a.sDERYA, maşallah kuzuna !!! Haydi bakalım, az kaldı :)
ben bugün nstye de girdim oh birde güzel yer hazırlamışlar tv koltuklarından koymuşlar karşımızdada tv nasıl geçti anlamdım geçen hafta tam sırt üstü yattım 20 dk sonrası felaketti yerimden kalkmak işkence gibi olmuştu resmenMaşallah oğluşuna canım - çok az kaldı biraz daha sık dişini - zaten 2 hafta var dahada alır yavrucak - benim 22 temmuzda nst randevum var senin doğum randevun hehe hangimiz daha heycanlı acep kaydirigubbakcemile5
Herşey super geçecek eminim yavrunu sağlıklı kucağına alıcaksın
amanın kocaman maşallah
sıra sizede gelicek bekleyin kaydirigubbakcemile3:lepi:sakaleyncim az kalmışşşşşş... ve kocaman olmuş bebeğinnn. maşallah. çok heycanlanıorum sizleri duydukça. sıra bize de gelior demek. az kaldı zemuszemus
ben de evlenirken bu kadar heycan yapmamıştım. samanlık seyran şeklindeydim :smiley-cool: kızlar bizim pipili 1. haftasında en geç sünnet olacak. izmirli bayanlar doktor tavsiye edebilirim bu konuda. bebek cerrahı ve kendi kliniği var fiyatı da uygun. aklınızda bulunsun
müdürüm bana gelip bundan sonra işiniz bittiği gibi çıkabilirsiniz dedi..erkenden çıkabilir mişim? ama son haftaya kadar çalışmayı kendim seçtim yapamam kafadan izin.gördü tabi çalışıyorum işleri aksatmıyorum..
sakaleyn canım doktor 37 hafta 4 günlükken filan mı alıcak bebeği. erken deil mi
canım senlen haftamız ayn ı ağustosa sarkmaz yani ama en fazla iki haftamız var sezercik içinsağolasın deryam yarın içim rahat edicek inşallah ben bu kadar normal doğum için diretiyorum olaylar böyle gelişiyor hayırlısı artık sezeryanda olsa son noktada olsun hatta mümkünse ağustosa sarksın tabii çok zorrr..
adaşım maşallah eceye ne güzel fotolar alıyosunuz ya bis artık hiç alamıyoruz böyle fotolar çok büyüdüğü içinnn
valla ben esrada msj attım diodu ama onada cvp yazmadıdı sanırım.neyse iyidir inşallah
ohh maşşalah ne güzel herkessler güzel haberlerle gelıyorlarr
adaşımmm tmm ben gelirim metrobüs göztepeye varmı?sen bliyomusun ben bulurum artık bi şekilde telefonlaşırız buluşacağımız zaman
nazannn ben corasiprin kullanıyorum bu gittiğim iki doktorda biliyor ama bana bırak felan demedi??
valla biryerde okudum geçenlerde su andan itibaren saglıklı beslenerek aldıgımız kilonun yarısı bebgeg idermis tabi abur cuburlarla alınan yagları saymıyoruzy ani o yuzden biz birkile aldı isek birayda bebekte yarım kilo alırmıs gibidoktor demiş ya 1 buçuk kilo al daha maksimum diye. bebek zaten o kadar alıcak daha. sen kendine hiç almıcak mısın yani. bebek nerden alıcak kiloyu anlamadım
bencede ağustosu beklemezz hayal kuruyorum işte bennnn zemuszemuscanım senlen haftamız ayn ı ağustosa sarkmaz yani ama en fazla iki haftamız var sezercik için
yok tatlim bugun izin aldim, tibetle banyo icin fayans bakmaya gidicez, sorma bu halde insaat var evdekafana göre mi gidiyorsun artık NORRAA artık işe? yani işler mi hafifledi yoksa sana imtiyaz mı tanıyorlar?
tatlim kesinlikle 3. doktora git, bu yakisikli tamerin kesin bi numarasi var, yinede gunahini almiyim ama tatil matil aygi, sen isini garantiye al...slmlar herkese
nerden başlim nasıl anlatayım biraz uzun olablir yazıcaklrım peşin peşin söyliyeyim
dün biliyorsunuzki çatala yattık öncelikle oradan başlıyorum..çatal korkulacak birşey değilmiş yattım adam önce bi parmağını sonra ikincisini sokma çabasına girdi dediki ben normalda 4 parmak ile muayne ediyorum ama çatın o kadar darki buradan bebek kafası çıkması imkansız dedi yani 10-15 sn sürdü bu muayne,daha sonra ultrasona geçtik;bebek 3 kg dedi,son 10 günde gelişmemiş ortalama 50 gr almış bu yüzden beklemenin anlamı yok seni sezeryana alacağız dedi..
cuma kontrole gel hala gelişim yoksa cumartesi yatışın olacak en geç salı günü bebeği almış olacağız dedi..
