2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

müdürüm bana gelip bundan sonra işiniz bittiği gibi çıkabilirsiniz dedi..erkenden çıkabilir mişim? ama son haftaya kadar çalışmayı kendim seçtim yapamam kafadan izin.gördü tabi çalışıyorum işleri aksatmıyorum..

iste benim ece min son hali babasına verdim resmi taratması için sirkette az evel mail atmıs

Son düzenleme:
sakaleyncim az kalmışşşşşş... ve kocaman olmuş bebeğinnn. maşallah. çok heycanlanıorum sizleri duydukça. sıra bize de gelior demek. az kaldı zemuszemus

ben de evlenirken bu kadar heycan yapmamıştım. samanlık seyran şeklindeydim :smiley-cool: kızlar bizim pipili 1. haftasında en geç sünnet olacak. izmirli bayanlar doktor tavsiye edebilirim bu konuda. bebek cerrahı ve kendi kliniği var fiyatı da uygun. aklınızda bulunsun

Aaaa, böyle müdürler de var demek :) E canım sen de çıkmadan önce gene de bir uğrayıp "müdür bey ben çıkıyorum izin verirseniz" dersin. Razı olduktan sonra, nedne oturasın orda? Sen bilirsin ama ?

Süpermiş Lalcim :) Bana gönderir misin bilgileri özelden? İlk hafta olmasa da ilk 6 ay içinde düşünüyoruz biz de.

esracım bu tombik ne böleeeeee.ısırmalık olmuşşşşş.. maşallah kzıınaaaa... yanakaları sarkmış annesi bunun nası güsel bakmışsınn. bakalım yarın da biz gidicez. foto vercek mi bizim pipili. inşallah olur bi tane

AFTABRU, sen çıkmadan yetişemedim. Sana özelden attım bilgileri.

valla lalcim guya diyetteyim oyle aman aman yemiyorum yaptıgım bir iki kacamak mesela dun nazanla patates kızartması yedim toplasam 20 adet falan yemisimdir heralde ekstra yedigim bu yani o halde bile son bir ayımda 5 kilo almısım tabi tatilde biraz kactı onun etkisi var ama bebek iri genetik bu valla bence en buyuk etken genetik
birde içilen vitaminlerin vardır mutlaka etkisi balık hapı elevit vs ben aylardı içiyorum

E ne güzel işte.. zaten şu zamana kadar işe gelip de full performans beklemeleri de abes olur. ama erkekler yaşamadıkları için bilmeyebilirler tabii.. benim konsantrasyonum acayip dağınık mesela..

dide şanslısın gerçekten insalı insanlıktan anlayan bir patronun varmış.

esra bebeğin tabi ki genetik iridir de annesi de ii bakmıştır. güsel beslenioruz alan bebek var almayan var. o kısımda genetik girior devreye. ama tek genetikle olmas. ayh annesi bakıp bakıp duruorum . benim bebek hiç poz vermedi bu güne kadar hiç fotom yok. aynı dönem bebekleri ya. benim ki de baya bebek gibi gözüküodur

maşallah tazecik bebeğine haftaya belli olur belki hiç sıkma canını
oh fıstıklar ne güzel etmişsiniz kaydirigubbakcemile5
:uhm:
geçmişi okumadan önce foto ekliyorum.
.
işte göbek mankenlerimiz

.
lütfen fotolarda benim göbek deliğime dikkat ediniz. sizin de böle dışa doğru fırladı mı?
çok güzelsiniz ya maşallah göbek deliği benimde aynen öyle duruyor yerimseniben
dünkü buhran geçti gitti sizlerin desteği sayesinde hepinizi çok seviyorum kaydirigubbakcemile5:1hug:
sağol amin canım son ayda kio alınmaya biliniyor hatta veren bile oluyor kaydirigubbakcemile3ne güzel işte :lepi:
DERYAcım gözünaydın. ayyy nerdeyse doğuracaksın sen. maşallah maşallah... ben 2,5 kiloyu zor taşıyorum valla allah sana kuvvet versin şeker. sağsalim kucaklaman dileğiyle.
amin canım amin :Saruboceq:zaten gecelri sağa sola dönüş iyice zorlaştı hatta canımı bile yakabiliyor bazen
evet az kaldı çok şükür tarih net belliya ama haftaya yine konuşuruz dedi 22 temmuzu geçirmeyiz yinede dedi a.s
GYPSYm o halde sana da bi alkış.... alkisalkisalkis
ben şimdi tartıldım 66 çıktım. sabah 65 dim. 1 kilo yemişim. mutfağa gide gele .... hey allahım 20 kiloyla bitireceğim galiba.
bu kiloar gidecek niye takıyorsunuz ki a.s
evet sositososito:sm_cool:
hayırlı haberlerle gelicen kız o nasıl söz öyle lmaz:kaydirigubbakcemile5
haklısın yakışıklılığınaa kandımmm :))
yarın türkiye hastahanesine gidicem randevu aldım sabahtan bakalım ne diyecek tatlım üç gün üst üste üç farklı dohtorrrr pehhh
bencede üçüncü doktor en mantıklısı kafan rahat eder sonuçta yavrunun sağlığı öncelikli inşallah bundan güzel haberlerle gelirsin :Saruboceq:

