2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

oturarak hiç bişey yapamam - mutfakta köşe takımı var 3 senedir 1 defa bile oturduğum yok yemek yaparken hep ayakta hep hep ayakta - sonra belim ağırır saatlerce - zaten bu bel sorunum senelerce var Ütüyü oturarak yapmak aklımdan bile geçmedi - yarın denicem - zaten daha bol bol ütülencek şey var

Canım çok feci çiğdem (çekirdek) çekti. Tuzsuzlarından küçük bir paket aldık ama bu da pek yavan bee :)

offf..tuzsuz da hakkaten yenmez be..

oturarak ütüle bence de..çok rahat oluyo

benim uykum gelmeye baslamıstı balıgım basladı bakayım nezaman durcakta yattcam. bunu yasamak bile ayrı bie sukur konusu yarabbim olmayan herkese versin yani isteyipte olmayan

günaydınlar
aaa neler olmuşşşşşş
gelgit şimdi nasıllll
esrako 4 ağustos hayırlı olsun seninle satlarımız arasında 1 gün vardı panik oldum

canım benim sat 9 kasım aynı gibi değil uç gun falan varsanki aramızda esenin ticker a bakılırsa ama yinede heyecanlanabilirsintabi:)) yakın gunler netice itibari ile

varr aynen yumurtlama gunlerigbi ikoyu beyazkıvımlı olmaya basladı

pervincim yolcu etmeye esini kalkmak zorundamısın esin mi arzu ediyor senihnmi için rahat etmiyor su donem biraz keyfine baksan kendi gitse isine yolcu etmesen

amman çok sukur gelgit ya senden haber alabilidk bugun nazanla hep seni andık dedik ses çıkmassa aksama kadar kesin dogurdu falan yani neyseki yazmıssın ama akendi dr unu aramalısın hala devam ediyorsa

ayy yapma derya ya arkadasalrın dedigi gibi her inisin bir çıkıs vardır kızının hareketi de insanı aglatacak cinstenyani çocuklar bazençok dusunceli ve duygusal olabiliyorlar umarım en yakın zamanda kendini daha iyi hisedersin

ayyy allah korumusss yaaa ne salaklar var memlekette cidden ne var ki semavere birinin agzımı değiyor mikrop mu bulasıyor noluyor tuz kruhu dokcek kadar ne var hani bulasıcı hastalık olur birinde bardaklara falan ki camasır suyu konur tuz ruhu dğil de neyse semaver zaten tum gunkaynayan bir alet mikropmu kalırB)) geçmis olsunnn

esracım alarm calınca mecbur uyanıorum bide bizim kapıyı icerdende kitlememiz gerekiyo yoksa dısardan girilebilir hem onu yolcu ediorum hem tostunu yapıorum hemde kapıyı kitleyip uyuyorum. bide kalkmasam bile onun giyinme vs faslına uyanıorum hatta cogu zaman alarmdan 5 dk once uyanıorum alıskanlık oldu bende artık. bide opup koklayıp yolluyorum mecburiyet deil yani

uyumak istiyoruma artık ya tv dede bisey yok sabaya bakıodum bugunde alisanı cagırmıs habire sarkı soyletio muhabbette 0 yani

ben kapıom pcyi kızlar yavastan moda gireyim herkese ii geceler ben kaparım geyik donerse sabah uyanınca yaktım cıranızı :))

Bu da benim yaptığım şeker denemesi

cokk cici olmus canancımm sekerin

bu arad senin ticker da ece su yazmıyormuydu sadece ece yazmıssın tek ece mi koymaya karar verdiniz

bugunseni andık nazanla defne yok epeydir girmiyor dedik kim giriyor kim ortalarda yok muhabeti oldu da bak yazmıssın malum oldu bana sanırım:=) ktarih alınmıs hayırlı olsunn

sen sezaryan isteyenlerdenmisin ozel zorunlu birnedeninmi vardı
sezaryan olacakların bebekleri donuyor sansa olmak istemeyen normal dusunenlerin donmuyor nehikmet ne sanssa

rnasıl basarıyorsun kilo almamayı angel ya ben diyet yapıyorum sozde yani tamam duzun yapamıyroum artıkiyce sıkıldım lackalastım ama yinede yapıyrum birseylryani hamur isi falan çok az o da birinde falan birsey ikram edilirse yiyorum kendim evimde yemiyorum aykırı seyler sen nası almıyorsun kiloooo

