arkadaşlar dün doktora gittim oğlum olacakmış kesinleşti:)) nazlı nin karşısına da erkek yazabilirsiniz artık. bu arada benim üçlü test zamanım gelmişti. doktor bana gerek yok dedi. ikilin ii geldi. üçlüye bakmaya gerek yok dedi. aranızda üçlü baktırmayan var mı ya da doktoru gerek yok diyen
.
nazlıcım oğluşin hayırlı olsun bende ikili yaptırdım doktorum 3 lüye gerek yok dedi iki doktora gittim ikiside gerek yok dedi bende yaptırmayacagım artık hayırlısı sağ sağlim alalım kucagımıza inşarkadaşlar dün doktora gittim oğlum olacakmış kesinleşti:)) nazlı nin karşısına da erkek yazabilirsiniz artık. bu arada benim üçlü test zamanım gelmişti. doktor bana gerek yok dedi. ikilin ii geldi. üçlüye bakmaya gerek yok dedi. aranızda üçlü baktırmayan var mı ya da doktoru gerek yok diyen
.
teşekkür edrim petrikim pembe starım..lostun kaçıncı sezonundasın..5. sezon çok heyecanlı bir hal almaya başladı..hangi bölümde korktun ki sen..gerilimden etkilenmişsindir..ama lostsuz da durulmuyor değil mi?Günaydın herkese
akşam lost izledik gece rüyalarıma girdi uyuyamadım, korkmuşum hiç korkmazdım halbuki, hamiş olunca bünye komple değişiyor demek, çok uykusuzum
DİDEcim gözünaydın çok sevindim
GİZZE geçmiş olsun canım , kötü birşey yoktur üzme kendini
SEERNİ bende hep eşimle gidiyorum çok heyecanlanıyor görsen çocuk gibin : )
TAZEFASULYe Elif hn. a randevu aldım 10 martta, umarım iyi anlaşırız tekrar doktor değiştirmk istemiyorum
deme minik kelebek..ben zaten çok tırsığım..nasıl olacağım o aşıyı şimdi en son kan verirken labaratuarda 8 tüp diye kandırdılar beni..yüzüm öyle fena olmuş ki eşim anlatıp anlatıp gülüyor.buarada günaydın kızlar,ayy dün tetenoz aşısı oldun anacım kolum cok fenya.nasıl agrıdı sabah bı uyandım 5.5 da daha uyu uyuyabılırsın.ne fena oldu kolum.Allah tan şişmedi atesde yapmadı.ama ebe bu ılac yavas yaılır ve bıraz canını yakar demıstı.
neyse k,lolardan konu acılmıs.vuuuuyy ben 77 ile hamıle kaldım ilk 3 ay 2.5 kılo verdım onu gerı aldım ve 4.ayımdayım suan 78 im,yınede halıme şükredıyorum ya ilk3 ay vermeseydımde alsaydım ne hal alırdım die.ama 2.trimise hakkında dedıklerı gercekten dogruymus ve iştah fena acılıyor cokacimcoook 2 saate bır acıkıyorum resmen.bıraz nısan mayıs gelsede meyveler cogalsa,ozaman meyve yemekten yemege yer kalmaz muhtemelen iple cekıyorum meyve yemegı zaten.en sevdıgım meyvelerın zamanı bahar ve yaz hihoyyyt
deme minik kelebek..ben zaten çok tırsığım..nasıl olacağım o aşıyı şimdi en son kan verirken labaratuarda 8 tüp diye kandırdılar beni..yüzüm öyle fena olmuş ki eşim anlatıp anlatıp gülüyor.
[/QUOTE]teşekkür edrim petrikim pembe starım..lostun kaçıncı sezonundasın..5. sezon çok heyecanlı bir hal almaya başladı..hangi bölümde korktun ki sen..gerilimden etkilenmişsindir..ama lostsuz da durulmuyor değil mi?
tamam o zaman tek değilim demek. üçlü yaptırmayınca herkese yapılıyor sandım bende. tetanoz olmam lazım sanırm 1 haftam falan kaldı. minik kelebekcim sağol eklemişsin
bende yaptırmayacagım.2lim şükür iyyi cıktı doktorumda bende gerek görmüyorum.gercekten kafa karıstırıyor.zaten bunu bılen cogu doktorda eger annede yaş riski varsa yapmak istiyor yoksa doktorlar yapmıyorlar genelde.
teşekkürler canımHEPİNİZE GÜNAYDIN KIZLARRRR a.s.
