2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gözün aydın nazlı oğluşun hayırlı olsun
benim doktorumda 3'lü yapmayacağını söyledi 2li temiz çıktü 3lüye gerek yok dedi

BİYOLOG kilolardan kaçış yok malesef illa tombik olucaz kabullenmek lazım :CüvCüv:

nazlıcım oğluşin hayırlı olsun bende ikili yaptırdım doktorum 3 lüye gerek yok dedi iki doktora gittim ikiside gerek yok dedi bende yaptırmayacagım artık hayırlısı sağ sağlim alalım kucagımıza inş

teşekkür edrim petrikim pembe starım..lostun kaçıncı sezonundasın..5. sezon çok heyecanlı bir hal almaya başladı..hangi bölümde korktun ki sen..gerilimden etkilenmişsindir..ama lostsuz da durulmuyor değil mi?
deme minik kelebek..ben zaten çok tırsığım..nasıl olacağım o aşıyı şimdi en son kan verirken labaratuarda 8 tüp diye kandırdılar beni..yüzüm öyle fena olmuş ki eşim anlatıp anlatıp gülüyor.
[/QUOTE]

Herkese günaydın.

Nazlı oğluşun hayırlı olsun ,

dide gözün aydın .

gizzecim sonuçların iyi çıkar inşallah çok geçmiş olsun,

petrik, lostun kaçıncı bölümünde korktun allasen ?

Azcık işim varda uzun uzadıya yazamadım kusura bakmayın lütfen.

tamam o zaman tek değilim demek. üçlü yaptırmayınca herkese yapılıyor sandım bende. tetanoz olmam lazım sanırm 1 haftam falan kaldı. minik kelebekcim sağol eklemişsin

ayy kan aldırma işide zaten bı fena.uleyynn kac yasımıza geldık halen ürküyoz iğneden kaydirigubbakcemile3 benım eşim hep dalga gecer,kan aldırrıken bembeyz oluyomusum ve tek bi noktaya bakıyomusum :1shok: napıyım bıde bende damar bulamıyolar kolay kolay sanırım o yüzden fobı oldu bende a.s ama aksatma yaptır.şimdi bıraz rahatladı kolum.ama sakın sag koluna yaptırma ebedı oynatamazsın.tabı solak degılsen .neyse ben bu ay kını atlatım ası oacak olanlara gecmıs olsun diyim kaydirigubbakcemile3

[/QUOTE]

saol didecim pembe star ha çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3
5. sezon ilk 5 bölümü izledik ard arda ays çok heyecanlı, dedigin gibi izlemeden duramıyor insan, gerildim biraz dumandan ürktüm galiba -tatlicadiarzu-

eylem bilmiyorumki :sm_confused: uyurken hiii deyip irkiliyormuşum sürekli eşim duymuş bir kaçkez uzun süre lost yasağı kondu

tamam o zaman tek değilim demek. üçlü yaptırmayınca herkese yapılıyor sandım bende. tetanoz olmam lazım sanırm 1 haftam falan kaldı. minik kelebekcim sağol eklemişsin

bende yaptırmayacagım.2lim şükür iyyi cıktı doktorumda bende gerek görmüyorum.gercekten kafa karıstırıyor.zaten bunu bılen cogu doktorda eger annede yaş riski varsa yapmak istiyor yoksa doktorlar yapmıyorlar genelde.

önemlı degıl canım a.s.

günaydın arkadaşlar.....

sonucu güzel çıkanlar gözünüz aydın....

bende sabahtan beri bebek beşiği araştırıyorum.....daha çok var ama ne bilim birşey farkettim onlara bakarken mutlu oluyorum... gözümde canlandırıyorum odada şuraya koyarım buraya koyarım diyorum onu böyle bunu böyle yaparım diyorum vs.... rabbim inşallah o günleri gösterir.....

HEPİNİZE GÜNAYDIN KIZLARRRR a.s.
GiZZe, geçmiş olsun canım.. Umarım sadece gaz sıkışmasıdır.. Bir an önce eşine kavuşman dileğimlee :Saruboceq:
BABYMOM, canım ben sadece bebklik fotoğrafını görebiliyorum.. Diğer resimlerini niye göremiyorum :çok üzgünüm:
NAZLI, gözün aydın canııım hihoyyyt Hayırlı olsun oğluşuun gamyoncuiremsu
DİDE, gözün aydın canımm.. Darısı başımıza inşallah :Saruboceq:
AFTABRU, gözüm gönlüm açıldı canım resimlerine bakınca.. Bi harikasıın Naz anneye çeker umarım kaydirigubbakcemile2
MİNİK KELEBEĞİM, ilkokul günlerimize geri dönücez sanırım bu tetanoz aşısı sayesinde kaydirigubbakcemile3
SEERNİ, 1 gün daha beklemek bile çok zor ama eşinle gidecak olman çok daha güzel olmuş canıım yerimseniben

minik kelebek sen tetanoz aşını yaptırdın mı?

