2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

aftabru
göbüşün çok hoş.artık iyice hamileliğin belli oluyor.tunikle olanda da çok hoşsun.birazcık kilo sana yakışmış canım

dide
üçlü sonucun iyi çıkmış çok sevindim canım.artık rahatlamışsındır.

noraa
bende lise ve üniversitenin ilk yıllarında 43-44 kilo arasında hatta bazen 42 ye bile düşüyordum.üniversitenin son yıllarında tedavilerle 46 kiloyu buldum.devamlı vitamin ve kan hapları kullanıyordum.aslında çok yiyen iştahlı bi insandım ama kilo almıyordum.hatta bunalıma bile giriyordum.aldığım hiç bi kıyafet üzerimde durmuyor çocuk reyonuna bakıyordum bazen.üniversiteyi bitirdiğim yıl 50 kilo oldum.sonra 53 de kaldım.hep 53 idim.en son bebek için tedaviler iki defa tüp bebek tedavisinde hormon ilaçlarıyla 58 kiloya ulaştım.bu halime alışmak zor geldi.aslında kilolu durmuyorum ama çok zayıfken 58 olunca alışamadım.zaten tüp bebek denemelerinden üç ay sonra hamile kaldım.aslında arkadaşlarım biraz kilolu halimin 45 olduğu anlardan daha iyi olduğunu söylüyorlar.bir zamanlar kilo almak için doktora koşan sürekli yemek yiyen ben şimdi kilo alacağım diye korkuyorum

merhaba kızlar nasılsınız
yatmadan yanınıza uğrıyım dedim benim yarın randevum vardı ama malesef iptal
doktorumuzun işi çıkmış bende kocişle gidicem cumartesi günü

Selam kızlar. Yoğunum biraz. Merhaba deyip çıkayım dedim. EVRİŞ ÖRTMENİM, BEN BURADAYIM HA, YOK YAZMAYIN BENİnaniknanik

bu arada üçlümün sonucunu aldım..gayet iyiymiş.hemogram yaptırdım.o da iyi ama yinede kan hapı verdi doktor.

DİDE cim hayırlı haberlerini aldık...hadi gözün aydın tatlım...

aranan kadınsın....ne iyi bi insansın ki herkes tarafından merak ediliyosun....ne mutlu sana...

GİZZE cim geçmiş gitmiş olsun...tahlillerin de eminim iyi çıkacaktır...üzülme..yaz bize...biz varız burda...her zaman...

günaydın kızlar
bugün yoğunum ama rasıra uğrayacağım.
gizze
geçmiş olsun canım.büyük bi olasılıkla gaz sancısıdır.bazen benim omuzlarıma kadar kalbimi sıkıştırırcasına gaz sancısı hissediyorum.nefes alamıyor sanki hiç bi yere sığmıyorum.umarım seninkide küçük bi sorundur

seerni
eşinle gitmen çok güzel bi duygu.bende eşimde öğretmeniz .eşimde yanımda olsun diye acil olmadıkça hep cumartesi gidiyoruz.şimdiye kadar onsuz hiç gitmedim.onunda bebeğini görmesi bebekle duygusal bi bağ kurmasını sağlıyor aitlik duygusu oluşuyor.hareketlerini elini kolunu görmesi ondada güzel duygular oluşturuyor.ben bu yüzden eşle gidilmesi taraftarıyım.

arkadaşlar günaydın geçmişi okuyamadım aftabrudan haberiniz var mı dün girdimi test sonucu nasılmış çok merk ediyorum

yav evriş kadın bem acayip şişeceğimi düşünürdüm çünkü sürekli egzersizle ve beslenmeme dikkat ederek yaşıyorum son 4-5 yıldır..dedim hamile olunca yerim de yerim..herşeyi canım ister..o malum meyveden başka canımın istediği bir şey yok..çok da diyet gibi beslenmiyorum ve 4 ayda 1,3 kilo endişelendirdi biraz..herkeşler 4 kilo aldım 2 günde 3 kilo aldım diye yazınca dedim bebişim küçük mü lkalıcak ama herşeyi normalmiş doktora sordum..beni obsesif sandı o ayrı..
teşekkür ederim kendisi nickinden güzel arkadaşım( yazamıyorum da ondan kızmaca yok)inşallah senin ve bekleyen herkesin çok güzel çıkar sonuçları.zaten doktorum da dedi sonuçlar güzel ama kesin değil sadece risk taraması..Allahtan hayırlısı.
canım gizzem inan üzüldüm..ben de ilk hamileliğim de eşimden ayrıydım..tayinimiz çıkmamıştı..o memleketindeydi..öğrenir öğrenmez izin alıp geldi beni de götürdü..kürtajımı da ( bebiş ölmüştü) orada oldum..kabus gibi günlerdi..sonra dönmek zorunda kaldım eşimi orada bırakıp..sonra parça falan kalmıştı..hep kendi başıma yaşadım o zorlukları..ama sonra tayinimiz çıktı..herşey çok güzel oldu ve şimdi de öyle..bu günler de geçecek ve bir araya geldiğinizde yeniden aşık olmuş gibi olacaksınız..bu arada çok geçmiş olsun..bence ciddi bir şey yoktur.
cok sevindim didecimmm, gozun aydin..
gizze gecmis olsun canim...
sağol norraacığım.
teşekkürler halinciğim.umarım daha iyisindir.nedense iyi çıkacağını düşünmüştüm..kötü çıkarsa diye de kendimi hazırlamıştım..kesin değil bu testler diye..
Selam kızlar. Yoğunum biraz. Merhaba deyip çıkayım dedim. EVRİŞ ÖRTMENİM, BEN BURADAYIM HA, YOK YAZMAYIN BENİnaniknanik

