pushing hosgeldin ugra arada tabi bende arada temmuzannelerine bakıyorumbu arada resimdeki sensin değilmi çok guzelsin massallah :))
erkenanne olmakçokguzel ben oglumu 22yasında dogurmustum su an arkadas gibiyiz hos uzmanlar anne babadanarkadas olmaz deselerde yas farkının az olması bence yinede cokguzel
Seni güldürecek birşey buldum deryacığım. Bak buraya eşinin ve kendinin fotoğraflarını koyuyorsun, bebeğinin nasıl olacağını çıkarıyor. Çok eğlencelihihoyyytahanda kuzum bugünki ilk sinyalini verdi annesine.hihoyyytküçücük bir pıt aaa şimdiyinehihoyyyt allahım sen yavrumu bana bağışlada sağ sağlim aklı fikri yeride sağlıklı bi şekilde kucağıma alayım AMİN.:Saruboceq:
Ne yalan söyleyeyim, buraya dahaçok vakit ayırıyorum. Hem yeni şeyler öğrenmek beni heyecanlandırdığından, hem de burada birden fazla topikte buluşuyor olmamızdansüprizzzzzAma tavsiye ederim bir listenin sonu diğer listenin başı olmak gerçekten eğlencelidelikafaduldensenin gibi olmak güzel olurdu herşeyi ilk sen yaşıyosun burkoya bak sen 2 konuyu birden idare ediyomuş onun işide güzel ilk ve son
bebeğe pembe mavi yatak alacakmışım bende cinsiyetimiz tam belli olsun dedim erkek o erkek kız olursa beni bağlamaz diyor.dua edin kızlar kızım olsun.ben istediğimi giydiririm karışamazsın seni kim takar diyor.oğlumun çocuğu diyor vs vs...dayanılacak gibi değil...
1 saat sonra gidiyor annem kızlar çok üzgünüm çok.:çok üzgünüm:senağlama.laf sokmaları artacak annemin yanında pek yapamıyordu.
taze fasülyem canım eşim varken sessiz o yokken yapıyor sağolsun eşim dün gerekeni sölemiş.kayra hareket edemez iş yapamaz evi b.. götürsün karışma kadın gelir demiş.ama dedim ya o işteyken yapıyor ne yapıyorsa.annemde gidiyor kendimi öksüz gibi hissediyorum çok mutsuzum kızlar...senağlama
minik kelebekcim görme ya bu yazdıklarım neki?tayin olacağımız yerden alacaklarımıza kadar karışıyor.dua edin bana ne olur oynatacağım.daha 10 gün kalacağım oğlumun evi çeneni kapa otur diyor ya benki kırılmasın diye cümle kurmam...evet sanırım ben sadece taşıyıcıyım ama kız olursa beni bağlamaz diyor.bebeğimin ismi kocasının ismi olacakmış.ömür dedim o kadar ömür olacak o..ömrüme ömür katacak beni hayata bağlayacak.allahım yardım etsin...:Saruboceq:
su an yazdiklarinizi okuyorum ama senin yazini görünce dayanamadim..gözün aydin canim..bende cok seviyorum kiz cocuklarini..persembeye benimde kontrolüm var..bakalim oglandan sonra kizi bulacakmiyim..bence seninki degismez..ay bayiliyorum citi piti kizlara..
ahhh keşke resimdeki ben olsam ama değilim:1no2: belki tanırsın thalia diye latin bi şarkıcı :) erken anne olmak güzel diyolarda zorluğu diğer yaşlara göre daha fazla gibi gelio bana sen bu konuda tecrübelisin sence de öylemi ? bu arada iltifatın için yine de çok teşekkür ederim o senin güzelliğin a.s.a.s.
bende tuttu canımkkızlar günaydın sizlere bişey soracağım cinsiyeti belli olan arkadaşlar çin takvimine göre cinsiyetler tutuyormu
demek sparta analığından başka bir boyuta geçiyorsun..kız annelere ne anasıysı? evriş bir şey demiş miydii.hayırlı uğurlu olsun canım.kızlarr selammm
geçmisi okumadan hemen yazayım dedimmm dun dr a gittik ve bebegim dr un soylevi ile once %90 sonra %99 kız mıs :) pipi goremedik dun 14+6 idi , pipi olsa gorurduk dedi , resimlerini yarın sirkette tarayıp ekleyeceğim albumume, 4 boyutluda da baktı dr hatta cd ye 40 snlik goruntusunu cekti onusurekli izleyip duruyorum hala inanamıyorum kızım olacagına saka gibi amabir hafta on gun sonra tekrar gel yine bakalım asıl iki hafta sonra daha net yuzde yuz olarak diyebilrim ama yüok yani bu kesinkiz dedi durdu bilmiyorum insallah yanılma olmaz o kadar çok kız istiyordumki oglum oldugu için dunden beri agzım kulaklarımda insallah değismez bukadar kendimi kaptırmısken :) simdi merakla dun dr agideceklerin sonuçlarını yazmıslarsa insallah okuyacagım:)
diyecek bir şey bulamıyorum Allahhh diyorum..nasıl bir cesaret nasıl bir küstahlık..pis kadın, kaka...çok kızdım..:bbo:ruh sağlığı bozuk onun hasta hastaaa20 gün önce annem gelmişti 10 gün falan kalıp kaynanam gelmeden maraşa kardeşimin yanına geçti.kaynanam annemin geldiğini duyunca bize çağırdı.cuma gelmişti annem.ve bugün konyaya dönüyor...senağlama
annem tansiyon ve böbrek hastası ve çok ciddi diyeti var.herşeyi değil aslında hiçbir şeyi yiyemiyor..yasak.ve annem balığı çok sever.inadına bugün balık yaptı.annem baktı kuzum ciğerim yandı senağlama.bende anneme yasak yarın yapsaydınız dedim canı ister.döndü bana biz müneccimmiyiz hem ne yiyeceğiz ha bire sebzemi?az yesin ne olacakki dedi.ya sabır dedim bıraktım çatalı kalktım masadan.bende birşey yemedim.
