Selam arkadaşlar yine ben ve yine bir soru:) beylikdüzünde ya da civarda oturan arkadaşlar özellikle olmak üzere önerebileceğiniz halı yıkama fabrikası tel.i ve ösyle cam, yerler mutfak banyo temizliği için bayan varmıdır bildiğiniz. ve bu bayanlar günlüğe ne kadar para alıyorlar.bilgi veren olursa sevinirim..
bu arada ben de dün nst ye bağlandım kasılmaların görünüyo dedi dr.hanım. bu ne demekki 4 ağustos SAT a göre benim doğum. ama sinyalmı sayılırmı sizce?
canım ben yakınlarda beylikdüzünden ıspartakule bahçeşehire taşındım yeni yıkattık ama firma ismi aklımda yok yarın sana yazarım firma adını
bu arada 60-80 arası geliyorlar temizliğe canım
canım bunu yaparsan o kadar sevinirim ki anlatamam.çok araştırdım ben de.avrupa ülkelerinde dediğin gibi zorunluymuş belirtmek.amerika2da ise tüm baskılara rağmen bu uygulamaya geçilmemiş.bizimkilerin de geçeceğini sanmam.özellikle mısır bitkisinin genetiğiyle oynanıyormuş.fritolay ( ruffles,doritos vs) de listede vardı..
işte hemşire edinemedim öyle bir alışkanlık.bir de buralarda mikrop falan kapmayayım milletçe pek bi bişe olmazcılar..onlara olmaz da bana olur.kufaörde kaş-bıyık-kesim yaptırıyorum.on da da 5-6 kuaför değiştirdim geldiğimden beri.kaşımı bir oydu bir tanesi zor kendine geldi.O havaya atma olayına çok imrendim.. benim kocam hiç yapmaz öyle şeyler.. ben de çok isterim sevgisini göstersin diye ama cool adam, ben beceremiyorum der sıyrılır... hatta kendini kurtarmak için benim dilimde değil, yüreğimde der.. ama yemesler.. ben dilinden de duymak istiyoruuuum..
Yaw ağda işini nasıl kendiniz hallediyorsunuz? ben tembelliğimden salona gidiyordum zaten, 5 dkta hallediyor sağolsun... ama hamileyken tembellikten ziyade imkanlar elvermiyor bacılar :)
Evet canım, Amerika zaten GDO ülkesi.. GDO'nun yayılmasını istiyorlar hatta. Bizimkiler de işlerine gelince EU ülkesi gibi davranır, gelmeyince sağır davranır.
Ben o arkadaşa facebook'tan bir mesaj atayım, bakalım ne cevap verecek.. Sizleri haberdar ederim..
diğer konular hakkında yardımcı olamayacağım.ama nts ye ben de pazartesi girdim bana da sancıların başalmış dedi.ama sezeryan tarihi olarak 31 temmuzu verdi.
Şu GDO konusunda da bişiler yazmak isterim. Mesleğim gereği konunun içindeyim. EU'da GDO içeren ürünleri paket üzerinde deklare etme zorunluluğu var. Bahsi geçen firma EU'ya farklı, bize farklı üretim yapar mı bilemem ama Nurdan'a sorabiliriz mesela. O EU ülkesinde yaşıyor. Orada satılan ürünlerde GDO içerir ifadesi kullanılmış mı diye..
Bir de, o firmada çalışan bir arkadaşım var. Ona bir sorayım bakalım, şirketin GDO'ya yaklaşımı nedir diye. Ben de çok uluslu bir firmada çalışıyorum. Bizim şirket GDO'suz ürün üretme politikasını benimsediği için kullandığımız bileşenler için GDO içermediğine dair sertifika istiyoruz.
Evet canım, Amerika zaten GDO ülkesi.. GDO'nun yayılmasını istiyorlar hatta. Bizimkiler de işlerine gelince EU ülkesi gibi davranır, gelmeyince sağır davranır.
