hee esracım buarada gizze cvp yazmadı dimi,msjınaa.2 gun önce yıne girmiş ama hiçbişe yazmamıs,girdigine göre iyidir die düşünüyom ama yınede merak ettım.tee hazıranın 23ünde msj yazmıs okadar.
karnın sertleşmesini konuşmuşsunuz kızlar.. benim de karnım sert. ama alt kısmından ziyade üstü... bazen kendimi orta yerimden yarılacakmışım gibi hissediyorum :) yer daraldı, ondandır diye düşündüm..
benimki de birkaç gündür böyle. önceden normal düzeyde bir şişlik vardı. ya çok sıcaklardan ya da çok ayakta durmaktan bence de... yoksa aşırı tuzlu yemiyorum. önceden cips yerdir şimdi onu da bıraktım.bugün senin dediğin gibi yapıyorum. ayağımı uzattım oturuyorum. düne göre daha az şişti. yükseğe kaldırmak istiyorum aslında ayaklarımı ama bu kez de sırt üstü yatmak gerekiyor. eee sırtüstü yatmak da tavsiye edilmiyor malum. yan yatarak bacaklar yukarı dikilmiyor ki anacım. hani eskiden olsa yapabilirdim de şimdi olmuyor.
şöylee bi geçmişi okuyorumda;
gelgitten güzel haberler gelmiş şükürler olsun dün gece benimde aklıma geldi nasıl oldu acaba diye ama okuyayamıştım
deryacım noldu bunalıma mı girdin anlayamadım tam konuyu sıkıntılar var sanırım umarım rabbim gönlünüze göre verir tayin işini herşeyin hayırlısı üzme kendini
didommm senin salifo seni havaya atıp tutuyomu anacımmm hani derler ya kimisine seni 3 kere hava atayp 2 keremi tuttular diye delikafadulden sende öyle olmadı dimiiii
ay uğraşıcam senle bugün çok zevkliii
bide kız halaya çeker nurdanın dediği gibi ayy ne gıcık bi durum dimeee hohohohoooo
pervin canım evin temizlemişsin güle güle kirlet inş. hiç kirlenmez pijamalarında güzelmiş canım görümcen kafayıda çekseydide onuda görseydikkk,bide o süsler ne içindi bebek şekeri içinmi kuzum?
gülistannnn kızz jilet vurmaaa bnca zaman yapmışsın bişi olmasss sen dayanıklı kadınsın ben sana güveniyorum dayan bi kerecik daha deli gadınnnn şakkıdı
meltemmm geldinmi Ayşe hn dan randevu aldım sizin doktorun adı neydi hatırlayamadım açıkçası
karnın sertleşmesini konuşmuşsunuz kızlar.. benim de karnım sert. ama alt kısmından ziyade üstü... bazen kendimi orta yerimden yarılacakmışım gibi hissediyorum :) yer daraldı, ondandır diye düşündüm..
karnınız taş gibi semsert olunca nefes almakta da zorlanıyor musunuz? ben boğulcak gibi oluyorum
boğulacak gibi olmuyorum ama evet zorlanıyorum ve hemen sırtımı geriye doğru atıyorum. böylece göğsümle göbeğim arasında biraz yer açılıyor ve rahatlıyorum. benim de genlde üsta taraflar çok sert oluyor. oraya poposunu ya da sırtını bi tosluyor çitlembiğim, sanki göbeğimi yarıp dışarı çıkacak sanıyorum. çırpı bacaklarına rağmen kızımın poposu anasına çekmiş herhalde gayet büyük hissediyorum. aslında şu usg kilo tahmini olayında popo çevresinin ölçümünü de baz alsalar kızım bu kadar zayıf çıkmaz ama yok işte karın çevresi kızımın çok ince ne yapalım. ince belli koca popolu hatun olacak çitlembiğim....karnınız taş gibi semsert olunca nefes almakta da zorlanıyor musunuz? ben boğulcak gibi oluyorum
EBRUSKA sen ne mühendisisin? gıda deme de...Şu GDO konusunda da bişiler yazmak isterim. Mesleğim gereği konunun içindeyim. EU'da GDO içeren ürünleri paket üzerinde deklare etme zorunluluğu var. Bahsi geçen firma EU'ya farklı, bize farklı üretim yapar mı bilemem ama Nurdan'a sorabiliriz mesela. O EU ülkesinde yaşıyor. Orada satılan ürünlerde GDO içerir ifadesi kullanılmış mı diye..
Bir de, o firmada çalışan bir arkadaşım var. Ona bir sorayım bakalım, şirketin GDO'ya yaklaşımı nedir diye. Ben de çok uluslu bir firmada çalışıyorum. Bizim şirket GDO'suz ürün üretme politikasını benimsediği için kullandığımız bileşenler için GDO içermediğine dair sertifika istiyoruz.
Şu GDO konusunda da bişiler yazmak isterim. Mesleğim gereği konunun içindeyim. EU'da GDO içeren ürünleri paket üzerinde deklare etme zorunluluğu var. Bahsi geçen firma EU'ya farklı, bize farklı üretim yapar mı bilemem ama Nurdan'a sorabiliriz mesela. O EU ülkesinde yaşıyor. Orada satılan ürünlerde GDO içerir ifadesi kullanılmış mı diye..
Bir de, o firmada çalışan bir arkadaşım var. Ona bir sorayım bakalım, şirketin GDO'ya yaklaşımı nedir diye. Ben de çok uluslu bir firmada çalışıyorum. Bizim şirket GDO'suz ürün üretme politikasını benimsediği için kullandığımız bileşenler için GDO içermediğine dair sertifika istiyoruz.
yav attığı 1 cmcik bişedir.sanki bilmiyoruzda yiğitlik yapıyor şimdilaelaelaelaelaeben de dayanıklı gadınmıyımdır esra bana da gaz ver tırsıyorum ağda işinden..bu haftasonu ne halt edecem bakalım..hala işini duymadım farkındaysan.ağzını hayra dötünü bayıra aç derler
Selam arkadaşlar yine ben ve yine bir soru:) beylikdüzünde ya da civarda oturan arkadaşlar özellikle olmak üzere önerebileceğiniz halı yıkama fabrikası tel.i ve ösyle cam, yerler mutfak banyo temizliği için bayan varmıdır bildiğiniz. ve bu bayanlar günlüğe ne kadar para alıyorlar.bilgi veren olursa sevinirim..
bu arada ben de dün nst ye bağlandım kasılmaların görünüyo dedi dr.hanım. bu ne demekki 4 ağustos SAT a göre benim doğum. ama sinyalmı sayılırmı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?