kızlae annem kıyamıyorki ben bir bardak kaldırayım.geldiğinden beri laf sokmalar iş buyurmalar....oğlunun saçları ağarmışta ne yapmışım ben?allahyan eşim arkamda ama çok yoruldum.daha gitmeyide düşünmüyorlar.ya herşeye karışıyor.ultrason zararlıymış...kadınlar kulübüne girip bebeği yoruyormuşum.saçma sapan işlerin peşindeymişim ve daha neler neler....iki gündür annemin yiyemeyeceği şeyler yapıyor ve acaip tuzlu sonrada aaaa unuttum triplerinde... çok yoruldum kızlar hala ağlıyorum.annem varken koymuyordu oda gidiyor...bana dua edin ne olur...
20 gün önce annem gelmişti 10 gün falan kalıp kaynanam gelmeden maraşa kardeşimin yanına geçti.kaynanam annemin geldiğini duyunca bize çağırdı.cuma gelmişti annem.ve bugün konyaya dönüyor...senağlama
annem tansiyon ve böbrek hastası ve çok ciddi diyeti var.herşeyi değil aslında hiçbir şeyi yiyemiyor..yasak.ve annem balığı çok sever.inadına bugün balık yaptı.annem baktı kuzum ciğerim yandı senağlama.bende anneme yasak yarın yapsaydınız dedim canı ister.döndü bana biz müneccimmiyiz hem ne yiyeceğiz ha bire sebzemi?az yesin ne olacakki dedi.ya sabır dedim bıraktım çatalı kalktım masadan.bende birşey yemedim.
kızlae annem kıyamıyorki ben bir bardak kaldırayım.geldiğinden beri laf sokmalar iş buyurmalar....oğlunun saçları ağarmışta ne yapmışım ben?allahyan eşim arkamda ama çok yoruldum.daha gitmeyide düşünmüyorlar.ya herşeye karışıyor.ultrason zararlıymış...kadınlar kulübüne girip bebeği yoruyormuşum.saçma sapan işlerin peşindeymişim ve daha neler neler....iki gündür annemin yiyemeyeceği şeyler yapıyor ve acaip tuzlu sonrada aaaa unuttum triplerinde... çok yoruldum kızlar hala ağlıyorum.annem varken koymuyordu oda gidiyor...bana dua edin ne olur...
bebeğe pembe mavi yatak alacakmışım bende cinsiyetimiz tam belli olsun dedim erkek o erkek kız olursa beni bağlamaz diyor.dua edin kızlar kızım olsun.ben istediğimi giydiririm karışamazsın seni kim takar diyor.oğlumun çocuğu diyor vs vs...dayanılacak gibi değil...
1 saat sonra gidiyor annem kızlar çok üzgünüm çok.:çok üzgünüm:senağlama.laf sokmaları artacak annemin yanında pek yapamıyordu.
taze fasülyem canım eşim varken sessiz o yokken yapıyor sağolsun eşim dün gerekeni sölemiş.kayra hareket edemez iş yapamaz evi b.. götürsün karışma kadın gelir demiş.ama dedim ya o işteyken yapıyor ne yapıyorsa.annemde gidiyor kendimi öksüz gibi hissediyorum çok mutsuzum kızlar...senağlama
minik kelebekcim görme ya bu yazdıklarım neki?tayin olacağımız yerden alacaklarımıza kadar karışıyor.dua edin bana ne olur oynatacağım.daha 10 gün kalacağım oğlumun evi çeneni kapa otur diyor ya benki kırılmasın diye cümle kurmam...evet sanırım ben sadece taşıyıcıyım ama kız olursa beni bağlamaz diyor.bebeğimin ismi kocasının ismi olacakmış.ömür dedim o kadar ömür olacak o..ömrüme ömür katacak beni hayata bağlayacak.allahım yardım etsin...:Saruboceq:
Of canım yaaa... Sen de sakınma kayra lafını? O seni, senin onu düşündüğün kadar düşünüyor mu acaba? Bebeğini bile düşünmüyor bana kalırsa, sağa sola erkek torunum oldu, adını da kocamın adını koydurttum diye caka satacak. Bunun için bütün çabası.. Sen de esirgeme lafını, sen de söyle, asıl o otursun aşağı! Ne demekmiş yaaa... Kız olursa bağlamazmış, yok daha neler... İnşallah kızın olur diyeceğim ama, bu doğru bir düşünce değil. Ya da şimdi "tabii anne" de, zamanı gelince kendi bildiğini okursun, o da görür ebesinikini... Öyle şey mi olurmuş, terbiyesiz kadın. Bunu yapan da bir kadın, buna daha da şaşırıyorum...klava: klava: klava:
kızlar gitti annem,çok fenayım...canımdan bir şeyler alıp götürdü,çok dolmuşum meğer bitmiyor gözyaşlarım.kızlar çok yalnız çok mutsuz hissediyorum.kapı önüne terkedilen çocuklar gibiyim...içimde bir yerler acıyor çok acıtıyor....
sağolun kızlar iyiki varsınızda paylaşıyorum...
ya burko dediğin siteye resim koydum ama bebişin resmi çıkmıyor.bişeyler yazıyor ama ingilizce anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?