bu firmalar avrupada açıklıyorlarya genetiği bozulmuş gıdalar işte o.nestlenin hemen hemen tüm ürünleri bu listede mevcut.Saolasın Nazan.. kesınlıkle oyle. Duvara tablosunu falan asalım.. cekıp koyacagım.. fotosunu koymazsam çiğ çiğ yerler vallahi beni :)) gıdıp gelıp bakıyorum ama.. sanki şimdi hersey daha bir ete kemiğe büründü gibi.. dün geceden beridir.
gdolu urun nedır kuzum??
esracım iki gözüm ben olsam başka bir doktora daha giderdim.çatı muayenesi için erken olabilir belki.kilo olayı da bence normaldir.ben ve babyde de benzer durumlar yaşandı..senin bebiş atağa geçti şimdi de dinleniyor olabilemez mi yani? bundan sonra dursada faydası yok denmesine de anlam veremedim..sen başka bir doktora git esracımslmlar herkese
nerden başlim nasıl anlatayım biraz uzun olablir yazıcaklrım peşin peşin söyliyeyim
dün biliyorsunuzki çatala yattık öncelikle oradan başlıyorum..çatal korkulacak birşey değilmiş yattım adam önce bi parmağını sonra ikincisini sokma çabasına girdi dediki ben normalda 4 parmak ile muayne ediyorum ama çatın o kadar darki buradan bebek kafası çıkması imkansız dedi yani 10-15 sn sürdü bu muayne,daha sonra ultrasona geçtik;bebek 3 kg dedi,son 10 günde gelişmemiş ortalama 50 gr almış bu yüzden beklemenin anlamı yok seni sezeryana alacağız dedi..
cuma kontrole gel hala gelişim yoksa cumartesi yatışın olacak en geç salı günü bebeği almış olacağız dedi..
tabii ben dumur oldum nasl yani içimde ne kadar kalırsa o kadar sağlıklı olmazmı dedim,gelişmedikten sonra içinde kalmasının bir anlamı yok bu sefer bebeğe zararı olur oksijensiz kalır demezmi hay yarabbim dedim çıktım bi yandanda babam ameliyatta kendimemi ağlim babamı karar veremedim..(babamda iyi şu anda evde şükürler olsun duasını eksik etmeyen yanımda olan tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun)..
bu arada evrişim ile istişare halindeyiz beni sakinleştirmeye çalışıyo telde ben diyorum yokk doğuramam çok erken vs..iyiki varsın bebişim...
adaşım aradı çatı için diyo nasıldı bende cinsel ilişki gibi diyorum pohahaaa oda ne dese beğenirsiniz tmm işte özlemişsindir :roflol: neyse konuyu saptırmimmmm
bütün gece uykusuz sinir stres eve geldim yusuf yusufum şekerleri bitirmeye çalışıyorum evim temzilenicek dahaa bissüürü iş var offf..
derken bu sabaha geçiyorum eski gittiğim doktora gidicem içim rahat etsin şu bebek bakım ünitesi olmayana kadından memnununm ama hastane kafamı karıştırıyor..
gittim önce çaktırmadım başka yerde muayne oldumu yattım ultrasonla baktı felan dedimnasıl gayett güzel gelişimi dedi 2.800 civarı dedi kg haydee dedim artı eksi olayı var tabiii..
ben normal doğum düşünüyorum dedim kısmetinde ne varsa o olur dedi e dedim çatı mauynesi vs olmucakmıyım daha erken dedi sancın gelince yapıcaz dedi şu anki muayne yanıltıcı olur çatın dar gözükür dedi sancın gelsinki açılma olsun dedi biz öncelikle normal doğum tarafttarıyız..
bebiş gayet uyumlu kemikleri iri sağlıklı suyun iyi felan dedi bende diğer doktoru anlattım güldü resmen oksijensiz niye kalsın ne alaka dedi sakın kafanı takma dedi senin zaten zamanın gelmemişki dedi..
velhasıl çıktım ordan ama derin bir ohhh çekerek açıkçasıı..
