2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

CANAN, şekerin çok güzel olmuş.. Ben de Ali Galip'ten badem şekeri aldım, kutulara koymak için. Test ettim, çok güzel =)))

masallah yavruna defnecim..ben aldim pompa ama manuel aldim, aventin cantali,..memeye tutmadan denedim pompasini sagimi gayet rahat gorunuyor..elekrtikli cok pahali birde bana manuel tavsiye ettiler ama ne kadar kullanicam bilmiyorum.ben biberona basliycam, kres olayi olunca, orda kasikla vermeye ugrasmazlar, bi yere gittigimizdede zor olur, bence cocuktan cocuga degisir, benim is arkadsim hic sikinti yasamadi, sagip biberona koyup veriyordu, evdeykende emziriyordu..

masallah doruk pasaya, aa niye vermedi tarih, sen 34. haftayi bitirdin, verse iyi olurmus..neyse 2 haftaya kesin verir...

off eve geldim, toynaklarimi uzattim, yemek yapmak zor geliyor((

baby gule gule kirlet evini, benim 1 hafta once temizlendi dip kose, ama yine kirlendi gibi geliyor..

maşallah kuzuna herşeyin yolunda gitmesi ne güzel :)

jenny odanız süper olmuş çok beğendim.güle güle kullansın bebişin.o duvardaki süsleri nerden aldım canım.bu arada bebek şekerinde çok güzel olmuş.ellerine sağlık

saol arkadaşım
duvardaki süsleri buradaki bir tokacıda buldum - lohusa saç bandı bakmak için girmiştim çok hoşuma gitti ama kendi bandları biraz dandik tekrar elden geçirecem düşebilirler çünkü - fiyat çok komik - tanesi 2 lira kaydirigubbakcemile3

Yaa nasıl kilo almıyosun arkadaşım sen yaa.. Hiç mi dondurma, kızartma yemiyorsun :)

bende hiç kilo almıyorum - son 1 ayda 300 400 gr almışım - bende anlamadım nasıl oldu - eskiden nefes aldığım hava bile yapışıyodu üstüme - ama dert etmiyorum çünkü bebiş alıyo

CANAN, şekerin çok güzel olmuş.. Ben de Ali Galip'ten badem şekeri aldım, kutulara koymak için. Test ettim, çok güzel =)))
saol yavru - zaten şekerler en pahalı kısımdı - diğer malzemelere göre şekerler en pahalı çıktı

hayırlı olsun..fotolarını bekliyoruz:))

benim de arkadaşıma doğumdan hemen önce 3.100 demiş...bebek 3.500 doğmuş..hata payı olduğunu kendileri de söylüyolar zaten..

komedi filmi gibi yaa..hiç akıl yokmuş adamlarda..

gayet güzel babyim..cici bici...çok beğendim ben..

hamileligim boyunca 9 ayda 5 bardak cay toplasan icmemisimdir ama bu 2 gundur caya dustum resmen yani sabahları cay istio canım sutu bıraktım yine ya cok kotu bu durum ama napcam sut yerine yemeklerde ayran iciorum

sütü ben de azalttım..yoğurda yükleniyorum...zor da olsa..sütü içesim gelmiyo..

geçmiş olsun angelll...

bardak kulp olayı bende de mevcut...dışarda zorda kalmadığım sürece wc ye girmem.girersem de kapıdan baaşlayarak elimi yıkayıncaya kadar peçeteyle gezerim..ankesörlü telelfonlarda da hassasım..kolonyalı mendille iyice bi silerim ondan sonra..cep telimi yabancı kimseye vermem..hani oluyo ya dur bana da ver bişi dicem diyen tipler var..kesinlikle vermem..vs.vs.saymakla bitmiyo..

dönem dönem yaşıyorum o korkuyu..allah hakkımızda hayırlısını versin..

kaydirigubbakcemile3..ne insanlar var yawf..

Bu da benim yaptığım şeker denemesi

çok beğendim..aynen devam..

buarada kız gitti- evim dibim kosem banyom halılarım camlarım heryerim pırıl pırıl cok sukur ruhumda temizlendi sanki yahu

ohh ne güzel...tertemiz misler gibi..gerçetne insanın ruhu da temzilenmiş gibi oluyo..

maşallah yavruna..

ne güzeldir kilo almamak..maşallah oğluna..tairhler bir bir belirleniyo..bi benimki belli olmıycak bu gidişle..

maşallah doruk bebeğe..2 hafta sonra çağırdı bi de niye 4 hafta sonra çağırdı..2 hafta sonra ne yapacak.?

