2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Evet haklısın. Artık Buket Uzuner son zamanlarda hep hikaye kitabı çıkarıyor, ben de hiç sevmiyorum hikaye okumayı. Roman çıkarsa da alsak okusak demi...

Evt ne güzel olur. İnci Aralın Safran Sarı'sını okuyorum ben bu ara KK nın başında geçirdiğim zamanın yarısınıda kitap okumaya ayırsam 2 günde bi kitap hatmederim ama nerde öncedende demiştim bizim çocuklar pc canavarı olucak böyle giderse ay düşünsenize 3-4 yaşında bıdıklar pcnin başında ay annesi sevsin onu, sizinkileride seferim tabi :) ay doğsalarda hayırlısıyla popolarınıdan ısırsak çok ısırasım geldi :)))

[KIZLAR GUNAYDIN BEN GELDIM KUS KUS OLDUM AMA HALA GECMEDI NEYSE SIZI COK OPUYORUM HASTA OLANLARA GECMIS OLSUN GYSESRA CANIM OĞLUŞ GELIYO HADI BAKALIM HAYIRLISI CNM BEN PAZARTESI GIDERIM BAKALIM HADI BANADA DUA EDIN SINAVLARIM BAŞLADI YINE DERS CALISICAMM SIMDI AKSAMDA SINAVA GIRERIM delikafadulden OF OF ILK SINAVIM BÜRO YÖNETİMİ HADI BAKALIM BYS BEN KACAR PRENSLERIMIZI VE
PRENSESLERIMIZI COKKKKK OPUYORUM:ecrin_bebek:TABIKIM ANİŞLERİDE UNUTMADIM:CüvCüv:a.s.a.s.

esracım güzel haberlele dön.ohh bebişini görcen süper.nasılda buyumustur şimdi,yerım onu ben
evriş geldi holeyyy..biz de tam çıkyorduk..ama sana bir selam vereyim dedim..sen niye erkenden kalktın bakiyim ha? ben doktora gideceğim birazdan..üçlü yaptıracağım.zıpırımı göreceğim inşallah

hadı didecim hayırlı habeerlerle gel inşallah,kocaman olmustur senın tosbaa da.ayy benım daha 9 gunum var bebegımı görmeye

hadi başarılar sana...allah zihin açıklığı versin...

off ben de 1 hafta sonra gidicem dr.a...dayanamıycam sanırım...sabır sabır...dr.a da söyledim ''valla yoğun olmasanız her hafta burdayım'' diye...adam gülmekten öldü...

Allah kolaylık ve zihin açıklığı versin.

Dide seninde sonucun iyi çıkar inşallah iyi haberlerini paylaşırsın

kızlar cok teşekkür ederım ama kopamıyorum sızden hadı bu sefer gercekten cıkıyorum EVRİŞİMİDE cok özledım bı türlü denk gelmıyoruz ya AFTABRUDA yok neyse MİNİŞİM pazartesı benıde eklersın artık lısteye ya MAVI ya PEMBİŞ bakalım ölüyorum meraktan b sefer görürüm inş. MERCİMEKİM gel bana bı sor gıdıpte bı bacakları kapalı olup gerı donunce ne hıssettıgımı bılemezsın ya bakalım ne ne ne??????????????????????????????????????*

ayy büro yönetimide nedirki,kızz sen en alasını alırsın sonucun.nıye kazancam die şartlandırmıyon kendını.öle şartlandırkı relax gir sınava.sen başarırsın busınavı yerimseniben
off ben de 1 hafta sonra gidicem dr.a...dayanamıycam sanırım...sabır sabır...dr.a da söyledim ''valla yoğun olmasanız her hafta burdayım'' diye...adam gülmekten öldü...

ayy sorma zaten gecen sefer gıttıgımde doktorum dedıkı "ama bıdaha ayda bır beklıyorum,ben senı ayda bır cagırıyorum sen 2.5haftada burdasın"diyor kaydirigubbakcemile3 azcık keyfını sür evde diyor bende busefer kendımı zorladım ilk defa tam bır ay oldugunda gdicem inşallah bı soru olmazsa.9 gun var Allah ım cabucak gecsın su 9 gunde bebegımı göreyım inşallah.ay canım ya nekadarda buyumustur kimbilirdelikafadulden

comelycim Allah zihin açıklığı versin başarılar sana
esrako adaşım sende güzel haberlerle gel inşallah

