Saol elif, bende bayramdan sonra gıtmeyı dusunuyorum ıste, o zaman altı haftalık oluyoruz, inşallah nasip olur..
HOŞGELDİNİZ 2009 ağustos anne adayları hepinizi ve büyüyecek minik kuzuları kocaman öpüyorum.inşallah güzel ve huzurlu hamilelik geçirirsiniz ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız canlarım.ben 5 haftalıkken öğrenmiştim ve o hafta gittiğimde kesesini görüp kalbini duymuştum canlarım.2008 ağustos ayında anne olmayı beklerken kızım süpriz yapıp 1 ay erken geldi ve 16 temmuzda doğum yaptım.ama ağustos annesiyim,kendimi öyle kabul ediyorum çünkü hamilelliğim boyunca 2008 ağustos anneleri ile paylaştık herşeyimizi ve bir sürü kızkardeşim yeğenim ve bebeğimin kardeşi oldu kızlar.inanın buradaki paylaşımlar çok güzel ve unutulmaz.ne isteğiniz ssorunuz olursa 2008 grubuna gelip sorabilirsiniz,hepinize tekrar hayırlı olsun :)
kimse yok herhalde.bir sen bir ben birde bebişlerimiz....
sağol canım allah isteyen herkese nasip eder inşallah..yani ne hissedicemi bilmiyorum.okadar süpriz oldukii.yarın bayram tatili için eşimin ailesinin yanına gidicez malum bayramda bayaa yorucu oluyo..içimden bi ses test yaptır dedi..istelik daha erken olduğu için olsada çıkmaz diye bekliyodum..telefonla öğrendim sonucu..çok şaşırdım eşimi aradım haman test al gelirken diyee..ondada ikinci çizgi pembe çıktı..iykide yaptırmışım ona göre dikkatli olurum bayramda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?