2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

hehe, ben de okumuştum onu.. biz hareket halindeyken yavrucaklar içerde beşik gibi sallanıp daha çok uyuma modunda oluyorlarmış. akşamları biz oturunca bu sefer onlar başlıyormuş tepinmeye..

jenny hepimiz kelebeklendik desene topikte :)) hepmizinki birbirine cok benzio ne guzell

evrisim ben otobusten inince ellerimi hemen ıslak mendiller silerim , dısardan eve gelince ellerimi yıkarım evde zaten antibakteriyel sabun kullanırım lavaboda. cantamda muhakkak wc kagıdı ıslak mendil pecete olur hani wcye girmek zorunda kalırsam kagıt yoksa muhtac olmuyim die. allahım uzat tutsun o mikroplardan gercekten

buarada kız gitti- evim dibim kosem banyom halılarım camlarım heryerim pırıl pırıl cok sukur ruhumda temizlendi sanki yahu

merhaba arkadaşlar

yaklaşık bir hafta geriden takip ediyorum ama ediyorum yani hızınıza yetişemiyorum genel olarak herkes iyi anladığım kadarıyla,,,

gelgit sebebini hala bilemediğin kanaman olmuş ama iyisin bebekde iyi çok geçmiş olsun inşallah bidaha tekrarlamaz..

evrimim maşallah kuzeye , odasınıda sağlıkla iyi günlerde kullansın inşallah... yatağınada baktım güzel görünüyor bende sipariş vereceğim galiba...

deryam senin hastane ne oldu neden değişti anlamadım ben akaya karar verdim iyi ya da kötü daha doğrusu doktorumdan çok memnunumda hastanede kararsızdım onuda değiştirecek enerjim yok artık.fiyatıda makul geldi. ankarada doktor aramaktan yoruldum. doktorumla doğum yapan birkaç kişiylede konuştum içim rahatladı..
umarım eşinin durumuda biran önce netleşir. belki normal zamanda seni bukadar sıkmayacak bişey belirsizlik yüzünden seni üzdü. kafanı dağıtmaya çalış canım.

bu arada geçen cuma kontrole gittim bende.. 2.700 gramdık herşey yolunda çok şükür, sezaryan için 23 temmuz tarihimiz, 17 temmuzda tekrar kontrol var o zaman kesinleşecek... kızım ısrarla başaşağı duruyor ama esrakonun kızı gibi nafile bir duruş.
eksiklerimizde nerdeyse tamamlandı, biberon aldım bende ama pompa, sterilizatör konusunda hala karar veremedim. nurdan sanırım pompa almıştı, elektriklimi manuelmi alan arkadaşlar varsa fikirlerinizi bekliyorum. birde anne sütünü biberonla vermemiz sıkıntı yaratırmı memeyi bırakmak gibi , kullananlardan duydunuzmu ???

defne tarihin hayırlı olsun

evet biberonla verdigin anda memeyi bırakıolar. benim yigenim 6 aylık biberona basladı corbayı kasıkla bile icmedi. yani illa sagılmıs vereceksen kasıkla olmasını tavsiye ederim. bide elektrikli tavsiye ediolar ben google dan arastımıstım herkes kesinlikle elektrikli yazmıs

bu kordon kanının saklanması konusunu arastırmıstım,bayabı ücretı fazlaydı.kordon kanını saklatmak için 2500lira gıbı bı mebla ödenmesı gerekıyomus,birde heryıl 500lira ödenmesı gerekıyomus.
ama suan konusmacı bayan diyorkı ücretsız alınıyormus butun masrafları bu vakıf karsılıyormus,birtek sadece bize özel saklanmıyor bebegımızın kordon kanı,bütün hasta insanlar için kullanılabılıyormus yanı doku uyarsa.daha yenı actım biraz gec kaldım ama bence cok iyi bişey.sonucda hayat kurtarmıs olunuyor ama gec kaldık galıba bız basvurmak için.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Son düzenleme:
babybimm ozaman sağıp paketlemek sonrada biberonla vermek özellikle çalışanlar ve bir şekilde emziremeyenler için hayal oluyor...

