ben göremedim ama eminim yakışmıştır
bu arada üçlümün sonucunu aldım..gayet iyiymiş.hemogram yaptırdım.o da iyi ama yinede kan hapı verdi doktor.
norra sen sanki benim üniversitedei halimi anlatmışsın bu kadar ılur.ı arkadaşın şimdi kaç kilo acaba? ben 45 ile gittim üniversiteye heres şaşırırdı yemediğim kalmazdı..olan en so sene oldu tam 12 kilo almıştım..yüzmeyi de bıraktım.çok fena moralim bızulmuştu sonra diyetle 53 olabildim sonra hep 54-55 oldum55 ile hamile kaldım.çok kilo alırım diye düşünmüştüm şimdi 4. ayımız doldurduk.1.3 kilo almışm.siz böyle yazınca kilolarınızı endişelendim.doktorum dediki bu haftadan sınra sen de alırsın.sen de doktorsun normaldir değil mi?
bu arada üçlümün sonucunu aldım..gayet iyiymiş.hemogram yaptırdım.o da iyi ama yinede kan hapı verdi doktor.
muayeneden ani bi şekilde kalkarken bana bi daha yan dönmeden yataktan kalkma dedi.yatakta kalkerken yan tarafımıza dönüp öyle kalkmalıymışız.yoksa göbek fıtığı olabilirmişiz
.
EVRISIM aslında ben dogru duzgun yiyemiorum biliosunuz anca beslenmeye basladım hanfendide sagolsun hepsini goturmus durmamıs. arada midemi bastırsın die lokum yiyodum evet itiraf ediorumkaydirigubbakcemile3
NORRAA teşekkür ederim canım siz kendinize iyi bakın...
ENTELLİYE canım ben tetanoz aşısını 20. haftalarda diye duymuştum yanlış hatırlamıyorsam...
EVRİŞ'im canım benim. Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Bana da grip olmak kesinlikle yasak ama... Öksürüğü geçirmeyi gerçekten çok istiyorum ama malesef turp olayını yapamam. Çünkü turp bana dokunuyor, asla yiyemem.
Yazında altının içine gibi bi terim var altın dediğinle neyi kastettiğini anlayamadım pek.
Ama sabahları bir tatlı kaşığı bal, yarım limon suyu ve ılık suyu karıştırıp içiyorum. Bir de bugün zeytinyağında karabiber ısıtıp sırtıma sürdüm. İyi geleceğini söylediler. Umarım tesir eder. Öksüren arkadaşlar siz de uygulayın isterseniz.
EVRİŞ'im ben cicileri eklemek isterim tabii ki... Ama henüz bir boya kutusuyla fırçadan başka birşey alamadık kiiii... :))))
Didomm, ciğerim hayırlı olsun üçlü testin, bir iki güne kalmaz bu sonucun aynısını Aftabru dan da alacagız inşallah.
Ya canım turpun ıcını oyup ıcıne balı koyacaksın, yanı turpu yemıyorsun, ama suyu da sana dokunuyorsa tabıkı bılemem.. gecmiş olsun arkadasım.
Ciciler konusunda bugun kayınvalıdem ve gorumcem dayanamayıp bişiler almıslar, magazanın önünden gecıyorduk, dayanamadık, içeri bakalım dedik; olan olmuş halıyle, kendilerini kaybetmişler ve bır suru sey almıslar, belim bugun agrıyor, en kısa zamana yeni cicilerimi de ekleyeceğim sizlere.
yeni göbek foto albümümü ekledim arkadaşlar. bir tek poz koydum bu kez çünkü herşeyi anlatmaya yetiyor....
yeni göbek foto albümümü ekledim arkadaşlar. bir tek poz koydum bu kez çünkü herşeyi anlatmaya yetiyor....
Aftabru merhaba. Ben aranıza yeni katılanlardanım. Ama yazılanları takip etmeye çalıştığımdan az çok olan bitenden haberim var. Seninle aynı zamana hiç denk gelemedik. Sanırım sonuçlarını çarşamba alacakmışsın. Eminim bir sıkıntı çıkmayacak. Ne olursa olsun, Allah hepimiz için herşeyin hayırlısını versin...
NORRAA teşekkür ederim canım siz kendinize iyi bakın...
ENTELLİYE canım ben tetanoz aşısını 20. haftalarda diye duymuştum yanlış hatırlamıyorsam...
EVRİŞ'im canım benim. Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Bana da grip olmak kesinlikle yasak ama... Öksürüğü geçirmeyi gerçekten çok istiyorum ama malesef turp olayını yapamam. Çünkü turp bana dokunuyor, asla yiyemem.
Yazında altının içine gibi bi terim var altın dediğinle neyi kastettiğini anlayamadım pek.
Ama sabahları bir tatlı kaşığı bal, yarım limon suyu ve ılık suyu karıştırıp içiyorum. Bir de bugün zeytinyağında karabiber ısıtıp sırtıma sürdüm. İyi geleceğini söylediler. Umarım tesir eder. Öksüren arkadaşlar siz de uygulayın isterseniz.
EVRİŞ'im ben cicileri eklemek isterim tabii ki... Ama henüz bir boya kutusuyla fırçadan başka birşey alamadık kiiii... :))))
güle güle kullansın oğluşun... ben henüz girip bakamadım cicilere. şu sonucum bi iyi çıksın da ondan sonra doya doya bakacağım.
amniyonun sonucunun bugün açıklanacağını tüm arkadaşlara söylemişiz herhalde, bugün akşama doğru telefonum susmadı. yazık bütün arkadaşlarım korka korka arıyorlar. ürkek bir ses tonuyla endişeli endişeli "nasılsın nazan" diye soruyor. ses tonuma göre cesaretlenip soracaklar belli. hatta bazıları beni aramaya cesaret edememiş kardeşimi eşimi filan aramış. "bu saate kadar belli olurdu, iyi olsaydı o zaten aradı bizi " diye epey endişelenmişler. galiba benim sonuç belli olunca bir basın açıklaması yapmam gerekecek.
saol canım. evet yarın ya da çarşamba çıkacak. inşallah güzel haber alırız.
seni de ekledim arkadaş listeme, albümüme bakabilirsin. son halini koydum göbeğimin.
Teşekkürler canım. Resmine baktım, maşallah kızın da sen de çok tatlısınız. Hamilelik göbüşü sana çok yakışacağa benziyor. Bu arada, hakikaten bu senin kilo almış halinse ona da ayrıca maşallah demek istiyorum, çok fit duruyorsun
TAZEFASULYE, bence sen kesinlikle rapor al nöbet tutamaz diye. vereceklerinden eminim. kardeşimden biliyorum nöbetlerin ne kadar yorucu olduğunu.
senin genetik testler yapıldı mı? factor v leiden filan? belli olunca yaz mutlaka tamam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?