İLAHİ EVRİŞ. BU KONUDA TABAN TABANA ZITIZ. BEN ÇİKOLATASIZ BİR TEK GÜN GEÇİREMEM. MÜPTELASIYIM ADETA. HANİ SENİN ÇAY KRİZİN GİBİ HESAP ET....Cıkolata ıle aram yok.. ama elımden nesfıt gıderse sabahları ne halt edecegım merak konusu??
nazannn esraaaa ne güzel çıkmışsınız yaaa mekanda çok güzelmiş bide dutmu toplayıp yedinizzz puu sizeee doğurmadan buluşursanız tekrar bende gelicemmmm
hala gezme derdindeyim alkisalkisalkis
slmlar herkese
nerden başlim nasıl anlatayım biraz uzun olablir yazıcaklrım peşin peşin söyliyeyim
dese beğenirsiniz tmm işte özlemişsindir :roflol: neyse konuyu saptırmimmmm
bütün gece uykusuz sinir stres eve geldim yusuf yusufum şekerleri bitirmeye çalışıyorum evim temzilenicek dahaa bissüürü iş var offf..
derken bu sabaha geçiyorum eski gittiğim doktora gidicem içim rahat etsin şu bebek felan dedi bende diğer doktoru anlattım güldü resmen oksijensiz niye kalsın ne alaka dedi sakın kafanı takma dedi senin zaten zamanın gelmemişki dedi..
velhasıl çıktım ordan ama derin bir ohhh çekerek açıkçasıı..
ŞİMDİ SİZLERE SORARIMMM BEN NE YAPACAĞIMMM KAFAM ALLAK BULLAKKK BİRİ BAŞKA BİRİ BAŞKA SÖYLÜYORRRR EĞER SEZERYANA GİRERSEM 3 GÜN SONRA DOĞURACIM NORMALİ BEKLERSEM ORTALAMA 3 HAFTA SONRA DOĞURURUM ARADIKİ UÇURUMA BAKIN YAAA PEHHHH
aynısını burdakı özel hastanedekı bı doktor arkadasıma yaptı.hemde normal dogurttu arkadasımı tabı sonradan ögrendıkkı meger tatile gidecekmıste ondan erkene almıs.dedıkı arkadasıma "daha 38.haftandasın ve bebek 3.5 kıloyu coktan gecmıs haftaya bunu sunı sancıyla dogurmassan normal dogum yapamazsın catın zaten dar !!! demiş. ee neoldu sonra kaç saat yok yere sunı sancı cektı daha gunu gelmemıs hıc sancı acılma yokken.sonra dogurmayınca doktor sancıyı cıkarın yarın sabah takarız demıs eve gitmiş.sancı serumu cıkarılınca şarrrrrrrrrrrr suyu bosalmıs sabaha kadar öle kalmıs sabahta kuru kuru dogurdu işte.ama acıdan bayılmıstı ve cok zor kendıne geldı..tabı bebek kac kılo dogdu sizce sadece 3 kılo100 gr :1shok: bırda 3.5 kıloyu gecmıs dıe bırhafta önce sölemıstı.bunları ne yapmak lazım Allah aşkına ya
arkadaşlar özellikle benim gibi 36. haftasına girip de karnı sertleşen var mı? sizce normal midir bu..pazar gününden beri karnım çok sert.aynı durumu yaşayan var mı?
kızlar belki hatırlayan vardır... ilk bebeğimden sonra erken hamile kalmıştım... 10 aylık bebeğim vardı... ben de ağustos annesi olacaktım... fakat 31, haftada bebeğim sabırsız çıktı ve dünyaya geldi...
şimdi hala hastanedeyiz... var mı acaba başka doğum yapan aranızda... 1 haftalık olduk yakında taburcu olacağız inşallah...
kızlar belki hatırlayan vardır... ilk bebeğimden sonra erken hamile kalmıştım... 10 aylık bebeğim vardı... ben de ağustos annesi olacaktım... fakat 31, haftada bebeğim sabırsız çıktı ve dünyaya geldi...