ayy sinir yaa insan bilmiek isyiorum ben sayet nezaman olcak dogum diyenelre net tarkih verebildigim içinç ok memnunum artıksure azaldı insanlar ne zaman ne zaman diyorlar
fetal eko niye çekildi bu arada ?===

nst ye gerek gormedimi dr un benimkide gormedi bu muaynede on gun snra gitcem onda gircem
e sen smidi iki hafta sonra muayneye gitcen 4 hata sonra yine mi muayneye gitcen __ ee ne zaman dogurcannn

ben kapıom pcyi kızlar yavastan moda gireyim herkese ii geceler ben kaparım geyik donerse sabah uyanınca yaktım cıranızı :))

iyi gecelerrrr

NAZAN LA BULUSTUKKK

sonunda bulusabildik nazan la sabah beni çekistirmis uyanmıyor falan diye ama kendisi dun sms lerime netten yanıt vermis bana gelmedi oda geldiini sanmıs tabi ben haber bekliyorum vs vs oyuzden uyanmamı bekledi yani dipnot ileteyim.))))))) belirsizlik olunca bende uyurum sabah tellesiriz ozaman diye son sms i attım yattımdı çunku

neyse kahvaltı diyebulustuk tummm gun bir aradaydık onların bankanın lokali var camlıcada agaclık kocamang uzel bir tesis ben baska bir arkadasım vasıtasıylada oraya giryorum bildgim yer kahvaltıya gittik iste benim oglumda geldi lokale gidiyoruz diynce hemen uyandı yoksa gelmeyecekti:)
neyse kahvaltı ara ogunumu yemek falan aksama kadar kaldık ordan çıktık e bebek var camlıcada merkezi hatta buyukce gittik orayı gezrdik nazan ne almaya kalksa gerekyok ona diye aldırmadım birsey:)

kendisi bol bol resimler çekti aksam atarım dedi ama yoruldu tum gunsıcakta sandalye tepesinde oturduk ev ortamı gibi olmuyor sonuç olarak heralde giremedi resimleri yarın atar

ESRA YI MERAK EDENLERE

esra yı aradım konustuk bugun. o girip yazamadı sanırım ben yazayım dedim
babası iyi imis ameliyat basarılı geçmis sonuçlar biyopsi sonucu vs daha çıkmamıstı ben konustgumda

esra nın dr moralini bozmus biraz
bebek 10 gunde 50 gr almıs artık almalyıyız sezaryanla demis oysa herkes soyluyor buhaftalarda yanlıs olcum ile beegin kilosu çok değisebilir
bu arada catı muaynesi sonucuda olumsuzmus dr demis 4 parmakla olcerim normalde bir parmak tan sonrası zor olmus normal doguramassın demis
cumartesi en geç salı sezaryanla bebegi almalıyız demis
esra nın kafasına yatmamıs eski dr uma tekrar gideceğim teyit edeceğğim dedi
haberlyer bu kadar

cokk cici olmus canancımm sekerin

bu arad senin ticker da ece su yazmıyormuydu sadece ece yazmıssın tek ece mi koymaya karar verdiniz

r

çok saol canım

tickerde öyle yazıyodu evet :umursamaz: ama komşular su yu kaptı - şimdi bizde sadece ece olsun diye karar verdik eşimle - doğunca son anda bişey ekleyebiliriz arkasına - şimdiden düşünmeyelim dedik onu da kapmasınlar :)

Valla esracım sanırım, 2 hafta sonra muayene, 4 hafta sonra da doğuma giderim kaydirigubbakcemile3 sanırım. Bilmiyorum ki ben de, bişi demiyor işte. Ayın 10-11 i gibi dedi. En son bir bunu duyabildim ağzından. 3ünde muayene, 10 unda doğum gibi olacak sanırım.

fetal ekoyu kalp atışlarını görmek istediği için, ama onu da neden istedi bilmiyorum. Yani usg den önce istedi bunu. Bir şeyden şüphelenerek değil.