ŞİMDİ SİZLERE SORARIMMM BEN NE YAPACAĞIMMM KAFAM ALLAK BULLAKKK BİRİ BAŞKA BİRİ BAŞKA SÖYLÜYORRRR EĞER SEZERYANA GİRERSEM 3 GÜN SONRA DOĞURACIM NORMALİ BEKLERSEM ORTALAMA 3 HAFTA SONRA DOĞURURUM ARADIKİ UÇURUMA BAKIN YAAA PEHHHH
Yakısıklı adamlardan kıme ne zaman fayda gelmısstır allasennn.. :dilcikar:
Neyse sen kımseye bısı sorma.. gıt bı ucuncuye.. ama ole sallama.. mumkunse bugun gıt.. su ısı netlestır.. Allaha emanet olsun evladın bu arada.
Neyse sen kımseye bısı sorma.. gıt bı ucuncuye.. ama ole sallama.. mumkunse bugun gıt.. su ısı netlestır.. Allaha emanet olsun evladın bu arada.
valla ben bayıldım. çok muntazam olmuş. devam et.evet canım o siteden (birmax) - var var iyi bak görürsün
teşekür ederim - ben birkaçtane yaptım - aynen devam edeyim madem beyendiniz :) sınavı geçtim
DEFNEcim daha dün andık seni ESRAKOyla... iyi olmanıza sevindim. çok güzel haberler gelmeye başladı artık herkesten. herkesin günü belli oluyor yavaş yavaş... seninki de epey yaklaşmış. ben başlarda doğurum derken herkes beni sollayacak galiba. biberon ben de aldım. mecbur kalırsak vereceğiz tabi defnecim, keyfi değil ya... bence sakıncası yok, bir sürü bebek kullanıyor. hem biberon hem anne memesi, ikisini birlikte kullanan çok bebek biliyorum ben.bu arada geçen cuma kontrole gittim bende.. 2.700 gramdık herşey yolunda çok şükür, sezaryan için 23 temmuz tarihimiz, 17 temmuzda tekrar kontrol var o zaman kesinleşecek... kızım ısrarla başaşağı duruyor ama esrakonun kızı gibi nafile bir duruş.
eksiklerimizde nerdeyse tamamlandı, biberon aldım bende ama pompa, sterilizatör konusunda hala karar veremedim. nurdan sanırım pompa almıştı, elektriklimi manuelmi alan arkadaşlar varsa fikirlerinizi bekliyorum. birde anne sütünü biberonla vermemiz sıkıntı yaratırmı memeyi bırakmak gibi , kullananlardan duydunuzmu ???
senin de gözünaydın canım. sen nasıl kilo almıyorsun şeker yauw? ben son aylarda çok hızlı aldım. toplamda 15kg etti. bazılarımızın iştahı kesilmiş, benimkisi hortladı resmen. zaten iştahlı bir tipimdir, daha da beter oldum. dün ama kendimi dizginledim ESRAKOnun yanında. gerçi ikimiz de mantı ve patates kızartması filan yedik ama olsun, ESRAKO gayet bilinçli besleniyor. yanında çocuk gibi davranmak istemedim.bu arada kızlar bende geçen hafta dr gitiim benim kuşumda 2600 olmuş boyunu sormayı unuttum ama herşeyi güzel başaşagı duruyo muhtemel doğum tarihim 3 agustos bendeniz yine kilo almamışım benden haberlerde böylee
ohhhh maşallah DORUK paşaya.... fetal eko neden çektirdin ki? normal bir prosedür mü? bana hiç yapmadılar. benim doktor çok rahat galiba. daha ne nst ne fetal eko, ne idrar tahlili, ne çatı muayenesi.... hiç bişi yaptırmıyor benimki.... hep pozitif şeyler söyleyip söyleyip gönderiyor. benim sat 1 kasım, düşünün daha nst ye girmedim. pzts günü gireceğim. çatı muayenem de o zaman olacak.Her şeyimiz yolunda. Fetal eko çekildi. NST ye gene girmedim. Haftasından biraz önde çıkıyordu, bu sefer tam uyumlu çıktı ölçümleri. 2450 gr, 46 cm. Ve gene tarih vermedi adam yaa2 hafta sonraya tekrar çağırdı. 4 hafta sonraya da randevu almamı istedi.
