başak kayra hoşgeldiniz kızlar
iyi olmasına sevindim arda arkadaşımızıınn
başakcım bendede oluyo bu tip ağrılar zaman zaman ama mesela ben her ayın 23 ü 24 gibi hastalanırdım hamile kalmadan önce hiçte şaşmazdı hamile kalınca her ay bu dönemlerde ağrıyor sanki adet olcakmşım gibi..cinsiyetinde belli olur inşallah canım gönlündeki neyse rabbim onu versin sağlıkla inşallah
hah iyi insanda lafının üstüne gelirmiş kayracımda gelmiş ben çıkıyorum kociş geliyormuş kızlar .
kayra canım ismin çok hoşuma gidiyor eşimede bahsettim senin isminide düşünmeye başladık bebek için çünki hem benim hemde eşim baş harflerinden oluşuyor kız için başka isim düşünmüyoruz burçin kız olursa erkek için karar veremedik inşallah yarın ögrenirimde kuşku kalmaz içimde
başak kayra hoşgeldiniz kızlar
iyi olmasına sevindim arda arkadaşımızıınn
başakcım bendede oluyo bu tip ağrılar zaman zaman ama mesela ben her ayın 23 ü 24 gibi hastalanırdım hamile kalmadan önce hiçte şaşmazdı hamile kalınca her ay bu dönemlerde ağrıyor sanki adet olcakmşım gibi..cinsiyetinde belli olur inşallah canım gönlündeki neyse rabbim onu versin sağlıkla inşallah
yiyip yiyip kilo almayan tiplerdensin heralde sen aftabru herkes gıcık oluyo böyle tiplere biliyomusun
bende senin gibiydim ama hamile kalınca daha sağlıklı beslenmeye geçtim. ve yine kilo almıyorum sadece göbek biraz çıktı
bu arada sonuçlar hala belli olmadımı???
selam nasılsınız?geçmişi okuyacağım ve geleceğim...aftabruyu merak ettim belli olmuşmu sonucu birde deryadan haber varmı?
muayeneden ani bi şekilde kalkarken bana bi daha yan dönmeden yataktan kalkma dedi.yatakta kalkerken yan tarafımıza dönüp öyle kalkmalıymışız.yoksa göbek fıtığı olabilirmişiz
AFTABRU masallah cok yakısmıs sanada kırmızlar cok seker olmussun.kilonda yakısmıs yanakların dolmus yani. supersin gercekten Allah Nazını nazarlardan saklasın
norra sen sanki benim üniversitedei halimi anlatmışsın bu kadar ılur.ı arkadaşın şimdi kaç kilo acaba? ben 45 ile gittim üniversiteye heres şaşırırdı yemediğim kalmazdı..olan en so sene oldu tam 12 kilo almıştım..yüzmeyi de bıraktım.çok fena moralim bızulmuştu sonra diyetle 53 olabildim sonra hep 54-55 oldum55 ile hamile kaldım.çok kilo alırım diye düşünmüştüm şimdi 4. ayımız doldurduk.1.3 kilo almışm.siz böyle yazınca kilolarınızı endişelendim.doktorum dediki bu haftadan sınra sen de alırsın.sen de doktorsun normaldir değil mi?AFTABRU benim senin gibi bir arkadasim vardi universitedeyken, kiz 44-45 kilo, ve biziz 3 katimiz yemek yer gram almazdi...kebapciya gideriz bir bir porsyinu zor bitiririz o 1.5 yada double alir, biz ceyrek sandwic yeriz ona yarim az gelir, colayi light icmez, tatli delisidir, gunde 5-6 ogun yemek yer, kizin her turlu parazit testini yaptirdik , diger hastaliklar icinde baktirdik universitede stajlardayken cozemedik valla...
sıhhatler olsun başakçığım..hiç çıkmasınlar bir daha inşallahkaydirigubbakcemile3benim de bu aralar ı dediğin ağrılardan oluyır.tuvalet kağıdıyla iyice kontrıl ediyrum.böyle aniden sıcak sıcak bir şeler gelince korkuyorum.önceki gebeliğim hep kanamalı lekeliydi.selam kızlar bende anca girerbildim bugün şu agda faslında hallettim gittigim salon yenilenmiş hoşuma gitti buarada cuma gününü bekliyemiyecegim bir dr randevu aldım 2.30 ilk defa gidicem bakalım inşallah memnun kalırımda tek bir dr um olur ay 17 haftadayım kızlar cinsiyeti belli olur degilmi en çok merak ettigimde bu zaten birde birkaç gündür kasıklarım agrıyor sanki adet sancısı gibi korkuyorum arada gidip kontrol ediyorum paranoyak oldum resmen bide kasık agrısı oldugunda bebişimde çok huzursuz oluyor çok hareketleniyor kıpır kıpır sonra geçtikten sonra hareketleri duruyor bütün gün elim karnımda hissetmeye çalışıyorum sizlerdede oluyormu bu tür şeyler acaba
AFTABRU masallah cok yakısmıs sanada kırmızlar cok seker olmussun.kilonda yakısmıs yanakların dolmus yani. supersin gercekten Allah Nazını nazarlardan saklasın
AFTABRU.....fıstıkkkkkk gibi olmuşsun valla.....süpersin....maşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?