bu arada üçlümün sonucunu aldım..gayet iyiymiş.hemogram yaptırdım.o da iyi ama yinede kan hapı verdi doktor.
amniyonun sonucunun bugün açıklanacağını tüm arkadaşlara söylemişiz herhalde, bugün akşama doğru telefonum susmadı. yazık bütün arkadaşlarım korka korka arıyorlar. ürkek bir ses tonuyla endişeli endişeli "nasılsın nazan" diye soruyor. ses tonuma göre cesaretlenip soracaklar belli. hatta bazıları beni aramaya cesaret edememiş kardeşimi eşimi filan aramış. "bu saate kadar belli olurdu, iyi olsaydı o zaten aradı bizi " diye epey endişelenmişler. galiba benim sonuç belli olunca bir basın açıklaması yapmam gerekecek.
Merhaba kısslar,
Ben de bugün dr a gittim ama mecburen gitmek zorunnda kaldım. Sabah kalktığımda sağ göğsümde ağrı vardı ben de üzerine yattığım için herhalde diye düşünüp üzerin olmadım. Ama işe gidince daha çok ağrıdı hareket ettikçe ağrıyordu drumu aradım hemen göğüs enfeksiyonu olabilir ateşini ölçtür dinlen biraz geçmezse gel dedi. Ölçtürdüm normal çıktı. Dinlendim biraz ağrı filan kalmadı geçti.. Neyse bol bol da su içiyorum ya wc ye gittim. Ama tuvaletimi yaptım kalkamadım yerimden kasığımdan sağ göğsüme doğru bir ağrı çıktı nasıl batıyor zor nefes alıyorum... Çok korktum zar zor toparlanıp dr aradım.. Hemen kayınvalidemle gittik kan idrar tahlilleri kültürleri filan yapıldı bakalım sonuçlar yarın çıkacak. İnşallah bir problem yoktur aslında mutlaka bir problem vardır ama inşallah büyük bir problem yoktur diyorum artık. İdrar yolları iltihapı olabilir dedi drum ama neden göğsüme kadar geliyor ağrı anlamadım:sm_confused::sm_confused::sm_confused:
Neyse çok uzun yazdım sizi de okurken yorucam di mi?
arkadaşlar günaydın geçmişi okuyamadım aftabrudan haberiniz var mı dün girdimi test sonucu nasılmış çok merk ediyorum
yav evriş kadın bem acayip şişeceğimi düşünürdüm çünkü sürekli egzersizle ve beslenmeme dikkat ederek yaşıyorum son 4-5 yıldır..dedim hamile olunca yerim de yerim..herşeyi canım ister..o malum meyveden başka canımın istediği bir şey yok..çok da diyet gibi beslenmiyorum ve 4 ayda 1,3 kilo endişelendirdi biraz..herkeşler 4 kilo aldım 2 günde 3 kilo aldım diye yazınca dedim bebişim küçük mü lkalıcak ama herşeyi normalmiş doktora sordum..beni obsesif sandı o ayrı..Gelirimm oraya, ısrırırmm seniii.. ne bu böle, yok doya doya bakarım sonra falan.. boşuna kendıne ezıyet edıyorsun, iyi cıkacak, neden kötü çıksın ki.. profların ultrasona bakarak yaptıkları yorumları sen bıze yazdın, bir sey cıkmayacak.. cok uzuleceksın sonra eziyet ettim diye kendine, bak Dide den çıkıp sana gelıyorummm Aftabru, uçucam üzerinize tek tekkkk hepiniiznklava: klava:
teşekkür ederim kendisi nickinden güzel arkadaşım( yazamıyorum da ondan kızmaca yok)inşallah senin ve bekleyen herkesin çok güzel çıkar sonuçları.zaten doktorum da dedi sonuçlar güzel ama kesin değil sadece risk taraması..Allahtan hayırlısı.aftabrucum çok güzel çıkmışsınn ama bişi dicemm kızıcan yinee nerde göbekk be güzelimm yani çıkmıştaa çok diil ahh ahh benimde böyle olaydıı sonuçlarınıda hayırlısı ile güzel aldınmı değme keyfine bak bi anda alırsın 3-5 kilo bizde seviniriz çünkü zayıfların şişko olması egomuzu tatmin ediyo mutlu oluyozz kaydirigubbakcemile3
didocum hayırlı olsun ne güzell bi haber inşallah benimde sonuçlarım güzel çıkar çarşamba belli olucak bende çok heyecanlıyım hep dua ediyorum benneyaptımki
canım gizzem inan üzüldüm..ben de ilk hamileliğim de eşimden ayrıydım..tayinimiz çıkmamıştı..o memleketindeydi..öğrenir öğrenmez izin alıp geldi beni de götürdü..kürtajımı da ( bebiş ölmüştü) orada oldum..kabus gibi günlerdi..sonra dönmek zorunda kaldım eşimi orada bırakıp..sonra parça falan kalmıştı..hep kendi başıma yaşadım o zorlukları..ama sonra tayinimiz çıktı..herşey çok güzel oldu ve şimdi de öyle..bu günler de geçecek ve bir araya geldiğinizde yeniden aşık olmuş gibi olacaksınız..bu arada çok geçmiş olsun..bence ciddi bir şey yoktur.Merhaba kısslar,
İnşallah herkes iyidir. Drdan gelenlerin de gözü aydın inşallah bebişleriyle hasret gidermişlerdir.