masallah kuzucuguna tatlim...kızlar doktordan geldik öncelikle herşey yolunda oğluşum çok iyi maşallah 3323gr kilosu51 cm de boyumuz hala 1 hafta ileri gidiyor
doğum tarihimiz değişmedi temmuz 21 veya 22 si :teytey:haftaya çarşamba tekrar son kontrolümüz var tansiyonumda iki haftadır 12/7 çıkıyor kiloma bakmadılar
şimdi geçmişe birazcık bakınayım
ben de evlenirken bu kadar heycan yapmamıştım. samanlık seyran şeklindeydim :smiley-cool: kızlar bizim pipili 1. haftasında en geç sünnet olacak. izmirli bayanlar doktor tavsiye edebilirim bu konuda. bebek cerrahı ve kendi kliniği var fiyatı da uygun. aklınızda bulunsun
nurdaaaaannn
bi dohtor olarak seninde fikrini almak istiyor tombul kuşunnnnn
nie böle bu dohtorlarr söle banaaaaklava:
doktor demiş ya 1 buçuk kilo al daha maksimum diye. bebek zaten o kadar alıcak daha. sen kendine hiç almıcak mısın yani. bebek nerden alıcak kiloyu anlamadım
masallah yavruna defnecim..ben aldim pompa ama manuel aldim, aventin cantali,..memeye tutmadan denedim pompasini sagimi gayet rahat gorunuyor..elekrtikli cok pahali birde bana manuel tavsiye ettiler ama ne kadar kullanicam bilmiyorum.ben biberona basliycam, kres olayi olunca, orda kasikla vermeye ugrasmazlar, bi yere gittigimizdede zor olur, bence cocuktan cocuga degisir, benim is arkadsim hic sikinti yasamadi, sagip biberona koyup veriyordu, evdeykende emziriyordu..
masallah doruk pasaya, aa niye vermedi tarih, sen 34. haftayi bitirdin, verse iyi olurmus..neyse 2 haftaya kesin verir...
cokk cici olmus canancımm sekerin
bu arad senin ticker da ece su yazmıyormuydu sadece ece yazmıssın tek ece mi koymaya karar verdiniz
bugunseni andık nazanla defne yok epeydir girmiyor dedik kim giriyor kim ortalarda yok muhabeti oldu da bak yazmıssın malum oldu bana sanırım:=) ktarih alınmıs hayırlı olsunn
sen sezaryan isteyenlerdenmisin ozel zorunlu birnedeninmi vardı
sezaryan olacakların bebekleri donuyor sansa olmak istemeyen normal dusunenlerin donmuyor nehikmet ne sanssa
rnasıl basarıyorsun kilo almamayı angel ya ben diyet yapıyorum sozde yani tamam duzun yapamıyroum artıkiyce sıkıldım lackalastım ama yinede yapıyrum birseylryani hamur isi falan çok az o da birinde falan birsey ikram edilirse yiyorum kendim evimde yemiyorum aykırı seyler sen nası almıyorsun kiloooo
ayy sinir yaa insan bilmiek isyiorum ben sayet nezaman olcak dogum diyenelre net tarkih verebildigim içinç ok memnunum artıksure azaldı insanlar ne zaman ne zaman diyorlar
fetal eko niye çekildi bu arada ?===
nst ye gerek gormedimi dr un benimkide gormedi bu muaynede on gun snra gitcem onda gircem
e sen smidi iki hafta sonra muayneye gitcen 4 hata sonra yine mi muayneye gitcen __ ee ne zaman dogurcan
iyi gecelerrrr
vajinal hijyen konuşulmuş arkadaşlar, ben şahsen hiçbir şey yapmıyorum. hayatım boyunca da yapmadım. şart olduğunu düşünmüyorum. dışardan temizlemek (ki onun için de özel bir ürün kullanmıyorum) dışında ekstra bir bakıma hiç gerek duymadım. hiçbir şikayetim de olmadı. ve özel bir şikayet olmadığı doktor tavsiye etmediği sürece de bu kadar titiz olmamanızı nacizaane tavsiye ediyorum. ben kulak çöpü de kullanmam mesela. hiç kulağımın içini temizlemem, sadece görünen dış çeperleri pamukla silerim kurularım filan. çöp sokmam içine hiç. doktora baktırdım özellikle merak edip "pis mi kulağımın içi" diye. "tertemiz, mükemmel görünüyor" dedi adam. çok kurcalamak lazım bence....
canım geçmiş olsun tekrar. sen hala iğneni göbekten mi vuruyorsun? ben aylar önce geçtim bacak ve popoya.... nasıl batırıyorsun iğneyi göbeğine sert değil mi?
sen CORASPİRİN de kullanmıştın di mi ne zaman kestin aspirini? ben 32.haftamda kestim. eğer kesmediysen kanamayı o yapıyordur. ama kesmemiş olacağını da sanmam, zira doktorlar sıkı sıkı tembih ediyorlar 32.haftadan itibaren aspirin içilmeyecek diye.
