2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

teşekkürler nazan
alıştık canım biz zaten beylikdüzünde oturuyorduk ıspartakulenin daha çok gelişmeye ihtiyacı var malum yeni gişelerin açılması iyi oldu bizim için özellikle eşim çok rahat gidip geliyor işe (tem den)

Aslında pek bişi hissetmeme fırsat kalmadı. Çünkü ben sayfayı refresh edip en son kaldığım yere inesiye kadar bir sürü şey yazılmış.. o arada bir yerde yakaladım meslekdaş olduğumuzu .. ama farketmesem bile bir hikayesi vardır muhakkak diye düşünürdüm.. ya da kurcalardım "niye küne" diye.. alınganımdır aslında ama foruma yansıyacak şiddette değil çok şükür.. burada kimsenin birbirini durduk yere kırmak isteyeceğini zannetmem..

nazannn esraaaa ne güzel çıkmışsınız yaaa mekanda çok güzelmiş bide dutmu toplayıp yedinizzz puu sizeee doğurmadan buluşursanız tekrar bende gelicemmmm
hala gezme derdindeyim alkisalkisalkis

esracım seni de bekliyoruz hatta ebruska da ne zaman izne çikcak onuda beklerizz dimi ebruska gelirsin belki hıı, esracım sen e5 goztepe koprusune gel çok mbilindik biry er orası sonuçta ordan ben seni alırım sonra nazanı alırım evinin ordan dosdogru is bankasi lokali valla mekani szaten bençok sevredim oglumda orda çok mutlu ben hergun gidebilirim yani haftaya yapalım nazanada uyarsa

aaaa agustos annelerinden biri dogurmus haberimiz yokk mai ben seni çoknet hatırlıyrom çok sasırmıstım okardar yakın zamanad ikinciyi dourackasın diye ne durumda beegin nekadarlık dogdu nası oldu suyunmu geldi biraz anlatsanaaa gozun aydın diyelim madem saglık durumunuz iyi gule gule buyut canım

diyetisyen randevun nasıldı ESRAKO?

1 kilo almısım nazo 8 gunde adam dedi artık bu yediklerinmle bubi kilo dedi tamamen yag falan olamaz dedi su tutuyor vucudun artık dedi ki oyle davul gibiyim
niye benim ayaklarla seninkinin yanyanaolgdu resmi atmadın kıs atabilirsin yanibenimkindie gorsunlerrr :)))
yani bir haftada bir kilo almak için 7000 kalorilik diyetini asman gerek oyle birsey yaptkıgını sanmam dedi yok dedim ne asması okadar ç ok yani
dedi su o zaman seker olcumlerinde normal çıkarsa teyit etmis oluruz buun dedi bakalım iste simdi haftaya ne kadar alcambakalım

aaa bilmiyordumn nazannn ciddimisin yaa insan gida muhendisligi okuyup bankacıa nası olur vay be enteresan geldi

deryacım masallahhhhhh masalallahhh çok az kaldı senin doguma yaaa

nazan ben hala göbeğimden vuruyorum iğneyi evet göbeğim aşırı gergin iğneyı vurunca ilaç cıkıyor hatta bastırıyorum pamukla ama yapabileceğim birşey yok koldan vuramıyorum tersime geliyor bacaktan da vuramıyorum denedim ama sadece 1 sefer vurabildim zorlandım cok fazla az kaldı biraz daha dayanacağım artık.

aspirine gelince benim 23.-24. haftalarda yine kanamam gelmişti o zaman kesmiştik bebe aspirinini dozunuda o zaman arttık 32. haftayı beklemedik yani.
bu arada sen normal doğum apmayı istiyormussun doktorunda olur demiş bana sezeryan dedi direk.daha önce normal olabiliyor demişti ama şimdi sezeryan diyor sanırım normal risk oluyor benim için.kaldıki doktorum çok rahttır.kesin tarihimiz belli değil 21 temmuzda kesinleşecek.39 haftanın bitmesini beklemeyecek sanırım.

maibeyaz kızın mı oldu oğlunmu hatırlayamadım canım kusura bakma bebişin iyi mi şimdi foto ekler misin bizim için

yok yok ebruskada hiç alıngan hassas bi tip değil şaka kaldırabilicek biri tam tersi ben şahsen kendisini çok sevdim

öperim seni kobacan opuyorumnanaktan

seni gidi seniiiiii:jeyyar:

naniknanik

yoksa EBRUSKA marsa kraft jacobs ta mı çalışıyorsun?
10 puan 10 puan 10 puan :hooray:
ben yaşlıyım güzelim. 97 mezunlarındanım.

