büyük hata arkadaşım.... pekmezi süt ürünüyle birlikte almaman daha doğru olur.
nasıl ki ıspanak da yoğurtla yenince, peynir çayla yenince besin değeri düşüyor, onun gibi. bence sen pekmezi ayrı sütü ayrı iç canım.
yok BABY harnup şart değil diğer pekmezler de olur. ama harnupu daha çok sevdim ve galiba en besleyicisi oymuş. ben şimdi her sabah iki kaşık içiyorum.
Günaydinnn...günaydın arkadaşlar akşam yazdıklarınızı okudum ben iş yerinden giriyorum o yüzden 5'ten sonra servis dışıyım ya ben biraz kilolu hamile kaldım sanırım 68 kiloydum şimdi 72 oldum ve göbeğim geçen hafta sonu sanki birden belirginleşti eşim çok şaşırdı sürekli tedirgin zaten benden daha evhamlı niye böyle birden çıktı diyip duruyo bi sorun yok dimi normal mi diyo biraz şaşkın o da işte AFTABRU senin fotolarına baktım 14+3lük göbişine benim badilerde filan baya belirgin kilomdandır dimi boyum 1.70 tedirgin oldum şimdi
Cnim benimde kedim var 5 senedir bizimle ve bizimle koyun koyuna yatar, bende gecirmememe sasirdim, doktor kediniz hic ev disina cikmadiysa hastalikli degildir, temizdir dedi ve risk yikanmamais sebze ve cig etten kapabilecegimden daha azmis:))
ben şimdi çıkıyorum üçlü test için kan vereceğim. gelince yazarım. yine elim yüreğimde gidiyorum doktora.
ben şimdi çıkıyorum üçlü test için kan vereceğim. gelince yazarım. yine elim yüreğimde gidiyorum doktora.
günaydın herkese,
16.haftama girmişim...ne mutlu bana...
bugün iyiyim...akşam c vitamini karışımı yaptım kendime..süper oldu valla..öncesinde sıcak, bol limonlu çorba içtim..inş.ilaç almama gerek kalmadan tam anlamıyla atlatırım..
elevit ve gynoferon .ayıptır söylemesi ama az önce wc ye koşturdum acayip bir karın ağrısı anlatamam.:bbo:
kızlar...
''hamileyken saç kestirirsen çocuğunun aklı kısa olur'' hurafesine inanan var mı?? ya da inanmayıp ta ''ben yine de kestirmiyeyim içim rahat etsin'' diyen var mı??
selam kızlar msnimi eklermisiniz pastakokulu hotmail. teşekkürler
hemen kaktüs alıyorum...
BABYMOM, ben de hala çıkarıyorum sabahları. br hafta moladan sonra.... yanlız bu sabah çıkardıklarım yediklerimden çoktu, nasıl oldu anlamadım. hani atalarımız ne demiş "çarşıdan aldım bir tane eve geldim bin tane" di mi EVRİŞ?
dide bilgi için saol canım
çok şaşırdım kaşarda ve susamda ne kdar çok kalsiyum varmış, Evriş diyordu tahinde bol kalsiyum var diye, en çok asma yapragına şaşırdım
rica ederim petrik..ben listenin çıktısını aldım her gruptan yiyebileceğim ve kalsiyum miktarı en yüksek olanları belirleyip hafta içerisine dağıtmayı düşünüyorum dengeli bir biçimde
ben normal pekmezi içiyordum..keçiboynuzu pekmezini de süte katıyorum sabahları kornflakes yerken.
arkadaslar bu sac kesmeme isine inanmayin...ben ilk bebegimde kestirdim ve bunlarada hic inanmadim..biliyorum bebeklerimiz icin endiseleniyoruz ama bunlarda tamamen sacmalik..yalniz boyamak ayri birsey..bana hamileyken kaynanam hayvanat bahcesinede gitme bebekte hayvanlara benzer dedi ben deliriyordum..herseyide gayet normal yaptim..hic birsey olmaz...buarada Abtabru sen doktora gitmeyecekmiydin..merak ettim..
cok moralim bozuk sacmasapan yemek yapmıslar yine ya bol yaglı bol saclı igrenc lahana corbası
kendime peynirli tost yapıp yiycem ayranla bıktım bu salak memlekettende igrenc yemeklerindende
evriş inanıyoruz tabiki sana neden inanmayalım sen dedin diye ketçap yemiyorum
ama tahinde okadar çok oldugunu görünce şaşırdım açıkçası
aftabru güzel haberlerle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?