2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben göremedim ama eminim yakışmıştır

bu arada üçlümün sonucunu aldım..gayet iyiymiş.hemogram yaptırdım.o da iyi ama yinede kan hapı verdi doktor.

çok sevindim didecim. gözünaydın. büyük bir stresten kurtulduğunun farkındasındır ve tanrıya şükrediyorsundur eminim.

buarada ben sana arkadaşlık teklif etmiştim, kabul edersen görebilirsin fotomu şeker...

NORRAA teşekkür ederim canım siz kendinize iyi bakın...

ENTELLİYE canım ben tetanoz aşısını 20. haftalarda diye duymuştum yanlış hatırlamıyorsam...

EVRİŞ'im canım benim. Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Bana da grip olmak kesinlikle yasak ama... Öksürüğü geçirmeyi gerçekten çok istiyorum ama malesef turp olayını yapamam. Çünkü turp bana dokunuyor, asla yiyemem.
Yazında altının içine gibi bi terim var altın dediğinle neyi kastettiğini anlayamadım pek.
Ama sabahları bir tatlı kaşığı bal, yarım limon suyu ve ılık suyu karıştırıp içiyorum. Bir de bugün zeytinyağında karabiber ısıtıp sırtıma sürdüm. İyi geleceğini söylediler. Umarım tesir eder. Öksüren arkadaşlar siz de uygulayın isterseniz.

EVRİŞ'im ben cicileri eklemek isterim tabii ki... Ama henüz bir boya kutusuyla fırçadan başka birşey alamadık kiiii... :))))

Dertlere bak.. biz şiştik diye yanıyorus, dövünüyoruss, hatun da bir kılo almıs ona yanıyor... Didoooooooooooooooo getirme beni oraya akşam aksammmm kadınnnklava:

muayeneden ani bi şekilde kalkarken bana bi daha yan dönmeden yataktan kalkma dedi.yatakta kalkerken yan tarafımıza dönüp öyle kalkmalıymışız.yoksa göbek fıtığı olabilirmişiz

Son zamanlarda farkedıyorum, istesem de donmeden kalkamıyorum, olmuyor yani.. varmıs bilmeden bir bildiğimiz demek kikaydirigubbakcemile3

.

EVRISIM aslında ben dogru duzgun yiyemiorum biliosunuz anca beslenmeye basladım hanfendide sagolsun hepsini goturmus durmamıs. arada midemi bastırsın die lokum yiyodum evet itiraf ediorumkaydirigubbakcemile3

Ya ben onu olesıne solemıstım ama tutmuşş :)) Çok da güzel olmuşş acıkcası, aifyet olsun baybmimeee

Çooook yorgunum, birikmesin diye sadece okuyorum. Öptüm hepinizi.. Allaaam inşallah doktor, nöbet tutması sakıncalıdır, diye rapor verir. Cılkım çıktı..

Didomm, ciğerim hayırlı olsun üçlü testin, bir iki güne kalmaz bu sonucun aynısını Aftabru dan da alacagız inşallah.

Ya canım turpun ıcını oyup ıcıne balı koyacaksın, yanı turpu yemıyorsun, ama suyu da sana dokunuyorsa tabıkı bılemem.. gecmiş olsun arkadasım.

Ciciler konusunda bugun kayınvalıdem ve gorumcem dayanamayıp bişiler almıslar, magazanın önünden gecıyorduk, dayanamadık, içeri bakalım dedik; olan olmuş halıyle, kendilerini kaybetmişler ve bır suru sey almıslar, belim bugun agrıyor, en kısa zamana yeni cicilerimi de ekleyeceğim sizlere.

yeni göbek foto albümümü ekledim arkadaşlar. bir tek poz koydum bu kez çünkü herşeyi anlatmaya yetiyor....

Merhaba kızlar. Şööyle hızlıca bir göz attım, evde misafirim var, kaçamak giriyorum :) Umarım herkes iyidir. Bir kilo muhabbetidir gitmiş, valla bu cts ben de çok korktum doktorum kiloma kızacak diye ama bişi demedi :))

güle güle kullansın oğluşun... ben henüz girip bakamadım cicilere. şu sonucum bi iyi çıksın da ondan sonra doya doya bakacağım.

yeni göbek foto albümümü ekledim arkadaşlar. bir tek poz koydum bu kez çünkü herşeyi anlatmaya yetiyor....

Aftabru merhaba. Ben aranıza yeni katılanlardanım. Ama yazılanları takip etmeye çalıştığımdan az çok olan bitenden haberim var. Seninle aynı zamana hiç denk gelemedik. Sanırım sonuçlarını çarşamba alacakmışsın. Eminim bir sıkıntı çıkmayacak. Ne olursa olsun, Allah herşeyin hayırlısını versin...

Aftabru merhaba. Ben aranıza yeni katılanlardanım. Ama yazılanları takip etmeye çalıştığımdan az çok olan bitenden haberim var. Seninle aynı zamana hiç denk gelemedik. Sanırım sonuçlarını çarşamba alacakmışsın. Eminim bir sıkıntı çıkmayacak. Ne olursa olsun, Allah hepimiz için herşeyin hayırlısını versin...

amniyonun sonucunun bugün açıklanacağını tüm arkadaşlara söylemişiz herhalde, bugün akşama doğru telefonum susmadı. yazık bütün arkadaşlarım korka korka arıyorlar. ürkek bir ses tonuyla endişeli endişeli "nasılsın nazan" diye soruyor. ses tonuma göre cesaretlenip soracaklar belli. hatta bazıları beni aramaya cesaret edememiş kardeşimi eşimi filan aramış. "bu saate kadar belli olurdu, iyi olsaydı o zaten aradı bizi " diye epey endişelenmişler. galiba benim sonuç belli olunca bir basın açıklaması yapmam gerekecek.

saol canım. evet yarın ya da çarşamba çıkacak. inşallah güzel haber alırız.
seni de ekledim arkadaş listeme, albümüme bakabilirsin. son halini koydum göbeğimin.

