2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar ben azıcık uzanacağım bugün çok yoruldum
KAYRA 'nında hepinize selamı var kendileri çok iyilermiş

kızlar selam herkese iyi akşamlar ben geldim girip fazla kalmadan çkıyorum ama uzaktanda olsa takip ediyorum sayfala çook biriktiği için tek tek alıntı yapmayacagım yoksa sayfalar katlolur öncelikle bebişleini gören tüm annişleri tebrik ediyorumm okudugum kadarıyla hastamız yok klasik hamilelik şikayetleri dışında bende dahil olmak üzere dayancaz az kaldı herşey bebeklerimiz için ....
GPYRESRAAA:canım baban için geçmiş olsun bebek içinde dr söyledikleri çok zıt 3.dr en güzel çözüm gerçi zaten randevunu almışın güzel haberlerle gelirsin inşallah...
ESRAKOO:canım senin kızınada maşallah

kim dogurdukikafamçokkarıştı

bu arada arkadaşlarım benim kilo almama nedenimi bende bilmiyorum(yorumlara istinaden diyomm)yiyorum yiyorum bende sadece abur cubur pek yemiyorum bide benim sıpa ne yesem yiyo dr iyi kilo almış diyo bana bırakmıyoo bide bebişimle ilgili bir detay saçlııııı şaştım dr öyle dedi ...kızım saçsızdı

yazılanları okuyamıyorum kaç gündür bu akşam okuyacağım inşallah. Birtek maibeyazın doğurduğunu okudum, Allah analı babalı büyütsün. Sıra bize de geliyor kızlaaaar delikafadulden Kociş geldi. Diğer mesajlara sonra bakaceğim. Öptüm hepsinizi.

ay kızlar ben azıcık uzanayım benim sıpa ters oldugundan ayaklarıyla kasıklarıma baskı yapıp canımı yakıyor kociş gelmeden klimanın karşısında serinleyeyim azıcık

Aaaa, böyle müdürler de var demek :) E canım sen de çıkmadan önce gene de bir uğrayıp "müdür bey ben çıkıyorum izin verirseniz" dersin. Razı olduktan sonra, nedne oturasın orda? Sen bilirsin ama ?
bir de ev çok uzak artık.dolmuşa da binemem.durağa kadar o sıcakta yürü sonra ter kokuları.salihin bırakıp dönmesi lazım bir d.neyse söylemesi bile büyük birşey.çok kavga etmişiğimiz var adamla.
dide bravo valla mudurune insaflı adammıs sagolsun valla

dide şanslısın gerçekten insalı insanlıktan anlayan bir patronun varmış.
adama bir kaç ay önce diktatör müsünüz siz demişliğim vardır.çok fena kavgalarımız olmuştur.sevmeyiz birbirimizi.ama bensiz de yapamaz.işleri yürümez.o yüzden yaptı kıyak.
akıllı kadınsın vessalam.bebek şekeri şekerli olsun..diğerleri beni linç edecekler.

esrako bu ecenin fotosu yeni mi? bu haftalarda da yüz fotosu oluyor demek ki? aynı sana benziyor ece.yanaklar zaten baştanda söyledim tombiş olacak

TAZE VE ESRA GADINLAR BU FOTO SıZE GELıYOR.
MADEM TÜRKSÜN GÖSTER ÜRKSÜN DıYORUM VE EKLıYORUM.
bir ara inik halini de eklerim.şiş miş diye dalga geçeni vururum.bu konuda hassasım.

[/URL][/IMG]

kızlar aslında cesur bir insanım hatta acı eşiğim de yüksektir. bikaç ameliyatta geçirmişliğim var sonrasında ağrı kesici bile kullanmadım. sadece epidural sezeryanda şu acı hissetme deil de sallanma dokunma ve çıkarma işlerini hissetme durumu biraz beni sarstı. bir de gidip videolarını seyrettim. dünyada milyonlarca kadın doğuruoyor o yçntemle benim neyim eksik dimi. bir de başka şansım da yok hani normal yapim filan da diemem. nie böle tırstım birden anlamıorum. sonunda miniğime kavuşucam. sadece paylaşasım geldi. o anı yaşarken benim gibi sezeryan olan kadınların cesaretini düşünücemmm sonrasında gelen mucizeyi. hadi kolay gelsin.

didecim ayakların şiş değil sositososito bence normal. normal ayak nasıldı ki

did sen buna sisi ayak diyosan, ben ceksem koysam korkup kacar herkes herhal, ne guzel ayaklarin var iste...

tırsma güzelim böyle şeyleri kafanda kurup kendinide germe bende epiduralli olucam rahat ol ve bebeğinin her anını yaşayacagını düşün mutlu oll

kizlar buarada karar verdim benim manyak insanlari cekebilme gibi bir ozelligim var, kisaca durumu soyle ozetliyim..
bizim kedisi vermek icin internete ilan verdik, bir suru kisi cevap verdi, almak istiyor, bende birkac eleme yapimdedim sorular sorarak en iyi bakabilecek kisiyi belirlemek icin, neyse bi kadinda karar kildim..kadinda nasil ama israrala mailler atiyor, iyi dedim bu olsun...sabah aradi geliyorum diye, adresi aldi, saat 4 te gelicekti, kackere mesaj attim, mesaja cvp vermiyor, ariyorum ya teli acmiyor, ya mesgule aliyor.. sonrada msj atti bana adresi bulamadim, aradim yine acmadi, msj attim yine, onada cevap yok..kediside biguzel herseyini hazirlamistim..manyakmidir nedir, insan vazgectim der haber veriri istemiyorsa, trip niye yapiyro, neyse bi guel mail dosedim, bakalim anliycakmi?? allhim nedir benim bu catlak cekme potansiyelim??? simdi hadee baska birini bul isin yoksa...

:bbo:
o zaman aklına gelen kişiyi seçmicen manyakları seçiosan. seçtiğin kişi dışındakilere yönel hihoyyyt

lalece ben de bebğimin ilk doğduğu anı görmek için epidural olmak istiyorum.ama dedğin nedenlerden ötürü ben de tırstım.sorun falan çıkarırım dayarlar gazı bayıltırlar:)

ayaklarım gerçekten şiş normal hiçbir aykkabım olmuyor ayağıma.normalde serçe kuşu kıvamındadırlar.tazeyle esra cadısı inanmıyor ayrı dava.ha sakın beni megolaoman sanma sadece ayaklarımı severim o kadar.

did sen buna sisi ayak diyosan, ben ceksem koysam korkup kacar herkes herhal, ne guzel ayaklarin var iste...

valla didecim banada çok şiş gelmedi normal bir şişlik bu bide sen benimkileri görsen toynak toynak
canlarım ben şiş olduklarını isbat için koymadım tazeyle esra biliyor niye koyduğumu.ama cidden şişler hiç bir aykkabım olmuyor yeni aldığım spor ayakkabılarım dışında.

NURDAN hepten mi vereceksin kediciği.başka yolu yok mumafoldumben

gazı dayarlar kısmına bayıldımmmm..
tabi ayakları normalde taraklı olan bir insan olaraktan senin şu halin bana normal geldi.bu boya 37 giyiorum. şimdi ise sormayın annem 40.onlar olmuor. terliklerle geziorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…