2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kafana göre mi gidiyorsun artık NORRAA artık işe? yani işler mi hafifledi yoksa sana imtiyaz mı tanıyorlar?

ayakalrım şiş ya hastane terliğini nasıl alsam diye düşünüyodum doğumdan sonra incek bu şişlikler e aldığım terliğide giymicm daha...geçen gün görümcemdeydim 39 numara giyo o... evde giymem için terlik verdi bana,, yüzsüslük yapark aaaaaa abla ne rahtmış bunlar tam hastane terliği olurmuş bunlar ..al cnm dedi ne demek.. oh ya ne ii herşeyi bevaya getiriyomkaydirigubbakcemile3

tüh cok üzüldüm esraya,neyse hersyın hayırlısı.yaa nekadarda cabuk almayı planlıyor doktor.anammm ilk esramı alcak yoksam bebegını kucagına.neyse bencee bı kendı doktoruna görünmesı lazım.eger o doktorda aynı seylerı söylerse yapacak bişe yok,bıraz erken kavusmus olur kuzusuna artık
benım ayakalrım sarkık kalınca bı haylı şişiyor.sanırım bu son ayımız oldugu için baya fazla şişiyoss hepimiz,yanı ayaklarımız
geçmişi okumadan önce foto ekliyorum.
.
işte göbek mankenlerimiz

.
lütfen fotolarda benim göbek deliğime dikkat ediniz. sizin de böle dışa doğru fırladı mı?
bayıldım cok güzel cıkmıssınızzz.nazacım yaa,cok gıcıksın bu nası fit bı hamılelıktır böle.valla bır insana ancak bukadar yakısır hamıle olmak.
VEEEE ıŞTE SAĞ AYAĞIM.
görüntü kirliliği yapmaması açısından biraz küçükçe bir foto ekledim.
.
.

amaniiiiiiinnn nazancım senın baya bı fazla şişiyomus yahuuu.ama nedense benımde sag ayagım sola göre daha fazla şişiyor nıyekıne?.ayy canım sen bırdaha gün içinde bol bol yüksekte tut ayaklarını.benım de cok şişiyo ama senınkınden birasssscık daha az

Son düzenleme:

aynen bende kara kara düşünüyom ne yapcam su terlık işini die.benım ayaklar normalde 36,ama suna 38 anca oluyor.38 alsam bırdaha hayatta olmaz ayagıma.37 alsam zaten girmiyo.cok para dökmesemde uyduruk bişemı alsam dıyom ama cokda basıt olsun istemıyom.kafam allak bullak.aslında engüzelı denız terlıgı parmak arası plastık kaydirigubbakcemile3 ama ondanda hastane terlıgı olmazkafamçokkarıştı
ohh sen bulmussun bı care valla benımde yakın cevremde olsa öle bırı bende yüzsüzlük yapardım yanı ablamlara falan.ama 2 ablamda 36 giyiyo annemse 37 mafoldumben

sorma MıNıK, ben de görmedim kimsenin bu kadar şiştiğini. küçücük 35 numara ayaklarım 37 oluverdi. sol o kadar değil de sağ ayağım mayalı hamur gibi görünüyor artık. sağlığımla ilgili kötü bir belirti olmasın da ben estetik açıdan çok da kağılanmıyorum. ne de olsa doğumdan sonra düzelir. ama inşallah bu kadar ödem olması kötü değildir.

yaaa kızlar yanıyorum bune sıcak yaaaaaaa,suan cıplak duruyom resmen üzerimde sadece çıtçıtlı atlatım var.ve sıcaktan heryanım kasınıyo,snkı böcek ısırmıs gıbı.şimdi tekrar bi duşa girsem iyi olcak.balık olduk cıktık hee.

