2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

aaa ben yazarken nazan gelip resm bile eklemiş...:)

nazan benm göbek deliğim daha peter fırladı. bide ya çatlaklarım yukarı dogru ilerliyor napcam biri bunlara dur desin..:)imdaaaaaaaaaaattt

evet nazancım gerçekten bayağı şiş ama inan hepimizin ki şişiyor az kaldı sayılır son 1, 1-5 ay daha etrafımıza şiş bacaklar ve ayaklarla çıkacağız ama ne yapalım

Günaydın meltem ve nazan...

ayyyyyyyy nazan gerçekden o ayak seninmi..........................

hakikaten okadar şiş olabilecegini tahmin edemezdim senin gibi nariz ve zarif bir bayanın ayagı bu hale gelsin he. peeeeehhh. neyhse canm herşey NAZ için.:) benm ödem yok çok şükür yani dotorun dediği gibi parmagımla basınca içine çökme olmuyor.
malum ben tuzu 4.cü aydan itibaren azaltmıştım.arada salçalı ekmek yiyorum ama okadarcık olsun dimi.yalnız benm ayak tabanlarım agrıyor ve hemen sertleşiyor sizdede öylemi. ponzalık bi durum yok
hergun ayak bakım kremi sürüp ardından çorap giyiyorum evin içinde ancak yumuşuyor bende hiç sevmem öle sert ayak.. hem akşamları eşimsaolsun masaj yapıyorya adamın eline sert gelmesin heryerim şişti seksilik ne çekicilik kaldı bari ayaklarımdan cazip geleyim.

Son düzenleme:
PıNKY cim sen çatlakları nasıl görüyorsun? hani çatladı diyorsunuz ya, kızarıklık filan mı görüyorsunuz da ona çatlak diyorsunuz? bende şimdilik herhangi bir çizgi filan ya da kızarıklık yok. ama hiç birşey sürmüyorum. kaşıntı da yok. yine de göbek söndükten sonra ortaya çıkarlar mı diye endişeleniyorum. acaba şimdiden belli olur mu? kimisi diyor ki "benim ki de hiç çatlamamış gibi görünüyordu ama sonradan ortaya çıktılar, göbek fosss diye inince beliriverdiler" belki benimki de öle olacaktır. ama artık çok geç yağlanmak için.... olan olmuştur.
FASULYEKO, gerçekten seninki de bu kadar şişiyor mu? ne olur doğruyu söyle....

ayyy yok PıNKYcim ne ayakbakımı ne ayak kremi.... göbeğimi yağlamıyorum diyorum sana, ayağımı mı kremliycem. ayak tırnaklarımı bile kesene kadar canım çıktı. benim kız yanlara doğru yayılmadığı için karnım eğilmeme hiç müsade etmiyor. sağolsun kızım göğsümün hemen altından başılıyor taaa kasıklarıma kadar uzanıyor. ayakkabımı giymek için bile eğilemiyorum da ayağımı yukarı çekiyorum ya da sinan giydiriyor. benim belimin yan tarafları boş. çitlembik kızım biraz kilo alsa ne yapacağım belli değil. şu çitlembik haliyle zor sığıyor valla....göbeğim davul gibi oldu. kalmadı yani öle zerafet filan anlayacağın. ki benim bilekler ne kadar inceydi hepiniz dikkat etmiştiniz fotolarda.... ahhhhh yok artık eser kalmadı, valla sinanın ayakları benimkinin yanında binkat daha güzel duruyor.

kahvaltı yapmam lazım, ama ev feci sıcak, mutfağa girip bişeyler yapacak halim yok. acaba soğuk soğuk karpuz yesem de arkasından süt mü içsem aslında şöleee nefis bir tost olsaydı... tost makinamız yok, sinirlenip attım. yenisini de alamadık hala... ama canım tost istiyor.

