2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Selam kızlar. Yoğunum biraz. Merhaba deyip çıkayım dedim. EVRİŞ ÖRTMENİM, BEN BURADAYIM HA, YOK YAZMAYIN BENİnaniknanik

Çıtı çıtır yerimmm seniii, anlıyorsun değil mi beni

Eeee falla fende sandım.. o da ayrı da.. gelmiyim oraya Dide.. kilo almamışmışşş,derde bak, gggııcccıkkk şeyyykötükedihüso

Hayırlı olsun arkadasım.. Allah analı babalı büyütsün.

Ahh ahhh.. o günleri bende iple cekıyorum.. bas meyveyi, salatalıgı... malum meyvelerle peyniri.. ohhh oh hoh... as kaldı neyse ki:icecream:

Ne gusel bır ruya be yavrum.. benımkıler abuk sabuk, enteresan, manasız, kefeye koysan almayacak ruyalar hep..

Tamam arkadasım, hastane olayından dolayı uygun olanı secmen en mantıklısı, Tahir Bey Çınarlı da yapıyor..

Kızlar bu MESAJLAŞMA SİSTEMİ mi değişti? Önceden arka arkaya gönderiyorduk mesajlarımızı, yanılıyor muyum?? Şimdi iki arkadaşa mesaj göndereyim, dedim. 600 saniye bekle, diyor??

noraa rüyan negüzel tombul oğluşun göbeginde oturuyordu demek,
bende hep bebeğimi emzirdiğimi görüyorum çok güzel bir duygu rüyada olsa insanı mutlu ediyor : )

Evrişim canım ciğerim...bi ara peynir-............. olayından bahsetmiştin ya...işte o peynir labne miydi..beyaz krem miydi...unutmuşuk..

Son düzenleme:
tabi ruyanin hos kismini yazdim cadi kaynanamda bir sahnede vardi, elinde bir kiz bebek elbisesei, diyorum anne cocuk erkek, olsun giydirirsin diyor:)))-tatlicadiarzu- dedim o kisimda totom yorganin disina cikti heralde:roflol:sırnaşık şey

Evrişim canım ciğerim...bi ara peynir-...... olayından bahsetmiştin ya...işte o peynir labne miydi..beyaz krem miydi...unutmuşuk..

Norraaaa burda Mercimekim söz etme o malum seydeen :1no2: O gün zor toparlamıstık onu, hay allahh Labne canım.. krem peynır cok yaglı, labne ıcınde kalsıyum en cok olanmıs.

Norraaa.........tüühhhhhhhh yaaa............özür..özür..çok büyük özür.....hata yaptım affet beni...bir anlık dalgınlığıma ver noolur....

Norraaaa burda Mercimekim söz etme o malum seydeen :1no2: O gün zor toparlamıstık onu, hay allahh Labne canım.. krem peynır cok yaglı, labne ıcınde kalsıyum en cok olanmıs.

kiyamam ben sana, buldum burda simit,hatta acma bile buldum. bi turk marketi tr dekine benzemese bile yapiyor kendince simit benzeri bisi:)) bana da bi arkadasim soyledi, canim cok cekti deyince, arada gider aliiriz artik ordan, kuzuuuuu uzulmeeee....

Norraaa.........tüühhhhhhhh yaaa............özür..özür..çok büyük özür.....hata yaptım affet beni...bir anlık dalgınlığıma ver noolur....

kiyamam ben sizeeee...yok yok sorun degil:)) buldum onu bile buldum burda:))haftasonuda yedim dana gibi:))

kesin noram kesin..totolarla aynı cümlede geçmeli zaten kaynanaların çoğukaydirigubbakcemile3

selam kızlar, okudum herkesi ama alıntı yapmadım. herkes çok mutluydu. ne güzel. rüya görenler, aşerenler, kilosuna alışmış olup şükredenler, cinsiyet öğrenenler.... gözünaydın NAZLI.
üçlü test muhabbeti dönmüş, bence de çok gereksiz. eğer amniyom temiz çıkarsa o zaman diycem ki kimse yaptırmasın. moralleri alt üst edebiliyor. ama tabi şimdi sonucu almadan bişey diyemem. bi de allah korusun gerçekten yüksek riskim varsa ve amniyoda kötü bişey çıkarsa (aman allahım sen koru) o zaman 3lü sayesinde bulunmuş olacak. ama bana yaştan dolayı yaptılar.

Kızlar bu MESAJLAŞMA SİSTEMİ mi değişti? Önceden arka arkaya gönderiyorduk mesajlarımızı, yanılıyor muyum?? Şimdi iki arkadaşa mesaj göndereyim, dedim. 600 saniye bekle, diyor??

dün bana da aynısı oldu...dedim bişeyler oluyo galiba...tilt oldum resmen....

canim iyi haberlerini 4 gozle bekliyoruz...eminimki iyi cikacak...

iyi çıkacak testlerin, gönlünü ferah tut güzel haberlerini bekliyoruz

ben geldım kızlar sınavlarım 5 e cıktı cok streslıyım ama yarın kociş izinli ve 7 sını beklemıcez aslında bu gun ızınlıydı ama yarına kaldı bı personelı ızın ıstemıs kıyamamıs ona ızın vermıs kıyımsız kociş elemanlarına ıyı davranan azda olsa bazı mudurler var sanırım benım kocişde onlardan kendi işlerini unutup hemen onlara kıyamıyo neyse kızlar yarın haber verırım sıze ben meraktan olucem valla yaaaaaaaaaaaaaaa neysem ben kaçar arada burada gecerım cok optum hepiniziEVRİŞİM DE GELMİŞ AFTABRUM MERAK ETME HERŞEY YOLUNDA OLUCAK NAZLICIM GÖZÜN AYDINNORACIM COK SEVINDIM BULDUĞUNA YARASIN BEBİŞİMİZENORACIM BU RUYALAR NORMAL VALLA UYUZ KARILAR RUYAMZDA BILE RAHAT VERMIYOLAR YAAAAAAA

Selam herkeze
Nasıl gidiyor arkadaşlar bebişlerin hareketlerini hissetmeye başladınızmı ? bende bi hareket yok gibi hala , hayırlısı diyorum.
Üçlü test yaptırıcak olan arkadaşlarımız Allahın izniyle herşey yolunda gidicek inşallah , hepiniz dualarımdasınız.

selam tülay..ben de hissetmiyorum.hissetiklerimi de bebişe yormuyuorum..gaz bağırsak falandır bence..senile hemen hemen aynı haftadayız..hissederiz yakında bence.

hoş bulduk DİDECİM BİDE NORACIM BENIM SAĞOL SUANDA HEPİNİZDEN DAHA HEYECANLI HISSEDIYORUM CUNKU %50 IHTIMAL VE INATLAAAAA DAAA GÖSTERMIYO AYRICADA BI ERKEK BI KIZ DEDILER YA OF BAKAIM NE CIKACAK DERS CALISAMAZ OLDUM YA DAHA 21 YASINDAYIM VE OKULUMU BITIRMEK ISTIYORUM BEBİŞİMİDE DÜŞÜNMEDEN EDEMIYORUMMM delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…