sağol canım. el yüz şişliği , beyazlamış saçlar, pörtlemiş göbek deliği ve mayalı hamur kıvamındaki ayaklarımla bile kendimi sevimli buluyorum evet. bol bol da foto çekiyorum ki kızıma göstereceğim "bak anneni ne hallere sokmuştun" diye. herşeye rağmen gerçekten kendimi çok iyi hissediyorum. ahhhh şu sıcaklar da olmasa....göbek deliğin nası pörtlemiş öle..benimki daha pörtlemedi..dümdüz..ayağın da baya şişmiş nazan..ben işi bırakalı o kadar şişmiyo..ama benim sol şişiyo genelde..dr.tansiyonun yani küçük tansiyonun 10 u geçmediği sürece ödem normal bu dönemde dedi bana...dinlenemiyorsun belki ondandır ha nazan? ben bol bol dinleniyorum şişmiyo eskisi gibi..
resimlerinizde çok hoş görünüyorsunuz..maşallah..
evrim o soganı ben duydum ama dogurunca yazıolardı bende bebek emmez ozaman die dusunmustum ama 3-5 gunce yapılıp ustune dus alınıp sezercik olunursa bisey olmaz sanırım :) normal olursa bilmem 3gunu 5 gunu :)
Selam arkadaslar;
Nazan... Esra.. guzel bır gun gecırmıssınız.. ne mutlu sıze..
Magnezyuma devam bacım.. bır de artık dınlensen sahane olacak.. sertlestı mı uzanınca gecıyor cunku.. ama sen hala calısıyorsun..
Benim artık canım bısı ıstemıyor yaa.. sabah resmen kavga ettım kendımle.. Nesfıtım bıtmıs.. Ozy de almayı unutmus.. bır daha da cıksın ıstemedım dısarı.. ama Nesfıtte olmasa benım ole kahvaltı yapacagım yok acıkcası..
EVRİŞ maşallah kuzey ağaya. çok ideal bir şekilde büyüyor koçun. hoş "içinde can olsun da nasıl olursa olsun...." di mi? canlarımız onlar bizim. sağlıkları yerinde olsun da.... odası da gelmiş, foto ekleyeceksin di mi?
yavrum yatıncada aynı.doğal kabul ettim artıkın..nesfiti ben bırakalı 1 ay oldu.şu gdolu ürünler listesinde adını gördüm kestim.yoksa çok seviyorum
Selam arkadaslar;
sen hala calısıyorsun..
Benim artık canım bısı ıstemıyor yaa.. sabah resmen kavga ettım kendımle.. Nesfıtım bıtmıs.. Ozy de almayı unutmus.. bır daha da cıksın ıstemedım dısarı.. ama Nesfıtte olmasa benım ole kahvaltı yapacagım yok acıkcası..
Ayy Çingenem, ne zor bir durum.. Sevmiyorum ben doktorları bu yüzden.. Bilimde bir kaç doğru olur mu ya...yani bu kadar uç noktalarda şeyler söylenir mi..Biri ak diyo öteki kara.. Hay allahım sen napcaksın peki hangisini dinleyeceksin. Bir üçüncü doktora gitsen o ne diyecek acaba.. Pehhhhh
Ben de yarın dr'a gidiyorum..Ben de biliyorum başıma gelecekleri, başlayacak yine kötü haberlere.. Yarın ben de buralarda salya sümük olursam şaşmayın..
derken bu sabaha geçiyorum eski gittiğim doktora gidicem içim rahat etsin şu bebek bakım ünitesi olmayana kadından memnununm ama hastane kafamı karıştırıyor..
gittim önce çaktırmadım başka yerde muayne oldumu yattım ultrasonla baktı felan dedimnasıl gayett güzel gelişimi dedi 2.800 civarı dedi kg haydee dedim artı eksi olayı var tabiii..
ben normal doğum düşünüyorum dedim kısmetinde ne varsa o olur dedi e dedim çatı mauynesi vs olmucakmıyım daha erken dedi sancın gelince yapıcaz dedi şu anki muayne yanıltıcı olur çatın dar gözükür dedi sancın gelsinki açılma olsun dedi biz öncelikle normal doğum tarafttarıyız..
bebiş gayet uyumlu kemikleri iri sağlıklı suyun iyi felan dedi bende diğer doktoru anlattım güldü resmen oksijensiz niye kalsın ne alaka dedi sakın kafanı takma dedi senin zaten zamanın gelmemişki dedi..
velhasıl çıktım ordan ama derin bir ohhh çekerek açıkçasıı..
ŞİMDİ SİZLERE SORARIMMM BEN NE YAPACAĞIMMM KAFAM ALLAK BULLAKKK BİRİ BAŞKA BİRİ BAŞKA SÖYLÜYORRRR EĞER SEZERYANA GİRERSEM 3 GÜN SONRA DOĞURACIM NORMALİ BEKLERSEM ORTALAMA 3 HAFTA SONRA DOĞURURUM ARADIKİ UÇURUMA BAKIN YAAA PEHHHH
işte sorunda burda bebek nasılsa büyümüş alınabilir ama gününü bekleme dahamı sağlıklı berbat bi duruminşallah senin için de hayırlısı olsun. gerçekten bebeği almaları gerekiyorsa da problem yok bence yeterince büyümüş. ama beklemekte sakınca yoksa mutlaka bekle derim ben. en güzeli zamanında gelmesi....