nazancım kesinlikle genetik bi olay. eger annen ablan falan çatladıysa seninde muhtemel çatlaman yakındır mesela ben en son 29+3 de doktora gitmiştim ve hiç bi iz bile yokdu doktorcum bana hiç çatlagın yok bu gidişle olmaz yada çok az olur demişti ama resmen çatladım ayrıca kırmızı çizgi çizgi işte aynaya bakınca görüyosun yani malum bizim görüş açımız sadec üstten ya.. benm karnımın altı ve pıtışımın üst kısmı çatladı

canım aslında seninki kadar hiç şişmedi ama ben hafta olarak senden gerideyim belki onun etkisi vardır
onun dışında bende de şimdilik çatlak yok ama göbek deliği etrafında minik nokta nokta kızarıklıklar var onlar çatlak mı olacak hiç bilmiyorum

sadece bebeyağı sürüyorum oda banyo sonralarında

annem 3 doğum yapmış göbeğinde tek bir çizgi bile yok genetikse bu olay ve anneme çektiysem yaşadım

bi de evde pencereleri açmıştım bütün gün essin diye, dün gece bi geldim kocaman bir karasinek girmiş. ayyy deli oldum çıkaramayınca. sinek kovmanın tekniğini bilen var mı? çok büyük, midemi bulandırıyor. evde de hiç böcek ilacı filan yok. normalde hiç sinek olmaz çünkü. bu arı gibi bişey. ne yapıp edip kovmam lazım.

kahvaltı için ben sıcaklar başladıgından beri önce süt içiyorum.dolabdan bardaga döküp bi kaç dk bekliyorum çok soguk olmasın diye o ılıklık yetiyor bana. şimdi sütle beraber bir dilim sarellei ekmek yedim. çamaşırları asdıkdan sonra adam gibi kahvaltı yaparım..
bu aradaa kızlar sakın yukseklere uzanmayın artık bebeklerde kilolu oldukları için kordon bagımız çok gergin ve allah korusun daha fazla gerildiğinde çok zaraarlı olabilirmiş. ben haftalardır ipe asmıyorum çamaşırı .. çamaşırlıgı balkona çıkarıp ona asıyorum ama benm balkon ince uzun ve çamaşırlıkla ben bu göbekle yan yana duramıyoruz sıgmıyoruz yani. epey zor oluyor.

sen hiç korkma o zaman çatlaktan FASULYEKO, kesin çatlamazsın. o kızarıklıklar da çatlak değildir, pigmentlerdir. benim göğüs etrafımda bir sürü minik minik et beni çıktı. çok kabarık değil ama çil gibi de değil. topluiğne başı gibi et benleri..... bi de çizgim çok belirginleşti. taaa göğsümden aşağı iniyor. göbek deliğim de koyulaştı, sanki kirlenmiş gibi görünüyor ama pigmentlerdenmiş....ESRAKO gördü göbek çizgimi de şaşırdı, onda pek belirsiz....

inşallah nazan
kırmızı nokta nokta pigment se güzel
demir hapından dolayı kan değerlerim mi çok yükseldi diye düşünüyordum ben de
bu arada bende de çizgi esmer olmama rağmen çok belirgin çok komik duruyor

saçlarımın ön taraflarında iyice arttı beyazlar. yarın boyayacağım galiba. bugün gidip amonyaksız boya alayım bari. kendim boyayacağım, inşallah mahvetmem.

günaydın kızlar...esra ve nazan çok hoş gözüküyosunuz...nazan benimde sağ ayağım sola nazaran daha şiş..sağ ayağımı daha fazla kullnıyoruz ondanmı ne :S bide denize gitmiştim güneşte fazla kaldım şemsişyden dışarı uzttım bacaklarmı fena yandılar güneş kremişne rağpmen e o güneşe normal bide şişlik fena acı yapıyo

gunaydin kizlarr,
nazan esra fotolar cok hos, ne guzel bir gun gecirmissiniz..
nazancim ayak konunsunda yalniz degilsin yaaa, herkesin berbat durumda, eski halleine donerler insallah, suan sadece terlik giyebiliyorum((

bende bi tost yapayim kendime, bugun ise gitmiycem, sabah sabah portledim yine oysa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…