bu arada geçen cuma kontrole gittim bende.. 2.700 gramdık herşey yolunda çok şükür, sezaryan için 23 temmuz tarihimiz, 17 temmuzda tekrar kontrol var o zaman kesinleşecek... kızım ısrarla başaşağı duruyor ama esrakonun kızı gibi nafile bir duruş.
eksiklerimizde nerdeyse tamamlandı, biberon aldım bende ama pompa, sterilizatör konusunda hala karar veremedim. nurdan sanırım pompa almıştı, elektriklimi manuelmi alan arkadaşlar varsa fikirlerinizi bekliyorum. birde anne sütünü biberonla vermemiz sıkıntı yaratırmı memeyi bırakmak gibi , kullananlardan duydunuzmu ???
masallah doruk pasaya, aa niye vermedi tarih, sen 34. haftayi bitirdin, verse iyi olurmus..neyse 2 haftaya kesin verir...Selam kızlar, biz geldik.
Her şeyimiz yolunda. Fetal eko çekildi. NST ye gene girmedim. Haftasından biraz önde çıkıyordu, bu sefer tam uyumlu çıktı ölçümleri. 2450 gr, 46 cm. Ve gene tarih vermedi adam yaa2 hafta sonraya tekrar çağırdı. 4 hafta sonraya da randevu almamı istedi.
Dedim, o haftaya randevu mu alayım? Tabii, dedi. (5 haftada) Aldığım 3 kg ı fazla buldu. Maksimum 1,5 kg daha al, dedi.
bunun dışında her şey yolunda ama, daha net verilerle çıkmayı bekliyordum.Kıcık oldum
Selam kızlar, biz geldik.
Her şeyimiz yolunda. Fetal eko çekildi. NST ye gene girmedim. Haftasından biraz önde çıkıyordu, bu sefer tam uyumlu çıktı ölçümleri. 2450 gr, 46 cm. Ve gene tarih vermedi adam yaa2 hafta sonraya tekrar çağırdı. 4 hafta sonraya da randevu almamı istedi.
Dedim, o haftaya randevu mu alayım? Tabii, dedi. (5 haftada) Aldığım 3 kg ı fazla buldu. Maksimum 1,5 kg daha al, dedi.
bunun dışında her şey yolunda ama, daha net verilerle çıkmayı bekliyordum.Kıcık oldum
jenny odanız süper olmuş çok beğendim.güle güle kullansın bebişin.o duvardaki süsleri nerden aldım canım.bu arada bebek şekerinde çok güzel olmuş.ellerine sağlık
Yaa nasıl kilo almıyosun arkadaşım sen yaa.. Hiç mi dondurma, kızartma yemiyorsun :)
saol yavru - zaten şekerler en pahalı kısımdı - diğer malzemelere göre şekerler en pahalı çıktıCANAN, şekerin çok güzel olmuş.. Ben de Ali Galip'ten badem şekeri aldım, kutulara koymak için. Test ettim, çok güzel =)))
Hepinize tek tek tekrar tesekkur ederım, Allah razı olsun guzel dıleklerını esırgemeyenlerden.
Oglumun odası geldı.. kuruluyor.. odası dedıgım dolabı ve sıfonyerı :)) yatagı da kırmızılı grılı idi, park yatagı da ole... sanırım onu 2 sene bu sekılde ıdare edecek.. sukurler olsun bugunlerı de gorduk.
benim doktor son haftadiki ölçümler yanıltır diyordu kızıyordum hani hiç bilgi vermiyor diye bakın bana ve size bir örnek
bebişleirniz kaçıncı haftada kaç kilo topiğinden alıntı
Hiç üzülmeyin bence..Çünkü hamileliğin son dönemlerindeki ölçümler hatalı çıkabiliyor.
Mesela benim oğluş,34 haftaya kadar hep 2 hafta önden gitti.
35 haftadan sonra ise geride kalmaya başladı.Haliyle ben de endişelenmeye başladım.
Doktorum doğumda 3.300 kg ve 49 cm olacağını söylemişti.
Amaa bizim paşa 4.040 kg ve 54 cm. doğdu.
Yani son haftalardaki ölçümlere fazla takılmayın.Sanırım bebiş iyice büyüdüğü için ve karında yer kalmadığı için hatalı ölçüm olabiliyor..