minik kelebeğim cnm öle çok para vermene ne gerek var göze hoş gözüksün hafif ve rahat olsun yeter al 38 no rahat edersin bende 37 giyorum normlade şimdi 39 terlik giyorum şişilklerden dolayı..git pazara 5-10 bulursun 2 günlük için çok para vermene gerek yok bence..ha parmak arasıyla zati raht edemssin hemen ayağını attığın gibi ayağına gircek bi terlik olması gerek

yoktur canım inşalah öle bı sorunumuz,çünkü gecen benımde aklıma geldı.diyorum sag nıye şişiyokı daha fazla.kan akısıyla alakalıdır belkı.bakalım cmt.günü doktora gıdınce soracagım ne diyecek.neyse asıl tehlkelı ödem albüm.ozaman insanı yüzxü gözü ellerı kolları bacakları şişiyor.bızım neysekı sadece ayaklarımız.buda normal hamılelıkte.inankı bende tuzlu yemıyom yanı hep aztuzlu.neyse daha buyuk sorunumuz olmasın,ayakların şişmesı normal kabul edıylıyor son aylarda

nazan sanmıyorum sağlık açısından bişi olduğunu hamileik şişliği ve bu sıcaklarda normla olduğunu düşünüyorum..ben bütün tahlillerimi yaptırdım bişi çıkmadı değerler normal ..o yüzden endişe etmiyorum..

öle yapcam mecbur,bıdaha olmıycak çünkü 10liralık bişe bulurum belkı.valla bu sıcaklarda pazara hayatta cıkmam,ama aksam gezntıye cıkınca stantlara bakarım,yaz oldugu için bızım buralar stant kaynıyo.illa vardır oralarda bıseler

nazan ve esrako hakkikate gittiğiniz yer çok serin görunuyor resmlerden gölge püfür püfür. ohh muhteşemdir. aslında hamak olsaydı da yatsaydınız benm yerime..:)

gölgede hamak keyfine bayılırım hele bi dere kenarındyasa dahada güzel şırıl şırıl su sesi yaprak kımıldamasının sesi nini gibi gelir insana. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok canım çekti yaaaaaaaaaaa

bir nevi epidural etkisi yapıyor sen de yani evrimim..öperim ben seni manyak
nazan fotolar çok hoş..çatlak konusuna gelince onlar kendini belli ediyor merak etme kızarma ve morarma olarak..karnın sönünce çatlak olacağını sanma.ama bak çoğumuz son anda çatladık..yine de arada yağla..ben o kadar yağladım krem kullandım ama çatladım şu an azlar ama artadabilirler..demek yağlamasam ne olacaktı.ayak işine gelince ben de 35 giyerken hadi bazı 36 ları da fiyerken şimdi 37 numara spor ayakkabılarla işe gelmeye başladım..bu günler de biraz daha iyi.babet tarzı ayakkabılar daha çok şişiriyor onu farkettim.dümdüz olmayacak ayakkabı accık topuğu olacak.

arkadaşlar özellikle benim gibi 36. haftasına girip de karnı sertleşen var mı? sizce normal midir bu..pazar gününden beri karnım çok sert.aynı durumu yaşayan var mı?

ben biraz kskulandım hem normal olmalı diyo hemde catıdar sezercik dio. bide az kg alması normal demekki atak zamanı bitmis cocugun benimde dideninde oyle oldu ya . neyse baksın bakalım diger dr ne diycek. 4 parmakmı oha demek istiyorum

nazancım bariz catlak cizgi cizgi ve 32.haftada yoktu 34te basladı agdacı kız soyleyince baktımki sarmıs gobegimin heryerini yani delik cevresini

bende kıl oluyorum bu kara sinekler devamlı pencere cevresinde dolanıp cıkısı bulamayınca daha cok dolanıo..butun pencereleri ac kendi buluo yolunu o

buarada aftanru esrako cok hossunuz ikinizde gercekten. benimde gobek portledi . nazan yagaın gercekten toynak olmus ayak kremi alsana ben burda bi kreme bakıodum sordum bu ne diye ayak kremi hamileler icin dediler ama rusca yazdıgından guvenip alamadım ama tr de vardır elbet. benimkide cok sisio ozellikle sol gece yatarken bebe yagı suruom sabah altları acımıo şişide inmis oluyo biraz.

pc basında oturukende ayaklarımı diger sandalyeye uzatıorum

bende sutu soguk ictim bugun kahvaltı yapasım gelmio gercekten yaa. 11 de kalktım gozum kapalı dusa girdim anca ayıldım kahvaltıda yapıp actım pc yi ama sanki yatsam uyuycakmısım gibi uykum var. bugun dısarda olucam misafirlige gitcem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…