şimdi ebruska ne oluyoruz diyecek..söylesene ben de gıda mühendisiyim diye nazan..yazık kızcağazasırnaşık şeyayyy çok fena. sevmem ben hiç gıda mühendisliğini. neyse canım, ekmek aslanın ağzında , geçim için yapılıyor işte her iş....
evet tatlım gidicem yarın sabah
nazooo noldu seniin dergi işi bekliyoruz hala iki hava atıcaz ünlü arkadaşımız var diye kursağımızda kaldııı zemuszemus
didooo yazıyorum özeldennn sapığın olayım anammmmm
PİNKY senin eşin mi arnavut? benim de alt komşum arnavut, nefis yemek yapıyor.
Aklıma bir durum geldi, paylaşmadan edemedim.
+ (sınıfa sorulur) Ödevini yapmayan var mı?
- (yapanlardan birisi) Ben yaptıııım !!!
Sana cevap veriyorum; benim karnım yımışaaaak :))
Geçmiş olsun, gözünüz aydın ve maşallah diyorum.
GDO ile ilgili yorumlarımı oldukça acımasız bir biçimde yapmıştım. 1-2 arkadaş da "altına imzamı atarım" demişti sağ olsunlar.
Küçük Amerika olma yolunda hızla ilerliyoruz. Avrupa Bİrliği'ne falan girmeyelim biz. Almasınlar bizi. BİR İKTİDAR kendi insanının sağlığı ile bu kadar oynar mı? Kendi vatandaşını, vatandaşının sağlığını hiç mi düşünmez? Öyle ise neden vardır? Kendi ceplerini, ahbaplarının ceplerini doldurmak için mi? Arkadaşının bursu ile oğlunu okutup, gemicikler aldırmak için mi? Bebek ölümleriyle ilgili en ufak bir açıklama yapmayıp, sorumluların yargılanmasına bile izin vermemesi için mi? Şehitleri kelle sayıp askerlik yan gelip yatma yeri değildir, demek için mi? Pek de alakamız olmadığı halde krizin faturasını üzerimize çıkarmak için mi?
Bİz her şeyi hak ediyoruz. Hiç bir şeye ses çıkarmaya hakkımız yok. Her ülke layık olduğu biçimde yönetilirmiş. Bize müstehak ki, hala bu adamları alkışlayıp tepemize oturtuyoruz.
Çok sinirleniyorum. Ülkem insanını da sevmiyorum, bu kadar mal olduğu için !!!
pardon nazan yazmışsın zaten:)
Nestle'nin her şeyini çok severdim. Ama GDO olayı bende de bir çok şeyi bitirdi. ETİ'nin çikolataları güzel değil. Çok kuru, yağsız, tatsız... ÜLKER 'den aldığım tek şey Halley. Başka hiç bişeyini almam. Zaten çoğu ürünü çok yağlı. Yeşil sermayeye ait olmayan da bir şey kalmadı etrafımızda ya! Geriye tek alternatif kalıyor. MILKA ! Çikolataları muhteşem. Hele bir kakao rüyası mı ne, öyle bir ürünü var, hastasıyım. Bütün paketi tek başıma bitirebilirim....
yine yaptığım araştırmalara göre ( çok ukelayıom biliyorum) bu konu hakkında araştırma yapılması engelleniyormuş..bir televizyon programın da da konuşuldu bu..baz istasyonları da keza öyle..mesala burada bir belediye başkan adayı kendi otelinin üstüne resimlerini yapıştırmış kocaman arkasına da baz istasyonu saklamıştı adi..izmirde de olmuştu böyle bir şey.Yazdıklarına ek olarak; dün akşam haberlerde görmüşsünüzdür belki. Ankara'da bir Onkoloji Hastanesinin karşısına GSM baz istasyonu kurmuşlar. Bakan da çıkmış, baz istasyonlarının insan sağlığına zararlı olduğuna dair kanıtlanmış birşey yoktur diye.. Peki, yok da.. ya varsa?? bunun için bilmem kaç sene insanların telef olmasını mı bekleyeceğiz?
GDO konusu da öyle.. Genetikle oynamanın da insan sağlığına zararlı olduğuna dair bir çalışma yok. Ama yine de herkesin ne yediği hakkında doğru bilgilendirilmesi gerekir. hepimizin bunu bilmeye hakkı var. ama birileri bu işten zarar etmesin diye bizlerin hayatları hiçe sayılıyor..
aslında hemen yazmayacaktım ama ne olur ne olmaz, pek tanımıyorum EBRUSKAyı belki alıngandır , nerden bilsin kızcağız meslektaş olduğumuzu diye uzatmayayım dedim.
Tazeee, MILKA'dan şaşma hihoyyyt
yok yok ebruskada hiç alıngan hassas bi tip değil şaka kaldırabilicek biri tam tersi ben şahsen kendisini çok sevdim
EBRUSKA canım, latife ediyorum. ben de gıda mühendisi olacaktım nerdeyse. ege gıda müh mezunuyum ben. ama sevemedim. çok fazla biyoloji ve kimya vardı. yemek benim için zevk olduğundan zoruma gitti herşeyin içindekini ve yapılışını filan bilmek. zorlandım zaten okurken. 5 senede bitirdim. hiç yapmadım mesleğimi. hemen bankacı oldum. sen hangi üni den mezunsun?
Aslında benim de hasbel kader yazdığım bir bölümdü, tercihlerim arasında tek gıda vardı, o tuttu :) itü mezunuyum canım. ama ben hayatta kader kısmete çok inanırım. hayırlısı buymuş dedim sonradan.. mesleğim sayesinde eşimi buldum, o da gıdacı, hatta ege mezunu.. du bakiim, sen kaç mezunusun belki ahbap bile çıkarmışsınız :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?