öle deme bak, ETİ nin bol fıstıklı bitteri var. onu denedin mi? ben çok beğendim. ülkerin de bol fıstıklısı ve bademlisi çok güzeldir. ben çok seviyorum bizim çikolataları. tabi NUTELLA hepsinden önce geliyor ama yerli çikolatalarımızın da çoğu çok güzel. hatta alaman çikolatalarında daha çok seviyorum. benim sevmediğim sadece birkaç aburcubur vardır, hemen sayayım: tobleron (hiç yemem) beyaz çikolata, metro, albeni, eticin, çokomilk, petibör bisküvi. yani anlayın artık aburcubur düşkünlüğümü. sevip sevmediklerim çok keskin hatlarla ayrıdır birbirinden. feci bir düşkünlüğüm vardır aburcubura. allahım beni şeker hastası etmesin inşallah.
güle güle oturun FASULYEKO. biliyorum ben ıspartakuleyi. ablamlar ve küçük kardeşim bahçeşehirde oturuyorlar, onlara giderken önünden geçiyoruz oranın. çok güzel siteler oralar. ama şehre çok uzak değil mi? siz alıştınız tabi size batmıyor. ama ablamlara gitmek benim çok gözümde büyüyor.
yine yaptığım araştırmalara göre ( çok ukelayıom biliyorum) bu konu hakkında araştırma yapılması engelleniyormuş..bir televizyon programın da da konuşuldu bu..baz istasyonları da keza öyle..mesala burada bir belediye başkan adayı kendi otelinin üstüne resimlerini yapıştırmış kocaman arkasına da baz istasyonu saklamıştı adi..izmirde de olmuştu böyle bir şey.
alınmaz da şaşırır bence..ebruska neler hissettin yazsana.meraklandık bak
nazannn esraaaa ne güzel çıkmışsınız yaaa mekanda çok güzelmiş bide dutmu toplayıp yedinizzz puu sizeee doğurmadan buluşursanız tekrar bende gelicemmmm
hala gezme derdindeyim alkisalkisalkis
kızlar belki hatırlayan vardır... ilk bebeğimden sonra erken hamile kalmıştım... 10 aylık bebeğim vardı... ben de ağustos annesi olacaktım... fakat 31, haftada bebeğim sabırsız çıktı ve dünyaya geldi...
şimdi hala hastanedeyiz... var mı acaba başka doğum yapan aranızda... 1 haftalık olduk yakında taburcu olacağız inşallah...
diyetisyen randevun nasıldı ESRAKO?
EBRUSKA canım, latife ediyorum. ben de gıda mühendisi olacaktım nerdeyse. ege gıda müh mezunuyum ben. ama sevemedim. çok fazla biyoloji ve kimya vardı. yemek benim için zevk olduğundan zoruma gitti herşeyin içindekini ve yapılışını filan bilmek. zorlandım zaten okurken. 5 senede bitirdim. hiç yapmadım mesleğimi. hemen bankacı oldum. sen hangi üni den mezunsun?
kızlar doktordan geldik öncelikle herşey yolunda oğluşum çok iyi maşallah 3323gr kilosu51 cm de boyumuz hala 1 hafta ileri gidiyor
doğum tarihimiz değişmedi temmuz 21 veya 22 si :teytey:haftaya çarşamba tekrar son kontrolümüz var tansiyonumda iki haftadır 12/7 çıkıyor kiloma bakmadılar
şimdi geçmişe birazcık bakınayım
yok yok ebruskada hiç alıngan hassas bi tip değil şaka kaldırabilicek biri tam tersi ben şahsen kendisini çok sevdim
seni gidi seniiiiii:jeyyar:
10 puan 10 puan 10 puan :hooray:yoksa EBRUSKA marsa kraft jacobs ta mı çalışıyorsun?
ben yaşlıyım güzelim. 97 mezunlarındanım.
ben eğe müh fak mezunuyum, eşim de itü müh fak mezunu. sizin tam tersiniz yani....
oyyy derya çok helecanlı be..ben de senden 10 gün sonra doğuracam yaaaa kafayı fıydıracam böyle yazınca..41 kere maşallah yavruna.kızlar doktordan geldik öncelikle herşey yolunda oğluşum çok iyi maşallah 3323gr kilosu51 cm de boyumuz hala 1 hafta ileri gidiyor
doğum tarihimiz değişmedi temmuz 21 veya 22 si :teytey:haftaya çarşamba tekrar son kontrolümüz var tansiyonumda iki haftadır 12/7 çıkıyor kiloma bakmadılar
kızlar Allah yardımcınız olsun sizin.bu iğne işini okudukça çok fena oluyorum bennazan ben hala göbeğimden vuruyorum iğneyi evet göbeğim aşırı gergin iğneyı vurunca ilaç cıkıyor hatta bastırıyorum pamukla ama yapabileceğim birşey yok koldan vuramıyorum tersime geliyor bacaktan da vuramıyorum denedim ama sadece 1 sefer vurabildim zorlandım cok fazla az kaldı biraz daha dayanacağım artık.
aspirine gelince benim 23.-24. haftalarda yine kanamam gelmişti o zaman kesmiştik bebe aspirinini dozunuda o zaman arttık 32. haftayı beklemedik yani.
bu arada sen normal doğum apmayı istiyormussun doktorunda olur demiş bana sezeryan dedi direk.daha önce normal olabiliyor demişti ama şimdi sezeryan diyor sanırım normal risk oluyor benim için.kaldıki doktorum çok rahttır.kesin tarihimiz belli değil 21 temmuzda kesinleşecek.39 haftanın bitmesini beklemeyecek sanırım.