Ben de bugün dr a gittim ama mecburen gitmek zorunnda kaldım. Sabah kalktığımda sağ göğsümde ağrı vardı ben de üzerine yattığım için herhalde diye düşünüp üzerin olmadım. Ama işe gidince daha çok ağrıdı hareket ettikçe ağrıyordu drumu aradım hemen göğüs enfeksiyonu olabilir ateşini ölçtür dinlen biraz geçmezse gel dedi. Ölçtürdüm normal çıktı. Dinlendim biraz ağrı filan kalmadı geçti.. Neyse bol bol da su içiyorum ya wc ye gittim. Ama tuvaletimi yaptım kalkamadım yerimden kasığımdan sağ göğsüme doğru bir ağrı çıktı nasıl batıyor zor nefes alıyorum... Çok korktum zar zor toparlanıp dr aradım.. Hemen kayınvalidemle gittik kan idrar tahlilleri kültürleri filan yapıldı bakalım sonuçlar yarın çıkacak. İnşallah bir problem yoktur aslında mutlaka bir problem vardır ama inşallah büyük bir problem yoktur diyorum artık. İdrar yolları iltihapı olabilir dedi drum ama neden göğsüme kadar geliyor ağrı anlamadım:sm_confused::sm_confused::sm_confused:
Bugün biraz yorucu ve üzücüydü yani.. Off eşim de yok yanımda çok zor geçiyor böle şeyler.. Bugün ilk eşime söledim böle böle oldu die o da üzüldü tabi meraklandı. Sonra dra kayınvalidemle gittik (ben kayınvalidemlerle kalıyorum istte çalıştığım için ailem bursada) kayınvalidem dedi ki annenleri arayıp söyleme üzülürler. Sonra kayınpederim geldi eşim için böyle şeyleri ona söyleme üzülür dedi. E ben kime söleyecem kime anlatacam?? Her ikisi de benim canlarım... Zaten eşimden ayrı ailemden ayrı bir hamilelik geçiriyorum..
Neyse çok uzun yazdım sizi de okurken yorucam di mi?
sağol norraacığım.cok sevindim didecimmm, gozun aydin..
gizze gecmis olsun canim...
teşekkürler halinciğim.umarım daha iyisindir.nedense iyi çıkacağını düşünmüştüm..kötü çıkarsa diye de kendimi hazırlamıştım..kesin değil bu testler diye..aftabru
göbüşün çok hoş.artık iyice hamileliğin belli oluyor.tunikle olanda da çok hoşsun.birazcık kilo sana yakışmış canım
dide
üçlü sonucun iyi çıkmış çok sevindim canım.artık rahatlamışsındır.
Selam kızlar. Yoğunum biraz. Merhaba deyip çıkayım dedim. EVRİŞ ÖRTMENİM, BEN BURADAYIM HA, YOK YAZMAYIN BENİnaniknanik
buralarda canım kendisi...henüz öğrenmedi...ya bugün ya yarın...