Hayırlı bir doğum dilerim herkese
bu işyerindeki gerizekalı tahakkukçular çay yaptıkları semavere ve bardaklara tuzruhu ve çamaşır suyu dökmüşler..nasıl bir zehirse heryeri kapladı bu işi yapan salak hastaneye kaldırıldı..bizim çaycı fenalaştı..attım kendimi dışarılara..yeni geldim hala kokuyor dışarısı da dehşet sıcak cam kapı klima hepsi açık hala kokuyor..bir de tuvalette yapmışlar bu işi..dedim bunlara bu tuvaleti ben de kullanmak zorundayım zehirleyecek misiniz beni? hem o semaverle bardaklarla bir dah çay içilir mi..ne manyaklar var Allahım
www.ayhancocuk.com - Online Çocuk Gereçleri Mağazası.
benim sectigim sepet bu arkadaslar
hamileligim boyunca 9 ayda 5 bardak cay toplasan icmemisimdir ama bu 2 gundur caya dustum resmen yani sabahları cay istio canım sutu bıraktım yine ya cok kotu bu durum ama napcam sut yerine yemeklerde ayran iciorum
selam kızlar bir süredir giremiyorum kızım hasta bu sıcaklarda nasıl becerdiyse
onunla ugraşıyorum malum bir yandanda sıcaklar herşeyler yolundadır inşallah kimbilir ne kadar çok sayfa birikmiştir yavaş yavaş bakim bareee
soğan işini ben de duymuştum..gerek kalmayacak inşallah.oda işine gelince öyle dört dörtlük değil evrimim be gönlümüze sinen gücümüzün yettiği yaşanabilir bir yer yapmaya çalıştık işte.mutlu olsunlar, kendi özel alanları olsun ki başkalarının alanlarına da saygılı olsunlar, kendilerinin bireylşiğinin farkına varsınlar amacımız budur.
ben hep öyleydim.dışarda bir şey içmek zorunda kalsam bardağın kulp kısmından içerim..titiz bir tip değilimdir ama buralarda daha beter oldum.kaç kere bazı mekanlarda tuvalete girip çıkan ve elini yıkamayan insan gördüm.ben heryeri peçeteyle tutuyorum.kazara dolmuşa binsem demirlerden tutunmuyorum..bir de herkes iğrenç ter kokuyor hayatımda bu kadar kokan insan görmedim..yaz kış dehşet kokular.ama yazın iyice artıyor.bakıyorsun baştan aşğı marka giymiş ama iğrenç kokuyor.duş alma alışkanlığı sıfır.
kolay gele
saol hayatım insallah. bazen boyle bir his gelio bana sanki hic bebisimi gremiycekmiisim gibi ölcemmi yoksa dogumda filan diorum anlık gelip gidio iste hemen bebegime kim bakar ne olur ne biter film seridi gibi gecer ya insanın gozunden oyle bekliorum donsem bile vuruo kalk dio kalkıp salona geliom yarım saat sonra duruo yerime gidiom baslıo bidaha geliorum sızıyorum artık salonda. sabahta kımıldayamıo uykusuzluktan anca kahvaltıdan sonra hafif hafif baslıyo. :çok üzgünüm:
dide sen elini yıkamayn gordun ben g.tunu yıkamayan gordum resmen ... bikere dugune gittik wcye gitmem gerekti aman allahım salonun wcsi dehset yani temiz gibi de deil gibide ama sorun su kapı ortalanmıs biri girse ayaklarını ve basını gorebilio ve sabun yok ben girmedim tabi oyle bakınırken bir teyze girdi şorrrr die bir ses ve cıktı gitti ben tabi şoklardayım aman allahım dedim hicbisey yenmez bunların elinden
buarada kız gitti- evim dibim kosem banyom halılarım camlarım heryerim pırıl pırıl cok sukur ruhumda temizlendi sanki yahu
merhaba arkadaşlar
hala karar veremedim. nurdan sanırım pompa almıştı, elektriklimi manuelmi alan arkadaşlar varsa fikirlerinizi bekliyorum. birde anne sütünü biberonla vermemiz sıkıntı yaratırmı memeyi bırakmak gibi , kullananlardan duydunuzmu ???