canım maşşalah bebeğinee.kocaman olmus vede dogum tarıhınız kesınlesmısss.anammmm cok heycanlı yaavfffffffffffffffff.genelde calısan bayanlar sütlerını sagdıkları için biberon kullanıyor.ama bence calısmaya baslayana kadar biberon verme,çünkü birdaha bebek annenın memesını almıyor.bebegın anneyı emmesı,anneyle bebek arasında hiçbirşeyle ölçülmeyen bır bag kurmasına neden ouyormus.oyüzden mümküğn oldugunca biberonla verme sütünü

kelebeğim teşekkür ederim,, geriye sayamıyorum ben artık. panik olacağım galibaaaa

defne aman ha sakın panik olma bak zaten hepimiz bahaneye bakıoruz:))

minis ben onu nezamadan beri dusunuyorum ama burda nerde saklayaclar varmı yokmu uygulama bilmem . ist de olsaydım bakardım caresine

maşallah bebeğine canım
hastane olayınıda halletmişsin oda hayırlı olsun tarihinde hayırlı olsun

geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim kızlar içerde misafirim var 2 dk baktım son sayfaya daha geçmişi okumadım umarım sıkıntılı bir durum yoktur artık gece girip okurum herkezi öptümm..

bu arada kızlar bende geçen hafta dr gitiim benim kuşumda 2600 olmuş boyunu sormayı unuttum ama herşeyi güzel başaşagı duruyo muhtemel doğum tarihim 3 agustos bendeniz yine kilo almamışım benden haberlerde böylee

Selam kızlar, biz geldik.

Her şeyimiz yolunda. Fetal eko çekildi. NST ye gene girmedim. Haftasından biraz önde çıkıyordu, bu sefer tam uyumlu çıktı ölçümleri. 2450 gr, 46 cm. Ve gene tarih vermedi adam yaa 2 hafta sonraya tekrar çağırdı. 4 hafta sonraya da randevu almamı istedi.

Dedim, o haftaya randevu mu alayım? Tabii, dedi. (5 haftada) Aldığım 3 kg ı fazla buldu. Maksimum 1,5 kg daha al, dedi.

bunun dışında her şey yolunda ama, daha net verilerle çıkmayı bekliyordum. Kıcık oldum

jenny odanız süper olmuş çok beğendim.güle güle kullansın bebişin.o duvardaki süsleri nerden aldım canım.bu arada bebek şekerinde çok güzel olmuş.ellerine sağlık

minis ben onu nezamadan beri dusunuyorum ama burda nerde saklayaclar varmı yokmu uygulama bilmem . ist de olsaydım bakardım caresine
ya bende düşünüyodum ama ücretı baya bı tuzlu gelmıstı.baslangıc için 2500lira sonrası için hersene kasa kıra parası 500lira.ama bu vakıf yurtdısındakı gıbı ücretsız toluyormus tabı bütün hastalar için kullanılmak üzere.öbür türlü sadece kişiye özel oldugu için ücretı fazlaymıs.neyse işte,ama gec kaldım adını web adresını falan alamadım
emziren anneler için beslenme programmı, dogum sonrası beslenme programmı, emziren anne ne yemeli

herkes bunu sık kullanılanlara eklesin ilerde isimize yaracak guzel olmak isteyen anneler:)
yerimseniben ekledım ama sonra okurum,şuan mıdeme sankı bıcak saplanıyo gıbı.niye böle oldukıne
maşşalah kuzunnaa..ayy temmuz 15den sonra pıtır pıtır dökülcek agustos bebişlerimiz

maşşalah bebişine,haftasıylada uyumlu ohh senden iyisi yok.
aman bosverr takam kımı doktor cok buluyo kımı doktor saglıklı olundugu müddetce önemsemıyo.5 haftaya göre 3 kılo normal normal takma kafana seker

bir bilim insanı olarak genetiği bu boyutta yorumladığın ve verdiğin moral için teşekkür ederim..pü sanaklava:

:roflol: :roflol:

E iyi o zaman :) bundan sonra ileri - geri muhabbeti yapmaya gerek yok :) oh bee.. her şey mübah :)

Anlamadım ben? Neden yapmışlar bunu? Bu kadar gerilik fazla değil mi? Ramda özel bir yerde mi tutuluyor bu tipler Dİde? Öyle ise normal olduklarını düşünücem de...

Doğrudur, inanırım. Ama benim düşüncem, otobüste tutamağı, alışveriş arabasının sapını tut, ama günde 1500 defa ellerini yıka. Oraları peçete ile tutmak da yice manya gibi gösteriyor insanı. Annemin de vardı böyle davranışları, sonra Gözde manyak oldu iyice. Ben gayet normalim gördüğünüz gibi :)) zemuszemus

buarada kız gitti- evim dibim kosem banyom halılarım camlarım heryerim pırıl pırıl cok sukur ruhumda temizlendi sanki yahu

Ohhh, mis gibi... GÜle güle otur. Ben de çağırıcam 2 hafta sonraya, gelsin, kapımı, bacamı silsin..

Yaa nasıl kilo almıyosun arkadaşım sen yaa.. Hiç mi dondurma, kızartma yemiyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…