2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

EBRUSKA canım, latife ediyorum. ben de gıda mühendisi olacaktım nerdeyse. ege gıda müh mezunuyum ben. ama sevemedim. çok fazla biyoloji ve kimya vardı. yemek benim için zevk olduğundan zoruma gitti herşeyin içindekini ve yapılışını filan bilmek. zorlandım zaten okurken. 5 senede bitirdim. hiç yapmadım mesleğimi. hemen bankacı oldum. sen hangi üni den mezunsun?

ayyy çok fena. sevmem ben hiç gıda mühendisliğini. neyse canım, ekmek aslanın ağzında , geçim için yapılıyor işte her iş....
şimdi ebruska ne oluyoruz diyecek..söylesene ben de gıda mühendisiyim diye nazan..yazık kızcağazasırnaşık şey

valla GYPSY cim konu hamilelikte güzellik ve bakım olunca benim fotoları koymaya değer bulmamış olabilirler. ama arkadaşımın söylediğine göre bu konu zaten ağustos sayısınınmış. yani bakalım ağustos sayısında basacaklar mı? ben de emin değilim. kesinleşince size muhakkakhaber veririm.

PİNKY senin eşin mi arnavut? benim de alt komşum arnavut, nefis yemek yapıyor.

evet eşim arnavut göçmeni gerçi eşimin dedesi bile istanbul dogumlu ama köken işte ..kayınvalidemde muhteşemdir yemek konusunda. mesela ablamlr ve annem burdaydı ya gecen haftalarda onları akşam yemeğine davet etti ablam resmne bayıldı ya yemeklere biz alıştık artıkda ablam hayran kaldı valla tıka basa yedi herşeyden...
zaten o lezzetli yemekler ve çeşili börek çörekler yüzünden ben evlendikden 6 ay sonra 7 kilo almıştım.:)

Yazdıklarına ek olarak; dün akşam haberlerde görmüşsünüzdür belki. Ankara'da bir Onkoloji Hastanesinin karşısına GSM baz istasyonu kurmuşlar. Bakan da çıkmış, baz istasyonlarının insan sağlığına zararlı olduğuna dair kanıtlanmış birşey yoktur diye.. Peki, yok da.. ya varsa?? bunun için bilmem kaç sene insanların telef olmasını mı bekleyeceğiz?

GDO konusu da öyle.. Genetikle oynamanın da insan sağlığına zararlı olduğuna dair bir çalışma yok. Ama yine de herkesin ne yediği hakkında doğru bilgilendirilmesi gerekir. hepimizin bunu bilmeye hakkı var. ama birileri bu işten zarar etmesin diye bizlerin hayatları hiçe sayılıyor..

Tazeee, MILKA'dan şaşma hihoyyyt

yine yaptığım araştırmalara göre ( çok ukelayıom biliyorum) bu konu hakkında araştırma yapılması engelleniyormuş..bir televizyon programın da da konuşuldu bu..baz istasyonları da keza öyle..mesala burada bir belediye başkan adayı kendi otelinin üstüne resimlerini yapıştırmış kocaman arkasına da baz istasyonu saklamıştı adi..izmirde de olmuştu böyle bir şey.
aslında hemen yazmayacaktım ama ne olur ne olmaz, pek tanımıyorum EBRUSKAyı belki alıngandır , nerden bilsin kızcağız meslektaş olduğumuzu diye uzatmayayım dedim.

alınmaz da şaşırır bence..ebruska neler hissettin yazsana.meraklandık bak

kızlar doktordan geldik öncelikle herşey yolunda oğluşum çok iyi maşallah 3323gr kilosu 51 cm de boyumuz hala 1 hafta ileri gidiyor
doğum tarihimiz değişmedi temmuz 21 veya 22 si :teytey:haftaya çarşamba tekrar son kontrolümüz var tansiyonumda iki haftadır 12/7 çıkıyor kiloma bakmadılar
şimdi geçmişe birazcık bakınayım

yok yok ebruskada hiç alıngan hassas bi tip değil şaka kaldırabilicek biri tam tersi ben şahsen kendisini çok sevdim

deryacım maşallah kuzuna canım rabbim nazarlardan saklasın
kilo demişken bu aradaaa
ben hiç kilo almamışım şok şok şok ilk kez kilo almadan bi kontrol atlattımmmm e daha ne alıcam dimee yaneee 100 ü görürüm diye çok korkmuştumm
Allahım yaa nelere seviniyorum inanamıyorum 100 kg ne demek yaaaa pöfffff

yok yok ebruskada hiç alıngan hassas bi tip değil şaka kaldırabilicek biri tam tersi ben şahsen kendisini çok sevdim

aslında alıngan olmakla alakası yok. kızcağızın mesleğine direk olarak bir aşağılama var ya, anlam verememiştir, kıl olmuştur bana. (belki) sonuçta o da beni tanımıyor henüz. ben pek nadir giriyorum ya topiğe o açıdan.

DERYAcım gözünaydın. ayyy nerdeyse doğuracaksın sen. maşallah maşallah... ben 2,5 kiloyu zor taşıyorum valla allah sana kuvvet versin şeker. sağsalim kucaklaman dileğiyle.

GYPSYm o halde sana da bi alkış.... alkisalkisalkis
ben şimdi tartıldım 66 çıktım. sabah 65 dim. 1 kilo yemişim. mutfağa gide gele .... hey allahım 20 kiloyla bitireceğim galiba.

Aslında benim de hasbel kader yazdığım bir bölümdü, tercihlerim arasında tek gıda vardı, o tuttu :) itü mezunuyum canım. ama ben hayatta kader kısmete çok inanırım. hayırlısı buymuş dedim sonradan.. mesleğim sayesinde eşimi buldum, o da gıdacı, hatta ege mezunu.. du bakiim, sen kaç mezunusun belki ahbap bile çıkarmışsınız :)))

gypsyesra, cok geçmiş olsun babana.
3.dr ye gidince kararını verirsin ayrıca kendini hazır hissetmiyorsan olmaz kii zaten.kilosuna gelince kilo o kadar değişiyorki ben 33 haftamda 2.500gr dedi doktorum acile gittiğimde 2.400gr dediler.yani artacağına kılosu düşmüş kaldıki arasında 10 gun var.cok fark ediyor ölçümler fazla takılmamk gerek.ayrıca nasıl oksijensiz kalıyor anlamadım.hayırlısını dileyim..

nazan ve esra buluşmus foto bile eklemişler maşallah göbüşlere..gittiğiniz yer gayet serin ve dinlendirici biryere benziyor.
nazan ayağın da gerçekten cok şişmiş o kadar bekleiyordum tuzlu suyu deniyormusun?cok yurumek ayakları şişiriyor ama hareketsiz kalmak da şişiriyor yatsan bile ayak bileklerini parmaklarını muhakkak sık sık oynat.cok şükür ben de cok fazla şişlik yok yani yuzuklerim de oluyor ayakkabılarım da hala aynı numara.

doktora gidenle gözünüz aydın.15 ine kadar dayanacak topiğimiz.sıkıntılar yaşasakta iyiyiz hepimiz şükür.

Son düzenleme:

ben eğe müh fak mezunuyum, eşim de itü müh fak mezunu. sizin tam tersiniz yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…