tüh cok üzüldüm esraya,neyse hersyın hayırlısı.yaa nekadarda cabuk almayı planlıyor doktor.anammm ilk esramı alcak yoksam bebegını kucagına.neyse bencee bı kendı doktoruna görünmesı lazım.eger o doktorda aynı seylerı söylerse yapacak bişe yok,bıraz erken kavusmus olur kuzusuna artıkESRA YI MERAK EDENLERE
esra yı aradım konustuk bugun. o girip yazamadı sanırım ben yazayım dedim
babası iyi imis ameliyat basarılı geçmis sonuçlar biyopsi sonucu vs daha çıkmamıstı ben konustgumda
esra nın dr moralini bozmus biraz
bebek 10 gunde 50 gr almıs artık almalyıyız sezaryanla demis oysa herkes soyluyor buhaftalarda yanlıs olcum ile beegin kilosu çok değisebilir
bu arada catı muaynesi sonucuda olumsuzmus dr demis 4 parmakla olcerim normalde bir parmak tan sonrası zor olmus normal doguramassın demis
cumartesi en geç salı sezaryanla bebegi almalıyız demis
esra nın kafasına yatmamıs eski dr uma tekrar gideceğim teyit edeceğğim dedi
haberlyer bu kadar
benım ayakalrım sarkık kalınca bı haylı şişiyor.sanırım bu son ayımız oldugu için baya fazla şişiyoss hepimiz,yanı ayaklarımızgünaydın arkadaşlar,
ESRAKO nun tahmin ettiği gibi buluşma fotolarını eklemeyi bugüne bıraktım. dün bütün gün birlikteydik , çok güzel vakit geçirdik, istanbul yanarken biz püfür püfür oturduk... sizler için fotolar çektik. ama akşam topiğe girmeyişim yorgunluktan değil de vaktim olmadı yine. ESRAKO dan ayrıldıktan sonra akşam da bir arkadaşıma gittim. eve geldiğimde saat 10a geliyordu ve ayağım davul gibiydi. sağ ayağım özellikle kızlar çok feci şişiyor. bu nasıl bir ödem anlayamadım. bacağıma parmağımı bastırıyorum dakikalarca çukur izi gitmiyor. çok tuzlu da yemiyorum ama.... neyse işte ayak davul gibi olunca bi de pc başında ayağımı sallayarak oturmak istemedim. uzandım tv karşısına ve ayağımı tepeye diktim. o biraz iyi geldi. bu cmts düğünümüz var, bu ayakla ne giyeceğim hiç bilmiyorum. acaba cmts gündüz hiç kalkmasam hep ayağımı uzatıp yatsam ayağım şişmese mi? o da olmaz ki eşimin ailesi de gelecek bursadan düğün için. bütün uzanmam abes olur. ayyyy ama bak ayağımın fotosunu da koyacağım göreceksiniz, bu ayağa kadın ayakkabısı giyilemez, sinanınkilerden mi giyip gideceğim yauw?
bayıldım cok güzel cıkmıssınızzz.nazacım yaa,cok gıcıksın bu nası fit bı hamılelıktır böle.valla bır insana ancak bukadar yakısır hamıle olmak.geçmişi okumadan önce foto ekliyorum.
.
işte göbek mankenlerimiz
.
lütfen fotolarda benim göbek deliğime dikkat ediniz. sizin de böle dışa doğru fırladı mı?
VEEEE ıŞTE SAĞ AYAĞIM.
görüntü kirliliği yapmaması açısından biraz küçükçe bir foto ekledim.
.
.
ayakalrım şiş ya hastane terliğini nasıl alsam diye düşünüyodum doğumdan sonra incek bu şişlikler e aldığım terliğide giymicm daha...geçen gün görümcemdeydim 39 numara giyo o... evde giymem için terlik verdi bana,, yüzsüslük yapark aaaaaa abla ne rahtmış bunlar tam hastane terliği olurmuş bunlar..al cnm dedi ne demek.. oh ya ne ii herşeyi bevaya getiriyomkaydirigubbakcemile3
sorma MİNİK, ben de görmedim kimsenin bu kadar şiştiğini. küçücük 35 numara ayaklarım 37 oluverdi. sol o kadar değil de sağ ayağım mayalı hamur gibi görünüyor artık. sağlığımla ilgili kötü bir belirti olmasın da ben estetik açıdan çok da kağılanmıyorum. ne de olsa doğumdan sonra düzelir. ama inşallah bu kadar ödem olması kötü değildir.