GiZZe, geçmiş olsun canım.. Umarım sadece gaz sıkışmasıdır.. Bir an önce eşine kavuşman dileğimlee :Saruboceq:
BABYMOM, canım ben sadece bebklik fotoğrafını görebiliyorum.. Diğer resimlerini niye göremiyorum :çok üzgünüm:
NAZLI, gözün aydın canııım hihoyyyt Hayırlı olsun oğluşuun gamyoncuiremsu
DİDE, gözün aydın canımm.. Darısı başımıza inşallah :Saruboceq:
AFTABRU, gözüm gönlüm açıldı canım resimlerine bakınca.. Bi harikasıınNaz anneye çeker umarım kaydirigubbakcemile2
MİNİK KELEBEĞİM, ilkokul günlerimize geri dönücez sanırım bu tetanoz aşısı sayesinde kaydirigubbakcemile3
SEERNİ, 1 gün daha beklemek bile çok zor ama eşinle gidecak olman çok daha güzel olmuş canıım yerimseniben
noracığım çok güzel bir rüyaymış.o duyguyu az çok anlayabiliyorum..ben de rüyamda bebişimi emziriyordum çok güzeldikizlaarrr gunaydinn,
nazlicim hayirli olsun oglusun...
dungece ruyamda oglusumu gordum, yumuk yumuk bacaklari, kirmizi kapsonlu bi esofmani vardi ustunde altindada cibil bez baglanmis sadece totosunu bacaklarini isiriyodum, hic uyanmak istemedim, cok guzel bir cocuktu, bembeyaz tenli, ela gozlu benim gibi, allahim oyle guzel bir oglum olur insallah...
sabah esime dedim ruyamda oglumuzu gordum diye, bu ikinci gorusum ayni cocugu, ilk kez de hamile kaldigimi ogrendigim hafta gormustum, karnimin ustunde oturuyordu, hayirdir insallah....
Burcum, benim dr a yonlendıreyim seni olma mı? Nazın gecer, 24 saat adamı arayabılırsın, çok tatlı, efendi bir adamdır.. İzmir in iyilerindendir.. düşün istersen bir bakalım.
buarada günaydın kızlar,ayy dün tetenoz aşısı oldun anacım kolum cok fenya.nasıl agrıdı sabah bı uyandım 5.5 da daha uyu uyuyabılırsın.ne fena oldu kolum.Allah tan şişmedi atesde yapmadı.ama ebe bu ılac yavas yaılır ve bıraz canını yakar demıstı.
arkadaşlar dün doktora gittim oğlum olacakmış kesinleşti:)) nazlı nin karşısına da erkek yazabilirsiniz artık. bu arada benim üçlü test zamanım gelmişti. doktor bana gerek yok dedi. ikilin ii geldi. üçlüye bakmaya gerek yok dedi. aranızda üçlü baktırmayan var mı ya da doktoru gerek yok diyen
.
.
kizlaarrr gunaydinn,
dungece ruyamda oglusumu gordum, yumuk yumuk bacaklari, kirmizi kapsonlu bi esofmani vardi ustunde altindada cibil bez baglanmis sadece totosunu bacaklarini isiriyodum, hic uyanmak istemedim, cok guzel bir cocuktu, bembeyaz tenli, ela gozlu benim gibi, allahim oyle guzel bir oglum olur insallah...
sabah esime dedim ruyamda oglumuzu gordum diye, bu ikinci gorusum ayni cocugu, ilk kez de hamile kaldigimi ogrendigim hafta gormustum, karnimin ustunde oturuyordu, hayirdir insallah....
kizlaarrr gunaydinn,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?