2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bu firmalar avrupada açıklıyorlarya genetiği bozulmuş gıdalar işte o.nestlenin hemen hemen tüm ürünleri bu listede mevcut.
esracım iki gözüm ben olsam başka bir doktora daha giderdim.çatı muayenesi için erken olabilir belki.kilo olayı da bence normaldir.ben ve babyde de benzer durumlar yaşandı..senin bebiş atağa geçti şimdi de dinleniyor olabilemez mi yani? bundan sonra dursada faydası yok denmesine de anlam veremedim..sen başka bir doktora git esracım

katılıyorum..bu gün gitsen ne iyi olur.

haklısın yakışıklılığınaa kandımmm :))
yarın türkiye hastahanesine gidicem randevu aldım sabahtan bakalım ne diyecek tatlım üç gün üst üste üç farklı dohtorrrr pehhh

evet canım o siteden (birmax) - var var iyi bak görürsün
teşekür ederim - ben birkaçtane yaptım - aynen devam edeyim madem beyendiniz :) sınavı geçtim
valla ben bayıldım. çok muntazam olmuş. devam et.
ben de baktım o siteye canım. çok hoş şeyler var gerçekten. ben kutulardan mı alsam tüllerden mi karar veremedim. kutu alırsam içine dolgulu çikolatalardan koyabilirim. enfes çikolatası olan bir yer burda, fiyatları da pelite görgülüye madoya göre uygun. kutu alırsam o çikolatalardan koyma şansım var ama tül alırsam çikolata olmaz, arir, drajelerden alıp koyarım. bu konuyu biraz düşüneyim ben.

DEFNEcim daha dün andık seni ESRAKOyla... iyi olmanıza sevindim. çok güzel haberler gelmeye başladı artık herkesten. herkesin günü belli oluyor yavaş yavaş... seninki de epey yaklaşmış. ben başlarda doğurum derken herkes beni sollayacak galiba. biberon ben de aldım. mecbur kalırsak vereceğiz tabi defnecim, keyfi değil ya... bence sakıncası yok, bir sürü bebek kullanıyor. hem biberon hem anne memesi, ikisini birlikte kullanan çok bebek biliyorum ben.

senin de gözünaydın canım. sen nasıl kilo almıyorsun şeker yauw? ben son aylarda çok hızlı aldım. toplamda 15kg etti. bazılarımızın iştahı kesilmiş, benimkisi hortladı resmen. zaten iştahlı bir tipimdir, daha da beter oldum. dün ama kendimi dizginledim ESRAKOnun yanında. gerçi ikimiz de mantı ve patates kızartması filan yedik ama olsun, ESRAKO gayet bilinçli besleniyor. yanında çocuk gibi davranmak istemedim.

ohhhh maşallah DORUK paşaya.... fetal eko neden çektirdin ki? normal bir prosedür mü? bana hiç yapmadılar. benim doktor çok rahat galiba. daha ne nst ne fetal eko, ne idrar tahlili, ne çatı muayenesi.... hiç bişi yaptırmıyor benimki.... hep pozitif şeyler söyleyip söyleyip gönderiyor. benim sat 1 kasım, düşünün daha nst ye girmedim. pzts günü gireceğim. çatı muayenem de o zaman olacak.

inşallah canım.
bence de kendini kasmışsındır. hiç rahat bişey değil ki o çatal denen şey. düşündükçe bile kasılıyor insan. ayyyy sinan girmez içeri bu kez, normalde hep birlikte giriyorduk ama çatı muayenesinde istemem valla, görmesin beni o vaziyette.

yarın türkiye hastahanesine gidicem randevu aldım sabahtan bakalım ne diyecek tatlım üç gün üst üste üç farklı dohtorrrr pehhh

bence iyi yapmıssın randevu almakla.doktorun söledıklerı hangısınınkıne yakın bakalım tartarsın.ensonda doktora anlatırsın 2 doktor böle dedı bende suan dogum için güvenlir birini arıyom falan dıyınce daha bı ekstra acıklama yapar sana.

katılıyorum..bu gün gitsen ne iyi olur.
hastaneyi aradım yarına randevu verebiliriz dedi tatlım yarın sabah 10:30 da randevum
benimde en çok kafama takılan bu oldu durmasının anlamı yok demesi yani millet bi gün bile kalsa kardır diye bakar
görümcem sordu acıbademde çalışıyor ya orda çok iyi bi kadın doğumcu var adam direk demişki kesin tatile felan gidicektir çocuğu alıp öyle gitsin demiştir diyor...çünkü kendileri öyle yapıyor genelde düşünsene ne iğrenç bi durum adam tatile gidicek diye önce alıyor çocuğu bunun vebalini nasıl ödüyecek gerçekten öyle bir durum varsa tabii Allah bilir suizan edip kimsenin günahını alamam bunlar sadece varsayım..

Hakkınızda hayırlısı olsun,onemlı olan o.. sen elınden gelenı yapacaksın yarın da gıderek.. dahası yok zaten.

Merhaba arkadaşlar...

Gypsy, öncelikle babana çok geçmiş olsun. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.

