müdürüm bana gelip bundan sonra işiniz bittiği gibi çıkabilirsiniz dedi..erkenden çıkabilir mişim? ama son haftaya kadar çalışmayı kendim seçtim yapamam kafadan izin.gördü tabi çalışıyorum işleri aksatmıyorum..
sakaleyncim az kalmışşşşşş... ve kocaman olmuş bebeğinnn. maşallah. çok heycanlanıorum sizleri duydukça. sıra bize de gelior demek. az kaldı zemuszemus
ben de evlenirken bu kadar heycan yapmamıştım. samanlık seyran şeklindeydim :smiley-cool: kızlar bizim pipili 1. haftasında en geç sünnet olacak. izmirli bayanlar doktor tavsiye edebilirim bu konuda. bebek cerrahı ve kendi kliniği var fiyatı da uygun. aklınızda bulunsun
EBRUSKA kocanın adı ne? hemen yaz. çıkmadan öğreneyim bakiim tanıyor muyum? ya da benim fotoları göster eşine. belki o beni hatırlar. ben şimdi çıkmak zorundayım. yetişmem gereken bir buluşmam var. sözümona bugün evden hiç çıkmayacaktım di mi? yok olmuyor valla... eşime laf ediyorum ama ben de az gezenti değilim.
müdürüm bana gelip bundan sonra işiniz bittiği gibi çıkabilirsiniz dedi..erkenden çıkabilir mişim? ama son haftaya kadar çalışmayı kendim seçtim yapamam kafadan izin.gördü tabi çalışıyorum işleri aksatmıyorum..
maşallah tazecik bebeğine haftaya belli olur belki hiç sıkma canınıSelam kızlar, biz geldik.
Her şeyimiz yolunda. Fetal eko çekildi. NST ye gene girmedim. Haftasından biraz önde çıkıyordu, bu sefer tam uyumlu çıktı ölçümleri. 2450 gr, 46 cm. Ve gene tarih vermedi adam yaa2 hafta sonraya tekrar çağırdı. 4 hafta sonraya da randevu almamı istedi.
Dedim, o haftaya randevu mu alayım? Tabii, dedi. (5 haftada) Aldığım 3 kg ı fazla buldu. Maksimum 1,5 kg daha al, dedi.
bunun dışında her şey yolunda ama, daha net verilerle çıkmayı bekliyordum.Kıcık oldum
oh fıstıklar ne güzel etmişsiniz kaydirigubbakcemile5NAZAN LA BULUSTUKKK
sonunda bulusabildik nazan la sabah beni çekistirmis uyanmıyor falan diye ama kendisi dun sms lerime netten yanıt vermis bana gelmedi oda geldiini sanmıs tabi ben haber bekliyorum vs vs oyuzden uyanmamı bekledi yani dipnot ileteyim.))))))) belirsizlik olunca bende uyurum sabah tellesiriz ozaman diye son sms i attım yattımdı çunku
neyse kahvaltı diyebulustuk tummm gun bir aradaydık onların bankanın lokali var camlıcada agaclık kocamang uzel bir tesis ben baska bir arkadasım vasıtasıylada oraya giryorum bildgim yer kahvaltıya gittik iste benim oglumda geldi lokale gidiyoruz diynce hemen uyandı yoksa gelmeyecekti:)
neyse kahvaltı ara ogunumu yemek falan aksama kadar kaldık ordan çıktık e bebek var camlıcada merkezi hatta buyukce gittik orayı gezrdik nazan ne almaya kalksa gerekyok ona diye aldırmadım birsey:)
kendisi bol bol resimler çekti aksam atarım dedi ama yoruldu tum gunsıcakta sandalye tepesinde oturduk ev ortamı gibi olmuyor sonuç olarak heralde giremedi resimleri yarın atar
:uhm:ESRA YI MERAK EDENLERE
esra yı aradım konustuk bugun. o girip yazamadı sanırım ben yazayım dedim
babası iyi imis ameliyat basarılı geçmis sonuçlar biyopsi sonucu vs daha çıkmamıstı ben konustgumda
esra nın dr moralini bozmus biraz
bebek 10 gunde 50 gr almıs artık almalyıyız sezaryanla demis oysa herkes soyluyor buhaftalarda yanlıs olcum ile beegin kilosu çok değisebilir
bu arada catı muaynesi sonucuda olumsuzmus dr demis 4 parmakla olcerim normalde bir parmak tan sonrası zor olmus normal doguramassın demis
cumartesi en geç salı sezaryanla bebegi almalıyız demis
esra nın kafasına yatmamıs eski dr uma tekrar gideceğim teyit edeceğğim dedi
haberlyer bu kadar
çok güzelsiniz ya maşallah göbek deliği benimde aynen öyle duruyor yerimsenibengeçmişi okumadan önce foto ekliyorum.