böyle vur kaç olmuyor burko

Günaydın herkese

akşam lost izledik gece rüyalarıma girdi uyuyamadım, korkmuşum hiç korkmazdım halbuki, hamiş olunca bünye komple değişiyor demek, çok uykusuzum

DİDEcim gözünaydın çok sevindim

GİZZE geçmiş olsun canım , kötü birşey yoktur üzme kendini

SEERNİ bende hep eşimle gidiyorum çok heyecanlanıyor görsen çocuk gibin : )

TAZEFASULYe Elif hn. a randevu aldım 10 martta, umarım iyi anlaşırız tekrar doktor değiştirmk istemiyorum

buralarda canım kendisi...henüz öğrenmedi...ya bugün ya yarın...

saol canım

biyolog saol canım daha dikkatli olurum biz ne hissedersek bebeğimizde onu hissediyor canım bebeğim kıyamam ona

kilolardan konuşulmuş 1 ay önce doktor tarttıgında 60,7 çıktı evdeki tartı farklı ama akşam 63 çıktım :1shok: gözüm korktu napalım yarasın bebişime

[kilolardan konuşulmuş 1 ay önce doktor tarttıgında 60,7 çıktı evdeki tartı farklı ama akşam 63 çıktım :1shok: gözüm korktu napalım yarasın bebişime[/QUOTE]

tartıdan tartıya fark var canım boşver aynı tartıya bak sen benim evdeki baskülde daha az çıkıyo doktorda şok yaşıyorum valla doktora aç gitmek istiyorum artık çok çıkacak diye ödüm kopuyo geçen hafta gittim korktum tartılmadım öğrenmek istemiyorum dedim sanki nereye kaçacaksam kaydirigubbakcemile3

aa hayırlı olsun erkekın nıye öğrendınde haber vermıyon kız.listeye yazayım senıde.zaten artık sadece erkek listesı olcak galıba bizizm liste.kıslar ok az kaldı,olanında cinsiyetı degısmek üzere kafamçokkarıştı
hosgeldın canım hayırlı olsun bebişin,ohh bı kız annesı eklendı.listenimizin maşalahı var hep erkek hep erkek kaydirigubbakcemile3
aftabrucum bunlara bende cok özenıyorum ama saglıklı beslenemıyorum aynen dedıgın gıbı,peynırım tam yaglı olcak yogurtta öle zaten benım kahvaltım peynır cesıtlerı kaydirigubbakcemile3 yoksa asla doymam.ayrıca o gevereklerı bende hiç yiyemem dedıgın gıbı tost pogaca vs ve haftada bırgun patates kızartması anam yoksa asla doyamam.canım senle aynı gıdıyoruz heralde bı ilk 3 ay yırtttım kılodan oda iştahsızlıktan.
ARKADASLAR,

fikrinizi sormak istedigim bir konu var

DETAYLI ULTRASON NE ZAMAN CEKTİRECEKSİNİZ ?.
canım benım doktorum 20 ile 22.haftalar arasında profa yönlerdırcegını sölemıstı.en iyyi sonuc sanırım o haftalarda alınıyor.
Merhaba kısslar,

İnşallah herkes iyidir. Drdan gelenlerin de gözü aydın inşallah bebişleriyle hasret gidermişlerdir.