Ben o arkadaşa facebook'tan bir mesaj atayım, bakalım ne cevap verecek.. Sizleri haberdar ederim..
defnecim bebişine kocaman bi maşallah tarihinizde belli olmuş hadi hayırlı olsunnn
pervinnnn ben mememe soğan felan sürmem ıyyy bebişimiz ağzı soğan kokar sonra zaten dişi olmucak fırçalayamamda lülülülülülü
beşiğinizde çok güzelmiş tatlım güle güle uyusun bebişin beşiğindeee
canancım seninde şeker güzelmiş eline sağlık hazırcı hatunlar siziii bakalım benimkini beğenicekmisniz şekerler bitti ama içine koyacağım beşiğin süslemesi bitmedi bitsin hepisini çekicemmm ben bayağı uğraştımmm ama anacığımında yardımı ileee sağolsunnn..
8 ağustosSAT a göre doğum ne zaman gözüküyordu senin?
Calısan arkadasın nestle de sanırım.. Nesfıtı soracagını umud edıyorum.. dogru mudur??
işte hemşire edinemedim öyle bir alışkanlık.bir de buralarda mikrop falan kapmayayım milletçe pek bi bişe olmazcılar..onlara olmaz da bana olur.kufaörde kaş-bıyık-kesim yaptırıyorum.on da da 5-6 kuaför değiştirdim geldiğimden beri.kaşımı bir oydu bir tanesi zor kendine geldi.
allah bu bizimkileri bildiği gibi yapsın..merakla bekliyorum tadlum
Calısan arkadasın nestle de sanırım.. Nesfıtı soracagını umud edıyorum.. dogru mudur??
Evet canım.. firma ismi vs. problem olmasın diye isim zikretmek istemedim de..
hayırlı olsunn..tamam telefonunu bi ara gönderirsen sevinirim.. m2 sini ne kadara yıkadıklarını hatırlıyormusun?
defnecim bebişine kocaman bi maşallah tarihinizde belli olmuş hadi hayırlı olsunnn
pervinnnn ben mememe soğan felan sürmem ıyyy bebişimiz ağzı soğan kokar sonra zaten dişi olmucak fırçalayamamda lülülülülülü
beşiğinizde çok güzelmiş tatlım güle güle uyusun bebişin beşiğindeee
canancım seninde şeker güzelmiş eline sağlık hazırcı hatunlar siziii bakalım benimkini beğenicekmisniz şekerler bitti ama içine koyacağım beşiğin süslemesi bitmedi bitsin hepisini çekicemmm ben bayağı uğraştımmm ama anacığımında yardımı ileee sağolsunnn..
8 ağustos
nestle nesfit değil mi evrim..tabi sen ayrıca nesfitte var mı diye merak ediyorsun.listede çikolataları da geçiyordu.ben yediğim meyveli tam tahıllıydı.çok güzeldi ayrılmak zor oldu
boğulacak gibi olmuyorum ama evet zorlanıyorum ve hemen sırtımı geriye doğru atıyorum. böylece göğsümle göbeğim arasında biraz yer açılıyor ve rahatlıyorum. benim de genlde üsta taraflar çok sert oluyor. oraya poposunu ya da sırtını bi tosluyor çitlembiğim, sanki göbeğimi yarıp dışarı çıkacak sanıyorum. çırpı bacaklarına rağmen kızımın poposu anasına çekmiş herhalde gayet büyük hissediyorum. aslında şu usg kilo tahmini olayında popo çevresinin ölçümünü de baz alsalar kızım bu kadar zayıf çıkmaz ama yok işte karın çevresi kızımın çok ince ne yapalım. ince belli koca popolu hatun olacak çitlembiğim....
EBRUSKA sen ne mühendisisin? gıda deme de...
Selam herkese
Doktordan geliyorum- kuzucuk 1900 gr olmuş çok sağlıklı gelişiyo dedi doktor Beni en sevindiren şey de 2 hafta geriden geliyodu - şimdi 1 haftaya düşmüş - yani gelişimini hızlandırmış - çok mutlu oldum ben 33. o 32. haftasında - umarım önümüzde kalan zamanda eşitleniriz :) Bu arada doğum tarihimiz değişti 17.08 değil de 15.08 e çekti doktor - haftasonu denk gelmesi için - haftaiçi SSk hastanesinde çalıştığı için sanırım anca haftasonu boş oluyo
Hala kordonununda dolanık duruyo bizimki - pek sevdi kordonuyla oynamayı - ama üzülmüyorum artık alıştım - hareketlerini takip ediyorum - sezeryen olacağı için de bir tehlike yok dedi doktor .
Sürem iyice daraldı - daha hastane çantası bile hazır değil - elimi çabuk tutmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?