2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

hamamtozu hiç duymadım..kökünden almıyorsa yokum ben o işte..sinir katsayım artyor kıldan tüyden meseler yüzünden yav

Esracım gunaydın.. şu hamamtozunun hamılelıkte bır sakıncası olmadıgına emın mısın, bir de jılet gibi cıkarmadıgına, eger oyleyse İstanbul ucagına atlayıp geliyorum yanaklarından opmeye.. bir de heryere uygulanıyor mu bu sey??

yaptırma anam..örersin ucuna da nazarlık takarsın..anasınısatiyim bu kıl tüy işinin ben.çık kafam bozuluyor
gidiyoruuuum

Demam Dido, tavsıyene uyacagım..lülülülülülü

son bir vuruş yapayım da gideyim..evrişim burası çol iklimi bacm ...soğuk olmuyor buralar..kışı kşa yazı yaza benzemiyor.üçlüyü de doktor yaptır dedi diye yaptırıyorum..bana kalsam yaptırmayacağım da babamız yaptıralm diyor..yine kolumu delecekler

Demmam o zaman.. hadi dit.. önemli diil o demek kı, hatır gonul ıcın deldir bi kere daha birsey olmas,muck.

Aftabrucum yemek zorundayız biliyosun herşey onlar için değilmi,sen ne kadar üzülürsen o da üzülüyor içinde,bizim bi parçamız o herşeyi bizle paylaşıyor düşünsene ne kadar savunmasız sen yemezsen o da aç kalıyor çaresizce senin yemeni bekliyor sakın prensesini bekletme canım..

Telkırma harika bişi bu yaa ben deli gibi yatıyorum hep düşünürdüm bebeği emzirirken uyuya kalırsam bişi olursa ben uyurken diye şimdi böyle bişiye emzir yatır oh ne güzelhihoyyyt

kizlar benim agzim bi dk bos durmadi bugun...
sizi okurken hala yiyorum uff yaaa...

Norracım aynı iştah bendede var nolcak böyle bilmiyorum artık ne yaptım biliyormusun havuç soyup yemeye başladım evin içinde elimde ya elma ya muz ya havuç öyle geziyorumki yoksa bıraksalar cips çikolata yicem onları yemekek için meyve takılıyorum ana yemekler hariç tabii sositososito

Esrakom aklınla bin yaşa artık eziyet olmucak geçmişi okumak süpersin sağolasın fikrin için

Arkadaşlar,
Birkaç gündür kulaklarım tıkanıyor. Böyle birşey yaşayan var mı?? Hani yüksek bir yere çıkarsın da basınçtan kulaklar tıkanır ya. Benim gün boyu öyle:1no2:

evet canım bendede başladı ve içi kaşınıyor tıkandığı gibi ben yüzmeye gittğimden su akçtı diye düşünüyodum ama hamilelikten oluyomuş demekki şaşırdım bende daha neler görcez bakalım

şu ticker olayını yapamadım yani oluşturdum ayarlardaki yerede yapıştırdım ama çıkmıyo neden acaba offf
herkese kabussuz tatlı bebişli rüyalar

Sadece bu bölümü yapıştırarak desene bi. Baştaki URL, img gibi yazılar olmadan...

http://...................................png

Bu hamamtozunu bende araştırıcam bakalım neymiş..

Forumdakilere günaydın..Cumartesi ama çalışıyorum(

günaydın kızlar ooo dide hanımda danasını görcekmiş hadi bakalım güzel haberlerle gel canım bol bol hasret gider bebişle bende cumaya gidicem nasipse didecim kız atla uçaga gel izmire buluşmaya hem benim kızıda seversin ama teyzesi zayıfladı ben sana onun bir resmini göstereyim oglum küçük demez hemen nişan takarsın valla küçügünü sıpam erkek istiyor kız olursa bunalıma girer diye korkuyorum.
bugün diş dr gidiyorum başıma bela olan dişten tamamen kurtulucam çeksin artık uykusuz geceler istemiyorum birde fındıgı gezdiricem bütün hafta sıkıldı azıcık babamızı masrafa sokalım

