2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

DERYA, maşallah kuzuna !!! Haydi bakalım, az kaldı :)
a.s
ben bugün nstye de girdim oh birde güzel yer hazırlamışlar tv koltuklarından koymuşlar karşımızdada tv nasıl geçti anlamdım geçen hafta tam sırt üstü yattım 20 dk sonrası felaketti yerimden kalkmak işkence gibi olmuştu resmen
iste benim ece min son hali babasına verdim resmi taratması için sirkette az evel mail atmıs

amanın kocaman maşallah
sıra sizede gelicek bekleyin kaydirigubbakcemile3:lepi:

insanmış gerçekten demekki şutarafagittialkisalkisalkis

canım senlen haftamız ayn ı ağustosa sarkmaz yani ama en fazla iki haftamız var sezercik için
valla ben esrada msj attım diodu ama onada cvp yazmadıdı sanırım.neyse iyidir inşallah

ohh maşşalah ne güzel herkessler güzel haberlerle gelıyorlarr

sağol canım opuyorumnanaktan

nurdaaaaannn
bi dohtor olarak seninde fikrini almak istiyor tombul kuşunnnnn
nie böle bu dohtorlarr söle banaaaa klava:

yokhayatım metrobus goztepeye gelmiyr ama epey yakınına geliyor ordan tekrar minibuse binmen gerek yada mecidiyekoyden falandirek otobusler var goztepe kopruden geçen metro buse gerek yok gunduz trafik çok olmuyor ç unku knusuruzonu netlestirelimgunu haftaya bana uyar nazangelsinyazsın ona gore konusalım

doktor demiş ya 1 buçuk kilo al daha maksimum diye. bebek zaten o kadar alıcak daha. sen kendine hiç almıcak mısın yani. bebek nerden alıcak kiloyu anlamadım
valla biryerde okudum geçenlerde su andan itibaren saglıklı beslenerek aldıgımız kilonun yarısı bebgeg idermis tabi abur cuburlarla alınan yagları saymıyoruzy ani o yuzden biz birkile aldı isek birayda bebekte yarım kilo alırmıs gibi
nerde okudum hatırlamıyorum ama

kafana göre mi gidiyorsun artık NORRAA artık işe? yani işler mi hafifledi yoksa sana imtiyaz mı tanıyorlar?
yok tatlim bugun izin aldim, tibetle banyo icin fayans bakmaya gidicez, sorma bu halde insaat var evde((
tatlim kesinlikle 3. doktora git, bu yakisikli tamerin kesin bi numarasi var, yinede gunahini almiyim ama tatil matil aygi, sen isini garantiye al...

masallah kuzucuguna tatlim...

bende istiyorum lal ozelden atabilirmisin??

CANAN masallah kizina arayi kapatacaksiniz insallah..

ESRAKO ece cok tatli cikmis, cok guzel bi bebek masallah..

nurdaaaaannn
bi dohtor olarak seninde fikrini almak istiyor tombul kuşunnnnn
nie böle bu dohtorlarr söle banaaaa klava:

tatlim benim gecmisi anca bitirdim, yukarda cvp yazdim ama dedigim gibi bence kesin bi 3. ye git, yani cinel iliskide agri yasamayip, catinin dar cikmasida ayri muamma..dusun biz iliskiye bile giremiyoruz, o zaman adam bi parmagini bile sokamaz bana...
ben her muayenede o catala yatiyorum ve doktor rahim agzina bakiyor ama ben oluyorum herseferinde 2 parmakla, 4 parmak hic girmez.
bence sezeryana zorlamak icin korkutmus olabilir gozunu, yarin kide bu eski doktorunla ayni seyi derse o zaman beklersin tatlim..

