Yürüyüşün haricinde faaliyetlerde bulunan arkadaşlar varmı ?
Nasıl egzersizler yapıyosunuz ve yoga yapan varmı?
Bütün gününüzü burada geçiriyorsunuz, ben yetişemiyorum tüm geçmişi okumaya.. Sonra Fransız kalıyorum..
Bir şeyi merak ettim.. Hastanede doğum yaptıktan sonra bebekleri neyle çıkarıyoruz hastaneden, yani bu konuda plan yapıyor musunuz?.. Kucakta mı götüreceksiniz, ya da ana kucağı gibi bir şey mi, ya da portbebe mi ne bileyim ne varsa artık çeşit olarak?.. Ben bugün de ona takıldım, sizler ne düşündünüz merak ettim..
ben hic dusunmemeistim bnu bakkafamçokkarıştıfisfisfis ya bide hastane cikis takimi diye bisi varmis, gecen konusuldu, o nedir kizlar ya, ozel bir kiyafet mi???fisfisfis
ben hic dusunmemeistim bnu bakkafamçokkarıştıfisfisfis ya bide hastane cikis takimi diye bisi varmis, gecen konusuldu, o nedir kizlar ya, ozel bir kiyafet mi???fisfisfis
ben yuruyus yapamiyorum, havalar cok soguk hala burda, evde hergun 15 dk bisiklet yapiyorum, bazen gun asiri, ilk aylarda 25-30 dk idi ama artik fazla zorlamak istemiyorum..
havalar birza isinsin yuzmeye baslicam...
kızlar bu haftalarda göğüslerden sıvı gelirmiş. sütün bilmem ne maddesi.ileri haftalardaki bayanlarrrr. gelio mu cidden. daha erken deil mi ama . 30 dan sonra gelir filan die düşünmüştüm
15-16. haftalar demiş.
Burko canim ben o babay maker i denedim insallah oyle cirkin olmaz bebisim, esimle koptuk aksam, bu ne boyle diye, yani ikimizde fena degiliz tip olarak, sanirim bizden bu kadar cirkin bisey cikmaz:)))
Esrako cok guzel bir goruntu yakalamis doktorun, ben doktorumkla konustum eim cok istiyor diye, goruntu yakalamak cok zor dedi, belki ileride...
Kacakkkedi gecmis olsun canim ya...
Evrisim, sparta annem, oglan kesin o oglannnnn....
Bütün gününüzü burada geçiriyorsunuz, ben yetişemiyorum tüm geçmişi okumaya.. Sonra Fransız kalıyorum..
Bir şeyi merak ettim.. Hastanede doğum yaptıktan sonra bebekleri neyle çıkarıyoruz hastaneden, yani bu konuda plan yapıyor musunuz?.. Kucakta mı götüreceksiniz, ya da ana kucağı gibi bir şey mi, ya da portbebe mi ne bileyim ne varsa artık çeşit olarak?.. Ben bugün de ona takıldım, sizler ne düşündünüz merak ettim..
ben yuruyus yapamiyorum, havalar cok soguk hala burda, evde hergun 15 dk bisiklet yapiyorum, bazen gun asiri, ilk aylarda 25-30 dk idi ama artik fazla zorlamak istemiyorum..
havalar birza isinsin yuzmeye baslicam...
herneyse bakırköy ebru hamile giyimden 25 ytl ye pantolon aldım bende geçen hafta ayrıca ebrunun fatihte outlet mağazası var eski sezon ürünleri var fiyatlarda uygun bunun yanısıra gitti gidiyor.com da zaman zaman takip edince kullanılmamış çok cüzi fiyatlara hamile kıyafetleri aldım tavsiye ederim.ama herzman olmuyor takip etmek gerek.son olarakta gidebilen olursa nişantaşı osmanbey arka sokaklarında bazı mağazalr var çok güzel hamile kıyafetleri var peraknde satanları var onların ve özellikle bebk kıyafetleride var alışveriş merkezlerine nazaran çok ama çok uygun zamanı olan güzel bi havada gidip gezsin derim hemde yürüyüş bizler için..
norra bisiklet pek tavsiye edilmiyor ben okumustum sen yinede arastır ona gore karar ver. ben hicbisey yapmıyorum zaten yiyemiorumki okadar cok. yani sırf bebisi besleme aamaclı yemek yiyorum kendim icin canım hicbisey istemio ama havalar duzelince yuruyuse baslıycam
petrikcim demekki napıyoruz alisverise kocislerle gitmiyoruz. ben kendim icin bile kocisle gitmem hem sıkılıo hemde guzel bisiler alamıyorum icime sinmio aldıgım biran once alıp cıkıorum. ama tek cıksam yada bi kız arkadasımla heryeri altust edip ona gore istegime butceme gore bisiler buluyorum evede mutlu donuyorum
nora hastane çıkış takımına bende heveslnedim yeni doğum yapan arkadaşlarım çok gereksiz alma dediler bilmiyorum ne yaparımben hic dusunmemeistim bnu bakkafamçokkarıştıfisfisfis ya bide hastane cikis takimi diye bisi varmis, gecen konusuldu, o nedir kizlar ya, ozel bir kiyafet mi???fisfisfis
hoşgeldin arkadaşım! Bu arada kızlar; işte nickiyle bizi çileden çıkaracak bir diğer arkadaş!!! Canım lütfen ismini bağışla da, bizi bu nadide rumuzunla başbaşa bırakma gözünü seveyim :)
slm taze fasulye ismim Esra bende sizin isimleri göremiyorum belli bi yer varmı görebileğim acemilik varda biraz
bebeği taşımak içinde anakucağı alıcam araba koltuguda deniyor, şimdiden beyendim
bak bundan alacağım kısmet olursa
Baby Max Ana Kucağı BEBEKODASI.COM ' Bebek Odası Denilince...'
nevaanne bence çok fazla düşünmemek gerekiyor....bebeğime birşey olursa aldıklarıma bakar ağlarım demişsin.... lütfen canım böyle düşünme.... yani herşey olacağına varıyor hiçbirşeyin garantisi yok ne 9 ayın garantisi var nede bebekler doğduktan sonrasının garantisi var onu bırak bizim bile yarın ne olacağımız belli değil....kendimize kıyafet alırkende böyle düşünüyormuyuz yani ne bilim yazlık kışlık kıyafetler alıyoruz 3-5 ay sonra giymek için ama ne malum yarına çıkacağımız.... böyle düşünme ve hamileliğin tadını çıkart bence içinden geldiği gibi davran ne almak istiyorsan yap ne bilim ne yemek istiyorsan ye hayatın tekrarı yok ve hamileliğinde.....
petrikcim ben onu puseti alirken takim alicam, 3u bir arada oluyor burda, fiyatlarida uygun, temmuz indirimini bekliycem...puset araba koltugu bide pusete bebekken yatabilmesi icin aparati..bazen cantasini bile hediye veriyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?