2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Doktorumun bana dedıgı, en kıymetlısı tam zamanında olan cocuktur diyor, önce gıden cocuklar asla daha ıyı dıye dusunmeyın demişti bana.. dedim demam, mesaj alınmıstı, kılona dıkkat et in nazıkcesı..şakkıdı

teşekkür ederim canım inşallah aftabru bugün ilk sonucunu alacak benim daha iki haftam var.
hayırlı haberlerele gel canım sabahtan beri aklımdasın hadi güzel haberi verde az rahatlayalım canım benim.
ayyy ne çok çenem düştü..kimseye anlatamadığım için size yazdım..hani teyit edin sen normalsin bunlar sakat diye..canlarım benim
bunlar baya baya sakat bende de var o sakat takımından boşver daha yeni geldi dittiler yine canımı sıktılar ama umrumda değil çünkü sizler varsınız.
maşallah annesi minik kuşunu öperim ben.benide ekle canım ya bende görcem

bana amniyosentez yapan doktor da "kilon gayet iyi, bebeğin kesesi ve suyu da... çok kilo almaya özenme sakın" dedi. ben de zaten kontrollü gitmek istiyorum ama ama şu son 3 günde 2 kilo aldım. şoklardayım. hiç ömrümde bu kadar hızlı kilo almamıştım. geçici birşeydir belki... şişlik filandır ne biliiim, yoksa alınır mı hiç 3 günde 2 kilo?

hoşgeldin elanınannesi hayırlı uğurlu olsun bebişin..

helincim başınız sağolsun. çok genç çok erken bir acıymış.allah korusun.

esrako hala gitmemişsin doktora ben kesin gider teyit ettirirdim. hemen o gün çıkmış doktora gitmiştim.

aftabru ben de 54 kilo oldum yani 5. kilomu almış oldum. hızlı çıkışlar yaşıoruz. benim 65-70 gözüküo şimdilik sonlar.tabi gene bilemem. sonradan ataklar yapabiliirm.

kızlar ben eşimi çok seviordum da 1 aydır şu hormonlardan mı ne eşime manyaklar gibi aşık oldum. evden çıkıp işe gittiği an ağlamaya başlıorum.sanki yıllardır görmüormuşum gibi özlem kaplıor içimi. tel açıorum sesini duyuorum keşke hemen eve gelse. çok özlüorumçgece gelince kedi gibi sırnaşıp kucağında yatıorum. noldu anlamadımç normalde de çok severdim ama yani şu an onuz yaşayamıorum. canım kocammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım ben de 1 haftada 2 kilo aldım sözde ay sonuna kadar kilomu koruyacaktım. sıradışı bir olay gelişmedi yeme içmem de ama yanihergün gram gram artıorum. son 1 haftada karnımda belirgin bir şekilde büyüdü.

kızlar ya ben ölüyom bulantıdan hiç geçmedi bu bulantılar hep kusuyom allahım çok yoruldum artık ne zman geçecek 6.haftadan beri helak oldum valla

Al benden de o kadar.. yediğim hersey aynı.. ama anlayamıyorum. Bıraktım artık kendı halıne, yoksa yememden de kısamam ki.. zaten zaruri mıktarlarda yıyorum.

ve herkes dikkat et kilona diyor. yani şunu anladım dikkat etmekle olmuor. su içiorum günde 3 lt. 1 lt ye yakın yağsız süt. zaten günde 4 kilo binip inio vücudumdan . kahvaltım cornflakes ceviz üzüm. öğle yemeği meyve ya da proteinli yiecekler. azcık mercimek fasulye gibi. akşam salata ve normal akşam yemeği.arada 1 kase yağsız yoğurt cacık yapıorum mesela. ekmek yemiorum makarna çok severim ama zaten makarna yedim mi o tek yemek oluor. o da kilo aldırmaz. pilav çok seyrek. nedir bu evriş aftabru ya da böle şişen arkadaşlar bence doğumdan sonra birden kilo verenler var ya . ödem şişliğinin inmesinden dolayı. öyle olucaz galiba

kızlar ya ben ölüyom bulantıdan hiç geçmedi bu bulantılar hep kusuyom allahım çok yoruldum artık ne zman geçecek 6.haftadan beri helak oldum valla

canım galiba sen o şansız kısımdasın % 10 luk bir kısım galiba. hep kusarak geçiriormuş gebeliğini. arkadaşım 8 aylık hala kusuor. doktor yapçak bişi yok demiş.

.Banada amniyon rahat olur kilon fazla değil dedi doktor ben şimdiden 7 kilo almışım ve 67 olmuşum .öyle abur cuburda yemem.kızmda 74 ü görmüştüm bunda onada şükür diyeceğim galiba

ay ay maşallah canım ne güzel insan anne olunca kendini daha bi kadın hissediyor hele birde hamişken kocasının ilgisi azalmamışsa aynen bizim gibi sevgide artış oluyor .
Aynı durumlar bendede var.Kocişim sağolsun pek nazlıyor . ben dobidik oldum diyorum :CüvCüv:kocişim hemen sen hamişken dahada güzel oluyorsun boş ver kiloyu diyor canım benim.:sm_cool:

kizlar kilo konusunda bende sok lardayil ctsi 64.2 yi gordum tartida daha gecen hafta 63 tum anlamadim, ben de fuzuli bisey yemiyorum sabah kornflex-sutle, 12-saat sonra ceviz-elma, oglen kepekli ekmege bolpeynirli sandwic yada evden aksamdan kalan yemek minik bir kapta, yanina yogut, aksamustu muz, sonrada aksam yemegi, sebze yada et yanina minik bi kase makarna yada bulgur pilavi-yogurt...yani once ne yiyorsam o, sadece meyveye agirlik verdim biraz daha...anlamdim bende...

kızlar bi gebelik sitesi var orda alınan kiloların ne olduğunu çok güzel açıklıyor.
aklımda kalanlar 1800 gr vucüttaki kan artışı 3500 gr bebek 800 gr büyüyen rahim plesanta amniyo sıvısı 4500gr annede toplanan yağ falan toplam 12 kilo yapıyor.

