kızlar günaydın herkese
didecim bende epilasyona gidiyom mecbur bıraktım siz iğneliyemi gidiyosunuz çok acımıyomu ben kaşımı cımbızla aldırmaya bile dayanamıyorum sonra ağdaya döndüm ama şimdi yeni birşey buldum sizinlede paylaşim gerçi bilenler vardır belki aranızda hamamtozu diye bişi suyla karıştırıyon çamur gibi sürüyosun biraz bekletip spatula ile temizliyorsun tüy dökücü kremler gibi değil çabuk çıkartmıyor en azından göbiş iice büyüdüğünde rahatlık olur aktarlarda satılıyor tavsiye ederim hemde paketi 2 ytl :))
yaptırma anam..örersin ucuna da nazarlık takarsın..anasınısatiyim bu kıl tüy işinin ben.çık kafam bozuluyor
gidiyoruuuum
son bir vuruş yapayım da gideyim..evrişim burası çol iklimi bacm ...soğuk olmuyor buralar..kışı kşa yazı yaza benzemiyor.üçlüyü de doktor yaptır dedi diye yaptırıyorum..bana kalsam yaptırmayacağım da babamız yaptıralm diyor..yine kolumu delecekler
kızlar göbek şovun linkini bana verebilir misiniz? sık kullanılanlara kaydetmem lazım, yoksa zor buluyorum, epey vaktimi alıyor. bakalım yeni göbüşler görecek miyim?
benim kızın durumu bi belli olsun hemen size yeni göbek şov yapacağım. ama şimdi böyle şeyler için hiç hevesim ve gücüm yok. iştahım bile kesildi stresten. zorlana zorlana yiyorum.
kizlar benim agzim bi dk bos durmadi bugun...
sizi okurken hala yiyorum uff yaaa...
EVRİSCİM VE DİGER TUM ARKADASLAR,
ben butun sıkca girip okudgum topiklerin linklerini sık kullanılanlar akaydediyorum. son sayfayı okudugumda tekrar kaydediyorum eskisini siliyorum hemen bu sekil takip ediyorum baan boyle kolay geliyor
sabahtan beri forumdaki deiisiklik den haberimde yok boylelikle tasınsa biele forum alt baslgıg baskabir ana baslık altına haberimde olmuyor çunku link otomatik acılıyor. aklında olsun istersen birde boyle dene. sizden duyuyorum hep tasınmıs yeri değismis falan diye.
ayrıca ayarlar bolumunden bir sayfada gorulmesi istenen mesaj sayısını maximum rakam kactı hatırlamıyorum ona cevirdim mesela su an sizlerde son sayfa kac numara bilmem ama bende son sayfa 285. dolayısıyla okurkende bir sayfada sizin standart ayara gore 4 katı fazla sayfa var sayfalar arası geçis yapmakta zaman alıyor. ve gozum korkmuyor 50 sayfa yazılmıs iki gunde diye:) bende bu sekilde ortalam abir gunde 5-6 sayfa yazılıyor tabi alt alta epey uzun oluyor mesajlar
kendi kullanım seklimi anlatmak istedim belki içinizden bazılarına bu sekil kolay gelir .
Arkadaşlar,
Birkaç gündür kulaklarım tıkanıyor. Böyle birşey yaşayan var mı?? Hani yüksek bir yere çıkarsın da basınçtan kulaklar tıkanır ya. Benim gün boyu öyle:1no2:
şu ticker olayını yapamadım yani oluşturdum ayarlardaki yerede yapıştırdım ama çıkmıyo neden acaba offf
herkese kabussuz tatlı bebişli rüyalar
Arkadaşlar,
Birkaç gündür kulaklarım tıkanıyor. Böyle birşey yaşayan var mı?? Hani yüksek bir yere çıkarsın da basınçtan kulaklar tıkanır ya. Benim gün boyu öyle:1no2:
merhaba iyi akşamlar kızlar beni maruz görün kafa 1500 hafta içide gelen giden vardı bizde kocişle hafta sonu başbaşayız diye plan yapıyoruk
Bu arada 2-3 gündür beni çok mutlu eden birşeyi de paylaşmadan edemeyeceğim. Bebişim sıkıldı artık göbüşümüzü sıkan pantolonlardan, minik pıtpıtlarla farkettiriyor kendini bu ara sık sıkhihoyyythihoyyythihoyyyt. AŞKIMMMM BENİMMMM:asigim:Ben de gittim, bebişim rahat etsin diye hamile pantolonu aldım kendime. Ne enayilik etmişim ööyle pantolonlara sığışacağım diye. Hem çook da uygun aldım. 2 pantolon (panelli olanlardan hem de) 1 blüze 58 lira verdimkaydirigubbakcemile2
sitede yapayanlız kalmısım haberim yok :) bu saatte demekkimseler olmuyor
bende yarın dr a gidecegim onun heyecan ısardı uykumkactı tekbasıma oturuyorum ev halkı yattı:
basakcım esinle mutlu nice seneler dilerim,
burko çok ucuzalmıssın yahuu istanbulda bir parca o fiyatayani,gule gule giyyy
simdi birazdan uyuyacagım uyanacagım ve hazırlanıp dr a gidecegim aksama ancak glirim eve ve sizlere yazabilirim herkese tatlı ruyalar,
gunaydın canlar
bugun evdeyım bıraz kırgınlık var uzerımde
gecmisi okiyim biraz bakayım simdilik hersey yolunda
1 hafta daha ise gidicez , sonrasına bakıcaz ayın 20sine kadar kiramız verilmis durumda
ozamana kadar takılıp doneriz , ayrıldıgını duyan bıkac fırma esime goruselim demisler
belki onladan filanda olumlu yaklasırsak kalırız belki ben gelirim 1haftalıgına filan
bilmiorum ne olcak suan bekleme durumundayız acıkcası
evrişcim bu hamamtozunu eskiden hatunlar hamamda yaparlarmış taa osmanlı döneminde felan zati evlerde değil hamamlarda yıkanırlarmış ve bu tozu kullanırlarmış bitkisel bişi bu ben doktora sordum bişi olmaz dedi genital bölgemede uyguladım vallahi 2 hafta bitti yeni yeni çıkmaya başladı ama herkesin hormonları ile alakalı yani ağda yapınca bende hemen hemen 1 ayda çıkıyo ..
didecim kökten temizlemez tabiki ben sanmıyorum bu geçici bi çözüm canım yani son aylarda ağdaya yada epilasyonlamı uğraşcan sence mümkünmü bu batmandaaa o sıcaktaa temmuz ayındaa oyy oyy sonra zaten bende epilasyona devam edicem ama bu olay rahatlık gerçekten yani jiletten ve tüy dökücü kremlerden iyidir bence..
eylemcim benimki kokmuyo vallahi hatta gül aromalı yazıyo üstünde farklı olabilir belki
eylemcim benimki kokmuyo vallahi hatta gül aromalı yazıyo üstünde farklı olabilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?