stres yavrumuda etkiliyor doğru söylüyorsun.:çok üzgünüm:sizlerle konuşunca rahatlıyorum çok sağolun kızlar burası ve sizlerde olmasanız çok yanlız kalırdım.yeni şarktan gelidğimiz için hiç kimseyi tanımıyorum ailemlede heran görüşemiyorum.sizler benim en yakın arkdaşlarımsınız.kaydirigubbakcemile5
:1hug:
ben inanıyorum; doğumdan sonra da güzel dostluklar, arkadaşlıklar hep sürecek...iyi, kötü günlerimizi (Allahım göstermesin) hep burada, birlikte yaşayacağımıza inanıyorum..sen hep bizle kal yeter ki....
ya kayra inanılmazsınız annen ve sen) annenin benim için de yorum yapmasıçokhosuma gitti ve annecigin dogru bildi ) massallah e tecrube tabi
ilahı yaa)
bu arada burkocum gozun aydın olsun ikili sonuçların harika yaskac senin bu arada bu kadar dusuk olasılık ancak 20li yaslarda cıkıyor olsagerek ,
kızlar ben de 13. haftayı 4 kiloyla bitiriorum halaim 16. haftaya kadar böle kalmak ama zor galiba. herzamanki gibi yiorum yani abartılı deil sadece bebek için.ama şişiorum.
ben bebişimi daha hissetmedim. 16. haftayı bekliorum dediğim gibi :)
İnşallah güzel haberlerle gelirim.hihoyyyt
Hepinizin dua ettiğini bilmek zaten beni rahatlatıyorkaydirigubbakcemile3 .dua eden herkese teşekkür.a.s.
Dün temmuz annelerine sordum hiç amniyo yapılan varmı diye onlarda sorun çıkanlar detaylı usg ye girerek olmamışlar hihoyyyt.bende ilk öğrendiğimde doktoruma sordum birde önce orda baksak diye belli olmayabiliyor bazen kesin çözüm amniyo dedi.:uhm:
kızlar salı günü 18 haftalık olacağız.tickerim 4 gün geri ve 19.haftadan gün almaya başlayacağım...mutluyum mutlusun mutlu sositososito:lepi:hihoyyyt:roflol::sm_cool:
kızlarr selammm
geçmisi okumadan hemen yazayım dedimmm dun dr a gittik ve bebegim dr un soylevi ile once %90 sonra %99 kız mıs :) pipi goremedik dun 14+6 idi , pipi olsa gorurduk dedi , resimlerini yarın sirkette tarayıp ekleyeceğim albumume, 4 boyutluda da baktı dr hatta cd ye 40 snlik goruntusunu cekti onusurekli izleyip duruyorum hala inanamıyorum kızım olacagına saka gibi amabir hafta on gun sonra tekrar gel yine bakalım asıl iki hafta sonra daha net yuzde yuz olarak diyebilrim ama yüok yani bu kesinkiz dedi durdu bilmiyorum insallah yanılma olmaz o kadar çok kız istiyordumki oglum oldugu için dunden beri agzım kulaklarımda insallah değismez bukadar kendimi kaptırmısken :) simdi merakla dun dr agideceklerin sonuçlarını yazmıslarsa insallah okuyacagım:)
:1hug:
ben inanıyorum; doğumdan sonra da güzel dostluklar, arkadaşlıklar hep sürecek...iyi, kötü günlerimizi (Allahım göstermesin) hep burada, birlikte yaşayacağımıza inanıyorum..sen hep bizle kal yeter ki....
SAKALEYNMASTER yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah dualar seninle, bebeşinle.
amin canım amin.
ESRAKO
Hersey ıyı olacak Derya.. can-ı gönülden inanıyorum ben buna, lütfen sen de inan, güzel haberlerle geleceksın, gülüp gececegızz.. emin ol, dualarım seninle kuzu..
sizlerin duası ve desteğiyle biz bu sınavıda veririz inşallah teyzeleri.kaydirigubbakcemile5
kızlar aranızda kefir tüketen varmı.bu günlerde ben ona sardırdım iyice günde 300 cc lik içiyorum .internettende araştırıyorum şimdi ama kesin bi bilg,i yok.