Senin muayenenle ilgili gerçekten kafa bulandırmış doktorlar. Yalnız, usg ölçümünden bebeğin büyümediğine ağırlığına bakıp mı karar verdi doktor acaba? Ben yaklaşık bir aydır haftada bir görünüyorum doktora, doktorum öyle istemişti. Bundan 2 hafta önce bebek bir önceki haftadan aynı kiloda çıktı. Ama AC, FL ölçümlerinde artış görünce doktorum bebek büyümüş yorumu yaptı. Çünkü kafa ölçümünü rahat alamadı. Bir başka sefer de bebeğin kilosu haftada 300 gr artmış gözüküyor ama kafa ölçümü (HC) bir öncekinden küçük çıkmış.. Nasıl yani, şimdi benim kızın kafası mı küçüldü?? diyeceğim o ki, usg'nin de belli yanılma payları var.. Bunlara bakıp hemen bebek büyümemiş kararı vermek bu kadar kolay olmasa gerek.. Yönlendirici olmak istemem ama bana bayan doktorun daha aklı salim bir yaklaşımda bulunmuş gibime geldi. bebeğin büyümesinin durması gibi bir şüphe varsa hemen sezaryen tarihi vermeden önce en azından bir kere daha muayeneye çağırması gerekirdi diye düşünüyorum.

onu ben de yaptım esra ama 3. doktorda rahatladım. ve onun dediği çıktı.Allahın hakkı üçtür..sen güzel haberlerle gelde başlıyim ben senle uğraşmaya.kıyamıyorum şimdi.kıymetini bil bu günlerin.yarın başlayacağımyerimseniben

:lepi: kesinlikleee öyle yapıcamm minişimmmm

onun o tipini bozmak ağzını burnunu dağıtmak vacip olur o zaman.dallama

harika açıklamalar canım

bu firmalar avrupada açıklıyorlarya genetiği bozulmuş gıdalar işte o.nestlenin hemen hemen tüm ürünleri bu listede mevcut..

Bu da guzel.. yıllardır genetıgıyle oynanmıs tahıl mı yedım ben sımdı?? neye sırtımızı dayayacagız.. ne yapacagız.. yoruldum artık bu dunyadan; kendımı,evladımı,sevdıgımı korumaktan.. harbi dıyorum bak!!

Vebal mi?? Adama sor bakalım; Allah ın varlıgından haberın var mı dıye?? Soz konusu çıkarsa, ınsanlar evlatlarından vazgecıyorlar.. ne vebalinden bahsedıyorsun sen Esram ya..

laelaelaelaelae o zaman bugünün tadını çıkarimmmm
ben senle uğraşimmm şincik sen bana kıyamıyacağın için cvp vermessin olarmı delikafadulden Allahın hakkı 3 tür güzel bi yaklaşım bu açıdan bakmamıştım hiç zemuszemus

evrişim amin bitanem herşeyin hayırlısı

ebruskacım bende zaten bu herife güvenmiyom artık şincik tamamen kendimi yarına adapte edicem bakalım ne diyecek türkiye hastanesindeki dohtorrr

alkisalkisalkis yakışıklı adam yorumuna bayıldım...

ay canım çok şaşırdım bu doktorlar adamı sinir ediyor. 2*2=4 olmuyor doktorlukta ama bu kadar da olmamalı yani
canım türkiye hastanesinden kimden randevu aldın??
Allah hayırlısını versin herşeyden önce yahya bebek sağlıkla doğsun da kim doğurtursa o doğurtsun problem değil

aynısını burdakı özel hastanedekı bı doktor arkadasıma yaptı.hemde normal dogurttu arkadasımı tabı sonradan ögrendıkkı meger tatile gidecekmıste ondan erkene almıs.dedıkı arkadasıma "daha 38.haftandasın ve bebek 3.5 kıloyu coktan gecmıs haftaya bunu sunı sancıyla dogurmassan normal dogum yapamazsın catın zaten dar !!! demiş. ee neoldu sonra kaç saat yok yere sunı sancı cektı daha gunu gelmemıs hıc sancı acılma yokken.sonra dogurmayınca doktor sancıyı cıkarın yarın sabah takarız demıs eve gitmiş.sancı serumu cıkarılınca şarrrrrrrrrrrr suyu bosalmıs sabaha kadar öle kalmıs sabahta kuru kuru dogurdu işte.ama acıdan bayılmıstı ve cok zor kendıne geldı..tabı bebek kac kılo dogdu sizce sadece 3 kılo100 gr :1shok: bırda 3.5 kıloyu gecmıs dıe bırhafta önce sölemıstı.bunları ne yapmak lazım Allah aşkına ya

En iyisi bu canım.. inşallah yarın randevun güzel geçer..

hee esracım buarada gizze cvp yazmadı dimi,msjınaa.2 gun önce yıne girmiş ama hiçbişe yazmamıs,girdigine göre iyidir die düşünüyom ama yınede merak ettım.tee hazıranın 23ünde msj yazmıs okadar.

bana da oluyor bazen..zaten gdoya izin veren yasayı geçirdi bu baştaki byükbaşlar..çok az sivil toplum örgütü dışında kimsenin sesi çıkmadı.sebze meyveler zaten şüpheliydi.şimdi ne yiyip ne içeceğiz bakalım.avrupada yasaklanıyor bizimkiler de abdnin izninde gittiği için atlıyorlar hemen.kimbilir kime rant sağlamak için sağlığımızla oynuyorlar.edeck çok küfür var ama neyse.

vur bana esra hiç karşılık vermeyeceğim söz

benimki de birkaç gündür böyle. önceden normal düzeyde bir şişlik vardı. ya çok sıcaklardan ya da çok ayakta durmaktan bence de... yoksa aşırı tuzlu yemiyorum. önceden cips yerdir şimdi onu da bıraktım.bugün senin dediğin gibi yapıyorum. ayağımı uzattım oturuyorum. düne göre daha az şişti. yükseğe kaldırmak istiyorum aslında ayaklarımı ama bu kez de sırt üstü yatmak gerekiyor. eee sırtüstü yatmak da tavsiye edilmiyor malum. yan yatarak bacaklar yukarı dikilmiyor ki anacım. hani eskiden olsa yapabilirdim de şimdi olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…