.
işte göbek mankenlerimiz
.
lütfen fotolarda benim göbek deliğime dikkat ediniz. sizin de böle dışa doğru fırladı mı?
dünkü buhran geçti gitti sizlerin desteği sayesinde hepinizi çok seviyorum kaydirigubbakcemile5:1hug:....
ayyyy ilahi DERYA ya, o kadar merak ettim ki alıntılarda görünce bu yazını, geçmişteki tüm mesajlarını okuyup buldum. bence hormaonların seni altüst etmiş. yoksa ne var kuzum eşin yol gidip gelsin, ne olacak. sabreden derviş muradına erermiş. bak LALECE yi düşün, MİLKSHAKE i düşün.... onların durumu daha mı iyi. herkesin eşinin bir türlü sıkıntısı var. benimki de sık sık çıkıyor şehirdışına. örneğin dün gece yoktu, bu gece de yok. allah başka türlü deret vermesin. adamın işi var da gidiyor. sen deret etme bunların, inşallah tez vakitte istediğin tayin işi de olur canım. dua ederiz burdan hepbirlikte.... sinerjimiz gelir herşeyin üstesinden.
tuzu kesince de tansiyonum düşüyor, gözüm kararıyor. doktor kesme sakın tuzu dedi. ama o ayağımı hiç bu kadar şiş görmemişti, iki gündür sıradışı bir şişlik var, ondan öncesinde normal görünüyordu, dokotr da "herşey gayet güzel gidiyor "demişti. yok yauw bence ben çok ayakta kalmaktan bu ladar şişirdim, bugün daha iyi görünüyor.
göbeğim için de hiç fıtık gelmedi aklıma. ağrımıyor ki.... sadece göbek deliğim dışa doğru pörtledi, estetik bir bozukluk başka bir sıkıntısı yok ki.... komik bir görüntü oluyor o kadar.... sanmıyorum fıtık filan olduğunu. sende de yoktur, korkma....
boşver canım, bunu da giydiğinde alttan açar emzirirsin. ben de olsam hayatta "değiştirin" demezdim. ne güzel düşünüp almışlar, çok zarifler, hem de çok hoş bir pijamaya benziyor. değiştirtmemekle iyi etmişsin.
sağol amin canım son ayda kio alınmaya biliniyor hatta veren bile oluyor kaydirigubbakcemile3ne güzel işte :lepi:deryacım maşallah kuzuna canım rabbim nazarlardan saklasın
kilo demişken bu aradaaa
ben hiç kilo almamışım şok şok şok ilk kez kilo almadan bi kontrol atlattımmmm e daha ne alıcam dimee yaneee 100 ü görürüm diye çok korkmuştumm
Allahım yaa nelere seviniyorum inanamıyorum 100 kg ne demek yaaaa pöfffff
amin canım amin :Saruboceq:zaten gecelri sağa sola dönüş iyice zorlaştı hatta canımı bile yakabiliyor bazenDERYAcım gözünaydın. ayyy nerdeyse doğuracaksın sen. maşallah maşallah... ben 2,5 kiloyu zor taşıyorum valla allah sana kuvvet versin şeker. sağsalim kucaklaman dileğiyle.
bu kiloar gidecek niye takıyorsunuz ki a.sGYPSYm o halde sana da bi alkış.... alkisalkisalkis
ben şimdi tartıldım 66 çıktım. sabah 65 dim. 1 kilo yemişim. mutfağa gide gele .... hey allahım 20 kiloyla bitireceğim galiba.
evet sositososito:sm_cool:esracım seni de bekliyoruz hatta ebruska da ne zaman izne çikcak onuda beklerizz dimi ebruska gelirsin belki hıı, esracım sen e5 goztepe koprusune gel çok mbilindik biry er orası sonuçta ordan ben seni alırım sonra nazanı alırım evinin ordan dosdogru is bankasi lokali valla mekani szaten bençok sevredim oglumda orda çok mutlu ben hergun gidebilirim yani haftaya yapalım nazanada uyarsa
aaaa agustos annelerinden biri dogurmus haberimiz yokk mai ben seni çoknet hatırlıyrom çok sasırmıstım okardar yakın zamanad ikinciyi dourackasın diye ne durumda beegin nekadarlık dogdu nası oldu suyunmu geldi biraz anlatsanaaa gozun aydın diyelim madem saglık durumunuz iyi gule gule buyut canım
deryacım masallahhhhhh masalallahhh çok az kaldı senin doguma yaaa
hayırlı haberlerle gelicen kız o nasıl söz öyleNAzan Esra, çok hoşsunuz kızlar.. Benim de ayacıklarım aynen böyle.. Sizleri görünce korkmuyorum noluyo benim bu ayaklara diye, teselli oluyosunuz.. Fotoğraflarınızdan yüzüme yüzüme serinlik geldi, bol yeşillikli ohhh mis gibi..