bu arada kızlar bende geçen hafta dr gitiim benim kuşumda 2600 olmuş boyunu sormayı unuttum ama herşeyi güzel başaşagı duruyo muhtemel doğum tarihim 3 agustos bendeniz yine kilo almamışım benden haberlerde böylee
siz de öğretmensiniz anlaşılan..biz de tayinciyiz.seneye isteyeceğiz çıkarsa..baby bende duydum benzerini doğumdan sonra bebeği emzirmeden önce soğanı kesip sürersen göğsün çatlamıyomuş hatta arkadaşım denemiş hiç çatlak problami yaşamadım dedi ben yapcam açıkcası
aman dide dikkat et bazıları temizliği bunlardan ibaret sanıyolar ve doğru yaptıklarınıallah akıl versin ne deyim
aynen benimkide öle ben yatıyom başlıyo tepmeye eşimde diyo biz mıçtık doğduktan sonrada böle uyumazsa delikafadulden laelaelaelaelae
EVRİŞ maşallah kuzeye
BABY sepete bayıldım :teytey: tayinci olmasam bende alırdım gitcemiz yer belli olmayınca sığmama telaşıyla en gereklileri alıyorum koca bi beşik alınca taşınırken zor olcak diye bazı heveslerimden vazgeçiyorum napıyım :sinifsinif:
defne bebeişine kocaman bir maşallah.sen yokken benimde 31 temmuz olarak ararlaştırıldı sezeryan tarihim.son kontrolüm de senden 1 gün sonra.dua edelim o tarihlerden önce sürpriz olmasın..merhaba arkadaşlar
yaklaşık bir hafta geriden takip ediyorum ama ediyorum yani hızınıza yetişemiyorum genel olarak herkes iyi anladığım kadarıyla,,,
gelgit sebebini hala bilemediğin kanaman olmuş ama iyisin bebekde iyi çok geçmiş olsun inşallah bidaha tekrarlamaz..
evrimim maşallah kuzeye , odasınıda sağlıkla iyi günlerde kullansın inşallah... yatağınada baktım güzel görünüyor bende sipariş vereceğim galiba...
deryam senin hastane ne oldu neden değişti anlamadım ben akaya karar verdim iyi ya da kötü daha doğrusu doktorumdan çok memnunumda hastanede kararsızdım onuda değiştirecek enerjim yok artık.fiyatıda makul geldi. ankarada doktor aramaktan yoruldum. doktorumla doğum yapan birkaç kişiylede konuştum içim rahatladı..
umarım eşinin durumuda biran önce netleşir. belki normal zamanda seni bukadar sıkmayacak bişey belirsizlik yüzünden seni üzdü. kafanı dağıtmaya çalış canım.
bu arada geçen cuma kontrole gittim bende.. 2.700 gramdık herşey yolunda çok şükür, sezaryan için 23 temmuz tarihimiz, 17 temmuzda tekrar kontrol var o zaman kesinleşecek... kızım ısrarla başaşağı duruyor ama esrakonun kızı gibi nafile bir duruş.
eksiklerimizde nerdeyse tamamlandı, biberon aldım bende ama pompa, sterilizatör konusunda hala karar veremedim. nurdan sanırım pompa almıştı, elektriklimi manuelmi alan arkadaşlar varsa fikirlerinizi bekliyorum. birde anne sütünü biberonla vermemiz sıkıntı yaratırmı memeyi bırakmak gibi , kullananlardan duydunuzmu ???
he he yine giremedin ntsye demek..ben iki kere girdim..benimde ilerdeydi son gidişimde satıyla uyumlu çıktı.olabiliyor bele şeyler.bakalım sen ne zaman fırtlatıcan.Selam kızlar, biz geldik.
milli eğitim tahakkuk servisindeki ahmaklar bunu yapan odaları bizim karşımızda..hani şu maaşlarımızı ek deslerimizi,yolluklarımzı yapan gürüh.bir de koridorda sigara içer bu ayılar..yasak falan hak getire.
