2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

diğer konular hakkında yardımcı olamayacağım.ama nts ye ben de pazartesi girdim bana da sancıların başalmış dedi.ama sezeryan tarihi olarak 31 temmuzu verdi.

canım ben yakınlarda beylikdüzünden ıspartakule bahçeşehire taşındım yeni yıkattık ama firma ismi aklımda yok yarın sana yazarım firma adını
bu arada 60-80 arası geliyorlar temizliğe canım

hayırlı olsunn..tamam telefonunu bi ara gönderirsen sevinirim.. m2 sini ne kadara yıkadıklarını hatırlıyormusun?

Evet canım, Amerika zaten GDO ülkesi.. GDO'nun yayılmasını istiyorlar hatta. Bizimkiler de işlerine gelince EU ülkesi gibi davranır, gelmeyince sağır davranır.

Ben o arkadaşa facebook'tan bir mesaj atayım, bakalım ne cevap verecek.. Sizleri haberdar ederim..

defnecim bebişine kocaman bi maşallah tarihinizde belli olmuş hadi hayırlı olsunnn

pervinnnn ben mememe soğan felan sürmem ıyyy bebişimiz ağzı soğan kokar sonra zaten dişi olmucak fırçalayamamda lülülülülülü
beşiğinizde çok güzelmiş tatlım güle güle uyusun bebişin beşiğindeee

canancım seninde şeker güzelmiş eline sağlık hazırcı hatunlar siziii bakalım benimkini beğenicekmisniz şekerler bitti ama içine koyacağım beşiğin süslemesi bitmedi bitsin hepisini çekicemmm ben bayağı uğraştımmm ama anacığımında yardımı ileee sağolsunnn..

işte hemşire edinemedim öyle bir alışkanlık.bir de buralarda mikrop falan kapmayayım milletçe pek bi bişe olmazcılar..onlara olmaz da bana olur.kufaörde kaş-bıyık-kesim yaptırıyorum.on da da 5-6 kuaför değiştirdim geldiğimden beri.kaşımı bir oydu bir tanesi zor kendine geldi.

allah bu bizimkileri bildiği gibi yapsın..merakla bekliyorum tadlum

Calısan arkadasın nestle de sanırım.. Nesfıtı soracagını umud edıyorum.. dogru mudur??

amerikan desteğiyle şeker yapıp sonra millete hazırcı diyorsun demek..pissss

SAT a göre doğum ne zaman gözüküyordu senin?
8 ağustos
Calısan arkadasın nestle de sanırım.. Nesfıtı soracagını umud edıyorum.. dogru mudur??

nestle nesfit değil mi evrim..tabi sen ayrıca nesfitte var mı diye merak ediyorsun.listede çikolataları da geçiyordu.ben yediğim meyveli tam tahıllıydı.çok güzeldi ayrılmak zor oldu

hee, haklısın.. ben o tarafı hiç düşünemedim.. allah kolaylık versin o zaman bacım sana..

mesacı attım gülüm merak etme sen, cvp gelir gelmez damlarım..

ulen ne şans yediğim tek çikolata markasıdır nestle de..peh

Selam herkese
Doktordan geliyorum- kuzucuk 1900 gr olmuş çok sağlıklı gelişiyo dedi doktor Beni en sevindiren şey de 2 hafta geriden geliyodu - şimdi 1 haftaya düşmüş - yani gelişimini hızlandırmış - çok mutlu oldum ben 33. o 32. haftasında - umarım önümüzde kalan zamanda eşitleniriz :) Bu arada doğum tarihimiz değişti 17.08 değil de 15.08 e çekti doktor - haftasonu denk gelmesi için - haftaiçi SSk hastanesinde çalıştığı için sanırım anca haftasonu boş oluyo
Hala kordonununda dolanık duruyo bizimki - pek sevdi kordonuyla oynamayı - ama üzülmüyorum artık alıştım - hareketlerini takip ediyorum - sezeryen olacağı için de bir tehlike yok dedi doktor .
Sürem iyice daraldı - daha hastane çantası bile hazır değil - elimi çabuk tutmalıyım

Evet canım.. firma ismi vs. problem olmasın diye isim zikretmek istemedim de..

Olmaz sanırım Ebrus.. kımsenın reklamını yapmıyoruz sonucta.. ıkı kere ıkı dört.. neyse dogru olan onu paylasılıyor.. bende merakla beklıyorum acıkcası.. yıllardır onunla kahvaltı yaptıgım ıcın..

hayırlı olsunn..tamam telefonunu bi ara gönderirsen sevinirim.. m2 sini ne kadara yıkadıklarını hatırlıyormusun?

2.60 m² fiyatıydı yorgan da 15 tl idi tanesi

esra ben nihal hanıma gidiyorum melek ayşe hanıma nihal hanımdan geçti izin konuları yüzünden

8 ağustos

nestle nesfit değil mi evrim..tabi sen ayrıca nesfitte var mı diye merak ediyorsun.listede çikolataları da geçiyordu.ben yediğim meyveli tam tahıllıydı.çok güzeldi ayrılmak zor oldu

Cıkolata ıle aram yok.. ama elımden nesfıt gıderse sabahları ne halt edecegım merak konusu??

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim geçmişe göz atayım geliyorum öf çok sıcak bu gnde.dışarı çıkma yasaklarıda başlar yakında.

şincik gypsymesram gecen defa okadar çok acıdıki inan bi sonrakine tahammül edemem. doktorcumda seni çok kasıyorsa başka yol dene dedi. tabi kadın açık açık jilet demedide tuydökücü kremler zararlı ee geriye ne kalıyor. neyhse bi kaç seferden bişii olmas ya napalım ..inş. normal dogum olursa dikişler en fazla 1 hafta sonra düşüyor. Allah yardım eder inş. ümidim var.:)

bende 2 posta çamaşırı astım kuruyanları katlayıp koyuyorum ama ütüleneceklerin hepsi kurumadı henuz.. beklemedeyim. bu ardaevi sildim viledayla aman ya rabim ya daha pazartesi silmiştim ama su yine kirlendi tabee heryer camkapı baca açık ya heryerden kir toz giriyor eve ve ben akıllı halılarım yıkamadan geldikden sonra sermedim evde bir yazlık havasısdır gidiyor:) heryer bomboş hem daha serin oluyor hemde halılarım temiz kalsın. agustosa kadar böyle. ev bu kadar toz oluyorsa kim bilir halılar ne hale gelirdi..bide toz aldım karnımı doyurdum ..kan ter içindeyim..bi duş alıcam sonra belki bebek sevmeye gidrim yan apartmana. ama yok yok işim var benm bi yere gidemem kusmuk mendillerin oyaları hala bitmedi... ayy bide dogumdan eve geldiğimde yataga sereceğim nevresim takımı(kayınvalidem aldı burda adet öyle hastaneden gelince o serilir) ve mevlütde kullanacagım pike takımlarını el altına koymam grerk. yahu bizim niye hiç işimiz bitmiyor hey yaRabbiiiimmm

oy oy yerim ben çırpı bacaklıyı..deme annesi öle..fıstık gibi kızın olcak senin..anasından belli

ne güzel haber canan..maşşallah..dimek senin de tarihin belli..ne güzel..

ben şimdilik kaçıyorum kızlar.. Evriş, Dide mesajıma sizi mutlu edecek cevaplar alırım umarım :) Nestle İsviçre firması, bu yönden umutluyum. Cevap gelirse muhakkak paylaşacağım kuzular.. İlerleyen saatlerde görüşmek üzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…