Ayy Çingenem, ne zor bir durum.. Sevmiyorum ben doktorları bu yüzden.. Bilimde bir kaç doğru olur mu ya...yani bu kadar uç noktalarda şeyler söylenir mi..Biri ak diyo öteki kara.. Hay allahım sen napcaksın peki hangisini dinleyeceksin. Bir üçüncü doktora gitsen o ne diyecek acaba.. Pehhhhh
Ben de yarın dr'a gidiyorum..Ben de biliyorum başıma gelecekleri, başlayacak yine kötü haberlere.. Yarın ben de buralarda salya sümük olursam şaşmayın..
bencede üçüncü doktor en mantıklısı kafan rahat eder sonuçta yavrunun sağlığı öncelikli inşallah bundan güzel haberlerle gelirsin :Saruboceq:haklısın yakışıklılığınaa kandımmm :))
yarın türkiye hastahanesine gidicem randevu aldım sabahtan bakalım ne diyecek tatlım üç gün üst üste üç farklı dohtorrrr pehhh
hastaneyi aradım yarına randevu verebiliriz dedi tatlım yarın sabah 10:30 da randevum
benimde en çok kafama takılan bu oldu durmasının anlamı yok demesi yani millet bi gün bile kalsa kardır diye bakar
görümcem sordu acıbademde çalışıyor ya orda çok iyi bi kadın doğumcu var adam direk demişki kesin tatile felan gidicektir çocuğu alıp öyle gitsin demiştir diyor...çünkü kendileri öyle yapıyor genelde düşünsene ne iğrenç bi durum adam tatile gidicek diye önce alıyor çocuğu bunun vebalini nasıl ödüyecek gerçekten öyle bir durum varsa tabii Allah bilir suizan edip kimsenin günahını alamam bunlar sadece varsayım..
valla ben esrada msj attım diodu ama onada cvp yazmadıdı sanırım.neyse iyidir inşallahAz once mesaj attım kendısıne.. merak edılıyorsun dıye... umarım gelır yazar.
ohh maşşalah kuzunaaaa,negüzel normale dönmüş hersey.cop sevındım canımSelam herkese
Doktordan geliyorum- kuzucuk 1900 gr olmuş çok sağlıklı gelişiyo dedi doktor Beni en sevindiren şey de 2 hafta geriden geliyodu - şimdi 1 haftaya düşmüş - yani gelişimini hızlandırmış - çok mutlu oldum ben 33. o 32. haftasında - umarım önümüzde kalan zamanda eşitleniriz :) Bu arada doğum tarihimiz değişti 17.08 değil de 15.08 e çekti doktor - haftasonu denk gelmesi için - haftaiçi SSk hastanesinde çalıştığı için sanırım anca haftasonu boş oluyo
Hala kordonununda dolanık duruyo bizimki - pek sevdi kordonuyla oynamayı - ama üzülmüyorum artık alıştım - hareketlerini takip ediyorum - sezeryen olacağı için de bir tehlike yok dedi doktor .
Sürem iyice daraldı - daha hastane çantası bile hazır değil - elimi çabuk tutmalıyım
amniiinn çikolatasız bır hayat benım için dşünülemezz,hele o gevreklerı heeeççç yiyemıyorum.hamıleyken barı sütle yiyim dedım ama yok ne mümkünCıkolata ıle aram yok.. ama elımden nesfıt gıderse sabahları ne halt edecegım merak konusu??
canım ne oldu senın kanaman devam edıyormuslm kızlar nasılsınız ben iyiyim geçmişe göz atayım geliyorum öf çok sıcak bu gnde.dışarı çıkma yasaklarıda başlar yakında.
evet hatırladım senııı,ilk bebegınde agustostamı dogmustu sankı.annesıne kavusmak için pek bi acelecı davranmıs.nasıl oldu canım,suyun falanmı geldı.şimdilk aramızda doguran yok.ama gramayan cok arkadas var onlar dogurdumu bılmıyoruz tabekızlar belki hatırlayan vardır... ilk bebeğimden sonra erken hamile kalmıştım... 10 aylık bebeğim vardı... ben de ağustos annesi olacaktım... fakat 31, haftada bebeğim sabırsız çıktı ve dünyaya geldi...
şimdi hala hastanedeyiz... var mı acaba başka doğum yapan aranızda... 1 haftalık olduk yakında taburcu olacağız inşallah...
kaydirigubbakcemile5 aynen nazancım hayatta agzıma süremem o yulafları mısır gevreklerını.ama çikolatasızda bır hayat düşünemem aslaaaa.bıgun yemesem bende krize giriyorum zemuszemusİLAHİ EVRİŞ. BU KONUDA TABAN TABANA ZITIZ. BEN ÇİKOLATASIZ BİR TEK GÜN GEÇİREMEM. MÜPTELASIYIM ADETA. HANİ SENİN ÇAY KRİZİN GİBİ HESAP ET....
KAHVALTIDA NESFITMİŞ YULAFMIŞ MISIR GEVREĞİYMİŞ BUNLARLA DA HİÇ ARAM YOK. HATIR İÇİN BİLE YEMEM......
kızlar doktordan geldik öncelikle herşey yolunda oğluşum çok iyi maşallah 3323gr kilosu51 cm de boyumuz hala 1 hafta ileri gidiyor
doğum tarihimiz değişmedi temmuz 21 veya 22 si :teytey:haftaya çarşamba tekrar son kontrolümüz var tansiyonumda iki haftadır 12/7 çıkıyor kiloma bakmadılar
şimdi geçmişe birazcık bakınayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?