:roflol: :roflol:
E iyi o zaman :) bundan sonra ileri - geri muhabbeti yapmaya gerek yok :) oh bee.. her şey mübah :)
Anlamadım ben? Neden yapmışlar bunu? Bu kadar gerilik fazla değil mi? Ramda özel bir yerde mi tutuluyor bu tipler Dİde? Öyle ise normal olduklarını düşünücem de...
Doğrudur, inanırım. Ama benim düşüncem, otobüste tutamağı, alışveriş arabasının sapını tut, ama günde 1500 defa ellerini yıka. Oraları peçete ile tutmak da yice manya gibi gösteriyor insanı. Annemin de vardı böyle davranışları, sonra Gözde manyak oldu iyice. Ben gayet normalim gördüğünüz gibi :)) zemuszemus
Ohhh, mis gibi... GÜle güle otur. Ben de çağırıcam 2 hafta sonraya, gelsin, kapımı, bacamı silsin..
Yaa nasıl kilo almıyosun arkadaşım sen yaa.. Hiç mi dondurma, kızartma yemiyorsun :)
tazem burcum doktordan gelmiş. maşallah Doruk ..sagsalim kucagına lırsın inş.hepimiz bu aralar doktorlara kıl oluyoruz farkındamısınz yahu. daha çok ilgi ve bilgi istiyoruz sanırım vakit yaklaştıkça...
babym ohh misler gibi olmuş evin güle güle kirlet..bu arada beişiği bende çok begendim ama dideye katılarakdan o ayıcıkı bende sevmedim...
jenny canan harika bir oda olmuş evet ya tam unisex renkler turuncu ve yeşil ben neden bunu düşünemedim.. bizimki krem mavi. şimdi ben normal dogum olursa inş. 2 yıl sonra 2.ci bebek istiyorum Allah izin verirse ve eger o kız olursa naparız..sizin öyle bir sorunuzu olmaz..
şekeride begendim ya ben hala karar veremedim ama its a boy çubuklarından almayı düşünüyorum..
kız norraa toynakların neren oluyor?
kız norraa toynakların neren oluyor?
valla ben hemen göz gezdirip ekledim saol canımemziren anneler için beslenme programmı, dogum sonrası beslenme programmı, emziren anne ne yemeli
herkes bunu sık kullanılanlara eklesin ilerde isimize yaracak guzel olmak isteyen anneler:)
maşallah bebeğine kızın içind egeçmiş olsun canımbu arada kızlar bende geçen hafta dr gitiim benim kuşumda 2600 olmuş boyunu sormayı unuttum ama herşeyi güzel başaşagı duruyo muhtemel doğum tarihim 3 agustos bendeniz yine kilo almamışım benden haberlerde böylee
evet canım öğretmenim bende ama 20 küsür sene yerleşik hayata geçemeyecek olmamın sebebi eşimin asker olmasısiz de öğretmensiniz anlaşılan..biz de tayinciyiz.seneye isteyeceğiz çıkarsa..
ortalık cayır cayır yanıyor..yarın da 3-4 derece artacakmış..gidelim biz kutuplara
bende klimanın karşısında ütü yapıyorum hala - bitmedi offffff
o da ayrı dert tabi.öğretmenlik de doğu hizmetin de yoksa kolayca geçiyorsun yerleşik hayata.maşallah canım gözün aydın bende yarın gitcem dra inşallah net bişeyler alabilirim drun ağzından pek sanmıyorum ama dr lar hep böle yaa
valla ben hemen göz gezdirip ekledim saol canım
maşallah bebeğine kızın içind egeçmiş olsun canım
evet canım öğretmenim bende ama 20 küsür sene yerleşik hayata geçemeyecek olmamın sebebi eşimin asker olması
bende klimanın karşısında ütü yapıyorum hala - bitmedi offffff
Esyalarını yerlestırdık Ozy ıle.. üstün körü de olsa koyduk.. sonra ben onları aralarında ayırırımm,sınıflandırırmm.. yapabıldıgımız kadar yaptık,bıras dınlenelım dedık.. actıkca o hurcları nası bebek kokusu yayılıyor ortalıga, deterjanından dolayı.. ilk kez asık oldugumda da o duyguyu hıssetmıstım.. belimden asagısının uyustugunu hıssetmıstım.. yıne o duyguyu yasadım bır an.. sonsuz askıma kavusmaya az kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?