Aslında derdim, ben veya benim hayatım değil, bu yükle yaşamak zorunda kalacak olan cocugum, benden sonraki onun hali.. bu konuyu bır daha konusmayalım hadi lütfen, burada kapatalım, ama mesele korkunc görmek meselesi değil, aksine bu hayata maruz bırakılma korkunclugu.. Rabbim kimseyi bu acıyla sınamasın. Açıkca burada yazarım ki; evladımı bu acı ve de yükle dünyaya getirmektense, bu karar bana bırakılırsa gerekeni yapmayı uygun görürürüm. Çünkü ben evladıma yasadıgım surece kımselere muhtac etmeden bakarım ama benden sonrası hıcbır zaman onun için garantı olamayacaktır.
Aftabru, hadı gel.. unutalım bu tatsız olasılığı.. bir daha da bu konuyu acmayalım, bosu bosuna eziyetten baska bır sey değil bu kendimize yaptıgımız. Bir daha acmayalım.Hersey guzel olacak.. inanıyorum ben buna. En güzeli nasip olacak hayırlısıyla. Rabbim evlatlarımız sana emanet..
inşalah herşey yolunda ve keyifli geçer güzel haberlerini bekliyoruz..
az önce bi çorba yaptım, içine biraz fazla kaçırdım pul biberi, o da meğer çok acıymış (eşim yeni aldı da) bişey olmaz diye öylece pişirdim ve 3 kase içtim. şimdi de burnumun direğine varana kadar yanıyor. üffff yaaaa, bi de oturup buna ağlamam inşallah
az önce bi çorba yaptım, içine biraz fazla kaçırdım pul biberi, o da meğer çok acıymış (eşim yeni aldı da) bişey olmaz diye öylece pişirdim ve 3 kase içtim. şimdi de burnumun direğine varana kadar yanıyor. üffff yaaaa, bi de oturup buna ağlamam inşallah
Evrişim sana katılıyorum. Burada düşük, olumsuz olaslıkları düşünüp de hiç moralimizi yerlere sürüklemeyelim. Ben de bugün bir sitede okudum. Rİsk her zaman vardır. Ancak unutmayın ki; gebeliklerin çok büyük bir kısmı sağlıklı bir şekilde sonlanır ve doğan bebekler de sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürürler. Bunu aklımızdan çıkarmamak gerekir. Bİz o kadar bahtsız bedevi miyiz ki, her türlü olumsuzluk gelip bizi bulacak?
deneme deneme, test bir iki test bir iki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?