PİNKY cim sen çatlakları nasıl görüyorsun? hani çatladı diyorsunuz ya, kızarıklık filan mı görüyorsunuz da ona çatlak diyorsunuz? bende şimdilik herhangi bir çizgi filan ya da kızarıklık yok. ama hiç birşey sürmüyorum. kaşıntı da yok. yine de göbek söndükten sonra ortaya çıkarlar mı diye endişeleniyorum. acaba şimdiden belli olur mu? kimisi diyor ki "benim ki de hiç çatlamamış gibi görünüyordu ama sonradan ortaya çıktılar, göbek fosss diye inince beliriverdiler" belki benimki de öle olacaktır. ama artık çok geç yağlanmak için.... olan olmuştur.
FASULYEKO, gerçekten seninki de bu kadar şişiyor mu? ne olur doğruyu söyle....
sen hiç korkma o zaman çatlaktan FASULYEKO, kesin çatlamazsın. o kızarıklıklar da çatlak değildir, pigmentlerdir. benim göğüs etrafımda bir sürü minik minik et beni çıktı. çok kabarık değil ama çil gibi de değil. topluiğne başı gibi et benleri..... bi de çizgim çok belirginleşti. taaa göğsümden aşağı iniyor. göbek deliğim de koyulaştı, sanki kirlenmiş gibi görünüyor ama pigmentlerdenmiş....ESRAKO gördü göbek çizgimi de şaşırdı, onda pek belirsiz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?