bende cuma günü yaptıracağım ama korkuyorum.... zaten normalde kan aldırmaktan, iğne vurunmaktan nefret ederim..... ya çok zor oluyormu.... kimilerinin kolu falan şişiyormuş diye anlatıyorlar......bende sırf bu yüzden cuma yaptırayım nasıl olsa hafta sonu evdeyim iş yapmam diye düşündüm ama yinede tırsıyorum.....

minik kelebek sağlık ocağındamı yaptırdın aşıyı ? yoksa doktorunmu yaptı

milkshake canım gözünde büyütme aşıyı vurulacaksın geçecek hemen öyle düşün

saol didecim pembe star ha çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3
5. sezon ilk 5 bölümü izledik ard arda ays çok heyecanlı, dedigin gibi izlemeden duramıyor insan, gerildim biraz dumandan ürktüm galiba -tatlicadiarzu-

eylem bilmiyorumki :sm_confused: uyurken hiii deyip irkiliyormuşum sürekli eşim duymuş bir kaçkez uzun süre lost yasağı kondu[/QUOTE]

Yoksa siyah duman mı girdi uykuna ay Allah korusun . Lost deyince akan sular duruluyor. Bende 5. sezoun 5 bölümünü izlerken uyuya kaldım john lockı adada tekrar görünce şok oldum . Heyecan şaşkınlık devam ediyor:1shok:

Bana dr ilk gittiğimde de demişti hem 2 li hem 3 lü testi. 2 liyi yaptırdık bi olumsuzluk çıkmadı şükür ama 3 lüyüde yapıcaz dedi yine yarın gitcem Allah izin verirse. İnşallah iyi çıkar sonuçlarımızda allak bullak olmayız.

kizlaarrr gunaydinn,
nazlicim hayirli olsun oglusun...

dungece ruyamda oglusumu gordum, yumuk yumuk bacaklari, kirmizi kapsonlu bi esofmani vardi ustunde altindada cibil bez baglanmis sadece totosunu bacaklarini isiriyodum, hic uyanmak istemedim, cok guzel bir cocuktu, bembeyaz tenli, ela gozlu benim gibi, allahim oyle guzel bir oglum olur insallah...
sabah esime dedim ruyamda oglumuzu gordum diye, bu ikinci gorusum ayni cocugu, ilk kez de hamile kaldigimi ogrendigim hafta gormustum, karnimin ustunde oturuyordu, hayirdir insallah....

teşekkürler canım
noracığım çok güzel bir rüyaymış.o duyguyu az çok anlayabiliyorum..ben de rüyamda bebişimi emziriyordum çok güzeldi

Son düzenleme:
Burcum, benim dr a yonlendıreyim seni olma mı? Nazın gecer, 24 saat adamı arayabılırsın, çok tatlı, efendi bir adamdır.. İzmir in iyilerindendir.. düşün istersen bir bakalım.

Canım, çok teşekkür ederim. Tahir Bey değil mi? Bir doktor tavsiyesi daha aldım. 9 Eylül'de profmuş. Yakup Erata adında bir adam, haftaya perşembe ona gideceğim. Bir de onunla tanışalım bakalım.. Benim gidebileceğim bir hastaneye bağlı olursa doktor daha rahat olurum.

Ben var ya, eskiden kan alma, aşı, enjeksiyon gibi işlemlerde resmen bayılıyordum ( 6 yaşımdan beri) . Bildiğin bilincim gidiyordu, tansiyonum düştüğü için. Öyle bir iğne korkusu vardı artık, sen anla :) Fakat bebşten beri nasıl bir cesaret geldiyse, hiç bir şey olmuyor. Çok enteresan! Sanki bıçakla kesilmiş gibi öyle bir düzeldim ki.. Kendim de şok oluyorum bu duruma!

Dediğin gibi benim de damarlarım çok ince, 10 defa sokup çıkarıyorlar iğneyi, hiiiiç bana mısın, demiyorum. Hatta yalama oldum, genelde rahatça kan alınabilen damarımı kendim gösteriyorum :))

nazlıcım oğlun hayırlı olsun, sağlıkla gelsin. Benim şimdiye kadar görüştüğüm 4 doktordan 3'ü üçlü testi istiyor. Aslında ikili sonucum çok iyi benim de ama, mecbur yaptıracağım..

buarad nazlicim bende 3lu yaptirmadim, burada 3luye gerek duymuyorlar, 2li kotu ise direk amniyo yapiyorlar...sanirirm karistirmak istemiyorlar kafalarini..

hadi gözün aydın..tebrikler canım...

çok güzel bi rüya...inşallah gerçek olur...hayıra yoralım...

Oyyy.. Yerim ben sizi.. Hayır olsun canım. Ne kadar mutlusundur kim bilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…