Canım çok feci çiğdem (çekirdek) çekti. Tuzsuzlarından küçük bir paket aldık ama bu da pek yavan bee :)
oturarak hiç bişey yapamam - mutfakta köşe takımı var 3 senedir 1 defa bile oturduğum yok yemek yaparken hep ayakta hep hep ayakta - sonra belim ağırır saatlerce - zaten bu bel sorunum senelerce var Ütüyü oturarak yapmak aklımdan bile geçmedi - yarın denicem - zaten daha bol bol ütülencek şey var
günaydınlar
aaa neler olmuşşşşşş
gelgit şimdi nasıllll
esrako 4 ağustos hayırlı olsun seninle satlarımız arasında 1 gün vardı panik oldum
kızlar sizinde akıntınızda artıs varmı,ben cok korkuyorum , az az suyum gelıyosa dıe.tam anlayamıyorum iççamasırım zaman zaman nemli gibi oluyor ama sıcaktan terlıyorumdur dıe düşünüyom.sanırım zamanın gitgide daralmasından dolayı böle şeyler cok normal.amaniinnn 40ımın dolmasına 1 ay kaldı,Allah ım bazen öle bı heycan basıyokı anlatamam yaa
aftabru yanlız deilsin bende aynı durumdayım gece 4tu yatagıma gittigimde. nefes alamıorum uyku gelmio bi elimde yelpaze yanımda emrah dalmıs gitmis pireler ucusuyo sinir oluyorum kalkıp salona geliorum tv acıyorum klima acıorum bi elimde klima kumadası bi elimde tv kumandası ustumde carfası omuzlarımı ortup dalıorum uykuya koltukta yada serinleyince klimayı kapayıp oyle.sonra artık kacta uyanırsam ozaman gidiorum yerime buseferde sabah emrah ise gidio mecbur uyanıorum onu yolluyorum bidaha yatıorum kacta kalkarsam. eskiden o gidincede yatamıodum neyseki simdi yatabiliorum
merhaba kızlar gece kanama devam edince 11 gibi hastaneye gittik tedbir alalım dedi dr. önce masayaaldı beni yok dedim sezeryan olacam alttan baktırmam tabi baska bir doktor bakıyor benımkı baska birine yönlendirmişti bakacaz dedi ii dedim ama mırın kırınla oturdum bi bağıdım kı neden o kadar cok bağırdım anlamadım sanırım bebeğime birşey olacak endişe yuzunden yoksa soğuk kanlıyımdır.birşey yok sonra ultraona girdim hersey guzel suyum falan da plasenta aşağıda değil.nst ye girdim sancımda cıkmadı zaten yoktu.cok kalabalık ve sıcaktı ben kalmayacağım dedim hersey yolundaysa cıkayım.cıktım gece geç gelince yazamadım bugunde ancak kendime gelebildim sayılır.
kanamaya gelince hala kanamam devam ediyor.her wc ye gittiğimde gunluk pedimi değiştirecek kadar oluyor.neden oluyor anlamadım ama sinirlerimi bozuyor.1-2 saat daha bekleyıp devam ederse tekrar doktorumu arayacağım.
sustum sustum oğlum top gibi oldu yavrucak toplandı kaldı kımıldamıyorda
desteğin için çok teşekkür ederim sizlerle vakit geçiriyorum kızımda gözyaşlarımı silmek için peçete getiriyor öğle ama sustum oda etkileniyor hatta ben ağlayınca yanıma çöktü anne neye üzüldün dedi önce sonrada karnımı öpüp sende ağlama kardeşim bak ben burdayım diyip karnımı öptü tabi ben daha kötü oldum hıçkırıklara boğuldum kendime kızdım ne yapıyorum yavrucaklara diye kızıma sarıldım öptüm oğlumu sevdim az balkona filan çıktım derin derin nefes aldım şimdi daha iyiyim
bu işyerindeki gerizekalı tahakkukçular çay yaptıkları semavere ve bardaklara tuzruhu ve çamaşır suyu dökmüşler..nasıl bir zehirse heryeri kapladı bu işi yapan salak hastaneye kaldırıldı..bizim çaycı fenalaştı..attım kendimi dışarılara..yeni geldim hala kokuyor dışarısı da dehşet sıcak cam kapı klima hepsi açık hala kokuyor..bir de tuvalette yapmışlar bu işi..dedim bunlara bu tuvaleti ben de kullanmak zorundayım zehirleyecek misiniz beni? hem o semaverle bardaklarla bir dah çay içilir mi..ne manyaklar var Allahım
merhaba arkadaşlar
yaklaşık bir hafta geriden takip ediyorum ama ediyorum yani hızınıza yetişemiyorum genel olarak herkes iyi anladığım kadarıyla,,,
gelgit sebebini hala bilemediğin kanaman olmuş ama iyisin bebekde iyi çok geçmiş olsun inşallah bidaha tekrarlamaz..
