2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Cıkolata ıle aram yok.. ama elımden nesfıt gıderse sabahları ne halt edecegım merak konusu??
alışırsın güzelimm
evet hatırladım ben.biz de doğum yapan yok.olamamısı da temennimiz.umarım bebişin iyidir.
lalece sen nasılsın eşin gelebiliyor mu canım?

milkaaaa doyulmazzz tadınaaaa
milkaaaaa
hele milka çıtır gofret yokmuuuuu offfffff üşenmesem çıkıcam bakkalaaa mamiye söylimde alsın gelirken ev çiko dolu yüzüm yok istemeye

ya kayınvalidemlerde adet şöyle.. ben hastaneden eve gelince yaklaşık 2 saat sonra falan insanlar geçmiş olsuna gelmeye başlar.sadece süt yada meyve suyu getiriler. o zaman yataga sermek için kayınvalidem taçdan normal bi takım aldı saten değil böle spor bişi rengarenk çizgili falan ama sadece bu kadar değil yani nevresim ve çarşaf olarak o serielecek ama baza kısmına yani etek dediğimiz o dantelli takımlardanda serilecek yani. mevlüdde de annemin dogum için getirdiği dantelli saten şık bi pike takımı serielecek... yahu bu arnavutların adetleri beni bazen çıldırtıyorda napacan belli şeyleri seviyorum ama bazen tamamen gösteriş için yaşıyolar o beni deli ediyor.. mesela komşusun kızı sünnet yapıcak tüm evi yeniledi..mobilyalar perddleer halılar vs..vs..

yerleştim sayılır canım ama arada ufak tefek aksiliklere usta gelince tekrar batıyor ortalık

[

allah iyilik versin LALCİM. hasretlik zor tabi. bizler de nasıl olalım işte, yuvarlanıp gidiyoruz. hani ttostoparlak olduk ya o açıdan.... (tam 45 yaş üstü akşam gezmesi muhabbeti gibi oldu)
izne ayrıldım ben. bu 3.günüm. siz de olmasanız sıkıntıdan patlıycam. evde olmak çok da keyifli değilmiş. hayır kış ya da bahar olsa iyi de, şimdi insan sıcaktan delircek gibi oluyor. bi de bizim evin banyosu bile ışıl ışıl güneş alıyor bütün gün. valla ben böle giderse siyah ya da bordo perde yaptıracağım bu eve. pencereleri açınca esiyor ev serin oluyor idare ediyorsun ama çooook aydınlık da insana fenalık geitiyor.
PİNKY de bahsetmişti sabah çamaşır asma muhabbetinde yukarı uzanmayın plasenta ayrılabilir diye. demek ki boş bir inanış değilmiş. annen için çok üzüldüm. ama bana da ders oldu, hayatta uzanır mıyım artık. çok sağolun kızlar.

demekki arnavut olmak masraflı bir işmiş hımmmmmmCADIARZU

milkaaaaa
hele milka çıtır gofret yokmuuuuu offfffff üşenmesem çıkıcam bakkalaaa mamiye söylimde alsın gelirken ev çiko dolu yüzüm yok istemeye

Yok ya, ben sıcaklarda yiyemiyorum çikolata falan. Hatta bir kaç gündür nutella ile de ayrıldık. Yediğim en çikolatalı şey, dondurma. Onun hastasıyım. Varsa yoksa domates, salatalık, biber, peynir, zeytin. Bir de çilek reçeli yaptım kendim. O !

ben yatak odasındA KENARDAKİ BORDO FONLARI KULLANIYORUM İKİSİNİ ORTADA BİRLEŞTİRİYORUM YOKSA MUMKUN DEĞİL YATMAK ÖZELLİKLE SABAH GÜNEŞ DOGDUKDAN SONRA ASLA UYUNMAZ bordo olunca hem loş bir ortamda oluyor..eskiden o loş havayı başka amaçlarda kullanırdıkda şimdi sadece güneşi engellemek için kullanıyoruz....

bu arada plesenta bagının kopması olayını bende duydum eşimin teyzeside yaşamış o yuzden çok çok dikkat edelim kızlar nolur..:)

öle deme bak, ETİ nin bol fıstıklı bitteri var. onu denedin mi? ben çok beğendim. ülkerin de bol fıstıklısı ve bademlisi çok güzeldir. ben çok seviyorum bizim çikolataları. tabi NUTELLA hepsinden önce geliyor ama yerli çikolatalarımızın da çoğu çok güzel. hatta alaman çikolatalarında daha çok seviyorum. benim sevmediğim sadece birkaç aburcubur vardır, hemen sayayım: tobleron (hiç yemem) beyaz çikolata, metro, albeni, eticin, çokomilk, petibör bisküvi. yani anlayın artık aburcubur düşkünlüğümü. sevip sevmediklerim çok keskin hatlarla ayrıdır birbirinden. feci bir düşkünlüğüm vardır aburcubura. allahım beni şeker hastası etmesin inşallah.

