2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

neden kızayım GYPSY cim, kötü bişey demiyorsun ki. ama ben minyon olduğum için zaten çok kilo alırsam yuvarlanırım, rahmetli adile naşit gibi görünürüm. ha almadım mı ki? şimdiden 5 kilo ne demek. asıl kilolar 2. trimesterda alınırmış. siz takipte kalın, ben nasıl şişeceğim görürsünüz.

Gizzecim geçmiş olsun ciddi birşey değildir idrar yolları iltihabı ise zaten ciddi birşey değil.eşin nerde niye ayrısınız benim bilgim yokta pek birazda meraklıyım galiba ama bence anneni ara konuş rahatlarsın anne ile konuşmak dertleşmek kadar güzel birşey olamaz canım

Aftabru,

Canım senin sonucun bugün çıkmamış galiba. Mutlaka heyecanlısındır ama negatif düşünme lütfen. Senin için bir yazı bulmuştum önceki sayfalarda vardır okudun mu bilmiyorum. 2li test %90 3lü test %64 oranında riski belirlermiş.

2li yaptıramayanlar 3lü yü yaptırsın. 2li yapıldıysa 3lüyü yaptırmak sadece karışıklık yaratır yazmış Türk Perinatoloji Derneği canım. Senin de ikilin ii çıktığına göre hiçççççç düşünme bile tatlım amniyo sonucun eminim süper çıkacak. Çünkü Naz'ın sana çok yakışıyorkaydirigubbakcemile3

GİZZE cim, bence gaz sancısı olabilir. bazen aynı bıçak saplanmışçasına yakıyor insanın canını, ve benim de göğsüme kadar vuruyordu birara. kalbimi sıkıştırıyordu nerdeyse. neyse ki artık azaldı. artık sadece bağırsaklarımda dolaşıyor, yukarlara çok çıkmıyor. yine de idrar tahlili filan yaptırman iyi olmuş. geçmiş olsun. korkma ama.... bize anlat böyle şeyler, eşini üzme gerçekten de... geçtikten sonra anlatırsın olmazsa böyle böyle olmuştu diye...

teşekkürler canım. buarada o genetik tahlilleri sadece sana verirler, eşin bile gidip alamaz. imza karşılığı veriyorlar. arayıp yorumlatamazsın, yani doktora mail filan atmıyorlar bu sonuçları diğer tahliller gibi. genetik olduğu için gizli tutuluyor.

Gizze, çok geçmiş olsun. Umarım ciddi birşey değildir, güzel sonuçlarla gelirsin bize haberini verirsin :1hug: Eşine tabii ki söyleyeceksin, yoksa kendi kendine dert eder, bebişi de strese sokarsın değil mi canım?

ebruska alemsin yaa misafir varken arada forumdada kaynatıyon ya süpersin valla 10 parmak 10 marifet

Sorma gypsyesra, kayınvalidemle görümcem bizde. 1 hafta bizde kalacaklar, Mersin'den geldiler. Ben iki dakika birşeye bakacam diye eşimi kovalayıp foruma girdim :roflol: çok fenayım çoook lülülülülülü

okudum canım daha önce yazdıklarını ve gerçekten çok iyi gelmişti okuyunca. saol desteğin için. ben de artık kötü düşünmüyorum ama yine de üzerimden bu yükün kalkmasını bekliyorum iyice keyiflenebilmek için. EVRİŞcim bakacağım cicilere ama dedim ya keyfimin yerine gelmesi lazım, hatta sonuç belli olur olmaz ben de senin gibi alışverişe atacağım kendimi. sen damatlığına kadar almışsın ben de gelinlik yaşına kadar donatacağım kızımı... bu krizde ne mümkünse....