AAA evet ESRAKO o fotoyu unutmuşum bak. şimdi çıkıyorum da gelince onu da eklerim. bölelikle aradaki farkı da görürler.
bana uyar lokale tekrar gidelim, gelebilen herkes gelsin. ama haftaiçi olması lazım. haftasonu keyifli olmaz, çok kalabalık oluyor. haftaiçi sessiz sakin oturuz. bence de GYPSY yi sen göztepe köprüsünden alırsın, süper olur. DİĞER KIZLAR!!!!! alooooooo , gelebilecek olan var mı başka haftaiçi? PETRİK ten neden hiç ses sade çıkmıyor?
ESRAKO, sen benim gıda müh olduğumu bilmiyor muydun. iyi o zaman bir sonraki buluşmada anlatırım nasıl bankacı olduğum hikayemi....
valla pinky arnavut deiliz ama hastanede yatacağım yatağa bile taçtan tek kişilik takım aldım. evde lohusayken kullanacağım çarşaflarım yeni süslü püslü.mevlüt ayrı . ama mantık şu. yeni olaya yenilerle başlamak. biizmki biraz batıl. yatak çarşaflarım lohusaykenn kimse görmicek yani. ya da lohusa geceliklerim var . kimse gene görmicek. giyerim gene eskilerden nolcak. ama bebeto yeni bir dönem. yenilerle başlama mantığı var. eşya deiştiremedim param yetmedi zemuszemus çok komik dimi. valla annemden gaza geldim.
birazdan çıkıp saç boyası alacağım. lorealin amonyaksız boyasıydı di mi? inşallah mahvetmem saçlarımı. acaba bir kuaföre gidip bitkisel boyayla mı boyatsam. ama her zaman kendime daha fazla güvenirim. ne kaş aldırım kuaförde ne ağda yaptırım ne manikür ne de pedikür. sadece ve sadece kesim için ya da nadiren fön için giderim. sevmem ben kuaförleri nedense.
Yazdıklarına ek olarak; dün akşam haberlerde görmüşsünüzdür belki. Ankara'da bir Onkoloji Hastanesinin karşısına GSM baz istasyonu kurmuşlar. Bakan da çıkmış, baz istasyonlarının insan sağlığına zararlı olduğuna dair kanıtlanmış birşey yoktur diye.. Peki, yok da.. ya varsa?? bunun için bilmem kaç sene insanların telef olmasını mı bekleyeceğiz?
GDO konusu da öyle.. Genetikle oynamanın da insan sağlığına zararlı olduğuna dair bir çalışma yok. Ama yine de herkesin ne yediği hakkında doğru bilgilendirilmesi gerekir. hepimizin bunu bilmeye hakkı var. ama birileri bu işten zarar etmesin diye bizlerin hayatları hiçe sayılıyor..
yine yaptığım araştırmalara göre ( çok ukelayıom biliyorum) bu konu hakkında araştırma yapılması engelleniyormuş..bir televizyon programın da da konuşuldu bu..baz istasyonları da keza öyle..mesala burada bir belediye başkan adayı kendi otelinin üstüne resimlerini yapıştırmış kocaman arkasına da baz istasyonu saklamıştı adi..izmirde de olmuştu böyle bir şey.
Bİr arkadaşın eşi anlattı. Bu baz istasyonlarına (bir semtte) halktan çok tepki geliyorsa, bir daire kiralayıp gizlice oraya döşüyorlarmış. Bu şekilde etrafımızda bir yığın baz istasyonu varmış mesela. Yaaa... Sen o dairede kimse oturmuyor sanıyorsun ama, baz istasyonu var o dairede!!
kızlar doktordan geldik öncelikle herşey yolunda oğluşum çok iyi maşallah 3323gr kilosu51 cm de boyumuz hala 1 hafta ileri gidiyor
AAA evet ESRAKO o fotoyu unutmuşum bak. şimdi çıkıyorum da gelince onu da eklerim. bölelikle aradaki farkı da görürler.
bana uyar lokale tekrar gidelim, gelebilen herkes gelsin. ama haftaiçi olması lazım. haftasonu keyifli olmaz, çok kalabalık oluyor. haftaiçi sessiz sakin oturuz. bence de GYPSY yi sen göztepe köprüsünden alırsın, süper olur. DİĞER KIZLAR!!!!! alooooooo , gelebilecek olan var mı başka haftaiçi? PETRİK ten neden hiç ses sade çıkmıyor?
ESRAKO, sen benim gıda müh olduğumu bilmiyor muydun. iyi o zaman bir sonraki buluşmada anlatırım nasıl bankacı olduğum hikayemi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?