2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

hah iyi insanda lafının üstüne gelirmiş kayracımda gelmiş ben çıkıyorum kociş geliyormuş kızlar .
kayra canım ismin çok hoşuma gidiyor eşimede bahsettim senin isminide düşünmeye başladık bebek için çünki hem benim hemde eşim baş harflerinden oluşuyor kız için başka isim düşünmüyoruz burçin kız olursa erkek için karar veremedik inşallah yarın ögrenirimde kuşku kalmaz içimde

başak kayra hoşgeldiniz kızlar
iyi olmasına sevindim arda arkadaşımızıınn
başakcım bendede oluyo bu tip ağrılar zaman zaman ama mesela ben her ayın 23 ü 24 gibi hastalanırdım hamile kalmadan önce hiçte şaşmazdı hamile kalınca her ay bu dönemlerde ağrıyor sanki adet olcakmşım gibi..cinsiyetinde belli olur inşallah canım gönlündeki neyse rabbim onu versin sağlıkla inşallah

sagol canım ben 2 senede anca hamile kaldıgım için korkuyorum bazen gerçii allaha emanet bebeklrimiz yarın yanlız gidicem dr annemide almak isterim ama nasıl bir dr karşılaşıcagımı bilmiyorum bayan dr muş bagzı dr lar hasta yakınlarını almıyorlar muayne esnasında ay şimdiden içimi heycan kapladı

kızlar adanada gittiğim doktor bana anatomik inceleme yaptır bebeğe dedi.bebek iyi gözüküyor ama bu ultrasonla herşeyi göremiyoruz dedi.anatomik tarama dediğini a 4 boyutlu detaylı ultrason diye algıladım.inceleme yaptıracaksanız 20.haftalarda olsun çok geç kalmayın dedi.

birde bebeğin kordon bağını inceledi.kordon bağı 2n 1v olmalı dedi.senin bebeğini gördüm gibi oldum ama anatomik incelemede onada baksınlar dedi.ben sürekli doktorum olmadığı ve o anki dalgınlığım ve bitkinliğimle detaylı hiç bi şey sormadım.internetten baktım 2n 1v dediği 2 atardamar bir toplardamarmış.detaylı ultrasonda kordon bağınıda incelet dedi.bazı bebeklerde 1 atardamar 1 toplardamar oluyormuş bu bebeklerde mide barsak boşaltım ile ilgili sağlık sorunları olabiliyormuş.doktor bunları bildiğinizde en azından doğum sonrası alınacak önlemleri bilirsiniz dedi

tetanoz için ise bana 6.ayında iki doz olacaksın dedi

Son düzenleme:
muayeneden ani bi şekilde kalkarken bana bi daha yan dönmeden yataktan kalkma dedi.yatakta kalkerken yan tarafımıza dönüp öyle kalkmalıymışız.yoksa göbek fıtığı olabilirmişiz

internetten baktım da doktorun anatomik inceleme dediği detaylı ultrasonmuş.20-22.haftalarda yapılması öneriliyor.bi dahaki gidişimde 20 21 hafta arasında olacağım.o zaman doktorumada sorarım

canımsın ya...garip ama ismimi bende çok seviyorum.babam askerdeyken bir arkadaşının oğlu olmuş adını kayra koymuş.babamda anlamını sormuş...arkadaşı bebeğim en zor anımda yetişti beni hayata bağladı demiş.anlamıda ALLAHTAN GELEN İYİLİK LÜTUF demek demiş.babamda ilk çocuğum ne olursa olsun kayra koyacağım demiş.bana nasip olmuş.ve gerçekten çok hayırlı bir evladımdır.ailem çok önemlidir.yani babam hep öyle söyler.düşkünümdür.rabbime çok dua ediyorum evladımda benim aileme olduğum kadar bana düşkün olsun diye...evladına koyarsan onur duyarım.oda allahın bir lütfu hepimizin bebeklerinin olduğu gibi.rabbim onları kendinin güzel lütuflarıyla donatıp göndersin.ömürleri uzun ve su gibi tertemiz olsun....
sağol başakcım çok zarifsin....a.s.

hoşbulduk bitanem sağolasın....

yok seerni, henüz sonuçlar çıkmadı. bugün çıkacak diye bekledik ama yarına kaldı... ya da belki çarşambaya...
kilo almaz olur muyum? 5 kilo aldım ben. heryerime aldım. sadece göbek değil.

selam nasılsınız?geçmişi okuyacağım ve geleceğim...aftabruyu merak ettim belli olmuşmu sonucu birde deryadan haber varmı?

yarın ya da çarşamba belli olacak kayracım.

muayeneden ani bi şekilde kalkarken bana bi daha yan dönmeden yataktan kalkma dedi.yatakta kalkerken yan tarafımıza dönüp öyle kalkmalıymışız.yoksa göbek fıtığı olabilirmişiz

sağol helin, gerçekten önemli bir bilgi verdin, önemsiz gibi görünen, belki de hiçbirimizin aklına gelmeyen bir şeydi.... ben bundan sonra dikkat edeceğim. eskisi gibi kalkmak zaten artık bana daha zor gelmeye başlamıştı, mekik çeker gibi oluyordum.

