2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar ben azcık uyuyacağım
aftabru telefonla öğrenecekti galiba öğrenemedimiki ay şimdi onu düşünür uyuyamamda.

gerci esim bingilbingil oldun diyor, kollarimi minciriyor:))onu cok hosuna gidiyor, bide o kiloluyken ck kizdirirdim onu gobuuus diyerek, simdi o zayifliyor diyetle, ben aliyorum,simdi o bana gobuuus diyor:)))

elnınannesi
aramıza hoşgeldin
kızlar kilodan bahsetmişsiniz bende 19.haftamdayım 4 kilo almışım.58 ile başladım 62 olmuşum.ama sanki 2-3 gündür biraz daha büyüdü göbeğim yada günü gününü tutmuyor gaz ve şişkinlik değiştiriyor

Çok ideal bir kılo alımı Helin.. çok güsel. Masallah..

AFTABRUUUUUUUUUUUUUUUUU.. YAZ ARTIK YAFRUMMM YA!!!

uff sizede iki dakika boş bırakmamak lazım kız aftabru ne mantısı anam ya ahanda aklıma düşürdün anacığımı arasam yaparmıki .olmuyo kızlar böylekötükedihüsoklava:

SEN DE Mİ SAKALEYN.....?Çok üzgünüm çoook

bak bak bak, ortalığı kızıştırmaya çalışıyor birileri.... ama süper yaklaşım, vallahi vardır öyle tipler, ama ben ciddi söylüyorum. gerçekten şaşırdım kaldım sizler yediklerinizi yazdıkça, benim üzerimde "ye babam ye" diye eli sopalı bir koca olduğu için tiksindiğim şeyleri bile dolu dolu yiyorum. ayrıca da göbek ve göğüsler ve basen aldı başını gidiyor, yok artık o zarif halimden eser defnecim.

ne kadar güzel takip etmişsin kilonu. ben hiç hayatımda +/- 2 kiloyu geçmediğim için takip etmem gerekmemişti. ama yaklaşık 2 senedir (yani ilk hamileliğimden beri) hergün mutlaka tartılırım. benim avantajım hamile kalmadan önce 49-50 kilo arasında gidip gelmem oldu. zayıf başlamak avantajlı oluyor. bak 5 kilo aldım ama hala tanımayanlar hamile olduğumu anlamıyor.

ah be evrişcim, özendirdiniz ve de utandırdınız beni. ne kadar özenli besleniyorsunuz. ben az yağlı peynir yemem, hatta böreğe bile koymam. bir kere light yoğurt aldırttım arkadaşa, bankada yerim diye, kız aldığına pişman oldu "ayyy bu ne, ne biçim yoğurt almışsın, bozuk mudur nedir" filan diye. yemedim tabi "siz yeyin" dedim dolapta bıraktım. eve zaten light bişey giremez. sadece sütün diyetini denk gelirse alıp içiyorum, yoksa o da en yağlısından.... hele de şu hepinizin yediği gevrekler var ya kahvaltılık, ağzıma süremem. hayatımda yemişliğim yoktur. çok yavan geliyor bana. ben anca tost, poğaça, börek çörek ve de tabi ki beyaz ekmek yerim kahvaltıda.... allahtan ilk üç ay midem bulanıyordu da sadece elzem şeyleri yedim, çok abartmadım.

aftabru uyuyacam kız ne oldu hani sonuç ay şimdi burda uyuyp kalıcam yazsana canım ya kiiol vermemiz içinmi uğraşıyorsun meraktan gigiecek galiba
AMA BENİM ÇOKDA UYKUM VARRRR HADİİİİ

AFTABRU benim senin gibi bir arkadasim vardi universitedeyken, kiz 44-45 kilo, ve biziz 3 katimiz yemek yer gram almazdi...kebapciya gideriz bir bir porsyinu zor bitiririz o 1.5 yada double alir, biz ceyrek sandwic yeriz ona yarim az gelir, colayi light icmez, tatli delisidir, gunde 5-6 ogun yemek yer, kizin her turlu parazit testini yaptirdik , diger hastaliklar icinde baktirdik universitede stajlardayken cozemedik valla...

şimdi makarnamı yedim. ayh çok makbule geçti aftabru aklıma soktun midem çok mutlu şimdi. akşam ne yicez valla kızlar yediğim her şey yarasın bebişime. insan istedikten sonra ne kilolar verir. tek derdim yediklerim bebişe gitsin. çünkü 30 kilo alıp 3 kilo doğuranlar var. 7 kilo alıp 4 kilo doğuranlar da var gerçi. ben ortadakilerden olayım bari yediklerim bebişimi de büyütsün ben büyümeye razıyım. allah nasip ederse ağustostan sonra yeni açılan sayfamız birbirimizi zayıflamaya yöneltecek bir konu olsun.gaza gelelim hatta aynı şehirdekiler birlikte sabahları toplanıp koşsun hihoyyyt

aftabruuu nolud sonuuuççççç gelmissin yazsanaaa

aftabru nun neti açık galiba. ordaydı 1-2 saattir. sabahtan mı gidicekti.