Al, buyur buradan yak.. ıkısı de bırbırınden cok alakasız seyler soylemıs yaf.. bır ucuncuye mı gıtsen acaba?? o kadar farklı kı soylenenler.. bızden gorus alınacak bır durum degıl bu be yafrum.. evladın sozkonusu.. ama ılk doktorun bana cok da sıcak gelmıoo.. nedendır bılmem.. dıger taraftan dogruluk payı varsa evladını tehlıkeye atmanın da espırısı yok.. bence Esra ların falan bı doktoruna gorun derım.. bırısı daha gorsun.. ne dersın??
slmlar herkese
nerden başlim nasıl anlatayım biraz uzun olablir yazıcaklrım peşin peşin söyliyeyim
dün biliyorsunuzki çatala yattık öncelikle oradan başlıyorum..çatal korkulacak birşey evrişim ile istişare halindeyiz beni
velhasıl çıktım ordan ama derin bir ohhh çekerek açıkçasıı..
ŞİMDİ SİZLERE SORARIMMM BEN NE YAPACAĞIMMM KAFAM ALLAK BULLAKKK BİRİ BAŞKA BİRİ BAŞKA SÖYLÜYORRRR EĞER SEZERYANA GİRERSEM 3 GÜN SONRA DOĞURACIM NORMALİ BEKLERSEM ORTALAMA 3 HAFTA SONRA DOĞURURUM ARADIKİ UÇURUMA BAKIN YAAA PEHHHH
slmlar herkese
nerden başlim nasıl anlatayım biraz uzun olablir yazıcaklrım peşin peşin söyliyeyim
.....................................velhasıl çıktım ordan ama derin bir ohhh çekerek açıkçasıı..
off kuzum bende bilmiyorum bu kadar uçurum olabilirmi
esranın doktor uzakta meltemin gittiği yakın bana bide ona gidicem yarın yada cuma günü
bakalım o ne diyecek
ama benim düşünceme göre bu yakışıklı tamer bozması para için sezeryan muhabbetine girdi ne bilim yani böle paldır küldür alınırmıymış sezeryana anlamadım gitti doğrusu hangisi ne yapmam gerek ne karışık iş yaaaa
bende sancı çekimmm suyum gelsinn nişanım gelsinnn gelsin işte bişiler böle gidip doğurmak istemiyorummmm yaşamak istiyorum bişilerrrrrr zemuszemus
evet tatlım 3. bir doktora gitmek şart oldu bencede..ben derim ki 3.bi dr.a daha görün ama iyi araştır ona göre git..mutlaka birinden birine yakın şeyler söyliycektir ve sen de ona göre karar verirsin..
amin canım sağolasın büyük ihtimal bu kadına devam edicem hiç doğurmaya niyetim yok bu haftagypsym esram canm Allah yardımcın olsun ne zor bi durum ya ama senin yakışıklı doktor fos çıkacak gibi sen eger eski doktorundan memnunsan bu kadına devam et. benm doktorumda 36 dan sonra nts ye baglıyor ve sanırım orda sancı görürse çatı muayenesi yapıyor.ama tam emin değilim bakalım cuma gittiğimde sorarım. sen bol bol yürüyüş yap canm. benm doktorumda son ana kadar normal dogum tarafdarı.
evet yaa boş yere sezeryan olmak dşüncesi bile beni ürpertiyor adamın parmak kalınlığınıda bakmayı unuttum nasıl parmaksa anlamadım bende ama o çatala yatınca psikolojik olarak daraldı sanki bende bilemedimmmsezeryan düşünebılırsın.hakkında hayırlısı olsun canım,ama yalnız ben sunu anlayamadım.nasıl 2 parmak zor girerya,ilişkide zorlanıyomudunkı?2 parmagın kalınlıgı nedırkı,eger gercekten okadar darsa çatın beegın kafası nası cıksın ordan.ama ee okadar darsa sen nası ilişkiye girdin bu vakte kadar yada bu cocugu nasıl yaptın kaydirigubbakcemile3
mantıklı aslında kuzum gittiğim hastenede yoğun bakım ünitesi yok ama doktorum diyoki 36 haftalıktan sonra gerek yokki diyor sen buna takılma diyor bebekte gelişim bozukluğu vs olsa tmm ama diyor şartlar normal giderse bi sorun olmaz diyor zaten diğer şubemize yönelndiriyoruz diyor kafam çok karışıkesracım bide aklıma bişey geldi özel hastanelde şöyle bi durum var. sen kendi doktorunu çağırıp ona doğum yaptırtabilirsin illaki o hastaneni doktoru gircek diye bidurum yok sen ilk doktorunu daha çok beyeniyosan illaki onun girmesinin istiyosan bebek bakım ünitesi iyi olan bir özelle anlaşıp doktorunu oraya çağırabilirsin bu şekilde hem hastane hemde doktor parası ödemen gerekecek ama değer diyosan sen bilirsin
sorma minik, ben de görmedim kimsenin bu kadar şiştiğini. Küçücük 35 numara ayaklarım 37 oluverdi. Sol o kadar değil de sağ ayağım mayalı hamur gibi görünüyor artık. Sağlığımla ilgili kötü bir belirti olmasın da ben estetik açıdan çok da kağılanmıyorum. Ne de olsa doğumdan sonra düzelir. Ama inşallah bu kadar ödem olması kötü değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?