Çok sağol canım. Ben de öyle umuyorum ciddi değildir yani umarım. Eşim askerde şu ansenağlamasenağlama. Biz eşim askere gitmeden 1-2 hafta önce öğrendik hamile olduğumu. Sürpriz oldu yani bize. Hamile olduğum için çok mutluyum bebişimi içimde hisettikçe mutluluktan uçuruyorum ama keşke eşimde olsaydı demeden geçiyorum üzülüyorum da aynı zamanda.. Zormuş ama kısmetimiz böyleymiş.senağlama

HELİN,başın sağolsun.seni burada görmek çok güzel (geç oldu belki ama ancak yazabiliyorum)
AFTABRU,inşallah iyi haberine tebrik yazacağız.içini ferah tut.
TAZEFASULYE,randevu saatimi sormuşsun,13:45.namık bey'den fazlasıyla alışığım sarkmalara,15:00'a kadar işim biter inşallah.
cinsiyet öğrenenler gözünüz aydın.cinsiyeti değişenler,merakla bekleyenler,sizi en çok sevindirecek haberi alırsınız umarım.
herkese sevgiler...

canım benim allah yardımcın olsun.enfeksiyon benimde sorunum doktorum ilaç falan vermiyor günlük 3 litre suyla halletmeye çalışıyorum.dikkat et kendine.sakın üşütme.özellikle rahimden kapılıyormuş soğuk.çok dikkatli ol.eşinden ve ailenden ayrısın ama bebiş hepinizi yan yana getirecek inşallah.hayırlı teskereler alsın babanız inşallah...
kafayı çok takma bitanem.enfeksiyon çözülebilir bir sorun.allah beterinden saklasın...

ebruska senindemi kaynana sendee inş 1 haftadan fazla kalmazlar gelen gitmiyo kayranınki gibi olmasında
kayra ne oldu senin kaynanana ne zaman gidicek hala belli diilmi

nazancığım emin ol dualarımız seninle.ama inan hiç kaygı taşımıyorum iyi çıkacağını bildiğim için.naz nazlanacak haliyle.sakın canını sıkma.allah bu kadar kişiden birinin sesini duyar mutlaka.rahat rahat bekle.ikili olayı daha önemli...bakma sen üçlüye...dualarım seninle canım...herşey allahın izniyle çok güzel olacak inşallah...

ebruska senindemi kaynana sendee inş 1 haftadan fazla kalmazlar gelen gitmiyo kayranınki gibi olmasında
kayra ne oldu senin kaynanana ne zaman gidicek hala belli diilmi

offffffffffffffff offffffffffffffffff ömrümü yedi ömrümü...valla tık yok güzelim.25 gün oluyor tükendim artık.bugünde ismimle alay etti.bebeğin adı ÖMÜR olacak dedim güldü.anasına çekmiş garip garip isimler dedi.duymadık böle şeyler dedi.bende duyulmadığı için özeliz dedim.aman canım ya yılan hikayesine döndü.boşverrrrrrrrrrrr.

Geçmiş olsun Gizzecim.. inşallah ıyı cıkar.. telaş etme, kötu bır sey degıldır emınım.

Burcum, benim dr a yonlendıreyim seni olma mı? Nazın gecer, 24 saat adamı arayabılırsın, çok tatlı, efendi bir adamdır.. İzmir in iyilerindendir.. düşün istersen bir bakalım.

Mümkün emin ol, benim aldıklarım da oyle pahalı seyler degıl, en uygun en kalıtelı seyleri de bıraz gezınce bulabılıyorsun, gittim iç çamasırlarını mothercare dan,nextten halletim, ındırım zamanı su an, oldukca uygun fıyatlara aldım ama tulumlar falan mothercare den alınmayacak kadar pahalı ve de oldukca gereksız, cocuk gıyecek 6 ay.. gerek var mı bı tuluma 60 tl sı.. aslaaa, sende donatırsın,hele hele İstanbul da en gusellerını bulursun.İçini ferah tut, hersey ıyı olacak.

kızlar hepinize tatlı rüyalar ben yatar kociş erken yattı bende yatim bari zaten diyo bütün gün forumdasın bari akşam görelim yüzünü :)) Allah rahatlık versin hepinize

hoşçakal canım....iyi geceler fıstıklar.çok yazmayın okuldan gelince okuyamıyorum zor oluyor...

aftabru canim iste simdi gobus sov olmus, cok sekerrr....

cok sevindim didecimmm, gozun aydin..
gizze gecmis olsun canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…