NORRAM aslında 7.aydan sonra ucak raporuna ihtiyac var diye biliyorum ama neden yazdı anlamadım. hatta ben ona gerek varmıki dedim evet sorarlar dedi.sorup sormayacaklarını artık trye gelince anlıyacagız. bide extra para odemek zorunda kaldım kendi raporları icin.

EVRISIM aslında ben dogru duzgun yiyemiorum biliosunuz anca beslenmeye basladım hanfendide sagolsun hepsini goturmus durmamıs. arada midemi bastırsın die lokum yiyodum evet itiraf ediorumkaydirigubbakcemile3

MAVIS benim bulantılar 14. haftada tavan yaptı 16.haftada kesildi gibi oldu ama bu ctesi sabahı bile cıkardım belli olmuyo canım ya

GYPSESRA aynen sarmısak kokusuna dayanamıyorum dovecegi yıkasamda sinio beynime sinio o koku bikere . geldikce midemi bulandırıyo bogggg

arkadaslık taleplerinizi kabul ettim canlarım. Guzel iltifatlarınız icin hepinize cok tsk ederim. bizim topicteki butun hamisler birbirinden guzel masallah

AFTABrum resmine bakıcam simdi canım.

ESRAKO kalsiyumu 2 ay icecekmisim. multivitamini basından beri iciyorum zaten foligin icindede 5 tane kaldı bitsin almam daha nasılsa zararı yok bebise

bugun butun gun dr du rapordu dısarlardaydık ondan aranıza katılamadım. malum satınalma mudurlugunden evhanımlıgına terfi ettik. karı koca evdeyiz esime bikac teklif var ama bakalım nnasıl olur.hayırlısı olsun hakkımızdan ins bebisimizin kısmeti yansısın babasının islerine

AFTABRU masallah cok yakısmıs sanada kırmızlar cok seker olmussun.kilonda yakısmıs yanakların dolmus yani. supersin gercekten Allah Nazını nazarlardan saklasın

AFTABRU masallah cok yakısmıs sanada kırmızlar cok seker olmussun.kilonda yakısmıs yanakların dolmus yani. supersin gercekten Allah Nazını nazarlardan saklasın

teşekkürler BABY, pek fazla bişey alamadım henüz kendime, ama bu tuniği kaçırmak istemedim, çok rahat, hem bol hem de uzun... ama öte yandan çok salaş durmuyor. yani denizanası gibi göstermiyor... (di mi kızlar?)
bir de pantolon aldım gerçi ama henüz paçasını yaptıramadım.

norra sen sanki benim üniversitedei halimi anlatmışsın bu kadar ılur.ı arkadaşın şimdi kaç kilo acaba? ben 45 ile gittim üniversiteye heres şaşırırdı yemediğim kalmazdı..olan en so sene oldu tam 12 kilo almıştım..yüzmeyi de bıraktım.çok fena moralim bızulmuştu sonra diyetle 53 olabildim sonra hep 54-55 oldum55 ile hamile kaldım.çok kilo alırım diye düşünmüştüm şimdi 4. ayımız doldurduk.1.3 kilo almışm.siz böyle yazınca kilolarınızı endişelendim.doktorum dediki bu haftadan sınra sen de alırsın.sen de doktorsun normaldir değil mi?
sıhhatler olsun başakçığım..hiç çıkmasınlar bir daha inşallahkaydirigubbakcemile3benim de bu aralar ı dediğin ağrılardan oluyır.tuvalet kağıdıyla iyice kontrıl ediyrum.böyle aniden sıcak sıcak bir şeler gelince korkuyorum.önceki gebeliğim hep kanamalı lekeliydi.

ben göremedim ama eminim yakışmıştır

bu arada üçlümün sonucunu aldım..gayet iyiymiş.hemogram yaptırdım.o da iyi ama yinede kan hapı verdi doktor.

aftabru kilo aldigin belli oluyor yanaklardan, ama gobuste belli ediyor kendini tunige dikkatli bakinca, sen bide dar biseyle cek bi foto..kirmizi cok yakismis..

aftabru kimse yokken söyleyeyim..o dediğin enfes yemekten dün yaptım..açtım kendi ellerimle..keşke arkadaşlar yakın olsaydı hepsini çağırsaydım.
test sınucun çıkmadı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…