kizlar dun basima gelen bi olayi paylasmak istiyorum sizlerle;
bebisi ilk ogrendigim zaman burda hic bir kadin dogumcuyu tanimadigim icin tavsiye uzerine 4 ayri yerden randevu almistim, iclerinden gittigim 2 tanesinden memnun kalmadim, ozel ve universiteyle devam ediyorum simdi..ama o memnun kalmadiim doktorlardan biri bana diger randevu icin tarih vermisti 2 subat'a bende doktordan memnun kalmadim bidaha gitmiycem diye randevuyu unutmusum, dun calistigi hastaneden mektup geldi, ranevuya gitmedigim ve 24 saat oncesinden iptal etmedigim icin 20 EURO ceza odemem gerekiyormuss:))memlekete bak yaaa....gulermisin aglarmiisn?? tamam belki kendi adlarina haklilardir onlarda ama 20 euro bosu bosuna odiycez, keske gitseydim, tuhafima gittii....
norraa ya hakkaten keske gitseymisin neyse gitseydin daha cokmu odeyecektin ona gore kar zarar hesabı yap . ama sasırrdımmm bebegim (sahika edasıyla).
SEERNICIM aldigin 3 cesit hap nedir? eger birbiriyle bir etkilesimi yoksa ayni anda alabilirsin.vitamin alinimi sabah ac karnina daha iyi oluyor.. ben de tiroid nodulu oldugu icin tiroksin hormonu aliyorum hergun ve sabah vitaminle ikisini ayni anda aliyorum, bir problem yok..
çok geçmiş olsun..şu bel fıtığının belirtilerinden biraz bahsedebilir misin?[/QU
canım işler yoğun çıkmadan bi gireyim dedim ancak cevap verebildim bel fıtığım önceden yoktu geçen yıldan beri bi ağrı vardı ama evde hafta sonu ayakta çok durunca temizlik yapınca başlardı dinlenince geçerdi yorgunluktan derdim hamile kalmadan önceki ay yine bel ağrısı başladı ve kalçamda çok şiddetli bi ağrı oldu ortopediye gittim röntgen filan fıtık var ağrı kesici kullan ağrın olunca dedi ve ağrısı senin elinde kendine dikkat et dedi sonraki ay hamile kaldım ve kilo almaya başlayınca ağrı çok arttı yorulunca sağ bacagıma basamaz oldum iş yerinde masa başındayım ama eve gidip yemek yapmaya kalksam tekrar doğrulamıyorum kalçamda çok şiddetli ağrı oluyo belimden geçti bacağıma basamıyorum bu yüzden de hiç bir iş yapamıyorum iş yerinde oturuyorum akşam yatıyorum karpuzda yata yata büyürmüş bebişimi böyle büyütüyorum
geçenlerde tekrar başka bir doktora gittim yapabilecegimiz hiç bir şey yok dedi 10 gün rapor verdi evde yattım ama hala akşamları hafif ağrılar var hele de hava soğuk olursa
Korkarım ben senden.. nereden anladın Yengeç oldugumu.. asaya sarılmıs yılan amblemım benim...:))) nereden aklına gelir bu kadar ayrıntı senin bilmem.. çatır çatır doğurursun bacım sen.. miyomlar da arada pırtlar sen hiçç üsülme, bende gelir elinden tutarım senin :)))
kizlar dun basima gelen bi olayi paylasmak istiyorum sizlerle;
bebisi ilk ogrendigim zaman burda hic bir kadin dogumcuyu tanimadigim icin tavsiye uzerine 4 ayri yerden randevu almistim, iclerinden gittigim 2 tanesinden memnun kalmadim, ozel ve universiteyle devam ediyorum simdi..ama o memnun kalmadiim doktorlardan biri bana diger randevu icin tarih vermisti 2 subat'a bende doktordan memnun kalmadim bidaha gitmiycem diye randevuyu unutmusum, dun calistigi hastaneden mektup geldi, ranevuya gitmedigim ve 24 saat oncesinden iptal etmedigim icin 20 EURO ceza odemem gerekiyormuss:))memlekete bak yaaa....gulermisin aglarmiisn?? tamam belki kendi adlarina haklilardir onlarda ama 20 euro bosu bosuna odiycez, keske gitseydim, tuhafima gittii....
sebebi ne acaba? ama sen gıda mühendisiydin o yüzden sorgulamayacağım..ayrı ayrı tüketeceğim bundan sonra..sağol canım.ama ıspanağı yoğurtsuz yemeyeyim yav.ben hiç bir şeyi yoğurtsuz yiyemiyorum zaten:a015:
yaaa AFTABRU...ıspanağı yoğurtsuz düşünemiyorum..nolcak şimdi..hem de yerken ''oh oh bebişim hem kalsiyum hem de demir alıyor''diyordum..huzurlu oluyodum..
okadar sinirlenmisimki yemek durumuna simdi basım agrıo sefil oldum yine
slm kızlarr... muhabbet almış başını gitmiş gene 2 saattir dışardaydım. dün bir haber gördüm tv de. 11 saat oturan kız pıhtılaşmadan ölmüşşş.. töbe töbe. ya kızlar arada kalkın dolaşın yani ben saatlerce oturuorum artık oturmucam.gezcek yerde yok burda am aevde git gel yürüyüşleri yapıcam.siz de yapın. bebişlere de pıhtı gitmesin .
canım hayırlı olsun. yeni bir kız bebek gelior.gözümüz yollarda kaldı kızlara. ya doktor bana erkek dedi ya şimdi sanki bebeğim kızmış gibi gelio.
bu arada bi ara kansızlık tedavisi görmüştüm. 7-8 sene evvel üniversite yıllarımdı. aç karna 1 kahve fincanı pekmez diktiriodu doktor. üstüne yarım saat 1 saat su içmek süt içmek yasaktı. ne zaman kana karışıodu o zaman kan hapımı içiodum suyla.kahvaltı faslı oluordu.. o zaman öle bir tedavi olmuşum ki maşallah hala demir fazlam var :) aç karna için ve hemen üstüne su filan içmeyin kızlar. yarasın hepinize bebeklerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?