nekadar saçma ya bunlar bence doktor değil kasaplar Çok üzgünüm çoookbelki biraz sert tabir olcak ama ne yapayım durduk yere niye sezeryan olasınki ya anlamsız gelmişti zaten ?:jeyyar:
birde öyle korkutuyorki hemen kabul edesin diye tövbe tövbe sen üçüncü doktora görün için rahat etsin bak gör bence hiç alakası yoktur dediklerinin kaydirigubbakcemile5

adaşımmm tmm ben gelirim metrobüs göztepeye varmı?sen bliyomusun ben bulurum artık bi şekilde telefonlaşırız buluşacağımız zaman

nazannn ben corasiprin kullanıyorum bu gittiğim iki doktorda biliyor ama bana bırak felan demedi??

doktor demiş ya 1 buçuk kilo al daha maksimum diye. bebek zaten o kadar alıcak daha. sen kendine hiç almıcak mısın yani. bebek nerden alıcak kiloyu anlamadım

sağolasın deryam yarın içim rahat edicek inşallah ben bu kadar normal doğum için diretiyorum olaylar böyle gelişiyor hayırlısı artık sezeryanda olsa son noktada olsun hatta mümkünse ağustosa sarksın tabii çok zorrr..

adaşım maşallah eceye ne güzel fotolar alıyosunuz ya bis artık hiç alamıyoruz böyle fotolar çok büyüdüğü içinnn

Az once mesaj attım kendısıne.. merak edılıyorsun dıye... umarım gelır yazar.
valla ben esrada msj attım diodu ama onada cvp yazmadıdı sanırım.neyse iyidir inşallah
ohh maşşalah kuzunaaaa,negüzel normale dönmüş hersey.cop sevındım canım
Cıkolata ıle aram yok.. ama elımden nesfıt gıderse sabahları ne halt edecegım merak konusu??
amniiinn çikolatasız bır hayat benım için dşünülemezz,hele o gevreklerı heeeççç yiyemıyorum.hamıleyken barı sütle yiyim dedım ama yok ne mümkün
slm kızlar nasılsınız ben iyiyim geçmişe göz atayım geliyorum öf çok sıcak bu gnde.dışarı çıkma yasaklarıda başlar yakında.
canım ne oldu senın kanaman devam edıyormu
evet hatırladım senııı,ilk bebegınde agustostamı dogmustu sankı.annesıne kavusmak için pek bi acelecı davranmıs.nasıl oldu canım,suyun falanmı geldı.şimdilk aramızda doguran yok.ama gramayan cok arkadas var onlar dogurdumu bılmıyoruz tabe
kaydirigubbakcemile5 aynen nazancım hayatta agzıma süremem o yulafları mısır gevreklerını.ama çikolatasızda bır hayat düşünemem aslaaaa.bıgun yemesem bende krize giriyorum zemuszemus

ohh maşşalah ne güzel herkessler güzel haberlerle gelıyorlarr

burkoooo bı agustos annesı dogurmus ekledınmım onudaaaa.maibeyaz.31.haftasında dogurmus 1 haftalıkmıs bebegı.ama kızmı erkekmı adıne kac gr onu bılmıyos şimdilk.ilk agustos annemız geldıdelikafadulden

Esraaaa kızın cok tatlı cıkmısss.tam sevmelık olmuss,köfte dudaklı etlı etlı yanakllııı.maşşalah onaaa maşşalahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…