Deryam.. kefirin içinde alkol vardır.. sanırım bunu bilmiyordun,derecesi düşüktür alkolün ama vardır.. artı kefir kültürü iyi bir bakteridir, bagırsaklar ıcın faydalı bakteriye sahiptir.. bu bakterilerin cocuga yarattıgı tepkiler bilinmemektedir ama hamilelikte içilmesi tavsıye edilmez.. Nacizane bildiklerim.
Bu arada herkese günaydınnnkaydirigubbakcemile3
Bebeğinizin hareketlerini duyuyor musunuz artık kısslar? Ben bugün 16 haftayı bitiyorum ve 17. haftaya başlıyorum inş. Çok erken dönemde bebeğimin kımıltısını göz seğirmesi gibi karnımda hissediyordum. Bu hafta 2 kere kuzuşum içeriden karnıma pıt pıt vuruyormuş gibi hissettim ama elimle dokunduğum zaman hiçbişey hissetmemiştimm. Ama dün akşam inanılmaz bir duygu yaşadım... Akşam yemeğimi yeni yemiştim yatağıma uzandım baktım içimde bir hareket var ama nasıl bir hareket. bebişim olduğu yerde dönüp duruyor sanki. Yemek çok hoşuna gitti bebişimin ddim elimi karnıma koydum döndüğünü hisettim ilk kezzzElime değdi sanki...Çok güzel bir duyguydudelikafaduldendelikafadulden:dance: Ay çok hoşuma gitti yafff. Bu sabahta hissettim dönmelerimi ama ellerim buz gibi olduğu için göbüşümü dokunmak istemedim
Aranızda başka hissden var mı? Hissetmeyenler en kısa zamanda hisseder inşallah.. Ay süperdi yaaa:teytey::teytey:
Maaşallah bebişime
İlahi adaş yine güldürdün beni:roflol:Ama benden duymuş olmayın, doğurduğumuz bebek Benjamin Button olsa bize Brad Pitt görünür valla:dance:
Ay ne heyecanlı:dance:Gözün aydın canım. MAŞALLAH MİNİŞEBen de çoook sabırsızlanıyorum bebişimden minik tekmeler yemek için. Benimki pek uslu kıız, ultrasonda bile yumuşak yumuşak hareket ediyor kuzum:asigim:
HİÇ SORMA ANLATMAKTAN SİZLEİRDE SIKTIĞIMI SANIYORUM YARIN AMNİYOSENTEZ YAPILACAK ONDAN STRESLİYİM.
TEST YOK CANIMYA DİREK AMNİYO YAPILACAK ODA YARIN BANA DUA EDİN KOLAY GEÇSİN Bİ SORUN ÇIKMASIN.
kızlarr selammm
geçmisi okumadan hemen yazayım dedimmm dun dr a gittik ve bebegim dr un soylevi ile once %90 sonra %99 kız mıs :) pipi goremedik dun 14+6 idi , pipi olsa gorurduk dedi , resimlerini yarın sirkette tarayıp ekleyeceğim albumume, 4 boyutluda da baktı dr hatta cd ye 40 snlik goruntusunu cekti onusurekli izleyip duruyorum hala inanamıyorum kızım olacagına saka gibi amabir hafta on gun sonra tekrar gel yine bakalım asıl iki hafta sonra daha net yuzde yuz olarak diyebilrim ama yüok yani bu kesinkiz dedi durdu bilmiyorum insallah yanılma olmaz o kadar çok kız istiyordumki oglum oldugu için dunden beri agzım kulaklarımda insallah değismez bukadar kendimi kaptırmısken :) simdi merakla dun dr agideceklerin sonuçlarını yazmıslarsa insallah okuyacagım:)
helincim daha dur bakalım canım son ayda öyle bir sızılıyacakki memişler ara ara sızıntı halinde süt bile gelecek badiler ıslanacak sütyenler dar gelip evde fora edip gezicez ama insanında hoşuna gidiyor süt oluşması bebegimizin doyucanı anlıyoruz böylelikle ay kusura bakma tecrübelerimden yazdım canım benimkilerde arada sızlıyor böyle süt gelecekmiş gibi elimle bile dokunmıyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?