TAZEFASULYE, bence sen kesinlikle rapor al nöbet tutamaz diye. vereceklerinden eminim. kardeşimden biliyorum nöbetlerin ne kadar yorucu olduğunu.
senin genetik testler yapıldı mı? factor v leiden filan? belli olunca yaz mutlaka tamam mı?

güle güle kullansın oğluşun... ben henüz girip bakamadım cicilere. şu sonucum bi iyi çıksın da ondan sonra doya doya bakacağım.

Gelirimm oraya, ısrırırmm seniii.. ne bu böle, yok doya doya bakarım sonra falan.. boşuna kendıne ezıyet edıyorsun, iyi cıkacak, neden kötü çıksın ki.. profların ultrasona bakarak yaptıkları yorumları sen bıze yazdın, bir sey cıkmayacak.. cok uzuleceksın sonra eziyet ettim diye kendine, bak Dide den çıkıp sana gelıyorummm Aftabru, uçucam üzerinize tek tekkkk hepiniiznklava:klava:

saol canım. evet yarın ya da çarşamba çıkacak. inşallah güzel haber alırız.
seni de ekledim arkadaş listeme, albümüme bakabilirsin. son halini koydum göbeğimin.

Teşekkürler canım. Resmine baktım, maşallah kızın da sen de çok tatlısınız. Hamilelik göbüşü sana çok yakışacağa benziyor. Bu arada, hakikaten bu senin kilo almış halinse ona da ayrıca maşallah demek istiyorum, çok fit duruyorsun

teşekkürler canım. evet bu benim 5 kilo almış halim. ma dengeli aldım galiba, heryanım kilo aldı , kollarım hiç almazken şimdi onlar bile kalınlaştı. ama tabi yine de ortalamaya göre kilolu sayılmam. minyon bir tipim ben. o yüzden....

aftabrucum çok güzel çıkmışsınn ama bişi dicemm kızıcan yinee nerde göbekk be güzelimm yani çıkmıştaa çok diil ahh ahh benimde böyle olaydıı sonuçlarınıda hayırlısı ile güzel aldınmı değme keyfine bak bi anda alırsın 3-5 kilo bizde seviniriz çünkü zayıfların şişko olması egomuzu tatmin ediyo mutlu oluyozz kaydirigubbakcemile3

didocum hayırlı olsun ne güzell bi haber inşallah benimde sonuçlarım güzel çıkar çarşamba belli olucak bende çok heyecanlıyım hep dua ediyorum benneyaptımki

Merhaba kısslar,

İnşallah herkes iyidir. Drdan gelenlerin de gözü aydın inşallah bebişleriyle hasret gidermişlerdir.

Ben de bugün dr a gittim ama mecburen gitmek zorunnda kaldım. Sabah kalktığımda sağ göğsümde ağrı vardı ben de üzerine yattığım için herhalde diye düşünüp üzerin olmadım. Ama işe gidince daha çok ağrıdı hareket ettikçe ağrıyordu drumu aradım hemen göğüs enfeksiyonu olabilir ateşini ölçtür dinlen biraz geçmezse gel dedi. Ölçtürdüm normal çıktı. Dinlendim biraz ağrı filan kalmadı geçti.. Neyse bol bol da su içiyorum ya wc ye gittim. Ama tuvaletimi yaptım kalkamadım yerimden kasığımdan sağ göğsüme doğru bir ağrı çıktı nasıl batıyor zor nefes alıyorum... Çok korktum zar zor toparlanıp dr aradım.. Hemen kayınvalidemle gittik kan idrar tahlilleri kültürleri filan yapıldı bakalım sonuçlar yarın çıkacak. İnşallah bir problem yoktur aslında mutlaka bir problem vardır ama inşallah büyük bir problem yoktur diyorum artık. İdrar yolları iltihapı olabilir dedi drum ama neden göğsüme kadar geliyor ağrı anlamadım:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

Bugün biraz yorucu ve üzücüydü yani.. Off eşim de yok yanımda çok zor geçiyor böle şeyler.. Bugün ilk eşime söledim böle böle oldu die o da üzüldü tabi meraklandı. Sonra dra kayınvalidemle gittik (ben kayınvalidemlerle kalıyorum istte çalıştığım için ailem bursada) kayınvalidem dedi ki annenleri arayıp söyleme üzülürler. Sonra kayınpederim geldi eşim için böyle şeyleri ona söyleme üzülür dedi. E ben kime söleyecem kime anlatacam?? Her ikisi de benim canlarım... Zaten eşimden ayrı ailemden ayrı bir hamilelik geçiriyorum..

Neyse çok uzun yazdım sizi de okurken yorucam di mi?

ebruska alemsin yaa misafir varken arada forumdada kaynatıyon ya süpersin valla 10 parmak 10 marifet

Tamam canım, sağol.. ÇArşamba belli olacak benim test sonuçlarım ama randevu cumartesi. Çarşamba günü hastaneyi aramalı mıyım, bana test sonuçlarını kim yorumlar, bilmiyorum. Benim doktor Muğla Üni'de Tıp Fak Dekanıymış. Hafta sonları geliyor İzmir'e. arkadaşımdan bir doktor tavsiyesi bekliyorum, sanırım vazgeçicem bu adamdan..

Ben de sırf senin sonucu öğrenmek için girdim bugün 2 defa.. Geç olsun güç olmasın demişler.. Ben zaten sonucunun iyi çıkacağına eminim. Bu arada kırmızılar da çok yakışmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…