Dedim, o haftaya randevu mu alayım? Tabii, dedi. (5 haftada) Aldığım 3 kg ı fazla buldu. Maksimum 1,5 kg daha al, dedi.
bunun dışında her şey yolunda ama, daha net verilerle çıkmayı bekliyordum.Kıcık oldum
inşallah canım.işte sorunda burda bebek nasılsa büyümüş alınabilir ama gününü bekleme dahamı sağlıklı berbat bi durum
umarım senin çatı muaynen benimki gibi çıkmaz..cinsel ilişkide hiç sıkıntım olmadı bende şaşırdım sankii büzüldü kaldı kendimi kastım diyemi oldu anlayamadımki bende kafamçokkarıştı
haklısın yakışıklılığınaa kandımmm :))
yarın türkiye hastahanesine gidicem randevu aldım sabahtan bakalım ne diyecek tatlım üç gün üst üste üç farklı dohtorrrr pehhh
hastaneyi aradım yarına randevu verebiliriz dedi tatlım yarın sabah 10:30 da randevumkatılıyorum..bu gün gitsen ne iyi olur.
yarın türkiye hastahanesine gidicem randevu aldım sabahtan bakalım ne diyecek tatlım üç gün üst üste üç farklı dohtorrrr pehhh
bence iyi yapmıssın randevu almakla.doktorun söledıklerı hangısınınkıne yakın bakalım tartarsın.ensonda doktora anlatırsın 2 doktor böle dedı bende suan dogum için güvenlir birini arıyom falan dıyınce daha bı ekstra acıklama yapar sana.
onun o tipini bozmak ağzını burnunu dağıtmak vacip olur o zaman.dallamahastaneyi aradım yarına randevu verebiliriz dedi tatlım yarın sabah 10:30 da randevum
benimde en çok kafama takılan bu oldu durmasının anlamı yok demesi yani millet bi gün bile kalsa kardır diye bakar
görümcem sordu acıbademde çalışıyor ya orda çok iyi bi kadın doğumcu var adam direk demişki kesin tatile felan gidicektir çocuğu alıp öyle gitsin demiştir diyor...çünkü kendileri öyle yapıyor genelde düşünsene ne iğrenç bi durum adam tatile gidicek diye önce alıyor çocuğu bunun vebalini nasıl ödüyecek gerçekten öyle bir durum varsa tabii Allah bilir suizan edip kimsenin günahını alamam bunlar sadece varsayım..
Merhaba arkadaşlar...
Gypsy, öncelikle babana çok geçmiş olsun. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.
Senin muayenenle ilgili gerçekten kafa bulandırmış doktorlar. Yalnız, usg ölçümünden bebeğin büyümediğine ağırlığına bakıp mı karar verdi doktor acaba? Ben yaklaşık bir aydır haftada bir görünüyorum doktora, doktorum öyle istemişti. Bundan 2 hafta önce bebek bir önceki haftadan aynı kiloda çıktı. Ama AC, FL ölçümlerinde artış görünce doktorum bebek büyümüş yorumu yaptı. Çünkü kafa ölçümünü rahat alamadı. Bir başka sefer de bebeğin kilosu haftada 300 gr artmış gözüküyor ama kafa ölçümü (HC) bir öncekinden küçük çıkmış.. Nasıl yani, şimdi benim kızın kafası mı küçüldü?? diyeceğim o ki, usg'nin de belli yanılma payları var.. Bunlara bakıp hemen bebek büyümemiş kararı vermek bu kadar kolay olmasa gerek.. Yönlendirici olmak istemem ama bana bayan doktorun daha aklı salim bir yaklaşımda bulunmuş gibime geldi. bebeğin büyümesinin durması gibi bir şüphe varsa hemen sezaryen tarihi vermeden önce en azından bir kere daha muayeneye çağırması gerekirdi diye düşünüyorum.
