alışırsın güzelimmCıkolata ıle aram yok.. ama elımden nesfıt gıderse sabahları ne halt edecegım merak konusu??
evet hatırladım ben.biz de doğum yapan yok.olamamısı da temennimiz.umarım bebişin iyidir.kızlar belki hatırlayan vardır... ilk bebeğimden sonra erken hamile kalmıştım... 10 aylık bebeğim vardı... ben de ağustos annesi olacaktım... fakat 31, haftada bebeğim sabırsız çıktı ve dünyaya geldi...
şimdi hala hastanedeyiz... var mı acaba başka doğum yapan aranızda... 1 haftalık olduk yakında taburcu olacağız inşallah...
lalece sen nasılsın eşin gelebiliyor mu canım?slm kızlarrrrr... geçmişi okudum baya gelişmeler var.
esracım öncelikle babana geçmiş olsun. sana da ayrıca bi geçmiş olsun. doktorun biraz histerik davranmış. garip çıkarları var galiba :umursamaz: garipsedim böle konuşmasını. başka bir doktora gitmen ve akıl alman mantıklı. yahyayı çıkarası var ordan bu doktorun
jennycim bebişin için çok sevindim. maşallah. annesi bak kapatıo aradaki farkı.
evriş , taze , ebruska ve doktora giden güsel haberlerle dönen tüm annelere gözünüz aydın.tombik olmuş tüm bebeler.
esrako ve nazan çok güsel çıkmışsınız.nazan bir fotoda dikkati mi çekti ağaca uzanmışsın. farkında olmadan uzanmaaaaa dedim kendi kendime.
gülistannn doğumdan eve gelince ne seriliyor biraz açsana şu konuyu şu dantelli takımlardan felanmı??
ben bi nevresim takımı almıştım taçdan hiç kullanmadım daha krem rengi kendinden desenli çok şık birşey onu kullanmayı düşünüyorum olurmu sence ?sen anlıyosun bu işlerden arnavuttt hatunnn
lalcim sağol tatlım eşin nasıl ne zaman geliyor son durumlar nedir??
adaşım nazan bidaha buluşun bende gelicem hiç doğurmaya niyetim yok bu hafta
ama arabasız gelirim siz bana tarif edersiniz metrobüsle geçerim akşamındada mami alır beni oda zaten karşıda nasılsa
meltem sen evine yerleştinmi tamamen?bittim, taşınma
minişim gizzeden ses yok evrimde msj atmış zaten bakalım ona cvp gelicekmi belki kontörü felan yoktur
gülistannn doğumdan eve gelince ne seriliyor biraz açsana şu konuyu şu dantelli takımlardan felanmı??
ben bi nevresim takımı almıştım taçdan hiç kullanmadım daha krem rengi kendinden desenli çok şık birşey onu kullanmayı düşünüyorum olurmu sence ?sen anlıyosun bu işlerden arnavuttt hatunnn
allah iyilik versin LALCİM. hasretlik zor tabi. bizler de nasıl olalım işte, yuvarlanıp gidiyoruz. hani ttostoparlak olduk ya o açıdan.... (tam 45 yaş üstü akşam gezmesi muhabbeti gibi oldu)hoşbulduk canummm.... eşim iyi çoluk çocuk hepimiz iyiyiz allaha şükürrrr.... sizler iisinizdir inşallahhh. eşim iranda hala ama sakin ortalık. inşallahhhh 30 gün sonra burda ve doğumdan 2 hafta sonra dönecek. ben 25 gün kadar kalırım doğumdan sonra. gene kısa bir ayrılık olcak yani ama olsun artık ucuna geldik. özlem doruklarda.
