2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

nazannn esraaaa ne güzel çıkmışsınız yaaa mekanda çok güzelmiş bide dutmu toplayıp yedinizzz puu sizeee doğurmadan buluşursanız tekrar bende gelicemmmm
hala gezme derdindeyim alkisalkisalkis

kızlar belki hatırlayan vardır... ilk bebeğimden sonra erken hamile kalmıştım... 10 aylık bebeğim vardı... ben de ağustos annesi olacaktım... fakat 31, haftada bebeğim sabırsız çıktı ve dünyaya geldi...
şimdi hala hastanedeyiz... var mı acaba başka doğum yapan aranızda... 1 haftalık olduk yakında taburcu olacağız inşallah...

Cıkolata ıle aram yok.. ama elımden nesfıt gıderse sabahları ne halt edecegım merak konusu??
İLAHİ EVRİŞ. BU KONUDA TABAN TABANA ZITIZ. BEN ÇİKOLATASIZ BİR TEK GÜN GEÇİREMEM. MÜPTELASIYIM ADETA. HANİ SENİN ÇAY KRİZİN GİBİ HESAP ET....
KAHVALTIDA NESFITMİŞ YULAFMIŞ MISIR GEVREĞİYMİŞ BUNLARLA DA HİÇ ARAM YOK. HATIR İÇİN BİLE YEMEM.

nazannn esraaaa ne güzel çıkmışsınız yaaa mekanda çok güzelmiş bide dutmu toplayıp yedinizzz puu sizeee doğurmadan buluşursanız tekrar bende gelicemmmm
hala gezme derdindeyim alkisalkisalkis

evet şeker, çok ferahtı. BERKE için de iyi oldu. o hiç kalkmayalım istedi arkadaş filan da bulunca... biz de nonstop sohbet ettik. keşke sen de olsaydın. diğer kızları saymıyorum zira onlar çok uzak ve onlara zor geliyor anadoluya geçmek. ama sen gelebilirdin. neyse canım, hemen doğurma da bir daha gideriz gelirsin sen de.....

slm kızlarrrrr... geçmişi okudum baya gelişmeler var.

esracım öncelikle babana geçmiş olsun. sana da ayrıca bi geçmiş olsun. doktorun biraz histerik davranmış. garip çıkarları var galiba :umursamaz: garipsedim böle konuşmasını. başka bir doktora gitmen ve akıl alman mantıklı. yahyayı çıkarası var ordan bu doktorun

jennycim bebişin için çok sevindim. maşallah. annesi bak kapatıo aradaki farkı.

evriş , taze , ebruska ve doktora giden güsel haberlerle dönen tüm annelere gözünüz aydın.tombik olmuş tüm bebeler.

esrako ve nazan çok güsel çıkmışsınız.nazan bir fotoda dikkati mi çekti ağaca uzanmışsın. farkında olmadan uzanmaaaaa dedim kendi kendime.

ESRACIM turkiye hast gibakalım onlar ne diycekler grcekten kafa karıstırıcı bir durum
damar sorun utıkanıklık sorunu vs olmasaydı sayet derdm sana hani ne beslenmemesi nerden belli falan hani dur daha ama o korkutyor bir nebzedeolsa insan aklına takıyoroyuzdenyarın baska birdr a gorunmen en iyisi
ya artık olcumleriyice zorlastı +- 444 gr yazıyor benimkimnne mesela dusunsene nekadar çok buyuk bir fark olabiliyor demekki

ya inanılır gibi deyğil yaa nası yemin edip dr olmus bu adamlarrr

arkadaşlar özellikle benim gibi 36. haftasına girip de karnı sertleşen var mı? sizce normal midir bu..pazar gününden beri karnım çok sert.aynı durumu yaşayan var mı?

Aklıma bir durum geldi, paylaşmadan edemedim.

+ (sınıfa sorulur) Ödevini yapmayan var mı?
- (yapanlardan birisi) Ben yaptıııım !!!

Sana cevap veriyorum; benim karnım yımışaaaak :))

Geçmiş olsun, gözünüz aydın ve maşallah diyorum.

GDO ile ilgili yorumlarımı oldukça acımasız bir biçimde yapmıştım. 1-2 arkadaş da "altına imzamı atarım" demişti sağ olsunlar.

