2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Evet Mercimekim,
Daha yıllar önce adı belliydi, Rüzgar... Sende adını Rüzgar koy olsun, çok mutlu oldum. Bu aralar Doruk adı da çok moda:)

aslında benim gönlümde yatan Kuzey idi....eşimin kuzeni koydu geçen sene..şimdi de Rüzgar olsun istiyorum...bu arada dr.%100 lemedi henüz erkek olduğunu..kısmetse bu hafta kesinleşecek...

evris sutu ısıt sofrayı kur dide 3luden gelince gelioz canımcım :)) cayı koy diyesim geldi walla

bende bacaklarımın altları hazır agda bandıyla hallettim ama yukarılar acıo orayı makinaın jilet kısmıyla yapıcam mecbur bi bakayım dedim napıosunuz diye

mercimekim cok saol hayatım ins kimse yasamaz bunları zor gercekten

sally hansenin 3 dkllik tuy dokucusunden almıstım burda losyon. suruyosun ve 3dk sonra yıkamak zorundasın yoksa yanıosun. kollarıma bile yapmıstım super olmustu gerci yine malum bolgeler erken cıktı ama diger yerler gec cıktı. hamislikte tur dokucu krem kullanılması sakıncalı oldugundan kullanmıyorum icinde bisuru kimyasal var. sizde kullanmayın

Mercimekim,
Kız olursa da Ada koyacaktım. Buket Uzunerin bi romanından çok etkilenmiştim. Ya da Eylül ayında doğuyor olsaydı, Eylül Duru.. İsim konuşmak için çok erken ama kız annelerine fikir verir belki. Gerçi çoğunun adı bellidir şimdiden. Sema-Burak Hakkı çifti de Rüzgar koymuştu oğullarının adını. Yaaaa ben koyacaktım niye benden çaldılar diye çocukca sinirlenmiştim o zaman. Sanki isim hakkı bendeymiş gibi:)

eylem korktum bende şimdi yani bende yanma felan olmadı ne bilim bendemi kuulanmasam acaba ama zatii bikaç ay sonuçta özellikle doğuma gideceğim hafta önemlii..
babycim bu tüy dökücü kremden biraz farklı bende zararlı oldunu bildiğimden krem kullanmıyorum ama şimdi tereddüt etmeye başladım yaa
mercimekim sende kullandınmı sende kokuyo demişsin hayret ettim vallahi bende iyi bişi sanıyodum kökten temizlemez biliyorum ama jilet gibide çıkarmadı benimkini

kızlar işinize karışmak gibi olmasın ama bide yanına göbek adı koyun Kuranı Kerimde geçen mübarek bi isim derim ben bu benim şahsi fikrim tabii..benim kızım olsaydı adını Ecrin koyucaktım Allahın hediyesi demek ne kadar harika bi anlam düşünsenizeo bize bir hediye rabbimden..

kumral ada mavi tuna....ilk okuduğum kitaplar arasında..açıkçası kız isimlerin de bana yakın geldi...hemen hemen aynı şeyleri beğenmişiz...:))
valla bizde isim krizi şimdiden başladı...her telden bi ses çıkıyor...millet ne kadar meraklıymış anlamadım gitti...

emmak rusma gul kokulu dıye satılıyor.. muhabbte daldım istemeden.. gul kokulu olduguna bakmayın ığrenc kokuyor ama jılet kadar ugrastırmıyor.. hamılelıkte sakıncası yok dıye bılıyorum.. tuylerı curutuyor.. kremlerden daha etkılı...

1 defa...ama tövbe bir daha asla....kokusundan bayıldım, öldüm geberdim resmen...ama tabiki aynı tozsa....burda da aktardan hamamtozu diye almıştım...bi adı daha vardı ama hatırlayamadım şimdi...

Canım senin aldığın şey aromalıymış ya ondan kokusu gitmiş benim yaptığım saftı galiba kokusuna zor dayanmıştım ve felaket yakmıştı ben ağdadan yanayım bu ayda kendim yapabilirim ama önümüzdeki ay göbeğim müsade etmeyecek gibi. Ağdamı alır kuaförün yolunu tutarım napıyım.Gittiğin dr. a yada bi cildiyeciye sor olmadı eczaneye sor kafanı rahatlat ondan sonra yap bence.

Eveeeeeet o kitap.. Son aylarımıza doğru bu forumda isim çok sık tartışılacağa benziyor:) Ağustos sıcağı gelecek biz karnımız burnumuzda amanıııııın...

Eveeeeeet o kitap.. Son aylarımıza doğru bu forumda isim çok sık tartışılacağa benziyor:) Ağustos sıcağı gelecek biz karnımız burnumuzda amanıııııın...

Çok güzel bi kitaptı ya ben buket uzunerle inci aralın tarzını çok benzetiyorum hangisi hangisinin kitabı karıştırıyorum.

evet çedene aynı iism ama ben koku alamadım Allah Allah yaa acaba burnum tıkalı diyemi :sm_confused:

buket uzuneri severim ama biraz ağır tarzı var fazla akıcı değil mesela bi kitabı vardı balık izlerinin sesi baygınlık geçirmiştim bitiricem diye ayşe kulin yada ipek ongun tercihimdir

Çok güzel bi kitaptı ya ben buket uzunerle inci aralın tarzını çok benzetiyorum hangisi hangisinin kitabı karıştırıyorum.

Evet haklısın. Artık Buket Uzuner son zamanlarda hep hikaye kitabı çıkarıyor, ben de hiç sevmiyorum hikaye okumayı. Roman çıkarsa da alsak okusak demi...

Günaydınlaaar

3k1m geçmiş olsun, ıhlamur iç iyi geliyor

Burko cicilerini güle güle giy çok uygunmuş fiyatı

hamma tozunu biliyorum rengi yeşil değilmi ama çok kötü kokuyor esra bizim urfada meşurdur, hatunların çoğu kullanır bence jiletten farkı yok, off kokusu burnuma geldiii çok kötü, tabi senin bahsettiğin farklı olabilir
epilasyon aleti aldıgımda ıslak mendil gibi acıyı azaltan mendillerde hediyesiydi epilasyon yapmadan önce sürüyorsun belki psikolojik ama sanki acıyı azaltıyor, onunla rahat ediyorum

Kayraaa...kayınvaliden yüzünden mi giremiyodun nerelerdesin?? bikaç gündür yoktun..iyisindir umarım..

Arkadaşlarrr,
İkea'ya giden var mı son zamanlarda. Bebeklerimiz için güzel şeyler çıkabilir. Biz daha hiçbişey almadık ama yavaştan başlamak gerekiyo... Pazar günü Ikea Bayrampaşa'ya gidicem, bi bakayım neler var.

Oğluş oğluş ha ha ha.. Oğluş oğluş ha ha ha...(Bu benim tekerlemem, sevdiğim zaman bunu söylüyorum ona)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…