Selam kızlar. Yoğunum biraz. Merhaba deyip çıkayım dedim. EVRİŞ ÖRTMENİM, BEN BURADAYIM HA, YOK YAZMAYIN BENİnaniknanik
yav evriş kadın bem acayip şişeceğimi düşünürdüm çünkü sürekli egzersizle ve beslenmeme dikkat ederek yaşıyorum son 4-5 yıldır..dedim hamile olunca yerim de yerim..herşeyi canım ister..o malum meyveden başka canımın istediği bir şey yok..çok da diyet gibi beslenmiyorum ve 4 ayda 1,3 kilo endişelendirdi biraz..herkeşler 4 kilo aldım 2 günde 3 kilo aldım diye yazınca dedim bebişim küçük mü lkalıcak ama herşeyi normalmiş doktora sordum..beni obsesif sandı o ayrı..
arkadaşlar dün doktora gittim oğlum olacakmış kesinleşti:)) nazlı nin karşısına da erkek yazabilirsiniz artık. bu arada benim üçlü test zamanım gelmişti. doktor bana gerek yok dedi. ikilin ii geldi. üçlüye bakmaya gerek yok dedi. aranızda üçlü baktırmayan var mı ya da doktoru gerek yok diyen
.
buarada günaydın kızlar,ayy dün tetenoz aşısı oldun anacım kolum cok fenya.nasıl agrıdı sabah bı uyandım 5.5 da daha uyu uyuyabılırsın.ne fena oldu kolum.Allah tan şişmedi atesde yapmadı.ama ebe bu ılac yavas yaılır ve bıraz canını yakar demıstı.
neyse k,lolardan konu acılmıs.vuuuuyy ben 77 ile hamıle kaldım ilk 3 ay 2.5 kılo verdım onu gerı aldım ve 4.ayımdayım suan 78 im,yınede halıme şükredıyorum ya ilk3 ay vermeseydımde alsaydım ne hal alırdım die.ama 2.trimise hakkında dedıklerı gercekten dogruymus ve iştah fena acılıyor cokacimcoook 2 saate bır acıkıyorum resmen.bıraz nısan mayıs gelsede meyveler cogalsa,ozaman meyve yemekten yemege yer kalmaz muhtemelen iple cekıyorum meyve yemegı zaten.en sevdıgım meyvelerın zamanı bahar ve yaz hihoyyyt
kizlaarrr gunaydinn,
nazlicim hayirli olsun oglusun...
dungece ruyamda oglusumu gordum, yumuk yumuk bacaklari, kirmizi kapsonlu bi esofmani vardi ustunde altindada cibil bez baglanmis sadece totosunu bacaklarini isiriyodum, hic uyanmak istemedim, cok guzel bir cocuktu, bembeyaz tenli, ela gozlu benim gibi, allahim oyle guzel bir oglum olur insallah...
sabah esime dedim ruyamda oglumuzu gordum diye, bu ikinci gorusum ayni cocugu, ilk kez de hamile kaldigimi ogrendigim hafta gormustum, karnimin ustunde oturuyordu, hayirdir insallah....
Canım, çok teşekkür ederim. Tahir Bey değil mi? Bir doktor tavsiyesi daha aldım. 9 Eylül'de profmuş. Yakup Erata adında bir adam, haftaya perşembe ona gideceğim. Bir de onunla tanışalım bakalım.. Benim gidebileceğim bir hastaneye bağlı olursa doktor daha rahat olurum. ..
Evrişim canım ciğerim...bi ara peynir-...... olayından bahsetmiştin ya...işte o peynir labne miydi..beyaz krem miydi...unutmuşuk..
Norraaaa burda Mercimekim söz etme o malum seydeen :1no2: O gün zor toparlamıstık onu, hay allahhLabne canım.. krem peynır cok yaglı, labne ıcınde kalsıyum en cok olanmıs.
Norraaa.........tüühhhhhhhh yaaa............özür..özür..çok büyük özür.....hata yaptım affet beni...bir anlık dalgınlığıma ver noolur....
tabi ruyanin hos kismini yazdim cadi kaynanamda bir sahnede vardi, elinde bir kiz bebek elbisesei, diyorum anne cocuk erkek, olsun giydirirsin diyor:)))-tatlicadiarzu- dedim o kisimda totom yorganin disina cikti heralde:roflol:sırnaşık şey
Kızlar bu MESAJLAŞMA SİSTEMİ mi değişti? Önceden arka arkaya gönderiyorduk mesajlarımızı, yanılıyor muyum?? Şimdi iki arkadaşa mesaj göndereyim, dedim. 600 saniye bekle, diyor??
selam kızlar, okudum herkesi ama alıntı yapmadım. herkes çok mutluydu. ne güzel. rüya görenler, aşerenler, kilosuna alışmış olup şükredenler, cinsiyet öğrenenler.... gözünaydın NAZLI.
üçlü test muhabbeti dönmüş, bence de çok gereksiz. eğer amniyom temiz çıkarsa o zaman diycem ki kimse yaptırmasın. moralleri alt üst edebiliyor. ama tabi şimdi sonucu almadan bişey diyemem. bi de allah korusun gerçekten yüksek riskim varsa ve amniyoda kötü bişey çıkarsa (aman allahım sen koru) o zaman 3lü sayesinde bulunmuş olacak. ama bana yaştan dolayı yaptılar.
selam kızlar, okudum herkesi ama alıntı yapmadım. herkes çok mutluydu. ne güzel. rüya görenler, aşerenler, kilosuna alışmış olup şükredenler, cinsiyet öğrenenler.... gözünaydın NAZLI.
üçlü test muhabbeti dönmüş, bence de çok gereksiz. eğer amniyom temiz çıkarsa o zaman diycem ki kimse yaptırmasın. moralleri alt üst edebiliyor. ama tabi şimdi sonucu almadan bişey diyemem. bi de allah korusun gerçekten yüksek riskim varsa ve amniyoda kötü bişey çıkarsa (aman allahım sen koru) o zaman 3lü sayesinde bulunmuş olacak. ama bana yaştan dolayı yaptılar.
Selam herkeze
Nasıl gidiyor arkadaşlar bebişlerin hareketlerini hissetmeye başladınızmı ? bende bi hareket yok gibi hala , hayırlısı diyorum.
Üçlü test yaptırıcak olan arkadaşlarımız Allahın izniyle herşey yolunda gidicek inşallah , hepiniz dualarımdasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?