Evet Mercimekim,
Daha yıllar önce adı belliydi, Rüzgar... Sende adını Rüzgar koy olsun, çok mutlu oldum. Bu aralar Doruk adı da çok moda:)
evet evet aynı tozdan bahsediyorum Eylem....aynı jilet görevinde.....
Mercimekim,
Kız olursa da Ada koyacaktım. Buket Uzunerin bi romanından çok etkilenmiştim. Ya da Eylül ayında doğuyor olsaydı, Eylül Duru.. İsim konuşmak için çok erken ama kız annelerine fikir verir belki. Gerçi çoğunun adı bellidir şimdiden. Sema-Burak Hakkı çifti de Rüzgar koymuştu oğullarının adını. Yaaaa ben koyacaktım niye benden çaldılar diye çocukca sinirlenmiştim o zaman. Sanki isim hakkı bendeymiş gibi:)
eylem korktum bende şimdi yani bende yanma felan olmadı ne bilim bendemi kuulanmasam acaba ama zatii bikaç ay sonuçta özellikle doğuma gideceğim hafta önemlii..
babycim bu tüy dökücü kremden biraz farklı bende zararlı oldunu bildiğimden krem kullanmıyorum ama şimdi tereddüt etmeye başladım yaa
mercimekim sende kullandınmı sende kokuyo demişsin hayret ettim vallahi bende iyi bişi sanıyodum kökten temizlemez biliyorum ama jilet gibide çıkarmadı benimkini
eylem korktum bende şimdi yani bende yanma felan olmadı ne bilim bendemi kuulanmasam acaba ama zatii bikaç ay sonuçta özellikle doğuma gideceğim hafta önemlii..
babycim bu tüy dökücü kremden biraz farklı bende zararlı oldunu bildiğimden krem kullanmıyorum ama şimdi tereddüt etmeye başladım yaa
mercimekim sende kullandınmı sende kokuyo demişsin hayret ettim vallahi bende iyi bişi sanıyodum kökten temizlemez biliyorum ama jilet gibide çıkarmadı benimkini
kumral ada mavi tuna....ilk okuduğum kitaplar arasında..açıkçası kız isimlerin de bana yakın geldi...hemen hemen aynı şeyleri beğenmişiz...:))
valla bizde isim krizi şimdiden başladı...her telden bi ses çıkıyor...millet ne kadar meraklıymış anlamadım gitti...
Eveeeeeet o kitap.. Son aylarımıza doğru bu forumda isim çok sık tartışılacağa benziyor:) Ağustos sıcağı gelecek biz karnımız burnumuzda amanıııııın...
emmak rusma gul kokulu dıye satılıyor.. muhabbte daldım istemeden.. gul kokulu olduguna bakmayın ığrenc kokuyor ama jılet kadar ugrastırmıyor.. hamılelıkte sakıncası yok dıye bılıyorum.. tuylerı curutuyor.. kremlerden daha etkılı...
Çok güzel bi kitaptı ya ben buket uzunerle inci aralın tarzını çok benzetiyorum hangisi hangisinin kitabı karıştırıyorum.
kızlar günaydın herkese
didecim bende epilasyona gidiyom mecbur bıraktım siz iğneliyemi gidiyosunuz çok acımıyomu ben kaşımı cımbızla aldırmaya bile dayanamıyorum sonra ağdaya döndüm ama şimdi yeni birşey buldum sizinlede paylaşim gerçi bilenler vardır belki aranızda hamamtozu diye bişi suyla karıştırıyon çamur gibi sürüyosun biraz bekletip spatula ile temizliyorsun tüy dökücü kremler gibi değil çabuk çıkartmıyor en azından göbiş iice büyüdüğünde rahatlık olur aktarlarda satılıyor tavsiye ederim hemde paketi 2 ytl :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?