehirleyecek misiniz beni? hem o semaverle bardaklarla bir dah çay içilir mi..ne manyaklar var Allahım
Şu alısverıs arabaları var ya.. o arabaların tutulan yerlerı var, demırden; oradan alınan kir analızının lağım borularından bilmem kac bın kat daha fazla oldugunu bılıyor muydunuz?? uzerınde ne hastalık parazıtlerı, erkek menisi,bulasıcı hastalık mıkropları.. ya daha aklıma gelmıyor..
Gidin klozetın ustunde yemek yıyın, o demırlerı tutmaktan daha hıjyen denecek kadar pislik barındırıyor.. kaldı ki.. hapsuurp burnunu sılen ellerın tuttugu.. daha neler nelerın oldugu toplu tasıma aracı tutacakları.. bilginize hanım anneler..
buarada kız gitti- evim dibim kosem banyom halılarım camlarım heryerim pırıl pırıl cok sukur ruhumda temizlendi sanki yahu
bu arada kızlar bende geçen hafta dr gitiim benim kuşumda 2600 olmuş boyunu sormayı unuttum ama herşeyi güzel başaşagı duruyo muhtemel doğum tarihim 3 agustos bendeniz yine kilo almamışım benden haberlerde böylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?