tazem burcum doktordan gelmiş. maşallah Doruk ..sagsalim kucagına lırsın inş.hepimiz bu aralar doktorlara kıl oluyoruz farkındamısınz yahu. daha çok ilgi ve bilgi istiyoruz sanırım vakit yaklaştıkça...

babym ohh misler gibi olmuş evin güle güle kirlet..bu arada beişiği bende çok begendim ama dideye katılarakdan o ayıcıkı bende sevmedim...

jenny canan harika bir oda olmuş evet ya tam unisex renkler turuncu ve yeşil ben neden bunu düşünemedim.. bizimki krem mavi. şimdi ben normal dogum olursa inş. 2 yıl sonra 2.ci bebek istiyorum Allah izin verirse ve eger o kız olursa naparız..sizin öyle bir sorunuzu olmaz..
şekeride begendim ya ben hala karar veremedim ama its a boy çubuklarından almayı düşünüyorum..

kız norraa toynakların neren oluyor?

siz de öğretmensiniz anlaşılan..biz de tayinciyiz.seneye isteyeceğiz çıkarsa..
defne bebeişine kocaman bir maşallah.sen yokken benimde 31 temmuz olarak ararlaştırıldı sezeryan tarihim.son kontrolüm de senden 1 gün sonra.dua edelim o tarihlerden önce sürpriz olmasın..
he he yine giremedin ntsye demek..ben iki kere girdim..benimde ilerdeydi son gidişimde satıyla uyumlu çıktı.olabiliyor bele şeyler.bakalım sen ne zaman fırtlatıcan.
milli eğitim tahakkuk servisindeki ahmaklar bunu yapan odaları bizim karşımızda..hani şu maaşlarımızı ek deslerimizi,yolluklarımzı yapan gürüh.bir de koridorda sigara içer bu ayılar..yasak falan hak getire.

toynak nurdanın ayakları oluyor..kabarık kekden toynağa terfi ettiler

ben cananın odasını göremedim..cicilere takılayım biraz..ama şekerleri gördüm içinde gerçek şeker olması artı aldı benden.lavanta mı yiyeceğiz

kız norraa toynakların neren oluyor?

tatlim dideninde acikladigi gibi toynak benim bilek kivrimi kaybolmus, herseri sisirilmis balon kivaminda ayaciklarim((az once bir ayagimin topugu digerinin ustundeydi, bi kaldirdim icnde koca bi bosluk(ben eski ayaklarimi istiyorum((

maşallah canım gözün aydın bende yarın gitcem dra inşallah net bişeyler alabilirim drun ağzından pek sanmıyorum ama dr lar hep böle yaa
emziren anneler için beslenme programmı, dogum sonrası beslenme programmı, emziren anne ne yemeli

herkes bunu sık kullanılanlara eklesin ilerde isimize yaracak guzel olmak isteyen anneler:)
valla ben hemen göz gezdirip ekledim saol canım
maşallah bebeğine kızın içind egeçmiş olsun canım

siz de öğretmensiniz anlaşılan..biz de tayinciyiz.seneye isteyeceğiz çıkarsa..
evet canım öğretmenim bende ama 20 küsür sene yerleşik hayata geçemeyecek olmamın sebebi eşimin asker olması

bende klimanın karşısında ütü yapıyorum hala - bitmedi offffff

ayyy kolay gelsin, pazar gunu oldurdu beni o utuler, once buyuk bebegin, sonra kucuk bebegin utuleri, yeni aldigim bikac ciic vardi, onlarida yikamistim..

o da ayrı dert tabi.öğretmenlik de doğu hizmetin de yoksa kolayca geçiyorsun yerleşik hayata.
bende klimanın karşısında ütü yapıyorum hala - bitmedi offffff

aferin sana.ütünün sıcağı klimanın serini.ben karşısına yatmadığım halde çarptı beni hiç nane mollada değilimdir.3 gün olaca gelemedim kendime

klima iyi de mutfağa bi gidiyorum sauna resmen..bi sıcak bi soğuk hastalancam diye korkuyorum..

Esyalarını yerlestırdık Ozy ıle.. üstün körü de olsa koyduk.. sonra ben onları aralarında ayırırımm,sınıflandırırmm.. yapabıldıgımız kadar yaptık,bıras dınlenelım dedık.. actıkca o hurcları nası bebek kokusu yayılıyor ortalıga, deterjanından dolayı.. ilk kez asık oldugumda da o duyguyu hıssetmıstım.. belimden asagısının uyustugunu hıssetmıstım.. yıne o duyguyu yasadım bır an.. sonsuz askıma kavusmaya az kaldı..

ben senin anlatis tarzini da sonsuz askini da yirimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…