bu firmalar avrupada açıklıyorlarya genetiği bozulmuş gıdalar işte o.nestlenin hemen hemen tüm ürünleri bu listede mevcut..
hastaneyi aradım yarına randevu verebiliriz dedi tatlım yarın sabah 10:30 da randevum
benimde en çok kafama takılan bu oldu durmasının anlamı yok demesi yani millet bi gün bile kalsa kardır diye bakar
görümcem sordu acıbademde çalışıyor ya orda çok iyi bi kadın doğumcu var adam direk demişki kesin tatile felan gidicektir çocuğu alıp öyle gitsin demiştir diyor...çünkü kendileri öyle yapıyor genelde düşünsene ne iğrenç bi durum adam tatile gidicek diye önce alıyor çocuğu bunun vebalini nasıl ödüyecek gerçekten öyle bir durum varsa tabii Allah bilir suizan edip kimsenin günahını alamam bunlar sadece varsayım..
laelaelaelaelae o zaman bugünün tadını çıkarimmmmonu ben de yaptım esra ama 3. doktorda rahatladım. ve onun dediği çıktı.Allahın hakkı üçtür..sen güzel haberlerle gelde başlıyim ben senle uğraşmaya.kıyamıyorum şimdi.kıymetini bil bu günlerin.yarın başlayacağımyerimseniben
slmlar herkese
nerden başlim nasıl anlatayım biraz uzun olablir yazıcaklrım peşin peşin söyliyeyim
dün biliyorsunuzki çatala yattık öncelikle oradan başlıyorum..çatal korkulacak birşey değilmiş yattım adam önce bi parmağını sonra ikincisini sokma çabasına girdi dediki ben normalda 4 parmak ile muayne ediyorum ama çatın o kadar darki buradan bebek kafası çıkması imkansız dedi yani 10-15 sn sürdü bu muayne,daha sonra ultrasona geçtik;bebek 3 kg dedi,son 10 günde gelişmemiş ortalama 50 gr almış bu yüzden beklemenin anlamı yok seni sezeryana alacağız dedi..
cuma kontrole gel hala gelişim yoksa cumartesi yatışın olacak en geç salı günü bebeği almış olacağız dedi..
tabii ben dumur oldum nasl yani içimde ne kadar kalırsa o kadar sağlıklı olmazmı dedim,gelişmedikten sonra içinde kalmasının bir anlamı yok bu sefer bebeğe zararı olur oksijensiz kalır demezmi hay yarabbim dedim çıktım bi yandanda babam ameliyatta kendimemi ağlim babamı karar veremedim..(babamda iyi şu anda evde şükürler olsun duasını eksik etmeyen yanımda olan tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun)..
bu arada evrişim ile istişare halindeyiz beni sakinleştirmeye çalışıyo telde ben diyorum yokk doğuramam çok erken vs..iyiki varsın bebişim...
adaşım aradı çatı için diyo nasıldı bende cinsel ilişki gibi diyorum pohahaaa oda ne dese beğenirsiniz tmm işte özlemişsindir :roflol: neyse konuyu saptırmimmmm
bütün gece uykusuz sinir stres eve geldim yusuf yusufum şekerleri bitirmeye çalışıyorum evim temzilenicek dahaa bissüürü iş var offf..
derken bu sabaha geçiyorum eski gittiğim doktora gidicem içim rahat etsin şu bebek bakım ünitesi olmayana kadından memnununm ama hastane kafamı karıştırıyor..
gittim önce çaktırmadım başka yerde muayne oldumu yattım ultrasonla baktı felan dedimnasıl gayett güzel gelişimi dedi 2.800 civarı dedi kg haydee dedim artı eksi olayı var tabiii..
