klima iyi de mutfağa bi gidiyorum sauna resmen..bi sıcak bi soğuk hastalancam diye korkuyorum..
Esyalarını yerlestırdık Ozy ıle.. üstün körü de olsa koyduk.. sonra ben onları aralarında ayırırımm,sınıflandırırmm.. yapabıldıgımız kadar yaptık,bıras dınlenelım dedık.. actıkca o hurcları nası bebek kokusu yayılıyor ortalıga, deterjanından dolayı.. ilk kez asık oldugumda da o duyguyu hıssetmıstım.. belimden asagısının uyustugunu hıssetmıstım.. yıne o duyguyu yasadım bır an.. sonsuz askıma kavusmaya az kaldı..
Esyalarını yerlestırdık Ozy ıle.. üstün körü de olsa koyduk.. sonra ben onları aralarında ayırırımm,sınıflandırırmm.. yapabıldıgımız kadar yaptık,bıras dınlenelım dedık.. actıkca o hurcları nası bebek kokusu yayılıyor ortalıga, deterjanından dolayı.. ilk kez asık oldugumda da o duyguyu hıssetmıstım.. belimden asagısının uyustugunu hıssetmıstım.. yıne o duyguyu yasadım bır an.. sonsuz askıma kavusmaya az kaldı..
esranin muayenesi ve babasinin operasyonu nasil gecti acaba??gelsede yaza....
Bu da benim yaptığım şeker denemesi
kızlar nerdesiniz ya bana gore uykusuz bir gecenin baslangıcı saat 1 burda koca bebegimi uyuttum ufaktan babasının yanındaykenn ses vardı ama simdi oda sızdı galiba...ama benim uykum yok o ayrı klima carpmasın die acmadım yelpazeyle serinliorum
bugun uzun zamandan sonra ilk defa karpuz yedim 1 saatten fazla olmustur manyak gaz yaptı bende ya midemi rahatsız etti biraz cok dogramıs emrah o az yedi bende kalanı bitirmeye calıstım ins durur mide agrım
bende burdayım - bi uzanıyorum bi kalkıyorum size bakmaya - ütünün yarısı yarına kaldı - sırtım kopuyo topuklarımı hissetmiyorum- bugün bitsin diye epey çaba harcadım ama yok bitecek gibi değil 3 makina oldu toplam - ömrümde bukadar elimde ütüyle durmadım - bıraktım yarın devam edecem
yanlızım canım sıkılıyo - kardeşim 1 hafta buradaydı alıştım ne güzel akşamları evde tek başıma oturmamaya şimdi saat geçmiyo - tv de hiç bişey yok offfff
Canım çok feci çiğdem (çekirdek) çekti. Tuzsuzlarından küçük bir paket aldık ama bu da pek yavan bee :)
ben senin anlatis tarzini da sonsuz askini da yirimopuyorumnanaktan
klimalı odadan çıkınca resmen saunaya girir gibi oluyorum - çok iğrenç bi durum- yok mu ya şöyle tüm evi serin tutacak bişey :)
ay ne güzel anlatmışsın seeeeeen - bugün mahfettin beni sen
ah canım benim... dur tüylerim diken diken oldu..
oy oy evrisim yerim senin belinin uyusmasını yavrum benim . gule gule kullanın insallah:)
EVRİM :) en kısa zamanda Kuzey'in odasını görmeye gelicem. Çok merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?