2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bu ara elim klavyeye hakim olamiyor istemeden enter a basıyorum iki gundur kacıncı oldu ozur tekrar yazıyorum

bize de aynı şeyleri söyledi Eylemcim...allah sağlığıyla göndersin..ne diyim...

Aftabru..ben de senin aksine soğanla aramıza mesafe koydum...hele ki taze soğana dayanamıyorum...eve almıyorum artık...salatalar soğansız...

ARKADASLAR,

fikrinizi sormak istedigim bir konu var

DETAYLI ULTRASON NE ZAMAN CEKTİRECEKSİNİZ ?

benim xlarge dr um kendine gore farklı bir zaman belirlemis 26-28 haftalarda cekiyormus. ama heryerde yazan sey 18-23 haftalar arası cekilmeli seklinde. dra birseydenmiyor giden baska arkadasalr var netten yazıstıgım adam erken su an diyor israr edemiyorsunuz yani. bende diyorumki baska bir dr da cektireyim benim dr da kendi birdaha çeksin iki ay fark olcak arada. bu detaylı nası birultrasonla cekiliyor 4 boyutlu normal ultrason ilemi bilen varmı ?

su an 19+3 de cektirmek uzere gun aldım acıbadem hast docent dr var perinatoloji alanında docent ona cektireceğim. sizler tam olarak ne zaman cektireceksinzi hangi haftalarda dr larınız ne onerdi ??

sayet bilinien 4 boyutul uultrasonl ile tçekiliyorsa ikinci kez çekilmis olmasının birzararı olmaz bir fark yok sıradan kontrollerle. ama ben geç çektirip allah korusun engellenebilcek bazı seylerv ar ise geç kalmıs olmak istemiyorum. fikirlerinizi ve sizler ne zaman cektireceğiniz yazarsanız çok sevinirim. aslında bu konu diger topige daha uygun ama oraya epeydir bakamadım.

mercimekimm

erkek annesi olacaksın sende desene hayırlı ugulru olsun yuzde yuz ogrenebilmek çok hos bir duygu olsa gerek :))

tsk ederim resme iltifatların için :)

mercimekimm

erkek annesi olacaksın sende desene hayırlı ugulru olsun yuzde yuz ogrenebilmek çok hos bir duygu olsa gerek :))

tsk ederim resme iltifatların için :)

%100 lemedi canım malesef....ben de artık ne ise kesin bilmek istiyorum..sizleri okuyunca kuşkuya düştüm....cuma günü kesinleşecek inşallah....ben detaylı ultrasonu hiç konuşmadım dr.la..o da bişey söylemedi...dur bu gittiğimde bi sorayım bakayım..

Son düzenleme:
allah sana kolaylık versin dide yaa senin işin zor olucak herhalde yazını okuyunca iyiki görümcem yok dedim yani
hayırlı olsun babymom hihoyyyt
ama bende eklemiştim seni görmedinmi onaylamamışsın veya ben ekledim zannettim heraldenaniknanik
ben açıkıyorum hemde çok bugün kahvaltı yapıp dışarı çıktım sonra koşa koşa eve geldim. kendime yemek yetiştiremiyorum artık

esrako sende o kadar kilo varmı ya resimlerinde çok zayıf gözüküyosun değiştirmişsin fotoyu yeni mesela burda çok zayıfsın
yiyip yiyip kilo almayan tiplerdensin heralde sen aftabru herkes gıcık oluyo böyle tiplere biliyomusun
bende senin gibiydim ama hamile kalınca daha sağlıklı beslenmeye geçtim. ve yine kilo almıyorum sadece göbek biraz çıktı
bu arada sonuçlar hala belli olmadımı???

esrako güzel bi konuay değindin bende merak ediyorum bu detaylı ultrsonu doktoruma sorucam çarşamba günü

esrako bende bilmiyorum 4. boyutlu ultrason da bakılan die biliyodum detaylı ultrasonu bende merak etim şimdi google yazdım arattım bi video var çok güzel anlatmış
detaylı ultrason nedir yazdım ilk çıkan a girdim

arkadaslar sizlere fikrinizi sormak istedigim bir konu var.
DETAYLI ULTRASON

detaylı ultrason 20-22 . haftalar arasında bebeğin her organına filan baktıkları bir kontrol olsa gerek. kalp bölmelerinden, böbreğine, idrar kesesinden yarık dudak olup olmadğına filan bakıyorlar. bilmem sormak istediğin bu muydu?

beni m detaylı ultrason tarihim belli en son burdaki doktoruma gittiğimde 5 hafta sonrasına gün verdi yani 19h 4 günlükken gidicem. tüm organlar bebişin her tarafı kontrolden geçecekmiş. nasıl bir aletle bakacak nasıl olur bir fikrim yok. ama yapılması gereken kontrollerdenmiş

Esracim burda ada ayrintili ultrasonu 20-22.haftalar arasinda yapiyorlar ama bildigim normal ultrasonla yapiliyor..hatta ben simdiden gunumu aldim nisanin ilk haftasina universiteden ama ozel doktorumda yapicak ayni zamanda, beni bu iste profesyonel birine yonlendiricekmis, sanirim bu gittigimde randevu alirim onun icinde randevu bulmak zormus..

kızlar birşey sorucam bu topiği oluşturan arda isimli bi arkadaş o yokmu artık hiç yazdımı görmedim böyle birçok isim var nereye gitti acaba bu arkadaşlar kötü birşey yok olmadı değilmi? eski kullanıcılar bilir sanırım

selam kızlar bende anca girerbildim bugün şu agda faslında hallettim gittigim salon yenilenmiş hoşuma gitti buarada cuma gününü bekliyemiyecegim bir dr randevu aldım 2.30 ilk defa gidicem bakalım inşallah memnun kalırımda tek bir dr um olur ay 17 haftadayım kızlar cinsiyeti belli olur degilmi en çok merak ettigimde bu zaten birde birkaç gündür kasıklarım agrıyor sanki adet sancısı gibi korkuyorum arada gidip kontrol ediyorum paranoyak oldum resmen bide kasık agrısı oldugunda bebişimde çok huzursuz oluyor çok hareketleniyor kıpır kıpır sonra geçtikten sonra hareketleri duruyor bütün gün elim karnımda hissetmeye çalışıyorum sizlerdede oluyormu bu tür şeyler acaba

selam nasılsınız?geçmişi okuyacağım ve geleceğim...aftabruyu merak ettim belli olmuşmu sonucu birde deryadan haber varmı?

gypesra evet canım erdayı bende uzun zamandır göremiyorum aslında kayraya sormak gerek çok yakın arkadaşlar diye biliyorum aynı zamanda hamile kaldılar zaten bende onların yazılarını takip ediyordum daha önceden

bende 10 gun önce gittiğimde ayrıntılı ultrasonla baktı doktor dediğim gibi kendi dr değildi ve bakarken suan herşey normal görünüyor ancak en doğru sonuc 23.haftada anlaşılır demişti.sanırım en sağlıklısı 22.hafta bitip 23 ten gun alınca yapılanı.

canım arda benim çok yakın arkadaşım.telefopnla görüşüyorum.arada bir girip okuyor.birkaç kez yazmış...neyse onun adına o çok iyi.hala cinsiyeti öğrenemedi bebişi göstermiyormuş...diğerlerini hiç tanımıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…