Günaydın herkese
akşam lost izledik gece rüyalarıma girdi uyuyamadım, korkmuşum hiç korkmazdım halbuki, hamiş olunca bünye komple değişiyor demek, çok uykusuzum
canım dikkat et yengem altı aylık hamile korku filmi izlemiş birden irkilmiş bi sahnede korkmuş bebeği 1 saat kadar tekmelemiş o da irkilmiş bi anda hiç korkmazdım diyordu çok kötü olmuş bi daha izlemem diyordu seninde bebişin korkmasın kıyamam ben ona
Gizze geçmiş olsun canım bazen benimde gögsüme de bi ağrı giriyo anlam veremiyorum bıcak batar gibi
canım dikkat et yengem altı aylık hamile korku filmi izlemiş birden irkilmiş bi sahnede korkmuş bebeği 1 saat kadar tekmelemiş o da irkilmiş bi anda hiç korkmazdım diyordu çok kötü olmuş bi daha izlemem diyordu seninde bebişin korkmasın kıyamam ben ona
aa hayırlı olsun erkekın nıye öğrendınde haber vermıyon kız.listeye yazayım senıde.zaten artık sadece erkek listesı olcak galıba bizizm liste.kıslar ok az kaldı,olanında cinsiyetı degısmek üzere kafamçokkarıştıaslında sık sık okuyorum sizleri ama yazmaya pek zamanım olamıyor. ben yazana kadar konu ilerlemiş oluyorkaydirigubbakcemile3. ikili için gittiğimde büyük ihtimal erkek dedi doktorum. bugün üçlü için giidyorum 5 haftadır göremedim bebişi. çok heycanlıyım kalbim ağzımda atıyor. benim için dua edin güzel haberlerle geliyim inşallah. cinsiyetde bugün kesin belli olur sanırım. gerçi büyük olasılık erkek dedi ama bakalım hayırlısı
hosgeldın canım hayırlı olsun bebişin,ohh bı kız annesı eklendı.listenimizin maşalahı var hep erkek hep erkek kaydirigubbakcemile3merhaba hanımlar...
forumunuzu çok uzun zamandır biliyorum ama ancak bugün üye olabildim. 17. haftasına bugün başlayan ve kız bebek bekleyen bir anne adayıyım. emininm burada sizlerin tecrübelerinden yararlanarak kendim ve bebeğim için çok faydalı bilgiler edineceğim....
:CüvCüv:
aftabrucum bunlara bende cok özenıyorum ama saglıklı beslenemıyorum aynen dedıgın gıbı,peynırım tam yaglı olcak yogurtta öle zaten benım kahvaltım peynır cesıtlerı kaydirigubbakcemile3 yoksa asla doymam.ayrıca o gevereklerı bende hiç yiyemem dedıgın gıbı tost pogaca vs ve haftada bırgun patates kızartmasıah be evrişcim, özendirdiniz ve de utandırdınız beni. ne kadar özenli besleniyorsunuz. ben az yağlı peynir yemem, hatta böreğe bile koymam. bir kere light yoğurt aldırttım arkadaşa, bankada yerim diye, kız aldığına pişman oldu "ayyy bu ne, ne biçim yoğurt almışsın, bozuk mudur nedir" filan diye. yemedim tabi "siz yeyin" dedim dolapta bıraktım. eve zaten light bişey giremez. sadece sütün diyetini denk gelirse alıp içiyorum, yoksa o da en yağlısından.... hele de şu hepinizin yediği gevrekler var ya kahvaltılık, ağzıma süremem. hayatımda yemişliğim yoktur. çok yavan geliyor bana. ben anca tost, poğaça, börek çörek ve de tabi ki beyaz ekmek yerim kahvaltıda.... allahtan ilk üç ay midem bulanıyordu da sadece elzem şeyleri yedim, çok abartmadım.
canım benım doktorum 20 ile 22.haftalar arasında profa yönlerdırcegını sölemıstı.en iyyi sonuc sanırım o haftalarda alınıyor.ARKADASLAR,
fikrinizi sormak istedigim bir konu var
DETAYLI ULTRASON NE ZAMAN CEKTİRECEKSİNİZ ?.
Merhaba kısslar,
İnşallah herkes iyidir. Drdan gelenlerin de gözü aydın inşallah bebişleriyle hasret gidermişlerdir.
Ben de bugün dr a gittim ama mecburen gitmek zorunnda kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?