59 la basladim bu gidisle bende 75-80 i bulurum gibi geliyor, gerci son ay kilo alinmiormus, dun dogum sonrasi kilolar topigini okudum, veren vermis, kalandada yapismis kilolar..onemli degil tabi bebis daha onemli, bende kismam yemekten ama ben hayatimda 60i gecmedim, hatta normalde 55 tim, hamile kalmadan once 3-4 kilo almistim, o fazlaliklarla hamile kaldim( teyzemde boyleydi, dogumdan once 36 giyerdi, dogumdan sonra 40in altina inemedi 40-42, benim bunyem yatkin almaya((

Hımmm,
Sen romantik bölümlerini anlattın tabi ama biz anladık:) Söylediğin gibi tamamıyla hormonlarla ilgiliymiş. Keyfini çıkar canım. Nasıl olsa bebekler olduktan hemen sonra -yine hormonların etkisiyle- eşlerimizi görmek bile istemeyecekmişiz bir süre. Bu yüzden bunalıma giren erkekler varmış. Çocuklarını kıskanan erkekler... Bir arkadaşım anlatmıştı, çok zor bir doğumun hemen arkasından kocasına "lanet olsun senin yüzünden bunlar başıma geldiiiiiiii" diye paylamış. Bir süre kocasından nefret etmiş. Anlam veremiyodum ama bebeğimden başka herşey bana boş geliyodu. Sonra loğusalık sendromu denen şeyin onda gerçekelştiğini anlamış..Düzelmişler bir süre sonra:)

Bu arada üzülmeyin ben dün tartıda 69 idim, gebeliğe 63 ile başlamıştım...100 kilo olucam herhalde...

canım bu sonuçlar gebelik sonunda. ben maşallah şimdiden büyürn rahim ve total amniyo sıvısını almışım. şu an amniyo sıvım 200 ml delikafadulden ama olsun ben bştn aldım. kendimi rahatlatıorum.kaydirigubbakcemile

evet eşimde öle şirine oldu ki. ayh allahım devamlı ısırasım sarılasım gelio.hiç gitmesin.hep evde oynayalım uyuyalım sarılalım. başka bişi istemiorum şu an. 2 hafta ayrı kalcaz. çok üzülüorum. allah ayırmasın kızlar hiçbir seveni. allah korusun nnnn

ben gram gram artıyordum normalde ama cuma sabah 53,6 çıktığım tartıda pazar sabah 55,5 çıktım. gözlerime inanamadım, şok oldum. dedim kesin tartı bozuldu ondan. ama eşim fazla çıkmıyor, o aynı....

9 ay da devam edebilir. benimkiler 16.haftamda bitti. belki seninki de bir iki haftada biter. ama devam etse de üzülme, bebek iyi olduğu sürece katlanıyor insan herşeye zevkle...

oooo kızlar, ben neden aldım çok açık o zaman. ben sizin yediklerinizin misli misli fazlasını yiyorum. ve spor filan da yapmıyorum. yürüyüş bile yok. benim bulantılar bittikten sonra (moralim de yerindeyse) iştahım çok açık oluyor, iştahsız olduğum zamanlar bile sizden çok yiyorum. hamur düşkünlüğüm çok feci boyutlarda. nerdeyse her gece 2 tabak mantı yiyorum (yemekten sonra, tatlı niyetine) eee haliyle alınıyor kilolar.... böyle giderse 20 kilo bile alırım ben.

senağlama yok benim ki tamamen duygusal senağlama libidom sıfır. kötükedihüso sırf şefkat verip alıorum. o kadar. çok garip ya.farkındayım olay ruh hastalğına dönüşçek die korkuorum senağlama ben mi bebek mi die soruorum bebek deince ağlıorum. noluo anlamaıdm. geçer zamanla herlade

aftabruuuuuuuuuuuuu..... mantı filan off offf var da biz mi yemedikkk... yaprak sarması dedin sipariş ettim.izmire gittiğim gün 1 tencere yaprak bir tencere pazı dolması hazır olucek. şimdi mantı dedinnnnn:... offf offf fena canım çekio. ağzım sulanıo. tükürük fazlanız var mı bu arada. hihoyyyt benim baya var bazen damlıor cokacimcoook :roflol: şimdi gidip yemek yicem kızlar 1 saate gelirim tekrardan

canım meyvede kilo yapıyormuş onuda dengeli yemek gerek .birde makarna pilav yanında yoğurt yemeyin deniliyor kilo bakımından yani mkarna bir binanın tuğlasıysa yoğurtta harcı oluyormuş ona göre delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…