şimdi hala hastanedeyiz... var mı acaba başka doğum yapan aranızda... 1 haftalık olduk yakında taburcu olacağız inşallah...
esrako ve nazan çok güsel çıkmışsınız.nazan bir fotoda dikkati mi çekti ağaca uzanmışsın. farkında olmadan uzanmaaaaa dedim kendi kendime.
yaaaa bu nasıl bi anlatımdırrr hee söylermisin bana gözlerim doldu resmenEsyalarını yerlestırdık Ozy ıle.. üstün körü de olsa koyduk.. sonra ben onları aralarında ayırırımm,sınıflandırırmm.. yapabıldıgımız kadar yaptık,bıras dınlenelım dedık.. actıkca o hurcları nası bebek kokusu yayılıyor ortalıga, deterjanından dolayı.. ilk kez asık oldugumda da o duyguyu hıssetmıstım.. belimden asagısının uyustugunu hıssetmıstım.. yıne o duyguyu yasadım bır an.. sonsuz askıma kavusmaya az kaldı..
opuyorumnanaktanvur bana esra hiç karşılık vermeyeceğim söz
delikafadulden aman bizimkide benzemesinnn dayısına benzesin erkek dayıya derler inşallahhhhhyav attığı 1 cmcik bişedir.sanki bilmiyoruzda yiğitlik yapıyor şimdilaelaelaelaelaeben de dayanıklı gadınmıyımdır esra bana da gaz ver tırsıyorum ağda işinden..bu haftasonu ne halt edecem bakalım..hala işini duymadım farkındaysan.ağzını hayra dötünü bayıra aç derler
valla ben aradım isimleri sayın siz dedim saydı en güzel isim ayşe dedim ondan alayım randevuyu maksat bakalım ne diyecek derdindeyim sonnuçta bilemiyoruzki kim iyi kim kötü bu doktor işi tamamen şans beni kesmek isteyen bu kasap doktorda amerkan has. gelmiş süper bi doktormuş lakabıda sezeryancı tamermiş -tatlicadiarzu-gypsy nihal hanım benim gittiğim ama melek ayşe hanıma gitti en son
hadi baaa sende sadece minik yastıkların iki tarafını makinada çekti herşeyini ben yaptımmm cicimmmmamerikan desteğiyle şeker yapıp sonra millete hazırcı diyorsun demek..pissss
ben nestle yemiyorum şu filistin olaylarından sonra özellikle ne bilim tmm kullanıdğımız birçok ürün yahudilerin olabiliyor ama kendi çapımda bi protesto ediyorum işte en azından şurası kesinki nestle direk israil yahudilerine gidiyor ama mesela bazı diğer yahudi ürünleri oraya gitmiyor..ama yinede mümkün değil tabii o ürünleri kullanmaya engel olmak adamlar dünyaya hakim..ulen ne şans yediğim tek çikolata markasıdır nestle de..peh
benimki de birkaç gündür böyle. önceden normal düzeyde bir şişlik vardı. ya çok sıcaklardan ya da çok ayakta durmaktan bence de... yoksa aşırı tuzlu yemiyorum. önceden cips yerdir şimdi onu da bıraktım.bugün senin dediğin gibi yapıyorum. ayağımı uzattım oturuyorum. düne göre daha az şişti. yükseğe kaldırmak istiyorum aslında ayaklarımı ama bu kez de sırt üstü yatmak gerekiyor. eee sırtüstü yatmak da tavsiye edilmiyor malum. yan yatarak bacaklar yukarı dikilmiyor ki anacım. hani eskiden olsa yapabilirdim de şimdi olmuyor.
BEN PS BAŞINDA KOLTUKTA OTURUYORUM ÖNÜMEDE BİR SANDELYE ÜZERİNE 3-5 YASTIK KOYDUM.BİDE ÖYLE DENE YATMANA GEREK YOK.HEM BEBEĞİNDE O ŞEKİLDE OTURMANDA MUTLU OLACAKTIR EMİNİM.:lepi:
oooo LALcim hoşgeldin. ne zamndır denk gelemiyorduk. eşin nasıl? sen nasılsın?
ben çok uzanıyorum yukarılara filan. hala riskli mi bizim için uzanma hareketi. ben onu ilk 3 ay geçerli sanıyordum. hiç sakınmıyorum artık kendimi. gerçi çevremdekiler müdahale ediyorlar "ayyy sen dur, sen dur, biz yaparız "şekilinde ama ben onlar beni yormamak için öle diyorlar sanıyordum.
tazemmm sağolasın canım seninde bebişe maşallah telde söyledimmm tekrar söylimmm ay ne güzel telde muhabbet sizinle yaaa
ilk kez telde nazan ile konuşmuştum buluşmadan önce çok garip bi duygu yani yazış yazış burda sonra sesini duymak felan
ama şimdi ne boyutlara geldik kırk yıllık arkadaşlıklar var gibi
şu didomun sesini merak ediyorum acaba ayakları gibi seside güzelmi verse telini yapacam sapıklık kaydirigubbakcemile2
mesela benim ses boru gibidir kartoloşş bi ses -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?