İstanbulda olan arkadaşlar bu hafta cnr yeşilköyde de bebek fuarı var bilmem haberiniz varmı ben yarın fuara gidiyorum fırsatı olan bence mutlaka gitsin derim telkırmacım sende ikedan önce fuara uğrayabilirsen uğra bence anne-bebek fuarı düşünsenize birsürü fikirrr ben biraz fuar hastasıyımdırda evlenmeden öncede yok mobilya fuarı yok gelinlik fuarı adamı sürüklemiştim şimdide bebek fuarııı delikafadulden

yaa evet o fuarı bende duydum ama istanbula suan 4 saat uzaktayım :çok üzgünüm: keske imkanım olsaydı encok istedıgım seylerden bırı anne bebek fuarını gezmektı.keske söle nısan gıbı falan yapsalardı ozaman gelebılırdım kötükedihüso
neyse sen gez gör bızede anlatırsın artık

Süper süper süper süper..Fuardayım:) Çok saol ya hiç haberim yoktu...

büyümüştür Minik Kelebeğim..gör bak nasıl şaşırcaz...sanırım ben doğuma kadar 9 doğurcam...kaydirigubbakcemile3

İstanbuldakileeeeeeeeer.....nası kıskandım var ya siziiiiii......ben de olmalıydım fuarda....klava:

milkshakecim ve kayram uyumadan once dua okuyun belki uykusuzlugu almaz ama kabusları alabilir. belli olmaz gerci ben o kabuslu bebekli ruyamı sabah namazından sonra gormustum ama faydası olacagına inanıyorum

canım hemde ne dualar okuyorum ama malesef fayda etmiyor...canım benim sağol...

Kayraaa...kayınvaliden yüzünden mi giremiyodun nerelerdesin?? bikaç gündür yoktun..iyisindir umarım..

ah be güzelim sorma.sabrın son demindeyim.güya yarın gideceklerdi vazgeçmiş.evimi b... götürüyor.tv zararlıymış telefon net hepsi zararlıymış...stres serbest ya..idare ediyorum ama allahım yardım etsin.sen nasılsın canım...

İyiyim Kayra'm...sabret..az kaldı..yakında gider...kendini yorma sakın..bence sen neyle mutlu olmak istiyosan onla ilgilen....

günaydın kızlarrr... bir haftadır yoğunum tek tük yazıp çıkıorum okuorum bir de zaten o bile 1 saat alıor nerdeyse. ben de doktora gideceğim bugün. 2 hafta sonra da izmirdeyim.burda yılbaşı tatili var yani nevruz. 2 hafta tatil var. o sırada gidip gelicem. herkes ii bakıorum izmir buluşması kesinleşio gibi. çok heycanlı.herkes fotolardaki cicilerini giysin. saçlar da aynı olsun. hiç yabancılık çekmeyiz.

cinsiyet öğrenenler kim var bir de mq nassıl kullanılıor biri açıklar mı ince ince :)

comley başarılar şekerim

Dide güzel haberlerle gel

saol esra hemen eşime söyliyeyim götürsün, cnr bize çok yakın, giriş ücretli mi acaba davetiye gereklimi, bazı fuarlada internetten davetiye yazdırmak gerekiyor

kayracım allah sabır versin. çekilmez öle insanlar hele bu dönemler. derin derin nefes al.bol bol dua et başından gitsinler diye. gitselerde 1 haftada anca kendine gelirsin zaten

bebişini kıpır kıpır dönüp dururken görde gel :)

İyiyim Kayra'm...sabret..az kaldı..yakında gider...kendini yorma sakın..bence sen neyle mutlu olmak istiyosan onla ilgilen....

mutlu olacağım hiçbir şey bırakmadı...sabredeceğim bişey kalmadı artık...

kayracım allah sabır versin. çekilmez öle insanlar hele bu dönemler. derin derin nefes al.bol bol dua et başından gitsinler diye. gitselerde 1 haftada anca kendine gelirsin zaten

zor be güzelim,çok zor..geçmiyor,gitmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…