Küçük Amerika olma yolunda hızla ilerliyoruz. Avrupa Bİrliği'ne falan girmeyelim biz. Almasınlar bizi. BİR İKTİDAR kendi insanının sağlığı ile bu kadar oynar mı? Kendi vatandaşını, vatandaşının sağlığını hiç mi düşünmez? Öyle ise neden vardır? Kendi ceplerini, ahbaplarının ceplerini doldurmak için mi? Arkadaşının bursu ile oğlunu okutup, gemicikler aldırmak için mi? Bebek ölümleriyle ilgili en ufak bir açıklama yapmayıp, sorumluların yargılanmasına bile izin vermemesi için mi? Şehitleri kelle sayıp askerlik yan gelip yatma yeri değildir, demek için mi? Pek de alakamız olmadığı halde krizin faturasını üzerimize çıkarmak için mi?

Bİz her şeyi hak ediyoruz. Hiç bir şeye ses çıkarmaya hakkımız yok. Her ülke layık olduğu biçimde yönetilirmiş. Bize müstehak ki, hala bu adamları alkışlayıp tepemize oturtuyoruz.

Çok sinirleniyorum. Ülkem insanını da sevmiyorum, bu kadar mal olduğu için !!!

canım geçmiş olsun. bebiş nassıl. küvözde mi yatıyor. aceleci davranmış baya minik. çok kalmazsınız inşallah. evinize dönersiniz. burda düzenli yazışan kimsede olmadı erken doğum ama arada girip gelen arkadaşlardan belki haber alamadıklarımız vardır.

esrako ve nazan çok güsel çıkmışsınız.nazan bir fotoda dikkati mi çekti ağaca uzanmışsın. farkında olmadan uzanmaaaaa dedim kendi kendime.

oooo LALcim hoşgeldin. ne zamndır denk gelemiyorduk. eşin nasıl? sen nasılsın?
ben çok uzanıyorum yukarılara filan. hala riskli mi bizim için uzanma hareketi. ben onu ilk 3 ay geçerli sanıyordum. hiç sakınmıyorum artık kendimi. gerçi çevremdekiler müdahale ediyorlar "ayyy sen dur, sen dur, biz yaparız "şekilinde ama ben onlar beni yormamak için öle diyorlar sanıyordum.

yaaaa bu nasıl bi anlatımdırrr hee söylermisin bana gözlerim doldu resmen
ruhuda kalbi kadar güzel hatunum benim
vur bana esra hiç karşılık vermeyeceğim söz
opuyorumnanaktan
delikafadulden aman bizimkide benzemesinnn dayısına benzesin erkek dayıya derler inşallahhhhh
gypsy nihal hanım benim gittiğim ama melek ayşe hanıma gitti en son
valla ben aradım isimleri sayın siz dedim saydı en güzel isim ayşe dedim ondan alayım randevuyu maksat bakalım ne diyecek derdindeyim sonnuçta bilemiyoruzki kim iyi kim kötü bu doktor işi tamamen şans beni kesmek isteyen bu kasap doktorda amerkan has. gelmiş süper bi doktormuş lakabıda sezeryancı tamermiş -tatlicadiarzu-
amerikan desteğiyle şeker yapıp sonra millete hazırcı diyorsun demek..pissss
hadi baaa sende sadece minik yastıkların iki tarafını makinada çekti herşeyini ben yaptımmm cicimmmm
ulen ne şans yediğim tek çikolata markasıdır nestle de..peh
ben nestle yemiyorum şu filistin olaylarından sonra özellikle ne bilim tmm kullanıdğımız birçok ürün yahudilerin olabiliyor ama kendi çapımda bi protesto ediyorum işte en azından şurası kesinki nestle direk israil yahudilerine gidiyor ama mesela bazı diğer yahudi ürünleri oraya gitmiyor..ama yinede mümkün değil tabii o ürünleri kullanmaya engel olmak adamlar dünyaya hakim..

