2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar gizzenin neti bozuktur belki bendimde bozuktu 3 5 gün önce tunnelden girmeye çalışıyodum tam giriyodum sizi okuyamıyordum ana sayfadan sonrasını açmıyordu acaba onunkide öyle bi şeymi???

karnın sertleşmesini konuşmuşsunuz kızlar.. benim de karnım sert. ama alt kısmından ziyade üstü... bazen kendimi orta yerimden yarılacakmışım gibi hissediyorum :) yer daraldı, ondandır diye düşündüm..

Az once mesaj attım kendısıne.. merak edılıyorsun dıye... umarım gelır yazar.

evet aynen ebruska alt değil üst sert.ha şöyle ya yazın bişeler.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şekilden şekile giriyoz ya sırt üstü yatıyım yok olmaz ayaklarımı kaldırıyım yok kalkmıyo böylede vallaha ne zormuş

şöylee bi geçmişi okuyorumda;

gelgitten güzel haberler gelmiş şükürler olsun dün gece benimde aklıma geldi nasıl oldu acaba diye ama okuyayamıştım
deryacım noldu bunalıma mı girdin anlayamadım tam konuyu sıkıntılar var sanırım umarım rabbim gönlünüze göre verir tayin işini herşeyin hayırlısı üzme kendini
didommm senin salifo seni havaya atıp tutuyomu anacımmm hani derler ya kimisine seni 3 kere hava atayp 2 keremi tuttular diye delikafadulden sende öyle olmadı dimiiii
ay uğraşıcam senle bugün çok zevkliii
bide kız halaya çeker nurdanın dediği gibi ayy ne gıcık bi durum dimeee hohohohoooo
pervin canım evin temizlemişsin güle güle kirlet inş. hiç kirlenmez pijamalarında güzelmiş canım görümcen kafayıda çekseydide onuda görseydikkk,bide o süsler ne içindi bebek şekeri içinmi kuzum?
gülistannnn kızz jilet vurmaaa bnca zaman yapmışsın bişi olmasss sen dayanıklı kadınsın ben sana güveniyorum dayan bi kerecik daha deli gadınnnn şakkıdı

meltemmm geldinmi Ayşe hn dan randevu aldım sizin doktorun adı neydi hatırlayamadım açıkçası

yav attığı 1 cmcik bişedir.sanki bilmiyoruzda yiğitlik yapıyor şimdilaelaelaelaelaeben de dayanıklı gadınmıyımdır esra bana da gaz ver tırsıyorum ağda işinden..bu haftasonu ne halt edecem bakalım..hala işini duymadım farkındaysan.ağzını hayra dötünü bayıra aç derler

karnınız taş gibi semsert olunca nefes almakta da zorlanıyor musunuz? ben boğulcak gibi oluyorum

evet benimde karnım sert , acayip de tekmeler sözkonusu canımı yakıyor
sıcaklarda kötü çok su içmeye çalışıyorumki eksilikse suyu yenilensin diye biz eriyoruz valla bebişler ne yapsın

Şu GDO konusunda da bişiler yazmak isterim. Mesleğim gereği konunun içindeyim. EU'da GDO içeren ürünleri paket üzerinde deklare etme zorunluluğu var. Bahsi geçen firma EU'ya farklı, bize farklı üretim yapar mı bilemem ama Nurdan'a sorabiliriz mesela. O EU ülkesinde yaşıyor. Orada satılan ürünlerde GDO içerir ifadesi kullanılmış mı diye..

Bir de, o firmada çalışan bir arkadaşım var. Ona bir sorayım bakalım, şirketin GDO'ya yaklaşımı nedir diye. Ben de çok uluslu bir firmada çalışıyorum. Bizim şirket GDO'suz ürün üretme politikasını benimsediği için kullandığımız bileşenler için GDO içermediğine dair sertifika istiyoruz.

Selam arkadaşlar yine ben ve yine bir soru:) beylikdüzünde ya da civarda oturan arkadaşlar özellikle olmak üzere önerebileceğiniz halı yıkama fabrikası tel.i ve ösyle cam, yerler mutfak banyo temizliği için bayan varmıdır bildiğiniz. ve bu bayanlar günlüğe ne kadar para alıyorlar.bilgi veren olursa sevinirim..

bu arada ben de dün nst ye bağlandım kasılmaların görünüyo dedi dr.hanım. bu ne demekki 4 ağustos SAT a göre benim doğum. ama sinyalmı sayılırmı sizce?

ebruska sen gıda mühendisisin o zaman..bildiklerini aktar bize..yiycek bişi kalmadı ortalıkta

karnınız taş gibi semsert olunca nefes almakta da zorlanıyor musunuz? ben boğulcak gibi oluyorum
boğulacak gibi olmuyorum ama evet zorlanıyorum ve hemen sırtımı geriye doğru atıyorum. böylece göğsümle göbeğim arasında biraz yer açılıyor ve rahatlıyorum. benim de genlde üsta taraflar çok sert oluyor. oraya poposunu ya da sırtını bi tosluyor çitlembiğim, sanki göbeğimi yarıp dışarı çıkacak sanıyorum. çırpı bacaklarına rağmen kızımın poposu anasına çekmiş herhalde gayet büyük hissediyorum. aslında şu usg kilo tahmini olayında popo çevresinin ölçümünü de baz alsalar kızım bu kadar zayıf çıkmaz ama yok işte karın çevresi kızımın çok ince ne yapalım. ince belli koca popolu hatun olacak çitlembiğim....

EBRUSKA sen ne mühendisisin? gıda deme de...

canım bunu yaparsan o kadar sevinirim ki anlatamam.çok araştırdım ben de.avrupa ülkelerinde dediğin gibi zorunluymuş belirtmek.amerika2da ise tüm baskılara rağmen bu uygulamaya geçilmemiş.bizimkilerin de geçeceğini sanmam.özellikle mısır bitkisinin genetiğiyle oynanıyormuş.fritolay ( ruffles,doritos vs) de listede vardı..

O havaya atma olayına çok imrendim.. benim kocam hiç yapmaz öyle şeyler.. ben de çok isterim sevgisini göstersin diye ama cool adam, ben beceremiyorum der sıyrılır... hatta kendini kurtarmak için benim dilimde değil, yüreğimde der.. ama yemesler.. ben dilinden de duymak istiyoruuuum..

Yaw ağda işini nasıl kendiniz hallediyorsunuz? ben tembelliğimden salona gidiyordum zaten, 5 dkta hallediyor sağolsun... ama hamileyken tembellikten ziyade imkanlar elvermiyor bacılar :)

hani emzirdiğimiz dönem malt içecekleri tavsiye ediliyor ya sütü artırıyor diye. dün akşam gittiğim arkadaşım bira fabrikasında çalışıyor. bana malt şırası verecek emzirirken. inşallah gerçekten işe yarar.

canım ben yakınlarda beylikdüzünden ıspartakule bahçeşehire taşındım yeni yıkattık ama firma ismi aklımda yok yarın sana yazarım firma adını
bu arada 60-80 arası geliyorlar temizliğe canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…