uzanma tabi. uzanılır mı. annem ilk bebeğini 7 buçuk aylık erken doğumla kaybetmişl allah korusun. çamaşır asıordum dedi. ıslak eşyalar daha ağır olur ya. içimden bişi koptu sanki dedi. o an zaten ayrılmış plesantası . teşhis bu.aman allah korusnun. ben korkarım o yüzden annemin başına geldiğinden dolayı . allah korusun bebeleriimiziiiii
ya kayınvalidemlerde adet şöyle.. ben hastaneden eve gelince yaklaşık 2 saat sonra falan insanlar geçmiş olsuna gelmeye başlar.sadece süt yada meyve suyu getiriler. o zaman yataga sermek için kayınvalidem taçdan normal bi takım aldı saten değil böle spor bişi rengarenk çizgili falan ama sadece bu kadar değil yani nevresim ve çarşaf olarak o serielecek ama baza kısmına yani etek dediğimiz o dantelli takımlardanda serilecek yani. mevlüdde de annemin dogum için getirdiği dantelli saten şık bi pike takımı serielecek... yahu bu arnavutların adetleri beni bazen çıldırtıyorda napacan belli şeyleri seviyorum ama bazen tamamen gösteriş için yaşıyolar o beni deli ediyor.. mesela komşusun kızı sünnet yapıcak tüm evi yeniledi..mobilyalar perddleer halılar vs..vs..
milkaaaa doyulmazzz tadınaaaa
milkaaaaa
hele milka çıtır gofret yokmuuuuu offfffff üşenmesem çıkıcam bakkalaaa mamiye söylimde alsın gelirken ev çiko dolu yüzüm yok istemeye
ben yatak odasındA KENARDAKİ BORDO FONLARI KULLANIYORUM İKİSİNİ ORTADA BİRLEŞTİRİYORUM YOKSA MUMKUN DEĞİL YATMAK ÖZELLİKLE SABAH GÜNEŞ DOGDUKDAN SONRA ASLA UYUNMAZ bordo olunca hem loş bir ortamda oluyor..eskiden o loş havayı başka amaçlarda kullanırdıkda şimdi sadece güneşi engellemek için kullanıyoruz..... valla ben böle giderse siyah ya da bordo perde yaptıracağım bu eve. pencereleri açınca esiyor ev serin oluyor idare ediyorsun ama çooook aydınlık da insana fenalık geitiyor.
PİNKY de bahsetmişti sabah çamaşır asma muhabbetinde yukarı uzanmayın plasenta ayrılabilir diye. demek ki boş bir inanış değilmiş. annen için çok üzüldüm. ama bana da ders oldu, hayatta uzanır mıyım artık. çok sağolun kızlar.
öle deme bak, ETİ nin bol fıstıklı bitteri var. onu denedin mi? ben çok beğendim. ülkerin de bol fıstıklısı ve bademlisi çok güzeldir. ben çok seviyorum bizim çikolataları. tabi NUTELLA hepsinden önce geliyor ama yerli çikolatalarımızın da çoğu çok güzel. hatta alaman çikolatalarında daha çok seviyorum. benim sevmediğim sadece birkaç aburcubur vardır, hemen sayayım: tobleron (hiç yemem) beyaz çikolata, metro, albeni, eticin, çokomilk, petibör bisküvi. yani anlayın artık aburcubur düşkünlüğümü. sevip sevmediklerim çok keskin hatlarla ayrıdır birbirinden. feci bir düşkünlüğüm vardır aburcubura. allahım beni şeker hastası etmesin inşallah.Nestle'nin her şeyini çok severdim. Ama GDO olayı bende de bir çok şeyi bitirdi. ETİ'nin çikolataları güzel değil. Çok kuru, yağsız, tatsız... ÜLKER 'den aldığım tek şey Halley. Başka hiç bişeyini almam. Zaten çoğu ürünü çok yağlı. Yeşil sermayeye ait olmayan da bir şey kalmadı etrafımızda ya! Geriye tek alternatif kalıyor. MILKA ! Çikolataları muhteşem. Hele bir kakao rüyası mı ne, öyle bir ürünü var, hastasıyım. Bütün paketi tek başıma bitirebilirim....
yerleştim sayılır canım ama arada ufak tefek aksiliklere usta gelince tekrar batıyor ortalık
[
boğulacak gibi olmuyorum ama evet zorlanıyorum ve hemen sırtımı geriye doğru atıyorum. böylece göğsümle göbeğim arasında biraz yer açılıyor ve rahatlıyorum. benim de genlde üsta taraflar çok sert oluyor. oraya poposunu ya da sırtını bi tosluyor çitlembiğim, sanki göbeğimi yarıp dışarı çıkacak sanıyorum. çırpı bacaklarına rağmen kızımın poposu anasına çekmiş herhalde gayet büyük hissediyorum. aslında şu usg kilo tahmini olayında popo çevresinin ölçümünü de baz alsalar kızım bu kadar zayıf çıkmaz ama yok işte karın çevresi kızımın çok ince ne yapalım. ince belli koca popolu hatun olacak çitlembiğim....
