mercimekimm
erkek annesi olacaksın sende desene hayırlı ugulru olsun yuzde yuz ogrenebilmek çok hos bir duygu olsa gerek :))
tsk ederim resme iltifatların için :)
allah sana kolaylık versin dide yaa senin işin zor olucak herhalde yazını okuyunca iyiki görümcem yok dedim yanisorma canım hergün ne hareket yapsa rapor veriyorlar..alıştık artık..herşeyi yapıyor da bir konuşmuyor..bir de konuşsa bittik.telefon açıp hadi yengenle konuş dayınla konuş diye veriyorlar telefona.çocuğun bağırmaktan başka bildiği yok..ne konuşalım..yazık bir de cep telefonu zararlı..
hayırlı olsun babymom hihoyyytkızlar selamsss
ben drdan geldim simdi minik kusum gayet iidi 211 gr olmus. kalsiyum vedi 2 ay kullanıcam foligi bırakıyorum multivitamin+kalsiyuma devam. ucak raporu yazdı rahat bineyim diye. ayrıcada kuzumum bacakları kapalıyıd ama kıza benzio dedi :) suanda degisiklik yok
gecmisi okumadım bi okiyim.
albume bakacak arkadaslar taleplerinizi kabul ettim listeme ekledim
ben açıkıyorum hemde çok bugün kahvaltı yapıp dışarı çıktım sonra koşa koşa eve geldim. kendime yemek yetiştiremiyorum artıkkaydirigubbakcemile şimdi yapıorum öle bişiler. ama burda yufka ya da unlu mamüller yok. pasta hamur işleri yok yani hiç bilmiorlar. unları da çok kalitesiz.izmirde yaptığım ekmek burda olmuor. olsun şimdi makarna yapıorum. yoğurtla yenmez demiş sakaleynmaster kilo mu yapıo 2si birleşince. ama yani 2si çok güsel oluo.
2 saatte bir acıkıor musunuz ? 2 saatte bir yemek yemem gerekior tabi yemek deil de yoğurt cevi filan yiorum . yoksa 6-7 kere yemek yenmez.sizler nasılsınız. bir de kilo alımı çizelgesi var nette. kaç kilo alınır filan yazınca çıkıor. baya bir az ordaki muhtemel kilolar. cidden böle hamileler var ama o kadar az ki. nasıl bir ortalama yapmışlar anlamadım
esrako sende o kadar kilo varmı ya resimlerinde çok zayıf gözüküyosun değiştirmişsin fotoyu yeni mesela burda çok zayıfsınkilo konusunda geçmis deneyimimi yazayım arkadaslar size:)
68 ile hamile kaldım oglumda iken. 94 ile 36 haftalıkken dogum yaptım erken oldu:) yani 100 kg olacaktım miyadında dogum yapsaydım. bebeginde 4+ kiloda dogması bekleniyordu 36 haftalık oldugu halde 3130 gr 50 cm dogdu:) bende toplamda 26 kilo almıs oldum :)
hastaneden çıkıp eve geldim baktım 12 kilo gitmis. bir ay içinde kendilgindende 6-7 kilo gitti falan derken 77 ye takıldım kaldım 2 sene boyunca diyet falan yapmadım 46 bed en giydim. sonra bir anda geldiler ve diyetisyene basladam 3 ay içinde 63 oldum 3-4 sene 63-65 gezindikten sonra her sene tatilde bir iki derken kilo aldım hep tatılde aldım ama:) hersey dahil oteler kahrolsun :) yine geldim 69 lara. derken ebek istedim ikinci kez bebek olmadı hemen yok yumurta takibi catlatma ignesi vs derken onlarda hormon ve catlatma ignesi denen sey inanılmaz istah acıyor ayın ortasından son adet olma donemine kadar deli gibi yiyorsunuz ve oyle oyle 72 oldum. derken tupum tıkalı dendi bıraktık yumurta takibini laproskopi oldum. 10 gun yattım evde ilk 5-6 gun ayakta gezindikce ameliyat sırasında verilen gaz omuzlara agrı yapıyor yiyip içip yattımmı agrımasın omzum diye:) ol dum 74 ve o ay hamile kaldım ne sans ama :))) simdi ise 77,5 um.
yiyip yiyip kilo almayan tiplerdensin heralde sen aftabru herkes gıcık oluyo böyle tiplere biliyomusunah be evrişcim, özendirdiniz ve de utandırdınız beni. ne kadar özenli besleniyorsunuz. ben az yağlı peynir yemem, hatta böreğe bile koymam. bir kere light yoğurt aldırttım arkadaşa, bankada yerim diye, kız aldığına pişman oldu "ayyy bu ne, ne biçim yoğurt almışsın, bozuk mudur nedir" filan diye. yemedim tabi "siz yeyin" dedim dolapta bıraktım. eve zaten light bişey giremez. sadece sütün diyetini denk gelirse alıp içiyorum, yoksa o da en yağlısından.... hele de şu hepinizin yediği gevrekler var ya kahvaltılık, ağzıma süremem. hayatımda yemişliğim yoktur. çok yavan geliyor bana. ben anca tost, poğaça, börek çörek ve de tabi ki beyaz ekmek yerim kahvaltıda.... allahtan ilk üç ay midem bulanıyordu da sadece elzem şeyleri yedim, çok abartmadım.
arkadaslar sizlere fikrinizi sormak istedigim bir konu var.
DETAYLI ULTRASON
kızlar birşey sorucam bu topiği oluşturan arda isimli bi arkadaş o yokmu artık hiç yazdımı görmedim böyle birçok isim var nereye gitti acaba bu arkadaşlar kötü birşey yok olmadı değilmi? eski kullanıcılar bilir sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?