Aaaaa, kasapmış o doktor sanırım azcık. Olur mu öle şey be?

günaydın arkadaşlar,
ESRAKO nun tahmin ettiği gibi buluşma fotolarını eklemeyi bugüne bıraktım. dün bütün gün birlikteydik , çok güzel vakit geçirdik, istanbul yanarken biz püfür püfür oturduk... sizler için fotolar çektik. ama akşam topiğe girmeyişim yorgunluktan değil de vaktim olmadı yine. ESRAKO dan ayrıldıktan sonra akşam da bir arkadaşıma gittim. eve geldiğimde saat 10a geliyordu ve ayağım davul gibiydi. sağ ayağım özellikle kızlar çok feci şişiyor. bu nasıl bir ödem anlayamadım. bacağıma parmağımı bastırıyorum dakikalarca çukur izi gitmiyor. çok tuzlu da yemiyorum ama.... neyse işte ayak davul gibi olunca bi de pc başında ayağımı sallayarak oturmak istemedim. uzandım tv karşısına ve ayağımı tepeye diktim. o biraz iyi geldi. bu cmts düğünümüz var, bu ayakla ne giyeceğim hiç bilmiyorum. acaba cmts gündüz hiç kalkmasam hep ayağımı uzatıp yatsam ayağım şişmese mi? o da olmaz ki eşimin ailesi de gelecek bursadan düğün için. bütün uzanmam abes olur. ayyyy ama bak ayağımın fotosunu da koyacağım göreceksiniz, bu ayağa kadın ayakkabısı giyilemez, sinanınkilerden mi giyip gideceğim yauw?

geçmişi okumadan önce foto ekliyorum.
.
işte göbek mankenlerimiz

.
lütfen fotolarda benim göbek deliğime dikkat ediniz. sizin de böle dışa doğru fırladı mı?

kızlar günaydın
esrako benim sat ım 10 kasım ama detaylı ultrsaonda ikili testte falan hep 4 gün büyük çıkmıştı doktor erken yumurtlama olmuş demişti 4 gün yani ticker ı da ona göre yapmıştım
yani 13 ağustos muhtemel doğum tarihi diye geçiyor onun için heyecen yaptım

gypsy için üzüldüm biraz başka doktora da gitmesi iyi olur sanırım aklında şüphe kalmasın

günaydın.. kimsecikler yok..

bende yatakodasının sıcaklıgından kaçıp.oturma odasına geldim daha serin olsun diye de balkon kapısını açtım.ama bizim konuşkan komşular saolsunlar bagıra bagıra konuştukları için uyuz ettiler beni uyutmadılar ya...

esrako ve naan buluşmuşlar.keyifli geçmiş anlaşılan..adınıza sevindim..

gypsm esramın doktoruna gelince yakışıklı doktorkızımızın canını sıkmış biraz..hayırlısı bakalım. ben ameliyat gibi ciddii kararlarda hiç bi zamn bi doktorla kalınması tarafdarı değilim.yani muhakkak bi kaç tane doktor görmeli diye düşünüyorum.mesla kayınvalidem çin bi doktor acilen katarakt ameliyatı demişti sonra bir başkasına gittik henuz çok çok yeni kesinlikle ameliyatlık bi durum söz konusu değil dedi. bencede gpsm esram kendi eski doktorunada bi görunsun bakalım.:)
hayırlısı hakkımızda bebeklerimiz saglıklı olsunlarda inş.

bugun ütü yapıcam normalde çamaşır ve ütü gunum pazartesidir.programım şaşmaz ama pazartesi gecelik vs almaya gittik ogun kaldı dundeyapamadım bugun mecburen yapmalıyım.şuan makine çalişiyyor ondan çıkacakları asıp ütülemem gerek. bugun işim bu..birde toz almam gerek malaum tum cam kapı pencere açık oldugu için hergun toz oluyor heryer. 2 gunde bir vileda yapmama ragmen suyun rengini tahmin edemezsiniz.

çamlıca tesisi de pek güzeldir ya nişanımı orada yapacaktık sonra vazgeçip kalamış da ki tesis de yapmıştık

ESRAKO ve karnında ECE nin abisi BERKE
.

.
VEEEE ıŞTE SAĞ AYAĞIM.
görüntü kirliliği yapmaması açısından biraz küçükçe bir foto ekledim.
.
.

oooo iyi bari , topiğe de gelenler olmuş. TEKRAR GÜNAYDIN FASULYEKO, ve PıNKY.... hadi beraber kahvaltı yapalım.
PıNKY çok hamaratsın, bize de gelsene kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…