EBRUSKA sen ne mühendisisin? gıda deme de...
bir kez daha katılıyorum.o ürünleri çok sevdikleri torunlarına yedirsinler diyorum.bazen bu ülkede doğduğuma kahrediyorum taze.kafayı sıyıracak gibi oluyorum.benim için insanlar ikiye ayrılıyor dini,ideolojik görüşleri ne olursa olsun.
Aklıma bir durum geldi, paylaşmadan edemedim.
+ (sınıfa sorulur) Ödevini yapmayan var mı?
- (yapanlardan birisi) Ben yaptıııım !!!
Sana cevap veriyorum; benim karnım yımışaaaak :))
Geçmiş olsun, gözünüz aydın ve maşallah diyorum.
GDO ile ilgili yorumlarımı oldukça acımasız bir biçimde yapmıştım. 1-2 arkadaş da "altına imzamı atarım" demişti sağ olsunlar.
Küçük Amerika olma yolunda hızla ilerliyoruz. Avrupa Bİrliği'ne falan girmeyelim biz. Almasınlar bizi. BİR İKTİDAR kendi insanının sağlığı ile bu kadar oynar mı? Kendi vatandaşını, vatandaşının sağlığını hiç mi düşünmez? Öyle ise neden vardır? Kendi ceplerini, ahbaplarının ceplerini doldurmak için mi? Arkadaşının bursu ile oğlunu okutup, gemicikler aldırmak için mi? Bebek ölümleriyle ilgili en ufak bir açıklama yapmayıp, sorumluların yargılanmasına bile izin vermemesi için mi? Şehitleri kelle sayıp askerlik yan gelip yatma yeri değildir, demek için mi? Pek de alakamız olmadığı halde krizin faturasını üzerimize çıkarmak için mi?
Bİz her şeyi hak ediyoruz. Hiç bir şeye ses çıkarmaya hakkımız yok. Her ülke layık olduğu biçimde yönetilirmiş. Bize müstehak ki, hala bu adamları alkışlayıp tepemize oturtuyoruz.
Çok sinirleniyorum. Ülkem insanını da sevmiyorum, bu kadar mal olduğu için !!!
evet nestlenin öyle bir olayı da vardı..iyi oldu söylediğin.yaaaa bu nasıl bi anlatımdırrr hee söylermisin bana gözlerim doldu resmen
ruhuda kalbi kadar güzel hatunum benim
opuyorumnanaktan
delikafadulden aman bizimkide benzemesinnn dayısına benzesin erkek dayıya derler inşallahhhhh
valla ben aradım isimleri sayın siz dedim saydı en güzel isim ayşe dedim ondan alayım randevuyu maksat bakalım ne diyecek derdindeyim sonnuçta bilemiyoruzki kim iyi kim kötü bu doktor işi tamamen şans beni kesmek isteyen bu kasap doktorda amerkan has. gelmiş süper bi doktormuş lakabıda sezeryancı tamermiş -tatlicadiarzu-
hadi baaa sende sadece minik yastıkların iki tarafını makinada çekti herşeyini ben yaptımmm cicimmmm
ben nestle yemiyorum şu filistin olaylarından sonra özellikle ne bilim tmm kullanıdğımız birçok ürün yahudilerin olabiliyor ama kendi çapımda bi protesto ediyorum işte en azından şurası kesinki nestle direk israil yahudilerine gidiyor ama mesela bazı diğer yahudi ürünleri oraya gitmiyor..ama yinede mümkün değil tabii o ürünleri kullanmaya engel olmak adamlar dünyaya hakim..
bir de iki saat konuşurlar böyle ağızlarını yaya büze..ESRA VE NAZAN, çok güzel bir gün geçirmişsiniz. Ne güzel :) NAZAN ayaklar bomba olmuş tam :) Fetal ekoya ben de şaşırdım. Doktor usgden önce istedi. Bebeğin kalp atışlarına bakalım, dedi. Sonra usgye aldı. Nst ile henüz tanışmadım.