Ben de bugün dr a gittim ama mecburen gitmek zorunnda kaldım.

canım gecmıs olsun inşallah tahlılerınde hıc bırsey cıkmıycak.doktorun dedıgı gıbı iltahaplanma olabılır.ve inşallah önemsizdir.doktor bol su içersen iltahaptan ve gebelık mantarın bu sekılde korunabılırsın dedı.yoksa enufak seyden nem kapar mantar veya iltahap olursun dedi.bol su içiyormusun gizzecim.ben 3 litre içmeye calısıyorum

arkadaşlar dün doktora gittim oğlum olacakmış kesinleşti:)) nazlı nin karşısına da erkek yazabilirsiniz artık. bu arada benim üçlü test zamanım gelmişti. doktor bana gerek yok dedi. ikilin ii geldi. üçlüye bakmaya gerek yok dedi. aranızda üçlü baktırmayan var mı ya da doktoru gerek yok diyen
.

buarada günaydın kızlar,ayy dün tetenoz aşısı oldun anacım kolum cok fenya.nasıl agrıdı sabah bı uyandım 5.5 da daha uyu uyuyabılırsın.ne fena oldu kolum.Allah tan şişmedi atesde yapmadı.ama ebe bu ılac yavas yaılır ve bıraz canını yakar demıstı.

neyse k,lolardan konu acılmıs.vuuuuyy ben 77 ile hamıle kaldım ilk 3 ay 2.5 kılo verdım onu gerı aldım ve 4.ayımdayım suan 78 im,yınede halıme şükredıyorum ya ilk3 ay vermeseydımde alsaydım ne hal alırdım die.ama 2.trimise hakkında dedıklerı gercekten dogruymus ve iştah fena acılıyor cokacimcoook 2 saate bır acıkıyorum resmen.bıraz nısan mayıs gelsede meyveler cogalsa,ozaman meyve yemekten yemege yer kalmaz muhtemelen iple cekıyorum meyve yemegı zaten.en sevdıgım meyvelerın zamanı bahar ve yaz hihoyyyt

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru...........................................1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1agustos _____________________ ERKEK
4.Esin123…………………………….....2 ağustos
5.Kayra42.........................................2 agustos ____________________ ERKEK
6.ASLI………..…………………..........2 ağustos
7.entelliye…………………………........2 ağustos
8.Caninuss.......................................2 ağustos
9.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
10.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
11.Arda..............................................3 ağustos
12.gizze...........................................3 agustos ____________________ KIZ
13.Badibade......................................4 ağustos
14.defnedamla...................................5 agustos ____________________ ERKEK
15.essraa.........................................5 agustos
16.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
17.behiyeesen..................................6 agustos _____________________ KIZ
17.calimero 26..................................6 agustos
18.kacakkedi....................................6 agustos
19.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
20.aidaa...........................................7 agustos _____________________ KIZ
21.dlkltn...........................................8 agustos
22.ebruska.......................................8 agustos
22.tülay74........................................8 agustos ____________________ ERKEK
23.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
24.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
25.dide.............................................8 agustos _____________________ KIZ
26.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
27.güzel edirnem..............................9 agustos
28.angeleyes_3...............................10 agustos
29.CEMRESİ……………………...……10 ağustos
30.3karanlık1mucize.........................10 agustos
31.maibeyaz.....................................10 agustos
31.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ ERKEK
32.Milk shake..................................11 ağustos
33.eftalya66....................................11 agustos _____________________ ERKEK
34.nazlı_03......................................13 agustos _____________________ ERKEK
35.mercimekim................................13 agustos ______________________ ERKEK
36.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
37.başak35……………………......…..14 ağustos
38.figen............................................16 agustos
39.esrako........................................16 ağustos ____________________ KIZ
40.nicole78......................................16 agustos _______________________ ERKEK
41.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
42.comely 08..................................17 agustos
44.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
45.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
46.tazefasulye................................18 agustos
47.masmavi....................................18 agustos
48.prenses.....................................19 agustos
49.nora..........................................19 agustos _______________________ ERKEK
50.cadu.......................................... 20 agustos
51.sampuan....................................21 agustos
52.ebrar06......................................23 agustos
53.petrik.........................................24agustos ____________________ ERKEK
54.sal_der......................................24 agustos
55.dnzyildizi84...............................25 agustos
56.emis..........................................25 augstos
57.sedaa........................................25 agustos
58.seerni........................................25 agustos
59.tuana3434..................................26 agustos
60.siney.........................................26 agustos
61.İrem34.......................................26 ağustos
62.darknessfire...............................26 agustos
63.telkırma.....................................26 agustos _______________________ERKEK
63.Pınky_42...................................26 agustos
64.tugbaözen.................................26 agustos
65.lalace........................................27 agustos ______________________ ERKEK
66.desdona....................................27 agustos
67.selena.......................................27 agustos
68.flawlessd...................................28 agustos
69.sünger53...................................28 agustos
70.ukalam......................................29 agustos
71.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
72.burko........................................30 agustos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…