minik kelebeğim cnm öle çok para vermene ne gerek var göze hoş gözüksün hafif ve rahat olsun yeter al 38 no rahat edersin bende 37 giyorum normlade şimdi 39 terlik giyorum şişilklerden dolayı..git pazara 5-10 bulursun 2 günlük için çok para vermene gerek yok bence..ha parmak arasıyla zati raht edemssin hemen ayağını attığın gibi ayağına gircek bi terlik olması gerek
bir nevi epidural etkisi yapıyor sen de yani evrimim..öperim ben seni manyakEsyalarını yerlestırdık Ozy ıle.. üstün körü de olsa koyduk.. sonra ben onları aralarında ayırırımm,sınıflandırırmm.. yapabıldıgımız kadar yaptık,bıras dınlenelım dedık.. actıkca o hurcları nası bebek kokusu yayılıyor ortalıga, deterjanından dolayı.. ilk kez asık oldugumda da o duyguyu hıssetmıstım.. belimden asagısının uyustugunu hıssetmıstım.. yıne o duyguyu yasadım bır an.. sonsuz askıma kavusmaya az kaldı..
nazan fotolar çok hoş..çatlak konusuna gelince onlar kendini belli ediyor merak etme kızarma ve morarma olarak..karnın sönünce çatlak olacağını sanma.ama bak çoğumuz son anda çatladık..yine de arada yağla..ben o kadar yağladım krem kullandım ama çatladım şu an azlar ama artadabilirler..demek yağlamasam ne olacaktı.ayak işine gelince ben de 35 giyerken hadi bazı 36 ları da fiyerken şimdi 37 numara spor ayakkabılarla işe gelmeye başladım..bu günler de biraz daha iyi.babet tarzı ayakkabılar daha çok şişiriyor onu farkettim.dümdüz olmayacak ayakkabı accık topuğu olacak.PİNKY cim sen çatlakları nasıl görüyorsun? hani çatladı diyorsunuz ya, kızarıklık filan mı görüyorsunuz da ona çatlak diyorsunuz? bende şimdilik herhangi bir çizgi filan ya da kızarıklık yok. ama hiç birşey sürmüyorum. kaşıntı da yok. yine de göbek söndükten sonra ortaya çıkarlar mı diye endişeleniyorum. acaba şimdiden belli olur mu? kimisi diyor ki "benim ki de hiç çatlamamış gibi görünüyordu ama sonradan ortaya çıktılar, göbek fosss diye inince beliriverdiler" belki benimki de öle olacaktır. ama artık çok geç yağlanmak için.... olan olmuştur.
FASULYEKO, gerçekten seninki de bu kadar şişiyor mu? ne olur doğruyu söyle....
ESRA YI MERAK EDENLERE
esra yı aradım konustuk bugun. o girip yazamadı sanırım ben yazayım dedim
babası iyi imis ameliyat basarılı geçmis sonuçlar biyopsi sonucu vs daha çıkmamıstı ben konustgumda
esra nın dr moralini bozmus biraz
bebek 10 gunde 50 gr almıs artık almalyıyız sezaryanla demis oysa herkes soyluyor buhaftalarda yanlıs olcum ile beegin kilosu çok değisebilir
bu arada catı muaynesi sonucuda olumsuzmus dr demis 4 parmakla olcerim normalde bir parmak tan sonrası zor olmus normal doguramassın demis
cumartesi en geç salı sezaryanla bebegi almalıyız demis
esra nın kafasına yatmamıs eski dr uma tekrar gideceğim teyit edeceğğim dedi
haberlyer bu kadar
PİNKY cim sen çatlakları nasıl görüyorsun? hani çatladı diyorsunuz ya, kızarıklık filan mı görüyorsunuz da ona çatlak diyorsunuz? bende şimdilik herhangi bir çizgi filan ya da kızarıklık yok. ama hiç birşey sürmüyorum. kaşıntı da yok. yine de göbek söndükten sonra ortaya çıkarlar mı diye endişeleniyorum. acaba şimdiden belli olur mu? kimisi diyor ki "benim ki de hiç çatlamamış gibi görünüyordu ama sonradan ortaya çıktılar, göbek fosss diye inince beliriverdiler" belki benimki de öle olacaktır. ama artık çok geç yağlanmak için.... olan olmuştur.
FASULYEKO, gerçekten seninki de bu kadar şişiyor mu? ne olur doğruyu söyle....
bi de evde pencereleri açmıştım bütün gün essin diye, dün gece bi geldim kocaman bir karasinek girmiş. ayyy deli oldum çıkaramayınca. sinek kovmanın tekniğini bilen var mı? çok büyük, midemi bulandırıyor. evde de hiç böcek ilacı filan yok. normalde hiç sinek olmaz çünkü. bu arı gibi bişey. ne yapıp edip kovmam lazım.
arkadaşlar özellikle benim gibi 36. haftasına girip de karnı sertleşen var mı? sizce normal midir bu..pazar gününden beri karnım çok sert.aynı durumu yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?