GYPSYM hakkında hayırlısı olsun. İnşallah bu sefer içine siner doktorun söyleyecekleri... Tamer de tam bir kasapmış yani.. Yanlış meslek seçmiş o :)))
Sabah Onur'la pazara gittik, bir dünya meyve aldım hihoyyyt Bİr de köy yumurtası aldım. Çok severim. Yolu kapatmış olan gadınları göbeemle döverek yol açtım kendime :) En nefret ettiğim şeydir, pazarda yolda duran kadınlar :)
manyaksın sen biliyorsun değil mi..sesimizi çıkarmıyoruz diye vur bakalım..veriyim numaramı yavrum sen de ver.tazemmm sağolasın canım seninde bebişe maşallah telde söyledimmm tekrar söylimmm ay ne güzel telde muhabbet sizinle yaaa
ilk kez telde nazan ile konuşmuştum buluşmadan önce çok garip bi duygu yani yazış yazış burda sonra sesini duymak felan
ama şimdi ne boyutlara geldik kırk yıllık arkadaşlıklar var gibi
şu didomun sesini merak ediyorum acaba ayakları gibi seside güzelmi verse telini yapacam sapıklık kaydirigubbakcemile2
mesela benim ses boru gibidir kartoloşş bi ses -tatlicadiarzu-
akşam gideyim bir bakiyim duruma çıtır ayaklarımı koyayım..topik bir nurlansın şöyle.ne yapsaydım telefonda sana sokak jargonuna mı bağlasaydım acaba..bünye çıtır çıtır ses çıkıyor dabi.Değil mi, bence de :)) didemin sesi çıtır kız sesi gibi. O burada kaba saba konuşan kadından eser yok, gayet hanımefendü zemuszemus ama ne demişler görünüşe aldanma !!! Ayakları ise hala merak konusu. Bak NAZAN ne güzel ayağını çekti, koydu. Sen de koysana DİDEEEE kaydirigubbakcemile3
ha gayret az kaldı deli deli cıngıla da bağladın.bitin kanlandı yine kapattıracaksın topiği.milkaaaa doyulmazzz tadınaaaa
milkaaaaa
hele milka çıtır gofret yokmuuuuu offfffff üşenmesem çıkıcam bakkalaaa mamiye söylimde alsın gelirken ev çiko dolu yüzüm yok istemeye
kesinlikle zengin olamk zorundalar başka alternatifleri yok. mesela kız vercekleri zaman damat tarafı araştırlır maddi durumu iyimi diye .malum adetleri çok fazla ve masraflı..demekki arnavut olmak masraflı bir işmiş hımmmmmmCADIARZU
ayyy çok fena. sevmem ben hiç gıda mühendisliğini. neyse canım, ekmek aslanın ağzında , geçim için yapılıyor işte her iş....Aftabruuu, gıda mühendislerine karşı antipatik miyiz yoksam? Gıda mühendisiyim canım..
karnın sertleşmesini konuşmuşsunuz kızlar.. benim de karnım sert. ama alt kısmından ziyade üstü... bazen kendimi orta yerimden yarılacakmışım gibi hissediyorum :) yer daraldı, ondandır diye düşündüm..
Selam herkese
Doktordan geliyorum- kuzucuk 1900 gr olmuş çok sağlıklı gelişiyo dedi doktor Beni en sevindiren şey de 2 hafta geriden geliyodu - şimdi 1 haftaya düşmüş - yani gelişimini hızlandırmış - çok mutlu oldum ben 33. o 32. haftasında - umarım önümüzde kalan zamanda eşitleniriz :) Bu arada doğum tarihimiz değişti 17.08 değil de 15.08 e çekti doktor - haftasonu denk gelmesi için - haftaiçi SSk hastanesinde çalıştığı için sanırım anca haftasonu boş oluyo
Hala kordonununda dolanık duruyo bizimki - pek sevdi kordonuyla oynamayı - ama üzülmüyorum artık alıştım - hareketlerini takip ediyorum - sezeryen olacağı için de bir tehlike yok dedi doktor .
Sürem iyice daraldı - daha hastane çantası bile hazır değil - elimi çabuk tutmalıyım
evet tatlım gidicem yarın sabahGipsy Esram sen şimdi ne karar verdin 3. bir doktora gidecen mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?