ben normal doğum düşünüyorum dedim kısmetinde ne varsa o olur dedi e dedim çatı mauynesi vs olmucakmıyım daha erken dedi sancın gelince yapıcaz dedi şu anki muayne yanıltıcı olur çatın dar gözükür dedi sancın gelsinki açılma olsun dedi biz öncelikle normal doğum tarafttarıyız..
bebiş gayet uyumlu kemikleri iri sağlıklı suyun iyi felan dedi bende diğer doktoru anlattım güldü resmen oksijensiz niye kalsın ne alaka dedi sakın kafanı takma dedi senin zaten zamanın gelmemişki dedi..
velhasıl çıktım ordan ama derin bir ohhh çekerek açıkçasıı..
ŞİMDİ SİZLERE SORARIMMM BEN NE YAPACAĞIMMM KAFAM ALLAK BULLAKKK BİRİ BAŞKA BİRİ BAŞKA SÖYLÜYORRRR EĞER SEZERYANA GİRERSEM 3 GÜN SONRA DOĞURACIM NORMALİ BEKLERSEM ORTALAMA 3 HAFTA SONRA DOĞURURUM ARADIKİ UÇURUMA BAKIN YAAA PEHHHH
hastaneyi aradım yarına randevu verebiliriz dedi tatlım yarın sabah 10:30 da randevum
laelaelaelaelae o zaman bugünün tadını çıkarimmmm
ben senle uğraşimmm şincik sen bana kıyamıyacağın için cvp vermessin olarmı delikafadulden Allahın hakkı 3 tür güzel bi yaklaşım bu açıdan bakmamıştım hiç zemuszemus
evrişim amin bitanem herşeyin hayırlısı
ebruskacım bende zaten bu herife güvenmiyom artık şincik tamamen kendimi yarına adapte edicem bakalım ne diyecek türkiye hastanesindeki dohtorrr
bana da oluyor bazen..zaten gdoya izin veren yasayı geçirdi bu baştaki byükbaşlar..çok az sivil toplum örgütü dışında kimsenin sesi çıkmadı.sebze meyveler zaten şüpheliydi.şimdi ne yiyip ne içeceğiz bakalım.avrupada yasaklanıyor bizimkiler de abdnin izninde gittiği için atlıyorlar hemen.kimbilir kime rant sağlamak için sağlığımızla oynuyorlar.edeck çok küfür var ama neyse.Bu da guzel.. yıllardır genetıgıyle oynanmıs tahıl mı yedım ben sımdı?? neye sırtımızı dayayacagız.. ne yapacagız.. yoruldum artık bu dunyadan; kendımı,evladımı,sevdıgımı korumaktan.. harbi dıyorum bak!!
Vebal mi?? Adama sor bakalım; Allah ın varlıgından haberın var mı dıye?? Soz konusu çıkarsa, ınsanlar evlatlarından vazgecıyorlar.. ne vebalinden bahsedıyorsun sen Esram ya..
laelaelaelaelae o zaman bugünün tadını çıkarimmmm
ben senle uğraşimmm şincik sen bana kıyamıyacağın için cvp vermessin olarmı delikafadulden Allahın hakkı 3 tür güzel bi yaklaşım bu açıdan bakmamıştım hiç zemuszemus
evrişim amin bitanem herşeyin hayırlısı
ebruskacım bende zaten bu herife güvenmiyom artık şincik tamamen kendimi yarına adapte edicem bakalım ne diyecek türkiye hastanesindeki dohtorrr
selam nazan ,ayaklarım benimde öyleydi ve benim 7.ayda okadar çok şişmeye başladı.mümkün olduğunca ayaklarını yukarı kaldır.tuzlu suda beklet ve fazla yürüme derim ben.çünkü maşşallah oldukça fazla geziyorsun okuduğum kadarı ile.bende senin gibiydim .yaklaşık 10 gün öce izne ayrıldım ve şişlik falan hiçbirşey kalmadı evde dinleniyorum ve ayaklarım hep yukarıda.dene farkı görüceksin.birde doktorum bana hergün tansiyonunu ölçtür dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?