2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

klima iyi de mutfağa bi gidiyorum sauna resmen..bi sıcak bi soğuk hastalancam diye korkuyorum..

klimalı odadan çıkınca resmen saunaya girir gibi oluyorum - çok iğrenç bi durum- yok mu ya şöyle tüm evi serin tutacak bişey :)

ay ne güzel anlatmışsın seeeeeen - bugün mahfettin beni sen

ah canım benim... dur tüylerim diken diken oldu..

esranin muayenesi ve babasinin operasyonu nasil gecti acaba??gelsede yaza....

kızlar nerdesiniz ya bana gore uykusuz bir gecenin baslangıcı saat 1 burda koca bebegimi uyuttum ufaktan babasının yanındaykenn ses vardı ama simdi oda sızdı galiba...ama benim uykum yok o ayrı klima carpmasın die acmadım yelpazeyle serinliorum

ben burdayim tatlim, benimde uykum yok burda saat 10, canimda sikiliyor, benim koca bebek calisiyor bilgisayarinda, ufaklik icerde debeleiyor

ben de burdayım babyim..benim koca bebek bilg.oyunu oynuyor..ufaklık gene hıçkırıkla meşgul..yavrum benim nası da sinir oluyodur şimdi..

bugun uzun zamandan sonra ilk defa karpuz yedim 1 saatten fazla olmustur manyak gaz yaptı bende ya midemi rahatsız etti biraz cok dogramıs emrah o az yedi bende kalanı bitirmeye calıstım ins durur mide agrım

bende burdayım - bi uzanıyorum bi kalkıyorum size bakmaya - ütünün yarısı yarına kaldı - sırtım kopuyo topuklarımı hissetmiyorum- bugün bitsin diye epey çaba harcadım ama yok bitecek gibi değil 3 makina oldu toplam - ömrümde bukadar elimde ütüyle durmadım - bıraktım yarın devam edecem
yanlızım canım sıkılıyo - kardeşim 1 hafta buradaydı alıştım ne güzel akşamları evde tek başıma oturmamaya şimdi saat geçmiyo - tv de hiç bişey yok offfff

bugun uzun zamandan sonra ilk defa karpuz yedim 1 saatten fazla olmustur manyak gaz yaptı bende ya midemi rahatsız etti biraz cok dogramıs emrah o az yedi bende kalanı bitirmeye calıstım ins durur mide agrım

ben de şimdi yiyom..bu ara iyi dadandım..ama baya bi şişiriyo karnımı..

evet bende dadanarak yedim mercim ama simdide sisik karnım inmeye calısıo , anladın sen onu :)

canan hay masallah sana , insan yanlızken vakit gecmio temizllikci kız bile can yoldası oldu bana walla 2 gundur.

neden oturarak yapmıyorsun? Ben normalde oturarak iş yapmayı sevmem ama, artık mecburuz. Gayet de rahat oluyor.

EVRİM :) en kısa zamanda Kuzey'in odasını görmeye gelicem. Çok merak ettim..

Canım çok feci çiğdem (çekirdek) çekti. Tuzsuzlarından küçük bir paket aldık ama bu da pek yavan bee :)

Canım çok feci çiğdem (çekirdek) çekti. Tuzsuzlarından küçük bir paket aldık ama bu da pek yavan bee :)

afiyet olsun ama sivilce olmasın benim pek aram yok ama bikere emrah o tuzlulardan yiyodu cok cekirdekcidir kendisi ben hic eslik etmem nası koktu anlatamam dadandım onla yedim bende sonrada cok fena olmustu midem tovbe ettim bidaha

ben senin anlatis tarzini da sonsuz askini da yirimopuyorumnanaktan

klimalı odadan çıkınca resmen saunaya girir gibi oluyorum - çok iğrenç bi durum- yok mu ya şöyle tüm evi serin tutacak bişey :)

ay ne güzel anlatmışsın seeeeeen - bugün mahfettin beni sen

ah canım benim... dur tüylerim diken diken oldu..

oy oy evrisim yerim senin belinin uyusmasını yavrum benim . gule gule kullanın insallah:)

Yaf.. bende sizi yerim.. :)) canlarım ciğerlerim.. hassas hamilelerim benim :)) tek tek opuyorum göbüşlerinizden..

EVRİM :) en kısa zamanda Kuzey'in odasını görmeye gelicem. Çok merak ettim..

Gel babacım gel.. kapım sonuna kadar acık.. ama yerde halılarım yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…