BEN PS BAŞINDA KOLTUKTA OTURUYORUM ÖNÜMEDE BİR SANDELYE ÜZERİNE 3-5 YASTIK KOYDUM.BİDE ÖYLE DENE YATMANA GEREK YOK.HEM BEBEĞİNDE O ŞEKİLDE OTURMANDA MUTLU OLACAKTIR EMİNİM.:lepi:

gpyesra cnm benim babana çok geçmiş olsun allahın izniyle biopside temiz çıkcak...ne fenaymış dr ya ii yapmışsın değiştirmekle...sanırım ayşe hn dan randevu almışın ben beğendim...ama herbişşiyi götür dr tahlillerini şeker.. ayrıntılı falan hepsini görmek istiyo

lalcim sağol tatlım eşin nasıl ne zaman geliyor son durumlar nedir??
adaşım nazan bidaha buluşun bende gelicem hiç doğurmaya niyetim yok bu hafta
ama arabasız gelirim siz bana tarif edersiniz metrobüsle geçerim akşamındada mami alır beni oda zaten karşıda nasılsa
meltem sen evine yerleştinmi tamamen?bittim, taşınma
minişim gizzeden ses yok evrimde msj atmış zaten bakalım ona cvp gelicekmi belki kontörü felan yoktur
gülistannn doğumdan eve gelince ne seriliyor biraz açsana şu konuyu şu dantelli takımlardan felanmı??
ben bi nevresim takımı almıştım taçdan hiç kullanmadım daha krem rengi kendinden desenli çok şık birşey onu kullanmayı düşünüyorum olurmu sence ?sen anlıyosun bu işlerden arnavuttt hatunnn

ESRA VE NAZAN, çok güzel bir gün geçirmişsiniz. Ne güzel :) NAZAN ayaklar bomba olmuş tam :) Fetal ekoya ben de şaşırdım. Doktor usgden önce istedi. Bebeğin kalp atışlarına bakalım, dedi. Sonra usgye aldı. Nst ile henüz tanışmadım.

GYPSYM hakkında hayırlısı olsun. ınşallah bu sefer içine siner doktorun söyleyecekleri... Tamer de tam bir kasapmış yani.. Yanlış meslek seçmiş o :)))

Sabah Onur'la pazara gittik, bir dünya meyve aldım hihoyyyt Bır de köy yumurtası aldım. Çok severim. Yolu kapatmış olan gadınları göbeemle döverek yol açtım kendime :) En nefret ettiğim şeydir, pazarda yolda duran kadınlar :)

hoşbulduk canummm.... eşim iyi çoluk çocuk hepimiz iyiyiz allaha şükürrrr.... sizler iisinizdir inşallahhh. eşim iranda hala ama sakin ortalık. inşallahhhh 30 gün sonra burda ve doğumdan 2 hafta sonra dönecek. ben 25 gün kadar kalırım doğumdan sonra. gene kısa bir ayrılık olcak yani ama olsun artık ucuna geldik. özlem doruklarda.

uzanma tabi. uzanılır mı. annem ilk bebeğini 7 buçuk aylık erken doğumla kaybetmişl allah korusun. çamaşır asıordum dedi. ıslak eşyalar daha ağır olur ya. içimden bişi koptu sanki dedi. o an zaten ayrılmış plesantası . teşhis bu.aman allah korusnun. ben korkarım o yüzden annemin başına geldiğinden dolayı . allah korusun bebeleriimiziiiii

tazemmm sağolasın canım seninde bebişe maşallah telde söyledimmm tekrar söylimmm ay ne güzel telde muhabbet sizinle yaaa
ilk kez telde nazan ile konuşmuştum buluşmadan önce çok garip bi duygu yani yazış yazış burda sonra sesini duymak felan
ama şimdi ne boyutlara geldik kırk yıllık arkadaşlıklar var gibi
şu didomun sesini merak ediyorum acaba ayakları gibi seside güzelmi verse telini yapacam sapıklık kaydirigubbakcemile2
mesela benim ses boru gibidir kartoloşş bi ses -tatlicadiarzu-

Nestle'nin her şeyini çok severdim. Ama GDO olayı bende de bir çok şeyi bitirdi. ETı'nin çikolataları güzel değil. Çok kuru, yağsız, tatsız... ÜLKER 'den aldığım tek şey Halley. Başka hiç bişeyini almam. Zaten çoğu ürünü çok yağlı. Yeşil sermayeye ait olmayan da bir şey kalmadı etrafımızda ya! Geriye tek alternatif kalıyor. MILKA ! Çikolataları muhteşem. Hele bir kakao rüyası mı ne, öyle bir ürünü var, hastasıyım. Bütün paketi tek başıma bitirebilirim....

Değil mi, bence de :)) didemin sesi çıtır kız sesi gibi. O burada kaba saba konuşan kadından eser yok, gayet hanımefendü zemuszemus ama ne demişler görünüşe aldanma !!! Ayakları ise hala merak konusu. Bak NAZAN ne güzel ayağını çekti, koydu. Sen de koysana DİDEEEE kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…