aftabru ne oldu hadi bi haber ver canım ya

kızlar ben azcık uyuyacağım
aftabru telefonla öğrenecekti galiba öğrenemedimiki ay şimdi onu düşünür uyuyamamda.

yauww kızlar inanın ben sizden daha fazla meraklıyım ama gelmiyor bir türlü beklenen telefon. en sonunda ben aradım doktoru, hasta vardı yanında, sonra o bana döndü. dedim "ben kalpten gideceğim doktor bey, neden hala belli olmadı" o da sakinleştirmye çalıştı ve belli olur olmaz beni hemen arayacaklarını, ama bugün belli olmayabileceğini, sanki çarşamba belli olacakmış gibi düşünmemi filan istedi. ben de biran önce belli olsun da şu bekleyiş sona ersin istiyorum, yoksa kabuslarla dolu 2 gece daha bekliyor demektir beni.... ama siz merak etmeyin, hadi yat uyu sakaleyn arkadaşım.... bugün belli olmayacak orası belli. ben kötü de olsa sonuç sizi mutlaka haberdar edeceğim.

afiyet olsun lalcim. bebeğe yarasın.

ooo afiyet olsun kızlar inanın benimde canım istedi....

aftabrum canım sonuç çok güzel çıkaçacak sen öğrenince hep beraber burdan paylaşacağız sevincimizi....

kilolar herkesin sorunu anladığım ben zaten kilolu hamile kaldığım için en az 80 olurum gerisini bilmiyorum allah sonumu hayır etsin..... 4,5 aydır hiç kilo almadım ama bende şu birkaç gündür acayip bir yemek yeme isteği var kendimi tutamıyorum canım herşey yemek istiyor neden bilmiyorum......

ah ahhh sakaleynmaster benimde öyle çok uykum varki şuan uyumak için evde olmak için neler vermezdim ama nerde.... bizim yerimizede uyu.....

ay bu bekleyislerrr
annelik gercekten sabır isi taa en basındannn.

neyse geç olsun guç olmasın diyeli aftabru da bu dr larada ne kolay carsamba gibi bekle demesi:)

herkeslere selaamm ederim........
sabahtan beri amma yoğundum...alıntıları sabahtan yapmıştım anca yazabildim...

iyiyim eylemcim....baya bi yoğundum...şimdi duruldum...içime bi kurt düştü dideyi okuyunca...bizim dr.yanılırmı sence?? farketmiyo ama alışmıştım bu düşünceye...

kızlar ben yine çooook acıktım. ama canımın ne istediğini yazmayacağım.
bi de sizler genelde soğandan sarmısaktan tiksinmişsiniz galiba. ben de bu ikisine karşı aşerme var. çiçek niyetine yeşil soğan demetini kokluyorum. sarmısak ezdiğim aleti burnuma yapıştıracağım nerdeyse. nasıl güzel kokuyor anlatamam.... yani sarmısaklı yoğurdun hatrına neler neler yiyorum... bu arada hamurişlerinin yoğurtla yendiği zaman daha çok kilo aldırdığı doğru. protein ve karbonhidratı mümkün olduğu kadar ayrı yemek gerekiyor. ama ben şuan kiloya bu zevkimden mahrum kalacak kadar takık değilim.

iyiyim eylemcim....baya bi yoğundum...şimdi duruldum...içime bi kurt düştü dideyi okuyunca...bizim dr.yanılırmı sence?? farketmiyo ama alışmıştım bu düşünceye...

Seçilcim bize şöyle demişti " tecrübelerime dayanarak söylüyorum şurda bi pipi görüyorum ama kesin bi şey demiyorum " dedi. O yüzden ben yanılabilir diyorum size nasıl söyledi bilmiyorumki canım benim yanılırsada dediğin gibi sağsalim gelsinlerde annesi. Ben hala oğluşum filan diye sevmiyorum severken yada konuşurken nolur nolmaz diye. Hakkımızda hayırlısı.

amniyosentezde cinsiyet kesin olarak belli oluyor ama sonuçlar arasında cinsiyet yazmıyormuş. nedense? çinde usg de bile cinsiyet söylemek yasakmış. hatta usg ye girilmiyormuş bile doğru düzgün.
nedir şu cinsiyet ayrımcılığı anlayamıyorum.

ay aftabrucum şaşrıdım vallahi bende sarımsak ezeceğimi nelerle yıkıyorum koku gitsin die hele elimden gitsin diye görmelisin sarımsak ve soğana aşeren hamile ilk kez duydum sanırım :)) hatta bazı yemeklerde soğan sote olmucaksa bütün atıyorum aynı tadı yine veriyor soğanı doğramak zorunda kalmıyorum kokusu mahvediyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…