Benim kocam da 96 mezunu.. hemen hemen aynı dönemlerde okumuşsunuz.. ay çok heyecan yaptım şimdi..

ben eğe müh fak mezunuyum, eşim de itü müh fak mezunu. sizin tam tersiniz yani....

öyle olmuş biraz.. ama tesadüfe bak yahu...

AAA evet ESRAKO o fotoyu unutmuşum bak. şimdi çıkıyorum da gelince onu da eklerim. bölelikle aradaki farkı da görürler.
bana uyar lokale tekrar gidelim, gelebilen herkes gelsin. ama haftaiçi olması lazım. haftasonu keyifli olmaz, çok kalabalık oluyor. haftaiçi sessiz sakin oturuz. bence de GYPSY yi sen göztepe köprüsünden alırsın, süper olur. DıĞER KIZLAR!!!!! alooooooo , gelebilecek olan var mı başka haftaiçi? PETRıK ten neden hiç ses sade çıkmıyor?
ESRAKO, sen benim gıda müh olduğumu bilmiyor muydun. iyi o zaman bir sonraki buluşmada anlatırım nasıl bankacı olduğum hikayemi....

EBRUSKA kocanın adı ne? hemen yaz. çıkmadan öğreneyim bakiim tanıyor muyum? ya da benim fotoları göster eşine. belki o beni hatırlar. ben şimdi çıkmak zorundayım. yetişmem gereken bir buluşmam var. sözümona bugün evden hiç çıkmayacaktım di mi? yok olmuyor valla... eşime laf ediyorum ama ben de az gezenti değilim.

bu arada EBRUSKA ben uzattığım için 97 de mezun oldum. yoksa normalde 96 mezunu olmalıydım. eşini tanıyor olma ihtimalim var. gerçi bizim bölüm çok kalabaktı ve ben hiç kimseyi doğru düzgün hatırlamıyorum. hafızam çok kötüdür. ama yine de çok merak ettim. fotosunu görmem lazım eşinin.

oyyy derya çok helecanlı be..ben de senden 10 gün sonra doğuracam yaaaa kafayı fıydıracam böyle yazınca..41 kere maşallah yavruna.
kızlar Allah yardımcınız olsun sizin.bu iğne işini okudukça çok fena oluyorum ben

aslında burada anlatsan fena olmaz.bir akrabamız var biyoloji öğretmenliğini bitirdi bankacı olmak istiyor..ne yapması gerekiyor bilmiyor..galiba bankalar eğitim fakültesi mezunlarını da alıyormuş.bir bilgin var mı?

esra gerçekten amma karışık olmuş senin ilk doktorun söyledikleri pekde inandırıcı gelmedi adam kafadan sezeryan olması için öyle söylemiş bence hem gerçekten niye oksijensiz kalsınki lafa bak içini ferah tut bence
babanada tekrar geçmiş olsun canım

Valla evlenirken göstermediğim özeni doğuma gösteriyorum :) Ben de senin gibi düşünüyorum Lal. Hastaneye ayrı, eve ayrı nevresim takımı aldım. Öyle saten falan değil, pek sevmem saten gecelik, nevresim tarzı şeyleri. Ama yataş'ın çok cici bir takımını aldım.

Kesinlikle mahfetmezsin. Boya zaten akıcı bir boya. 30 yıkamaya kadar dayanıyor. Her gün duş alsan 1 ayda akar, gider. Sakın kuaföre gitme. Bitkisel diyip kandırıyorlarmış.

Evet gördüm. Dalga geçiyorla alenen bizimle. Başka bir şey değil. "Bizim şeyimiz şeyimize denk, ne haliniz varsa görün" diyorlar.

Bİr arkadaşın eşi anlattı. Bu baz istasyonlarına (bir semtte) halktan çok tepki geliyorsa, bir daire kiralayıp gizlice oraya döşüyorlarmış. Bu şekilde etrafımızda bir yığın baz istasyonu varmış mesela. Yaaa... Sen o dairede kimse oturmuyor sanıyorsun ama, baz istasyonu var o dairede!!

ne diyim kardeş Allah cezalarını versin bu itlerin.

Maşallah oğluşuna canım - çok az kaldı biraz daha sık dişini - zaten 2 hafta var dahada alır yavrucak - benim 22 temmuzda nst randevum var senin doğum randevun hehe hangimiz daha heycanlı acep kaydirigubbakcemile5
Herşey super geçecek eminim yavrunu sağlıklı kucağına alıcaksın

valla sasırdım bilmiyordum nazo, haftaya gidebiliriz tekrkar camlıcaya esra da gelir hakikaten petrik niye ortalarda yok hala calısıyormu is devrediyordu ondanmı giremiyor acaba
dedgin gibi gelebilen karsıdan varsa goztepe koprusunden alırım ben herkesi

burkocum ellerine saglıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…