evrişcim bu hamamtozunu eskiden hatunlar hamamda yaparlarmış taa osmanlı döneminde felan zati evlerde değil hamamlarda yıkanırlarmış ve bu tozu kullanırlarmış bitkisel bişi bu ben doktora sordum bişi olmaz dedi genital bölgemede uyguladım vallahi 2 hafta bitti yeni yeni çıkmaya başladı ama herkesin hormonları ile alakalı yani ağda yapınca bende hemen hemen 1 ayda çıkıyo ..
didecim kökten temizlemez tabiki ben sanmıyorum bu geçici bi çözüm canım yani son aylarda ağdaya yada epilasyonlamı uğraşcan sence mümkünmü bu batmandaaa o sıcaktaa temmuz ayındaa oyy oyy sonra zaten bende epilasyona devam edicem ama bu olay rahatlık gerçekten yani jiletten ve tüy dökücü kremlerden iyidir bence..

bu hamamtozunu ben çocuklugumdan biliyorum annemlerle hamama giderdik orda hamamcı kadın kadınlara hazırlar verirdi özel odalar vardı onun için ama bir anlam veremezdim ama zannedersem jiletten farksız sadece yüzeysel temizliyor kökler aynen içeride duruyor en güzeli agda en azından kökleride çıkıyor biraz sıcak kullanılırsa zamanla tüylerde gözle görülür derecede azalma oluyor bana gittigim salonun sahibi söylemişti sıcak agda kıl köklerini yakıyor bir sonrakine çok cansız olarak çıkıyor gerçektende öyle galiba yıllar sonra eski salonuma bugün geri dönecegim artık kendim yapamam bu haldede içime sinmiyor malum bir ayagımız dr da utanırım ben

Yaşasın,
Kulakları tıkanan sadece ben değilmişim. Sanırım hamilelikte kulak havalandırma kanalına bişeyler oluyormuş, tıkanmalar yaşanabiliyormuş. Bir yerlerde okumuştum... Burun tıkanıklığına alıştım ama kulak çok zorluyor...

kızlar size iyi haftasonları bende çıkayım kızım uyurken biraz evi toparlayayım sonra ugrarım yine herkese iyi günler

Arkadaşlar,
Birkaç gündür kulaklarım tıkanıyor. Böyle birşey yaşayan var mı?? Hani yüksek bir yere çıkarsın da basınçtan kulaklar tıkanır ya. Benim gün boyu öyle:1no2:

aaa sen de mi Rüzgar koycan ismini...ben de Rüzgar koyucam...

merhaba iyi akşamlar kızlar beni maruz görün kafa 1500 hafta içide gelen giden vardı bizde kocişle hafta sonu başbaşayız diye plan yapıyoruk

ahh canım üzülme stres yapmam bari..nasılsa gelceklermiş...onlar da bi işin ucundan tutsun bari...yardımcı olsunlar..aa midem bulanıyo felan diyver...

hadi gözün aydın Burkocum...cicilerini de güle güle giyin...

hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz...yaz bize gelince...

geçmiş olsun Baby...inşallah yakın zamanda geçer şu bulantıların..çok üzülüyorum okudukça...

eğer benim bildiğim hamamtozuysa iğreenç bir kokusu var..bütün evi kaplıyor ve yüzeysel alıyor tüyleri...kökünden almıyor...

Evet Mercimekim,
Daha yıllar önce adı belliydi, Rüzgar... Sende adını Rüzgar koy olsun, çok mutlu oldum. Bu aralar Doruk adı da çok moda:)

eylemcim benimki kokmuyo vallahi hatta gül aromalı yazıyo üstünde farklı olabilir belki

Doktoruna sormuşsun ama çok dikkatli ol bence. İçinde arsenik var diye bişeyler okudum şimdi. Balon haber de olabilir tabi. Gerçi eskiler kullanıyorlarsa bi zarar gelmez ama, yine de bi kimyagere ya da cilt doktoruna danışmak gerek...

Ticker olayını yaptım yazmışsın ama gözükmüyor hala..

eylemcim benimki kokmuyo vallahi hatta gül aromalı yazıyo üstünde farklı olabilir belki

Nettede biraz bakındım aynı toz ama seninkini aromalı yapmışlar :) Yoksa inan aynı mideniz bulanıcak ama lağam gibi kokuyo ve maalesef jilet gibi oluyo kökten almadığı için banada arkadaşım ya Antepten ya Mersinden getirmişti ordasn biliyorum kullandım yani ama galiba 2 kere çünkü yandığımıda hatırlıyorum acı vermişti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…