evrimim maşallah kuzeye , odasınıda sağlıkla iyi günlerde kullansın inşallah... yatağınada baktım güzel görünüyor bende sipariş vereceğim galiba...
deryam senin hastane ne oldu neden değişti anlamadım ben akaya karar verdim iyi ya da kötü daha doğrusu doktorumdan çok memnunumda hastanede kararsızdım onuda değiştirecek enerjim yok artık.fiyatıda makul geldi. ankarada doktor aramaktan yoruldum. doktorumla doğum yapan birkaç kişiylede konuştum içim rahatladı..
umarım eşinin durumuda biran önce netleşir. belki normal zamanda seni bukadar sıkmayacak bişey belirsizlik yüzünden seni üzdü. kafanı dağıtmaya çalış canım.
bu arada geçen cuma kontrole gittim bende.. 2.700 gramdık herşey yolunda çok şükür, sezaryan için 23 temmuz tarihimiz, 17 temmuzda tekrar kontrol var o zaman kesinleşecek... kızım ısrarla başaşağı duruyor ama esrakonun kızı gibi nafile bir duruş.
eksiklerimizde nerdeyse tamamlandı, biberon aldım bende ama pompa, sterilizatör konusunda hala karar veremedim. nurdan sanırım pompa almıştı, elektriklimi manuelmi alan arkadaşlar varsa fikirlerinizi bekliyorum. birde anne sütünü biberonla vermemiz sıkıntı yaratırmı memeyi bırakmak gibi , kullananlardan duydunuzmu ???
bu arada kızlar bende geçen hafta dr gitiim benim kuşumda 2600 olmuş boyunu sormayı unuttum ama herşeyi güzel başaşagı duruyo muhtemel doğum tarihim 3 agustos bendeniz yine kilo almamışım benden haberlerde böylee
Selam kızlar, biz geldik.
Her şeyimiz yolunda. Fetal eko çekildi. NST ye gene girmedim. Haftasından biraz önde çıkıyordu, bu sefer tam uyumlu çıktı ölçümleri. 2450 gr, 46 cm. Ve gene tarih vermedi adam yaa2 hafta sonraya tekrar çağırdı. 4 hafta sonraya da randevu almamı istedi.
Dedim, o haftaya randevu mu alayım? Tabii, dedi. (5 haftada) Aldığım 3 kg ı fazla buldu. Maksimum 1,5 kg daha al, dedi.
bunun dışında her şey yolunda ama, daha net verilerle çıkmayı bekliyordum.Kıcık oldum
ben kapıom pcyi kızlar yavastan moda gireyim herkese ii geceler ben kaparım geyik donerse sabah uyanınca yaktım cıranızı :))
cokk cici olmus canancımm sekerin
bu arad senin ticker da ece su yazmıyormuydu sadece ece yazmıssın tek ece mi koymaya karar verdiniz
r
ayy sinir yaa insan bilmiek isyiorum ben sayet nezaman olcak dogum diyenelre net tarkih verebildigim içinç ok memnunum artıksure azaldı insanlar ne zaman ne zaman diyorlar
fetal eko niye çekildi bu arada ?===
nst ye gerek gormedimi dr un benimkide gormedi bu muaynede on gun snra gitcem onda gircem
e sen smidi iki hafta sonra muayneye gitcen 4 hata sonra yine mi muayneye gitcen __ ee ne zaman dogurcannn
ESRA YI MERAK EDENLERE
esra yı aradım konustuk bugun. o girip yazamadı sanırım ben yazayım dedim
babası iyi imis ameliyat basarılı geçmis sonuçlar biyopsi sonucu vs daha çıkmamıstı ben konustgumda
esra nın dr moralini bozmus biraz
bebek 10 gunde 50 gr almıs artık almalyıyız sezaryanla demis oysa herkes soyluyor buhaftalarda yanlıs olcum ile beegin kilosu çok değisebilir
bu arada catı muaynesi sonucuda olumsuzmus dr demis 4 parmakla olcerim normalde bir parmak tan sonrası zor olmus normal doguramassın demis
cumartesi en geç salı sezaryanla bebegi almalıyız demis
esra nın kafasına yatmamıs eski dr uma tekrar gideceğim teyit edeceğğim dedi
haberlyer bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?