ayyyy ilahi DERYA ya, o kadar merak ettim ki alıntılarda görünce bu yazını, geçmişteki tüm mesajlarını okuyup buldum. bence hormaonların seni altüst etmiş. yoksa ne var kuzum eşin yol gidip gelsin, ne olacak. sabreden derviş muradına erermiş. bak LALECE yi düşün, MİLKSHAKE i düşün.... onların durumu daha mı iyi. herkesin eşinin bir türlü sıkıntısı var. benimki de sık sık çıkıyor şehirdışına. örneğin dün gece yoktu, bu gece de yok. allah başka türlü deret vermesin. adamın işi var da gidiyor. sen deret etme bunların, inşallah tez vakitte istediğin tayin işi de olur canım. dua ederiz burdan hepbirlikte.... sinerjimiz gelir herşeyin üstesinden.
tuzu kesince de tansiyonum düşüyor, gözüm kararıyor. doktor kesme sakın tuzu dedi. ama o ayağımı hiç bu kadar şiş görmemişti, iki gündür sıradışı bir şişlik var, ondan öncesinde normal görünüyordu, dokotr da "herşey gayet güzel gidiyor "demişti. yok yauw bence ben çok ayakta kalmaktan bu ladar şişirdim, bugün daha iyi görünüyor.
göbeğim için de hiç fıtık gelmedi aklıma. ağrımıyor ki.... sadece göbek deliğim dışa doğru pörtledi, estetik bir bozukluk başka bir sıkıntısı yok ki.... komik bir görüntü oluyor o kadar.... sanmıyorum fıtık filan olduğunu. sende de yoktur, korkma....
boşver canım, bunu da giydiğinde alttan açar emzirirsin. ben de olsam hayatta "değiştirin" demezdim. ne güzel düşünüp almışlar, çok zarifler, hem de çok hoş bir pijamaya benziyor. değiştirtmemekle iyi etmişsin.
milkaya bayılırım çikolatısız hayatta düşünememkaydirigubbakcemile5Nestle'nin her şeyini çok severdim. Ama GDO olayı bende de bir çok şeyi bitirdi. ETı'nin çikolataları güzel değil. Çok kuru, yağsız, tatsız... ÜLKER 'den aldığım tek şey Halley. Başka hiç bişeyini almam. Zaten çoğu ürünü çok yağlı. Yeşil sermayeye ait olmayan da bir şey kalmadı etrafımızda ya! Geriye tek alternatif kalıyor. MILKA ! Çikolataları muhteşem. Hele bir kakao rüyası mı ne, öyle bir ürünü var, hastasıyım. Bütün paketi tek başıma bitirebilirim....
Selam herkese
Doktordan geliyorum- kuzucuk 1900 gr olmuş çok sağlıklı gelişiyo dedi doktor Beni en sevindiren şey de 2 hafta geriden geliyodu - şimdi 1 haftaya düşmüş - yani gelişimini hızlandırmış - çok mutlu oldum ben 33. o 32. haftasında - umarım önümüzde kalan zamanda eşitleniriz :) Bu arada doğum tarihimiz değişti 17.08 değil de 15.08 e çekti doktor - haftasonu denk gelmesi için - haftaiçi SSk hastanesinde çalıştığı için sanırım anca haftasonu boş oluyo
Hala kordonununda dolanık duruyo bizimki - pek sevdi kordonuyla oynamayı - ama üzülmüyorum artık alıştım - hareketlerini takip ediyorum - sezeryen olacağı için de bir tehlike yok dedi doktor .
Sürem iyice daraldı - daha hastane çantası bile hazır değil - elimi çabuk tutmalıyım
teşekürler kaydirigubbakcemile3yok tatlim bugun izin aldim, tibetle banyo icin fayans bakmaya gidicez, sorma bu halde insaat var evde((
tatlim kesinlikle 3. doktora git, bu yakisikli tamerin kesin bi numarasi var, yinede gunahini almiyim ama tatil matil aygi, sen isini garantiye al...
masallah kuzucuguna tatlim...
..
selam kızlar öglende dr kontrolüm vardı tansiyon için malesef yine yüksek ilaç kullandıgım halde günde 4 taneye çıkarttı bu sefer 34+5 günlük burçin tam 2500 olmuş 15 günde 400 gr almış boyu 32 veya 34 cm olabilir dedi sanki bana kısa gibi geldi daha önce hep uzun olacak kızın diyordu başka dr lar neyse buna fazla takılmadım zaten sezeryan tarihimiz belli oldu şükür 1 ağustosta alırız dedi gelişmeleri takip edecekmiş 15 güne düştü konrtollerim baktık tansiyonu kontrole alamıyoruz daha erkende alabiliriz dedi ama zaten ayın 1 erken oluyor
oh ilk bebegimiz dünyaya gelmiş hadi hayırlısı arkası çorap sökügü gibi gelir belki temmuz annelerin dün baktıgımda 30 tane olmuştu dogum yapan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?