selam kızlar öglende dr kontrolüm vardı tansiyon için malesef yine yüksek ilaç kullandıgım halde günde 4 taneye çıkarttı bu sefer 34+5 günlük burçin tam 2500 olmuş 15 günde 400 gr almış boyu 32 veya 34 cm olabilir dedi sanki bana kısa gibi geldi daha önce hep uzun olacak kızın diyordu başka dr lar neyse buna fazla takılmadım zaten sezeryan tarihimiz belli oldu şükür 1 ağustosta alırız dedi gelişmeleri takip edecekmiş 15 güne düştü konrtollerim baktık tansiyonu kontrole alamıyoruz daha erkende alabiliriz dedi ama zaten ayın 1 erken oluyor
oh ilk bebegimiz dünyaya gelmiş hadi hayırlısı arkası çorap sökügü gibi gelir belki temmuz annelerin dün baktıgımda 30 tane olmuştu dogum yapan

kizlar buarada bugun sabah 9da evden bi ciktik saat 4 ancak girdim, banyo malzemesi baktik, adamlar bikac gune giriyor banyo icin, 4-5 gunde bitiriceklermis, ama sinir oldum, benim kocam hic anlamiyor ev insaat isinden yaa, ah babacim burda olsaydi, ki yanimizda insaat firmasi olan bi arkadas vardi, tanidiklarina goturdu fiyat icin, ona ragmen benim kocam miy miy miy sinir etti beni, 3 aydir banyo yaptiricaz....

doktor demiş ya 1 buçuk kilo al daha maksimum diye. bebek zaten o kadar alıcak daha. sen kendine hiç almıcak mısın yani. bebek nerden alıcak kiloyu anlamadım

"bebeğe al, kendine değil" demek istiyor sanırım :)) Kilomun dondurmadan kaynaklandığın, fütursuzca dondurma yediğimi söyledim. Dondurma ye, senin için çok faydalı, diyor. E ama kilo? Onu alma, dondurma ye, kilo alma :))

Bilgiler için teşekkürler :) a.s.

ESRAKO tam bir koca yanak geliyor size :)) Maşallah kuzuna!

dedimki ağustos annelerine maşşalah hiç erken doğuran yok ama maibeyazın bebişi gelmiş hadi hayırlı olsun
başak gözün aydın sende almışsın tarihi bebişinede maşşallah

teşekkürler nurdancım benim anladığımda çocuktan çocuğa değiştiği, bir sene bu şekilde yani hem anne hemde biberonla beslenenler varmış. biraz şansa olacak galiba ama hala karar verebilmiş değilim. biraz daha zaman var düşünmek için:))))

mercimekim didomm teşekkür ederim, hepimize ve bebeklerimize maşallah...

didom herşeyi sezaryan tarihine göre planlıyorum önceden vardı ama şimdilerde daha erken gelebilir gibi bir hissim yok nedense korkudan olabilirmiki mafoldumben

şeker olsun lavantamı yiycez ifadende beni ayrıca etkiledi, hemen kese ve lavanta fikrinden vazgeçip kese ve şekere döndüm....

esrakom ben aslında giriyorumda evde yakalandığım anda birileri beni hani kedi yavruları anneleri tarafından boyunlarından ısırılarak taşınırya aynen öyle alıyor laptop başından kalakalıyorum ama eksiksiz takipteyim. ben sezaryan isteyenlerdenim doktorumda yaş itibariyle riske girmeye gerek yok deyince banada uydu. ama sen ece başaşağı duruyor boşuna diyince içim cız etmişti şimdide öyle dön kızım boşuna bekleme diyorum dinlemiyor annesini...

nazanım esrakoyla harika görünüyorsunuz. ne iyi etmişsiniz. ayaklarınada çok güldüm bende koycam aynısından. pediküre gitmem lazım birde benim batıklarım var ne yazıkki o yüzden senin gibi kendim yapamıyorum. kulak çöplerinde kesinlikle haklısın. eşim geçen hafta orta kulak iltihabı oldu. doktor sakın kullanmayın ne kadar toz kir varsa içine itekliyorsunuz demiş. çok fena...

GYPSYcim sana da babana da çok geçmiş olsun.üçüncü doktora mecbur kalmışsın. umarım yarın netleşirsin. yavaş büyümeye bende takılmıştım ama doktorum senin bayanın tavrındaydı. ilk doktorda endişe veriyor tabi...

evet ya seerni bende tarih belli olmadıgı için hep huzursuzdum şimdi gün sayıcam artık

milkaya bayılırım çikolatısız hayatta düşünememkaydirigubbakcemile5

çok güzel herşey yoluna giriyor bak ne güzel tarihin kesinse hayırlı olsun canım

teşekürler kaydirigubbakcemile3

maşallah burçin hanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…