yerleştim sayılır canım ama arada ufak tefek aksiliklere usta gelince tekrar batıyor ortalık

[

güle güle oturun FASULYEKO. biliyorum ben ıspartakuleyi. ablamlar ve küçük kardeşim bahçeşehirde oturuyorlar, onlara giderken önünden geçiyoruz oranın. çok güzel siteler oralar. ama şehre çok uzak değil mi? siz alıştınız tabi size batmıyor. ama ablamlara gitmek benim çok gözümde büyüyor.

valla pinky arnavut deiliz ama hastanede yatacağım yatağa bile taçtan tek kişilik takım aldım. evde lohusayken kullanacağım çarşaflarım yeni süslü püslü.mevlüt ayrı . ama mantık şu. yeni olaya yenilerle başlamak. biizmki biraz batıl. yatak çarşaflarım lohusaykenn kimse görmicek yani. ya da lohusa geceliklerim var . kimse gene görmicek. giyerim gene eskilerden nolcak. ama bebeto yeni bir dönem. yenilerle başlama mantığı var. eşya deiştiremedim param yetmedi zemuszemus çok komik dimi. valla annemden gaza geldim.

gypsycim ve didecim eşim gelicek doğuma tabi. 4 -5 gün önce gelir. ben pırtlarım biraz aile saadeti o döner. ben 10 gün daha kalır annemle irana geçerim. odamız hazır deil daha. eşim de işleri bırakamıo uzun süre. az kaldı allahtan. atlatıcaz.

Aftabruuu, gıda mühendislerine karşı antipatik miyiz yoksam? Gıda mühendisiyim canım..

bir kez daha katılıyorum.o ürünleri çok sevdikleri torunlarına yedirsinler diyorum.bazen bu ülkede doğduğuma kahrediyorum taze.kafayı sıyıracak gibi oluyorum.benim için insanlar ikiye ayrılıyor dini,ideolojik görüşleri ne olursa olsun.
evet nestlenin öyle bir olayı da vardı..iyi oldu söylediğin.
bir de iki saat konuşurlar böyle ağızlarını yaya büze..
manyaksın sen biliyorsun değil mi..sesimizi çıkarmıyoruz diye vur bakalım..veriyim numaramı yavrum sen de ver.
akşam gideyim bir bakiyim duruma çıtır ayaklarımı koyayım..topik bir nurlansın şöyle.ne yapsaydım telefonda sana sokak jargonuna mı bağlasaydım acaba..bünye çıtır çıtır ses çıkıyor dabi.
milkaaaaa
ha gayret az kaldı deli deli cıngıla da bağladın.bitin kanlandı yine kapattıracaksın topiği.

demekki arnavut olmak masraflı bir işmiş hımmmmmmCADIARZU
kesinlikle zengin olamk zorundalar başka alternatifleri yok. mesela kız vercekleri zaman damat tarafı araştırlır maddi durumu iyimi diye .malum adetleri çok fazla ve masraflı..

birazdan çıkıp saç boyası alacağım. lorealin amonyaksız boyasıydı di mi? inşallah mahvetmem saçlarımı. acaba bir kuaföre gidip bitkisel boyayla mı boyatsam. ama her zaman kendime daha fazla güvenirim. ne kaş aldırım kuaförde ne ağda yaptırım ne manikür ne de pedikür. sadece ve sadece kesim için ya da nadiren fön için giderim. sevmem ben kuaförleri nedense.

ay gülistanım haklısın bu arnavut adetleri insanı bayıyoo bazen bi arkadaşım kınada 5 kere kıyafet değiştimriş şaka gibiiii ben kaftan bile giymedim heçç uğraşamam valla

AYNENNN BENDE OYLE BAZIN AYRILIVERCEK GİBİ HİSSEDİYORUMKARNIMII

massallyah ecemize canan cım çok sevnidimm hadi bakalmı birhaftada son donemde irilesir kesin kapanır
cantanıhazırla arkadasım sonra panik olursun benim oglumda hazır değildi dusunun 36 haftalık olmusum neyi bekliyorsam hazırlamamıstım esim nebulursa kapıp getirmisti evden çok zor olmustu valizle gelmis herseyi atmıs içine kirismisti falan yani hazırla kendince rahat edersin

Gipsy Esram sen şimdi ne karar verdin 3. bir doktora gidecen mi??
evet tatlım gidicem yarın sabah

nazooo noldu seniin dergi işi bekliyoruz hala iki hava atıcaz ünlü arkadaşımız var diye kursağımızda kaldııı zemuszemus

didooo yazıyorum özeldennn sapığın olayım anammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…